milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
τρελη κωλαρα το ξανθο με το ασπρο το στενο παντελονακι στο 1.16 για πολλαΑφιερωμένο στο SONY....![]()
![]()
![]()
[youtube=425,350]O6YPLhrxqHQ&NR=1[/youtube]
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
τρελη κωλαρα το ξανθο με το ασπρο το στενο παντελονακι στο 1.16 για πολλαΑφιερωμένο στο SONY....![]()
![]()
![]()
[youtube=425,350]O6YPLhrxqHQ&NR=1[/youtube]
Εμένα μ' αρέσει που έχουν και ψυγείο μέσα στο ιγκλούτρελη κωλαρα το ξανθο με το ασπρο το στενο παντελονακι στο 1.16 για πολλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα πάω τις κόρες μου για αυτόγραφο μπας και πάρω κι εγω κανένα ...τηλεφωνάκι.... ;) ;) ;) ;) ;)
ενω ο αρκουδος που παιζει κιθαρα ειναι φυσιολογικο τυπεΕμένα μ' αρέσει που έχουν και ψυγείο μέσα στο ιγκλού![]()
Έχω δει αρκούδα να παίζει ντέφι τύπε, οπότε με λίγη εξάσκηση που ξέρεις ίσως να μπορεί να μάθει και πιάνοενω ο αρκουδος που παιζει κιθαρα ειναι φυσιολογικο τυπε![]()
σωστα τυπεΈχω δει αρκούδα να παίζει ντέφι τύπε, οπότε με λίγη εξάσκηση που ξέρεις ίσως να μπορεί να μάθει και πιάνο![]()
Δεν ξέρω τύπε, στις πολικές έχει copyright ο Πύραυλοςσωστα τυπε
αυτες οι πολικες μπορει να ειναι πιο εξελιγμενες![]()
Ου να χαθείτε ρε!Εγω εχω αγνές προθέσεις...και σοβαρό σκοπό!μην ξεχασεις να μας πεις ποσα παιρνει μονο.![]()
![]()
Τύπε καλή τύχη. Είχα πάει πέρσι να δω την παράσταση παρέα με την αδελφή μου και την ανηψιά μου.
Τότε ήταν στο θέατρο που είναι στο Άττικα. Η αδελφή μου πρέπει να ήταν η μόνη μάνα στο ακροατήριο.
Πολύ λιγούρια είμαστε τελικά...
Πάω στοίχημα ότι ούτε που θυμάσαι πώς λεγόταν η παράσταση![]()
το ξανθο ειναι δυναμη..
θα την ντυνεις κι κοκινοσκουφιτσα κι θα την γαμας
ή τον σκαντζοχοιρο..και θα φωναζεις σκα σκα σκα ειμαι ενας σκαντζοχοιροςνα κανω τον κακο τον λυκο ωραια φαση![]()
![]()
![]()
Εταιρία: Vega RecordsΒγηκε καινουργιο τραγούδι με εντυπωσιακή μεταμόρφωση-προς το καλύτερο- της μελαχροινης!!Καλά,η ξανθιά στα κυβικά της,αστέρι!Θα πάθετε πλάκα!Όποιος το βρει,το κατεβάζει...ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ απο τους ΜΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ-αλλάξανε όνομα-....