Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Εχω επικοινωνησει εγω μεσω μυνηματων , κανει με 120ευρω στον χωρο της και θελει προκαταβολη pay pal.....μαλλον μουφα....
Αν εχει δοκιμασει καποιος ας ενημερωσει εδω ή με ενα μηνυμα
εμενα παλι μου ειπε 120 στο χωρο της, μεχρι 2 πιστολιες και τα λεφτα στο χερι...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Από χρεώσεις τ έπαιζε;Από υπηρεσίες;

aristotle21

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
84
Πόντοι
0
Γεια σας μάγκες, σχετικά με την Λένα από Κορυδαλλό..

Επηρεάστηκα κ εγώ από τις φωτό/στορυ που ανεβάζει στο ινστα κ τις έστειλα μήνυμα.
Δύο μέρες δεν μου είχε απαντήσει κ της κάνω αναπάντητη στο ινστα και λίγο μετά μου απαντάει.
Όλα ωραία κ καλά στην αρχή, μου εξηγεί τι είδους μασάζ προσφέρει (χαλαρωτικό, deep tissue).
Γενικά αργεί να απαντήσει, δεκτό αφού της στέλνω εν ώρα εργασίας.
Τόλμησα να ρωτήσω αν χρεώνει κάτι παραπάνω στο τέλος (ακριβώς έτσι ρώτησα), έπιασε αυτή το νόημα και μου λέει ότι προσβλήθηκε και καλή συνέχεια..
Της λέω δεν είχα σκοπό να την προσβάλλω κλπ κλπ, μου έστειλε άλλα δύο "καλή συνέχεια", εγώ επέμενα μετά για κανονικό μασάζ (διότι όντως ήθελα έστω κανονικό) και σιγά σιγά μπαίνει στην διαδικασία και ανοίγεται λίγο..
Ωραία λοιπόν, την ρωτάω πότε μπορεί. Μου λέει καταρχάς θέλει προκαταβολή μέσω Alpha, μου λέει είναι στάνταρ κ με όλους κάνει έτσι. Συνεχίζω εγώ για να δω τι άλλο θα ακούσω κ την ρωτάω τρείς φορές πότε μπορεί κ δεν μου δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Μια απαντάει είναι κλεισμένη, μια μου λέει μέχρι τις 9 δουλεύει... Λέω χαίρω πολύ.. ραντεβού θα μου δώσεις αφού εσύ ξέρεις πότε είσαι διαθέσιμη κ όχι εγώ;;

Τέλος πάντων παιδιά, νευρίασα και τις λέω ότι είναι απαράδεκτη αφού μου ζητάει και προκαταβολή και επί της ουσίας δεν μου δίνει ραντεβού (ή βαριέται να ασχοληθεί ή βαριέται που ζει)... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Κρίμα, γιατί φαίνεται ωραία, κ τον χώρο που ανεβάζει ενδιαφέρον, κ για έστω ένα μασάζ θα το σκεφτόμουν.
Κάπου πιο πίσω διάβασα ότι άμα είσαι τυχερός θα προσφέρει φραπέ.

Έχει κάποιος κάποια πρόσφατη εμπειρία να μοιράσει;;

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
132
Πόντοι
0
Γεια σας μάγκες, σχετικά με την Λένα από Κορυδαλλό..

Επηρεάστηκα κ εγώ από τις φωτό/στορυ που ανεβάζει στο ινστα κ τις έστειλα μήνυμα.
Δύο μέρες δεν μου είχε απαντήσει κ της κάνω αναπάντητη στο ινστα και λίγο μετά μου απαντάει.
Όλα ωραία κ καλά στην αρχή, μου εξηγεί τι είδους μασάζ προσφέρει (χαλαρωτικό, deep tissue).
Γενικά αργεί να απαντήσει, δεκτό αφού της στέλνω εν ώρα εργασίας.
Τόλμησα να ρωτήσω αν χρεώνει κάτι παραπάνω στο τέλος (ακριβώς έτσι ρώτησα), έπιασε αυτή το νόημα και μου λέει ότι προσβλήθηκε και καλή συνέχεια..
Της λέω δεν είχα σκοπό να την προσβάλλω κλπ κλπ, μου έστειλε άλλα δύο "καλή συνέχεια", εγώ επέμενα μετά για κανονικό μασάζ (διότι όντως ήθελα έστω κανονικό) και σιγά σιγά μπαίνει στην διαδικασία και ανοίγεται λίγο..
Ωραία λοιπόν, την ρωτάω πότε μπορεί. Μου λέει καταρχάς θέλει προκαταβολή μέσω Alpha, μου λέει είναι στάνταρ κ με όλους κάνει έτσι. Συνεχίζω εγώ για να δω τι άλλο θα ακούσω κ την ρωτάω τρείς φορές πότε μπορεί κ δεν μου δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Μια απαντάει είναι κλεισμένη, μια μου λέει μέχρι τις 9 δουλεύει... Λέω χαίρω πολύ.. ραντεβού θα μου δώσεις αφού εσύ ξέρεις πότε είσαι διαθέσιμη κ όχι εγώ;;

Τέλος πάντων παιδιά, νευρίασα και τις λέω ότι είναι απαράδεκτη αφού μου ζητάει και προκαταβολή και επί της ουσίας δεν μου δίνει ραντεβού (ή βαριέται να ασχοληθεί ή βαριέται που ζει)... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Κρίμα, γιατί φαίνεται ωραία, κ τον χώρο που ανεβάζει ενδιαφέρον, κ για έστω ένα μασάζ θα το σκεφτόμουν.
Κάπου πιο πίσω διάβασα ότι άμα είσαι τυχερός θα προσφέρει φραπέ.

Έχει κάποιος κάποια πρόσφατη εμπειρία να μοιράσει;;
μπορουμε να εχουμε το λινκ?

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Καλημερα σε ολους,

Εκανα την ιδια ερωτηση και στο νημα με τα μαγαζια γιατι πραγματικα δεν μπορω να βρω αν ειναι μαγαζι ή ανεξαρτητη:

Ξερει κανεις την Λυδια Ζορμπα, που γραφει πως δουλευει στο massagemax (για το οποιο δεν εχω βρει τιποτε);

Ευχαριστω

aristotle21

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
84
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες,

Βρήκα αυτή την αγγελία, ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον η Λέιλα κ όλη η φάση.
Βάζοντας τον αριθμό της στο γοογκλε βγάζει μια Μαρία..

ΛΕΙΛΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΟΝΤΕΛΟ 6994552152

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Καλησπέρα μάγκες,

Άμα είναι αυτή στης φωτό φαίνεται δυνατό

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Καλησπέρα μάγκες,

Προσπαθώ να την καλέσω εδω και μια ωρίτσα αλλά δεν πιάνω κάτι...

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
Εχει συναντησει κανεις μια Δαναη? το εχει στο φμπ Danae massage ,σε εποικινωνια στο βιμπερ μ ειπε οτι το κοστος ειναι απο 80 εως 130 μασαζ με εξτρα περιποιηση και οτι το πρωτο ραντεβου οτ κανει σε ξενοδοχειο
Προχωράει δηλαδή στο παρασύνθημα;
Ή μόνο φραπέ ή καλαμάκι

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!
Έχει ξαναρωτηθει σίγουρα (και από μένα). Τι παίζει με την Λένα από Κορυδαλλό μασάζ στο σπίτι της. Lena Mprl στο instagram. Έχει κάποιος εμπειρία??? Πολύ βυζο κερνάει στο instagram πάντως.....
Πρέπει να δώσεις ταυτότητα αφμ ηλικία ύψος βάρος κ εγώ δεν ξέρω τι άλλο γ να πας γ ραντεβού..

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
Προχωράει δηλαδή στο παρασύνθημα;
Ή μόνο φραπέ ή καλαμάκι
φραπε , καλαμακι και μπριζολα... πλήρες μενού
διορθωσε το Link
Πρέπει να δώσεις ταυτότητα αφμ ηλικία ύψος βάρος κ εγώ δεν ξέρω τι άλλο γ να πας γ ραντεβού..
σκέτο μασαζ και ζητάει προκαταβολή (σύμφωνα με προσφατη κριτική απο μέλος)

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Καλησπερα! Με Θεια Ελενη πως επικοινωνουμε ? Και ξερεις κανεις μηπως τι περιοχη ειναι ?

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.247
Πόντοι
2.306
Καλησπερα! Με Θεια Ελενη πως επικοινωνουμε ? Και ξερεις κανεις μηπως τι περιοχη ειναι ?
Περιοχή Καλλιθέα τυπε.
Το τηλ δεν κυκλοφορεί ευρέως, ίσως στο στείλει κάποιος μύστης..

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
εγω δεν τολμησα καν να βαλω τη φωτο. :2funny:
ασε που ειχα προειδοποιησει ολους οτι χρεαζεται γερο στομαχι για να την δει καποιος.:2funny:
Ενταξει ρε δεν είναι και σαν του Shaq!!!! Τα εδειξε σε μια εκπομπή που ήταν και έπαθα πλάκα!!!

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
191
Πόντοι
6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom