Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
44
Πόντοι
0
Ναι γίνονται αυτά.Ειναι βέβαια ανάλογα κ το μαγαζί υπάρχουν κ μασατζιδικα ας πούμε τα κανονικά έχει με 15-25€ πχ le massage,city massage,my massage τώρα σ αυτά κάποτε πήγαινα κ με μια συγκεκριμένη π είχα κάνει πολλές φορές π βάραγε φραπέ μ έξτρα φυσικά αφού με είχε μάθει ας πούμε.Το empire πχ δεν είχα πάει ποτε αλλά εάν δε κάνω λάθος δεν ήταν ακριβώς στα δεν,κάποιοι συναγωνιστές είχαν αναφέρει για φραπέδες κ καλαμάκια.Λενορμαν πχ κάποτε είχε φραπέδες από κάποιες κάτι φορές βέβαια έμενες κ με τα μπαλάκια μπλε.Η ουσία είναι ότι εφόσον κάποιος πηγαίνει συχνά για μασαζ έτσι κ αλλιώς εάν κάνει με κάποια συγκεκριμένη τότε έχει μεγάλη πιθανότητα ν πάρει φραπέ αφού τον εμπιστευθεί ας πούμε,εάν πάλι όχι αλλάζεις μασέρ είτε στο ίδιο ίδρυμα είτε πας σε άλλο.Προφανως δεν εννοώ να πάει κάποιος ν χαλάσει 100-150€ ξέρω γώ μέχρι ν πάρει φραπέ,όπως ανέφερα και πριν εφόσον κάποιος πηγαίνει έτσι κ αλλιώς κ το γουστάρει.
Γεια σ φίλε. Θέλω τα φώτα σου.. το city massage έχει τρία γραφεία σε όλη την Αθήνα. Λένε μασάζ με 10€. Πώς και πήρες κοπέλα από εκεί και σ έκανε φραπέ; Δεν έχω πάει ακόμα γτ με 10€ θεωρώ ότι είναι στα δεν..

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.585
Πόντοι
746
Γεια σ φίλε. Θέλω τα φώτα σου.. το city massage έχει τρία γραφεία σε όλη την Αθήνα. Λένε μασάζ με 10€. Πώς και πήρες κοπέλα από εκεί και σ έκανε φραπέ; Δεν έχω πάει ακόμα γτ με 10€ θεωρώ ότι είναι στα δεν..
Φίλε μου δεν είπα ότι πήρα φραπέ συγκεκριμένα στο city massage, ανέφερα ότι υπάρχουν κανονικά μασατζιδικα στα οποια μπορείς να βρεις ικανοποιητικό μασαζ,σίγουρα πολύ καλύτερο από τις περισσότερες φραπετζουδες.Επι προσωπικού κάποτε πήγαινα αρκετά σε κανονικά μασατζιδικα στα οποία προτιμούσα συνήθως πάντα τις ιδιες κοπέλες εεεε μια από αυτές μετά από κάποιες συνεδρίες μ βάραγε φραπέ με έξτρα φυσικά κ στη ζούλα όποτε το επέτρεπε η κατάσταση.Βεβαια αυτό το σπορ περιλαμβάνει ρίσκο αλλά εφόσον κάποιος πηγαίνει έτσι κ αλλιώς για κανονικό μασαζ δε χάνει τίποτα ν δοκιμάσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom