Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6
2107212163τηλ ολγαρας κριτωνος κανας μαγκας?
Ελεος ομως πραγματικα με τις gilf. Δεν καταλαβαινω τα επαινετικα σχολια για την Ολγα
2107212163τηλ ολγαρας κριτωνος κανας μαγκας?
Πωπω ρε φιλε σκιαχτηκα! Μου θυμησε κατι θειαδες που εχουν παθει οστεοπορωσηαν εχεις γερο στομαχι πηγαινε σελ.243 στο νημα της.
εκει να δεις τι θα πει αισθησιασμος ακρων.
Φίλε είχα κλείσει ραντεβού πέρισι το καλοκαίρι. Δεν έδινε τηλέφωνο, μόνο από φου μπου η επικοινωνία. Πάνω που έφτανα με το αυτοκίνητο έσκασε μήνυμα ότι άκυρο δεν μπορώ τώρα. Φυσικά και δεν ξανασχολήθηκα....Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!
Έχει ξαναρωτηθει σίγουρα (και από μένα). Τι παίζει με την Λένα από Κορυδαλλό μασάζ στο σπίτι της. Lena Mprl στο instagram. Έχει κάποιος εμπειρία??? Πολύ βυζο κερνάει στο instagram πάντως.....
μαλακες πραγματικα,πηγα και εγω γτ ακουγα ολγαρα και ολγαρα και ξενερωσα την ζωη μ2107212163
Ελεος ομως πραγματικα με τις gilf. Δεν καταλαβαινω τα επαινετικα σχολια για την Ολγα
Για βάλε λίνκ. Το πατάω και βγάζει μια μεγάλης ηλικίας χωρίς ακόλουθους και φωτόΚαλημέρα ξέρει κανείς κάποια Βίκυ Μαλτέζου από το ινσταγκραμ....κ αν αξίζει;
Για βάλε λίνκ. Το πατάω και βγάζει μια μεγάλης ηλικίας χωρίς ακόλουθους και φωτό
από Νέα Σμύρνη?Καλημέρα ξέρει κανείς κάποια Βίκυ Μαλτέζου από το ινσταγκραμ....κ αν αξίζει;
Πάντως για μασάζ δεν αναφέρει κάτι !
Εχω επικοινωνησει εγω μεσω μυνηματων , κανει με 120ευρω στον χωρο της και θελει προκαταβολη pay pal.....μαλλον μουφα....Πάντως για μασάζ δεν αναφέρει κάτι !
Προκαταβολή paypal και μάλλον μούφα, δεν παίζει . Είναι 1000% σίγουρα μούφαΕχω επικοινωνησει εγω μεσω μυνηματων , κανει με 120ευρω στον χωρο της και θελει προκαταβολη pay pal.....μαλλον μουφα....
Αν εχει δοκιμασει καποιος ας ενημερωσει εδω ή με ενα μηνυμα
Υπάρχει αυτήν την εποχή Καρολίνα στο Μπακνανά ;Η Καρολίνα από Μπακνανά δεν αξίζει έτσι;
Νομίζω παίζει μόνη της μπαλαΥπάρχει αυτήν την εποχή Καρολίνα στο Μπακνανά ;
Η Καρολίνα από Μπακνανά δεν αξίζει έτσι;
Μπρο εδώ είναι με δικό τους χώρο το νήμαΥπάρχει αυτήν την εποχή Καρολίνα στο Μπακνανά ;
Άρα σίγουρα δεν παίζει εδώ, δλδ στα "Μασατζίδικα που γαμάς"!
Έχεις δίκιο φίλε, κάπου τα μπέρδεψα!Μπρο εδώ είναι με δικό τους χώρο το νήμα
Καμία άλλη σοκολάτα παίζει;Έχεις δίκιο φίλε, κάπου τα μπέρδεψα!
Πάντως δεν έχω ακούσει κάτι τελευταία, για αυτή τη σοκολάτα!