fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.367
- Πόντοι
- 206
Βασικά είναι τι ακριβώς θέλει κάποιος όταν πάει για μασάζεκεί που έγραψες... "δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να πετύχω κάποια που θα το έκανε χειρότερα από την Ιουλία και όμως τελικά την πέτυχα", το έκανα εικόνα και λύθηκα στα γέλια
Παρμπιπτόντως η Ιουλία με άφησε άχυστο την τελυταία φορά και για αυτό ακριβώς ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου ότι η Ιουλία είναι ξινή ειδικά στο θέμα της εκτόνωσης αλλά τουλάχιστον στο μασάζ είναι καλή και ξέρη τι κάνει. Αν π.χ τη συγκρίσεις με τη Στεφανία είναι καλύτερη στο θέμα του μασάζ ως θεραπευτικό, ενώ η Στεφανία είναι καλύτερη στο αισθησιακό μασάζ και στο τελείωμα.
Τώρα για τη κυρία που είναι στη Βούλα, προσωπικά πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλό μασάζ αλλά όχι αισθησιακό. Και την εκτόνωση που κάνει την θεωρώ καλή γιατί προσπαθεί να επιβραδύνει ώστε να αργήσεις να χύσεις. Έτσι τουλάχιστον έχει κάνει σε εμένα όσες φορές πήγα. Από την άλλη όμως δεν βγάζει ρούχα και σε αυτό είναι κατηγορηματική. Επομένως το συμπέρασμα για εμένα είναι πως δεν κάνει για αισθησιακό μασάς αλλά σε αυτό που λέει ότι προσφέρει το προσφέρει και μάλιστα πολύ καλά. Αυτή είναι η δικιά μου γνώμη