την είχα δοκιμάσει πριν ένα η δύο χρόνια νομίζω ..... πολύ ωραίο μασσαζ μετά μόνο χέρι και μπορούσες να ακουμπάς .... αλλά γενικά ξενερωτη μούρη ξυνή ......ίσως έχει αλλάξει ... υπόψιν τότε δεν είχε χώρο δικό της...είχε έρθει σε δικό μου .... μπορεί να κάνει και απλό μασσαζ πλέον
Αυτή είχε ξεκινήσει μέσα στην πανδημία μέσω tinder/bummble. ήταν κάπου στα 25 με 27 το 2021. Τα ραντεβού μόνο μέσω ινστα τότε, για να σε τσεκάρει το status σου (δλδ τι πορτοφόλι είσαι). Μετά το πρώτο ραντεβού έδινε κινητό.
Δούλευε σε δημόσιο νοσοκομείο το πρωί κ το απόγευμα πήγαινε σε σπίτια, μια κ τότε (χειμώνας 2021) είχε το ελεύθερο μετακίνησης, λόγω επαγγέλματος (υγειονομικό προσωπικό).
Χρέωνε 70 ευρώ πριν 4 χρόνια, με μια χειρογλυκανη μλκ μπρος πίσω στην 1μιση ώρα που τελικά την έκανε 1 κ πολλές φορές κ λιγότερο και από 1 ώρα (στην έναρξη κ στο τελείωμα της συνεδρίας).
Ξυνιλα κ αγέλαστη. Κακό στοιχείο.
Πάντα ντυμένη στην συνέδρια. Αλλά πολλές φορές "έκλεβε στον χρόνο" . Μια κουρασμένη, μια από το εμβόλιο, κάθε φορά κ νέα δικαιολογια να σου κλέψει χρόνο. θα σου κάνω την επομενη φορά παραπάνω κλπ, όλο τέτοιες ΠΑΠΑΤΖΕΣ..
Τα χρήματα ΠΑΝΤΑ μπροστά. Μάλιστα σε κάποιους ζήταγε την πρώτη φορά κ διπλάσια ταρίφα.Ξεπέτα ολκής.
Είχα γράψει σχετικά στο νήμα "Σεξ μασάζ στο σπίτι" .
Στο παλιό της προφίλ στο Ινστα, είχε διάφορους επώνυμους να την ακολουθούν ("καλλιτέχνες", δημοσιογράφους, αρτίστες κλπ).
Από ότι βλέπω έκανε νέο προφίλ κ καινουργιο χώρο, δικό της. Ούτε από έξω προσωπικά.
Καλύτερα 80 ευρώ στην Θεία Ελένη - Νατάσα κ με τα μάτια κλειστά κ χωρίς σεξ, μόνο μασάζ για 90 λεπτά, παρά με το ξυνισμένο αρπακτικό.
Μου κάνει εντύπωση πως τόσοι εδώ μέσα κ δεν μιλάει κανείς.