erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.212
- Πόντοι
- 1.336
Marmeladies is under construction
www.marmeladies.gr
ξέρουμε κάτι?
Marmeladies is under construction
www.marmeladies.gr
ξέρουμε κάτι?
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Αν είναι αυτή που λέει φρουτοθεραπεια, φυτοθεραπεια μακρυά.
Χάσιμο χρόνου ξεπέτα στη νέα Σμύρνη σε μια εκκλησία απέναντι.
Καπου έχω γράψει κριτική αν ψάξεις.
Και εγω το θελω αν γινεταιΚαλησπέρα θα μου στείλεις το τηλέφωνο?
εγω ειχα παει, καμια σχεση με τις φωτογραφιες, δεν ειναι Νεα Σμυρνη αλλα νομιζω εκει η περιοχη ειναι Φαληρο, κοντα στην Παναγιτσα. Ξεπετα δεν θα την ελεγα, ισα ισα ηταν ευχαριστη μια χαρα. Απλα καμια σχεση με τις φωτογραφιες, αλλα καμια.Marmeladies is under construction
www.marmeladies.gr
ξέρουμε κάτι?
Καλησπέρα φίλε, όταν λες καμία σχέση οι φώτο με τη πραγματικότητα τι εννοείς? Ήταν χοντρή, άσχημη, μεγάλη...? Από υπηρεσίες, τιμή και πρόγραμμά πως ήταν? Γράψε αν θες δυο λόγια. Ευχαριστώ...εγω ειχα παει, καμια σχεση με τις φωτογραφιες, δεν ειναι Νεα Σμυρνη αλλα νομιζω εκει η περιοχη ειναι Φαληρο, κοντα στην Παναγιτσα. Ξεπετα δεν θα την ελεγα, ισα ισα ηταν ευχαριστη μια χαρα. Απλα καμια σχεση με τις φωτογραφιες, αλλα καμια.
55+ πρέπει να ήταν όταν έπαιζε ο ρούντι φέλερ στην Εθνική Γερμανίας σε κάτι παγκόσμια κύπελλα του 86 και του 90Πρόσφατη επίσκεψη στη ¨θεία Ελένη¨ στο διαμέρισμα της στη Καλλιθέα. Πολύ καλό μασάζ για ορεκτικό κι ακόμη καλύτερο το δεύτερο πιάτο με κορυφή τη πίπα της που παραμένει από τις καλύτερες. Εύκολη συνεννόηση, η ίδια σας κατατοπίσει επαρκώς σε ότι θέλετε να μάθετε, άνεση χρόνου και πολύ προσεγμένος χώρος, γιορτινά στολισμένος. Σφραγισμένη πετσέτα, παντόφλες μιας χρήσης, μπάνιο πριν και μετά συμπεριλαμβάνονται. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως πρόκειται για κυρία 55+ ετών, νταρντάνα με βυζάρες που κρατιέται ακόμη πολύ καλά για την ηλικία της. Η ίδια άνετη, σε κάνει να αισθανθείς οικεία, τίμια σε αυτό που προσφέρει. Απευθύνεται σε ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ άτομα που γουστάρουν τέτοιες ηλικίες (μιλφο-γκιλφ) ή θέλουν να προσθέσουν μια εμπειρία στο παλμαρέ τους. Οι υπόλοιποι καλύτερα να μην ασχοληθούν. Το τηλ. της έχει αναφερθεί πολλάκις στις προηγούμενες σελίδες του παρόντος νήματος. Κόστος: 70€ για 1,5 ώρα.
60-61 ειναι. Guarantee πληροφορία.55+ πρέπει να ήταν όταν έπαιζε ο ρούντι φέλερ στην Εθνική Γερμανίας σε κάτι παγκόσμια κύπελλα του 86 και του 90
άρα είμαστε και επισήμως εραστές της μασέλας!!!!!60-61 ειναι. Guarantee πληροφορία.
έχουμε τηλ της κυρίας Ελένης? είμαι άρρωστος gilfakias το χρειάζομαι πραγματικάΠρόσφατη επίσκεψη στη ¨θεία Ελένη¨ στο διαμέρισμα της στη Καλλιθέα. Πολύ καλό μασάζ για ορεκτικό κι ακόμη καλύτερο το δεύτερο πιάτο με κορυφή τη πίπα της που παραμένει από τις καλύτερες. Εύκολη συνεννόηση, η ίδια σας κατατοπίσει επαρκώς σε ότι θέλετε να μάθετε, άνεση χρόνου και πολύ προσεγμένος χώρος, γιορτινά στολισμένος. Σφραγισμένη πετσέτα, παντόφλες μιας χρήσης, μπάνιο πριν και μετά συμπεριλαμβάνονται. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως πρόκειται για κυρία 55+ ετών, νταρντάνα με βυζάρες που κρατιέται ακόμη πολύ καλά για την ηλικία της. Η ίδια άνετη, σε κάνει να αισθανθείς οικεία, τίμια σε αυτό που προσφέρει. Απευθύνεται σε ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ άτομα που γουστάρουν τέτοιες ηλικίες (μιλφο-γκιλφ) ή θέλουν να προσθέσουν μια εμπειρία στο παλμαρέ τους. Οι υπόλοιποι καλύτερα να μην ασχοληθούν. Το τηλ. της έχει αναφερθεί πολλάκις στις προηγούμενες σελίδες του παρόντος νήματος. Κόστος: 70€ για 1,5 ώρα.
Πρόσφατη επίσκεψη στη ¨θεία Ελένη¨ στο διαμέρισμα της στη Καλλιθέα. Πολύ καλό μασάζ για ορεκτικό κι ακόμη καλύτερο το δεύτερο πιάτο με κορυφή τη πίπα της που παραμένει από τις καλύτερες. Εύκολη συνεννόηση, η ίδια σας κατατοπίσει επαρκώς σε ότι θέλετε να μάθετε, άνεση χρόνου και πολύ προσεγμένος χώρος, γιορτινά στολισμένος. Σφραγισμένη πετσέτα, παντόφλες μιας χρήσης, μπάνιο πριν και μετά συμπεριλαμβάνονται. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως πρόκειται για κυρία 55+ ετών, νταρντάνα με βυζάρες που κρατιέται ακόμη πολύ καλά για την ηλικία της. Η ίδια άνετη, σε κάνει να αισθανθείς οικεία, τίμια σε αυτό που προσφέρει. Απευθύνεται σε ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ άτομα που γουστάρουν τέτοιες ηλικίες (μιλφο-γκιλφ) ή θέλουν να προσθέσουν μια εμπειρία στο παλμαρέ τους. Οι υπόλοιποι καλύτερα να μην ασχοληθούν. Το τηλ. της έχει αναφερθεί πολλάκις στις προηγούμενες σελίδες του παρόντος νήματος. Κόστος: 70€ για 1,5 ώρα.
Τα καταπινει η θεια?55+ πρέπει να ήταν όταν έπαιζε ο ρούντι φέλερ στην Εθνική Γερμανίας σε κάτι παγκόσμια κύπελλα του 86 και του 90
Είναι φίλη και δουλεύει μαζί με την Έριδα και την Ερινύα, πολύ καλή περίπτωσηαααα δεν την ξερω αυτη.. ποια ειναι;;; καινουρια;;; προχωράει καθόλου ή κανει μονο μασαζ;
που μπορουμε να βρουμε πληροφορίες;;;; κανα Link;;;
υπαρχει κατι κοντα σε γαλατσι νεα ιωνια πευκη ?...οχι την κατια...γτ ειχε ασχημη εμπειρια φιλος μου
Αξίζει αυτή η μαυρουλα;Γιατί τα 30 καλό πόσο ακούγεται για κάτι απλόΠαιζει μια μαυρουλα στην νέα Ιωνία, δεν έχω τηλ. Μαρια τη λένε και είναι κάσταμονης. Έχουν γραφτεί χλιαρές εμπειρίες και ξέρω πως ήταν στα 30€.
Η Κάτια ποια είναι;;;;
Τόσο ήταν όταν έγινε το τσαρδι της φλαμπε..60-61 ειναι. Guarantee πληροφορία.
Συμφωνω και επαυξανω!Αν είναι αυτή που λέει φρουτοθεραπεια, φυτοθεραπεια μακρυά.
Χάσιμο χρόνου ξεπέτα στη νέα Σμύρνη σε μια εκκλησία απέναντι.
Καπου έχω γράψει κριτική αν ψάξεις.