Νέα

Mazoo and the Zoo - 2 καβλιτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη η ξανθια πορνη ειναι .......Φτου σου κοπελαρα μου τιποτα αλλο δεν σου λεω

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Επίσης  να πουμε  οτι αυτα τα παιδικα τραγουδια.....  παρατονιζουν  & παραποιουν την ελληνική γλώσσα και ετσι  τα  πολυ μικρα παιδια
καταλαβαινουν ότι ναναι και  λάθος  ( το παθαίναμε  κι εμεις  πιτσιρικια ...με κατι ελαφρολαικά  και νεο κυματικά..)  :cheesy:
πχ αυτο  ειναι μελοποιημένο  έτσι--- >
Θαμέκα  Λόπεδιι- Αρίστος  Μάθιτις...  :headbang: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.greektoysandbooks.com/catalog/images/Mazoo%20and%20the%20Zoo%20Duck%20Greek%20Childrens%20Book.jpg[/img[/URL]] :fuck1:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.madblog.gr/image.php?id=44026496[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.nakas.gr/ecomnakas/NakasPaper/assets/PHOTOS%20T%20200/T066029006-200.JPG[/img[/URL]] :thumbsup: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σε περίπου 5 ποστ από τώρα κάποιος πανέξυπνος θα βγάλει το ξανθό πληρωμένη

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Μόλις ανακάλυψα αυτό το θρεντ. Διαπιστώνω με ανακούφιση ότι δεν είμαι ο μόνος που φτιαχνεται τρελά με παιδικά τραγουδάκια! Που σημαίνει ότι δεν είμαι διεστραμμένος, ή τουλάχιστον η διαστροφή μου έχει μπόλικη παρέα.... :grin:
...και η ξανθιά μέλλουσα νοσηλεύτρια διαβάζω? Έλα μουνί στον τόπο σου  :dancing:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
P1000822.jpg

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
η μελαχρινη ειναι ραδιοφωνικη παραγωγος

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
H μελαχρινη και το παλικαρι είναι αδερφια..Πριν από λίγο καιρό γνωρισα τον πατέρα τους ,εχει πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ στα Βόρεια Προάστια..Το ξανθό λέγεται Τερέζα και είναι όντως νοσηλέυτρια..Τωρα προσπαθω μέσω του μπαμπα της φίλης της να πάρω προσκλήσεις για το ΑΤΤΙΚΟΝ που εχουν παραστάσεις  κάθε Κυριακή πρωι...Θα πάω τις κόρες μου για αυτόγραφο μπας και πάρω κι εγω κανένα ...τηλεφωνάκι.... ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
H μελαχρινη και το παλικαρι είναι αδερφια..Πριν από λίγο καιρό γνωρισα τον πατέρα τους ,εχει πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ στα Βόρεια Προάστια..Το ξανθό λέγεται Τερέζα και είναι όντως νοσηλέυτρια..Τωρα προσπαθω μέσω του μπαμπα της φίλης της να πάρω προσκλήσεις για το ΑΤΤΙΚΟΝ που εχουν παραστάσεις  κάθε Κυριακή πρωι...Θα πάω τις κόρες μου για αυτόγραφο μπας και πάρω κι εγω κανένα ...τηλεφωνάκι.... ;) ;) ;) ;) ;)
μην ξεχασεις να μας πεις ποσα παιρνει μονο.  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μόλις ανακάλυψα αυτό το θρεντ. Διαπιστώνω με ανακούφιση ότι δεν είμαι ο μόνος που φτιαχνεται τρελά με παιδικά τραγουδάκια! Που σημαίνει ότι δεν είμαι διεστραμμένος, ή τουλάχιστον η διαστροφή μου έχει μπόλικη παρέα.... :grin:
...και η ξανθιά μέλλουσα νοσηλεύτρια διαβάζω? Έλα μουνί στον τόπο σου  :dancing:

μπορεις να ξανα αγχωθεις τυπε. εισαι ο μονος που φτιαχνεται τρελα με τα τραγουδακια, οι υπολοιποι φτιαχνονται με τις πιπιτσες. ανωμαλιαρη  :uglystupid:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δε τρωγεσαι ρε ναυτη  :tickedoff:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Όχι αλλά οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για την ξανθιά μετά από σφυγμομέτρηση του θρεντ
το μελαχρινό είναι κρυφό ταλέντο..... :fuck1:
πάντως τα βιντεάκια στο youtube έχουν πολύ πλάκα, πάνε τα βλέπουν τα πιτσιρίκια στο ιντερνετ και πάει ο άλλος και κάνει comment Κάτω από το βίντεο πόσες φορές την έχει παίξει για την πάρτη της ξανθιάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom