Γεια σας μάγκες, σχετικά με την Λένα από Κορυδαλλό..
Επηρεάστηκα κ εγώ από τις φωτό/στορυ που ανεβάζει στο ινστα κ τις έστειλα μήνυμα.
Δύο μέρες δεν μου είχε απαντήσει κ της κάνω αναπάντητη στο ινστα και λίγο μετά μου απαντάει.
Όλα ωραία κ καλά στην αρχή, μου εξηγεί τι είδους μασάζ προσφέρει (χαλαρωτικό, deep tissue).
Γενικά αργεί να απαντήσει, δεκτό αφού της στέλνω εν ώρα εργασίας.
Τόλμησα να ρωτήσω αν χρεώνει κάτι παραπάνω στο τέλος (ακριβώς έτσι ρώτησα), έπιασε αυτή το νόημα και μου λέει ότι προσβλήθηκε και καλή συνέχεια..
Της λέω δεν είχα σκοπό να την προσβάλλω κλπ κλπ, μου έστειλε άλλα δύο "καλή συνέχεια", εγώ επέμενα μετά για κανονικό μασάζ (διότι όντως ήθελα έστω κανονικό) και σιγά σιγά μπαίνει στην διαδικασία και ανοίγεται λίγο..
Ωραία λοιπόν, την ρωτάω πότε μπορεί. Μου λέει καταρχάς θέλει προκαταβολή μέσω Alpha, μου λέει είναι στάνταρ κ με όλους κάνει έτσι. Συνεχίζω εγώ για να δω τι άλλο θα ακούσω κ την ρωτάω τρείς φορές πότε μπορεί κ δεν μου δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Μια απαντάει είναι κλεισμένη, μια μου λέει μέχρι τις 9 δουλεύει... Λέω χαίρω πολύ.. ραντεβού θα μου δώσεις αφού εσύ ξέρεις πότε είσαι διαθέσιμη κ όχι εγώ;;
Τέλος πάντων παιδιά, νευρίασα και τις λέω ότι είναι απαράδεκτη αφού μου ζητάει και προκαταβολή και επί της ουσίας δεν μου δίνει ραντεβού (ή βαριέται να ασχοληθεί ή βαριέται που ζει)... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Κρίμα, γιατί φαίνεται ωραία, κ τον χώρο που ανεβάζει ενδιαφέρον, κ για έστω ένα μασάζ θα το σκεφτόμουν.
Κάπου πιο πίσω διάβασα ότι άμα είσαι τυχερός θα προσφέρει φραπέ.
Έχει κάποιος κάποια πρόσφατη εμπειρία να μοιράσει;;