Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
Και πάλι δεν ανοίγει απ'ευθείας. Αλλα με μια μκρή παρέμβαση ανοίγει και είναι αυτό https://bit.ly/3OiMhSO.

Το τηλέφωνο δεν μου "λέει" κάτι, αλλή η τοποθεσία ( Νέα Κάλυμνος) στη Βούλα μου κίνησε μια μικρή υποψία.
Έψαξα στα μηνύματα μου και βρήκα ότι έχω πάει σε αυτήν...(δυστυχώς)

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την κριτική μου. Τα συμπεράσματα δικά σας

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
191
Πόντοι
6
Και πάλι δεν ανοίγει απ'ευθείας. Αλλα με μια μκρή παρέμβαση ανοίγει και είναι αυτό https://bit.ly/3OiMhSO.

Το τηλέφωνο δεν μου "λέει" κάτι, αλλή η τοποθεσία ( Νέα Κάλυμνος) στη Βούλα μου κίνησε μια μικρή υποψία.

Σε ευχαριστω πολυ

Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
που είναι το καλύτερο μέρος για να δοκιμάσω το πρώτο μου μασάζ στην Αθήνα; Δεν θέλω σεξ, απλώς ένα μασάζ με ωραίο τέλος

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
που είναι το καλύτερο μέρος για να δοκιμάσω το πρώτο μου μασάζ στην Αθήνα; Δεν θέλω σεξ, απλώς ένα μασάζ με ωραίο τέλος
Εδώ
Διαβάζεις τις τελευταίες 20-30 σελίδες, φιλτράρεις τις πληροφορίες που θα βρεις και επιλέγεις αυτό που πιστεύεις ότι θα ταιριάξει καλύτερα στις ανάγκες σου.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.443
Πόντοι
456
Εδώ
Διαβάζεις τις τελευταίες 20-30 σελίδες, φιλτράρεις τις πληροφορίες που θα βρεις και επιλέγεις αυτό που πιστεύεις ότι θα ταιριάξει καλύτερα στις ανάγκες σου.

σωστα !! αν και θα ελεγα να διαβασεις περισσοτερες σελιδες για να βρεις τί απο αυτα που διαβαζεις ταιριαζει στις αναγκες σου. μην το παρακανεις , παντως , γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μπερδευτεις. ασε που ο καθενας θα σου πει το μακρυ του και το κοντο του καθως τα γουστα ειναι υποκειμενικα. αν θες ,σωνει και καλα , μια προταση , η δικη μου ειναι ελενα απο μπακνανα , βικυ-στεφανια ή ζωη ταντρα απο νιρβανα (πλεον) .

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Τελικά το κορίτσι προχωράει έστω σε φραπέ?

aristotle21

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
84
Πόντοι
0
Σύμφωνα μετά από επικοινωνία μαζί της, ξεκάθαρο όχι.
Βέβαια δεν έφτασα στο να κλείσω ραντεβού, διότι ξενέρωσα με τον τρόπο που δουλεύει.. Δεν ξέρω τι παίζει όταν είσαι εκεί. Για να βγάζει όμως την πίστη σε όσους προσπάθησαν, κοίταξε καλύτερα για κάνα άλλο κορίτσι.. Χαμένος χρόνος για μένα για να ασχοληθείς.

Levou23

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
722
Πόντοι
80
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν ξέρει τι παίζει με μια θείτσα Λιτσα κάπου στην Αχαρνών?

Ευχαριστώ

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν ξέρει τι παίζει με μια θείτσα Λιτσα κάπου στην Αχαρνών?

Ευχαριστώ

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21
Το καλύτερο είναι με τέτοιο βλαμμένο να μην ασχολείσαι. Όχι τίποτα άλλο βγάζει και γλώσσα. Θέλει Ε3 Ε9 κ ότι άλλο μπορεί να φανταστείς γ να κάνεις ραντεβού

• Like
Αντιδράσεις: p133

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456
Επανακαθορισμός και νέο ραντεβού με Νατάσσα Πετρούπολη. Όπως έχει αναφερθεί το κορίτσι είναι ακόμη στα ΔΕΝ, εν γνώση μου πήγα και με χαλάρωσε.. 1 ωρίτσα μασάζ χωρίς πετσέτα κ.λ.π - ξεπιαστήκαμε λίγο !

johnmylo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
125
Πόντοι
1
Επανακαθορισμός και νέο ραντεβού με Νατάσσα Πετρούπολη. Όπως έχει αναφερθεί το κορίτσι είναι ακόμη στα ΔΕΝ, εν γνώση μου πήγα και με χαλάρωσε.. 1 ωρίτσα μασάζ χωρίς πετσέτα κ.λ.π - ξεπιαστήκαμε λίγο !
Ποια ειναι αυτη αδερφέ? Μένω κοντά κ είμαι πιασμενος...

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456
Ποια ειναι αυτη αδερφέ? Μένω κοντά κ είμαι πιασμενος...

Λίγο να ψάχνατε με αυτό το παλιοφακουδάκι... έχει αναφερθεί και παλαιότερα... ''Εναλλακτικές θεραπείες'' σε FB

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
Και ετσι θα παραμείνει . Δεν πρόκειται να αλλάξει . Τουλάχιστον έχει ωραία φτιαγμένο το δωματιακι για το μασαζ και ειναι καλό τυπάκι . Ακόμα 30€ παίρνει ή το ανέβασε;

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.604
Πόντοι
2.846
Σύμφωνα μετά από επικοινωνία μαζί της, ξεκάθαρο όχι.
Βέβαια δεν έφτασα στο να κλείσω ραντεβού, διότι ξενέρωσα με τον τρόπο που δουλεύει.. Δεν ξέρω τι παίζει όταν είσαι εκεί. Για να βγάζει όμως την πίστη σε όσους προσπάθησαν, κοίταξε καλύτερα για κάνα άλλο κορίτσι.. Χαμένος χρόνος για μένα για να ασχοληθείς.

Στην επικοινωνία όλες αποφεύγουν να πουν εάν προχωρούν σε φραπέ. Μόνο αν την δεις θα καταλάβεις τι παίζει

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456
Και ετσι θα παραμείνει . Δεν πρόκειται να αλλάξει . Τουλάχιστον έχει ωραία φτιαγμένο το δωματιακι για το μασαζ και ειναι καλό τυπάκι . Ακόμα 30€ παίρνει ή το ανέβασε;
Στο 35/ώρα αν και σκέφτεται και για 40... (από ότι κατάλαβα αναλόγως πελάτη..)

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.212
Πόντοι
1.336

εκεί που έγραψες... "δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να πετύχω κάποια που θα το έκανε χειρότερα από την Ιουλία και όμως τελικά την πέτυχα", το έκανα εικόνα και λύθηκα στα γέλια :2funny::2funny::2funny:
Παρμπιπτόντως η Ιουλία με άφησε άχυστο την τελυταία φορά και για αυτό ακριβώς ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.212
Πόντοι
1.336
Καμμία που να ξέρει να κάνει μασάζ παίζει γαμώ το κέρατό μου? Από Πειραιά μέχρι Κέντρο? Μην ξενιτευτούμε τελείως! Και ας πηγαίνει μόνο μέχρι φραπέ!!
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω όλο τα ίδια και τα ίδια!!

EKTORINO

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα για Ζωγράφου παίζει τίποτα?

Stories

Νέο!

Stories