Νόμιζα ότι στα είχα πει σε pm, αλλά ας το μοιραστώ κι εδώ έτσι κι αλλιώς. Αρχές καλοκαιριού πρέπει να ήταν, δεν έχει και πολύ σημασία, δίνουμε ραντεβού και στην ώρα μου είμαι από κάτω, στο αυτοκίνητο και περιμένω.
Παίρνω τηλ. της λέω από κάτω είμαι. Εκνευρίζεται αυτή, νομίζοντας ότι είμαι στην εξώπορτα της και δε θέλει. Αφού της εξηγώ, μου λέει περίμενε γιατί έχω άλλον κύριο. Άντε καλά λέω.
Περιμένω 15 λεπτά να τελείώσει τον κύριο, ανεβαίνω, δε μου λέει να χρησιμοποιήσω το μπάνιο, λέω κι εγώ άστο μη χάσω κι άλλο χρόνο, έτσι κι αλλιώς θα κάνω μετά να βγάλω τα λάδια, σεξ δεν έχει, οπότε οκ.
Μου κάνει μασάζ μια χαρά ως συνήθως και μετά με ρωτάει αν θέλω "φραπεδιά" γιατί πέρασε η ώρα. Τρώω ξενέρα. Ξεκινάει, πιάνω λίγο μπούτι μπας και, αλλά που. Κλέινω μάτια μπας και σκεφθώ καμμιά Μπελούτσι, αλλά τίποτα πάλι. Στα 5-6 λεπτά με σταματάει γιατί είχε άλλο ραντεβού κι έπρεπε να ετοιμαστεί! Εννοείται ότι έφυγα με τα λάδια από κει, ό,τι πήρε με λίγο χαρτί και όξω από δω!
Δεν με νοιάζει αν έχει ανάγκη τα λεφτά, όλοι τα έχουμε ανάγκη. Δε γίνεται να βάζει κολλητά ραντεβού και να μη φέρεται επαγγελματικά κατ'ελάχιστον!
Λόγω του ότι κάνει καλό μασάζ και είναι κοντά στη δουλειά μου πήγα 2-3 φορές. Ανέχτηκα τις μαλακίες που έλεγε (Πούτιν κλπ), ανέχτηκα τις καθυστερήσεις της, να ανεχτώ τα ξινισμένα μούτρα της, να ανεχτώ ότι δεν μου έδωσε το μπάνιο, δεν το ζήτησα από μόνος μου βέβαια για να τα λέμε όλα, αλλά να ανεχτώ να φύγω και άχυστος γιατί περίμενε κάτω άλλος συναγωνιστής, όχι ρε φίλε, δεν μπορώ.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ Χ από μένα κι ας είναι δίπλα. Κι ας μην υπάρχει κάτι αξιόλογο κέντρο ή νοτιοδυτικά.
Μετά κάποιοι θεοποιούν τη Στεφανία. Μα φυσικό είναι. Και χωρίς σεξ να ήταν, αν ήταν κοντά μου θα πήγαινα κάθε βδομάδα, ίσα για να με ισιώσει λίγο και να βλέπω το γλυκό της πρόσωπο στη φραπεδιά και όχι το ξινισμένο της αλληνής.