duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
έχεις ελπίδες δύσκολη;
Η σωστη ερωτηση ειναι αν εχουν αυτες ελπιδες μαζι μου
έχεις ελπίδες δύσκολη;
ΣΙΓΑ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑ......Σκεψου οτι μπορει να την παιρνεις μαζι σου σε μπαρ και να σε πιπωνει την ωρα που πινεις το ποτακι σου και να μην ψιλιαζεται κανεις γυρω.....ομορφα ωραια και διακριτικα....τυπε δεν ειναι επιχειρημα αυτο. αν θελω πιπα μπορει να γονατισει. να τη βλεπω συνεχεια ομως ισα με τα παπαρια μου ειναι ενοχλητικο.
γαμευσιμα μουνακια ειδικα το ξανθο ;) ;) ;)Βλέπω στο ALTER παιδικά τραγουδάκια με την κόρη μου το πρωί και πέφτω πάνω σε αυτό!!!!
[youtube=425,350]Kb8Y7rTN5YU[/youtube]
Ακούω σχόλια....
γαμευσιμα μουνακια ειδικα το ξανθο ;) ;) ;)
πηγαινε ρωτα στο αλτερ θα στις βρουν αμεσωςΤυπε αυτο το ξερουμε, το θεμα ειναι που θα τα βρουμε να τα γαμησουμε; Εχω μεγαλο κολλημα με τις συγκεκριμενες, το χρωσταω στο παιδι που καποτε ημουν. Παρεμπιπτοντως εγω προτιμω τη μελαχρινη.
πηγαινε ρωτα στο αλτερ θα στις βρουν αμεσως
Τυπε αυτο το ξερουμε, το θεμα ειναι που θα τα βρουμε να τα γαμησουμε; Εχω μεγαλο κολλημα με τις συγκεκριμενες, το χρωσταω στο παιδι που καποτε ημουν. Παρεμπιπτοντως εγω προτιμω τη μελαχρινη.
δε νομίζω να ήσουν παιδί όταν βγήκαν...
το ξερω τυπε για πλακα το ειπα ;) ;)Τυπε δεν εκλεισε το αλτερ;
Ενιωθα ομως παιδι το θεμα ειναι οτι με καυλωνει το γεγονος πως λενε παιδικα τραγουδακια χορευοντας σαν τσουλακια. Σκεφτομαι ποσοι πιτσιρικαδες παιζει να τον βροντανε για παρτη τους, το οφειλω σε αυτους τους πιτσιρικαδες να τις γαμησω, καταλαβες; Δε θα το κανω για μενα, θα το κανω για αυτους
μη γαμάς τόσο στέφανε
μεσημεριατικες καυλες.εγω λεω να εφαρμοσεις την μεθοδο του τακμαν ;) ;) ;)Δεν μπορω να συγκρατηθω ρε Μπαμπη :'(
Ενιωθα ομως παιδι το θεμα ειναι οτι με καυλωνει το γεγονος πως λενε παιδικα τραγουδακια χορευοντας σαν τσουλακια. Σκεφτομαι ποσοι πιτσιρικαδες παιζει να τον βροντανε για παρτη τους, το οφειλω σε αυτους τους πιτσιρικαδες να τις γαμησω, καταλαβες; Δε θα το κανω για μενα, θα το κανω για αυτους
Μην το κανεις για σενα. Για τους φουκαριαριδες τους πιτσιρικαδες καντο!Ενιωθα ομως παιδι το θεμα ειναι οτι με καυλωνει το γεγονος πως λενε παιδικα τραγουδακια χορευοντας σαν τσουλακια. Σκεφτομαι ποσοι πιτσιρικαδες παιζει να τον βροντανε για παρτη τους, το οφειλω σε αυτους τους πιτσιρικαδες να τις γαμησω, καταλαβες; Δε θα το κανω για μενα, θα το κανω για αυτους