You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.722
Έχω υποσχεθεί να μην ασχολούμαι με κακόβουλα η ανυπόστατα σχόλια όποτε θα απαντήσω μόνο με φωτογραφία.κ έλα ν με μετρήσεις εσύ μετά ν δούμε ποιος είναι μισογύνης τελικά κ ποιός κρίνει χωρίς καν ν με έχει δει.δεν θα έπαιρνα θέση αλλά το ''μισογύνης'' για άντρες εδώ μέσα ....κάπως μουκατσε!
δηλαδή στεφανία ας αφήσουμε το πρόσωπό σου που είναι γλυκό και νεώτερο κ.λ.π
για τα πόδια σου τι σου λένε οι πελάτες σου; για τις γάμπες; τους μηρούς σου;
την λεκάνη /περιφέρεια;
εχεις μετρήσει με μεζούρα τις κνήμες σου; η τους μηρούς σου;
δοκίμασε να το κάνεις...... και πες μας εσύ την γνώμη σου.
Ασε μας εμάς !
Υ.Γ σε περίπτωση που το κάνεις μην συνεχίσεις και πιο πανω .. .
μια εικόνα 1000 λέξεις εξάλλου..
Κ τα συμπεράσματα δικά σας.
Ενημερωτικά για ν ξέρεις διαθέτω πρόγραμμα για τους φαν foot fetishism όποτε μ αυτό μόλις καταρρίφθηκε κάθε κακιά σου εναντίον μ κ ειδικά για τα πόδια μ. Από ότι φαίνεται άτομα σαν εσένα το ίδιο βιολί και τις ίδιες τις προσβολές θα συνέχιζαν ακόμη και αν γινόμουν σε εμφάνιση ο jack skellington ..
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Xeniadeligianni Aggel Άνετη στην επικοινωνίαπως ακριβώς είναι λογαριασμός της στο ινστα φίλε ;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.465
- Πόντοι
- 2.256
το ζητούμενο ειναι, να παραμένει άνετη και στα "υπόλοιπα"Xeniadeligianni Aggel Άνετη στην επικοινωνία
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.443
- Πόντοι
- 41.813
αν εχεις γερο στομαχι πηγαινε σελ.243 στο νημα της.δεν θα έπαιρνα θέση αλλά το ''μισογύνης'' για άντρες εδώ μέσα ....κάπως μουκατσε!
δηλαδή στεφανία ας αφήσουμε το πρόσωπό σου που είναι γλυκό και νεώτερο κ.λ.π
για τα πόδια σου τι σου λένε οι πελάτες σου; για τις γάμπες; τους μηρούς σου;
την λεκάνη /περιφέρεια;
εχεις μετρήσει με μεζούρα τις κνήμες σου; η τους μηρούς σου;
δοκίμασε να το κάνεις...... και πες μας εσύ την γνώμη σου.
Ασε μας εμάς !
Υ.Γ σε περίπτωση που το κάνεις μην συνεχίσεις και πιο πανω .. .
εκει να δεις τι θα πει αισθησιασμος ακρων.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Σωστό ,αυτό είναι το ζητούμενοτο ζητούμενο ειναι, να παραμένει άνετη και στα "υπόλοιπα"
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 446
Καλησπέρα μάγκες!
Εδώ; Ξέρουμε κάτι;
Εδώ; Ξέρουμε κάτι;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.465
- Πόντοι
- 2.256
Είσαι εντελώς εκτός θέματοςΚαλησπέρα μάγκες!
Εδώ; Ξέρουμε κάτι;
Αλικη???marmeladies is under construction
www.marmeladies.gr
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
marmeladies is under construction
www.marmeladies.gr
Βιντεοκλήση και τηλεφωνικό για να με χύσεις - 6906460675
Γειά σου καύλα μου. Είμαι το κορίτσι των ονείρων σου εάν θέλεις να κάνουμε βιντεοκλήση στο 6906460675 αλλά και τηλεφωνικό. ΟΧΙ ΒΙΖΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ & ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΟΧΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΔΕΧΟΜΑΙ κάρτες FLEXEPIN και PAYSAFECARD ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ Στείλε μου μήνυμα στο viber με το 16ψήφιο...
kanesex.com
Ίδιο τηλ .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ίδιο τηλκαλησπερα αλανια,εχει καποιος αποψη για την παρακατω?
Natalia ΧΟΛΑΡΓΟΣ 6997213516
Είμαι η Natalia 40 χρόνων και οι φωτογραφίες μου είναι αληθινές τις έχω βγάλει πρόσφατα. δουλεύω από 11 το πρωί έως 7:00 το βράδυ τηλέφωνο επικοινωνίας 6997213516 Σε δικό μου χώρο στο Χολαργό. Σεξ, αισθησιακό και χαλαρωτικό μασάζ είναι μερικά από αυτά που θα σου κάνω.kanesex.com
Γειά σου καύλα μου. Είμαι το κορίτσι των ονείρων σου εάν θέλεις να κάνουμε βιντεοκλήση στο 6906460675 αλλά και τηλεφωνικό. ΟΧΙ ΒΙΖΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ & ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΟΧΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΔΕΧΟΜΑΙ κάρτες FLEXEPIN και PAYSAFECARD ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ Στείλε μου μήνυμα στο viber με το 16ψήφιο...
kanesex.com
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.533
- Πόντοι
- 1.196
Γάτος!!!!Βιντεοκλήση και τηλεφωνικό για να με χύσεις - 6906460675
Γειά σου καύλα μου. Είμαι το κορίτσι των ονείρων σου εάν θέλεις να κάνουμε βιντεοκλήση στο 6906460675 αλλά και τηλεφωνικό. ΟΧΙ ΒΙΖΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ & ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΟΧΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΔΕΧΟΜΑΙ κάρτες FLEXEPIN και PAYSAFECARD ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ Στείλε μου μήνυμα στο viber με το 16ψήφιο...kanesex.com
Ίδιο τηλ .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ίδιο τηλ
Γειά σου καύλα μου. Είμαι το κορίτσι των ονείρων σου εάν θέλεις να κάνουμε βιντεοκλήση στο 6906460675 αλλά και τηλεφωνικό. ΟΧΙ ΒΙΖΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ & ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΟΧΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΔΕΧΟΜΑΙ κάρτες FLEXEPIN και PAYSAFECARD ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ Στείλε μου μήνυμα στο viber με το 16ψήφιο...kanesex.com
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.533
- Πόντοι
- 1.196
Καλημέρα. Σ' αυτή τη foto πάντως, φαίνεται μια λεπτή κοπέλα, με όμορφες και λεπτές γάμπες !!... θα απαντήσω μόνο με φωτογραφία ...
... μια εικόνα 1000 λέξεις εξάλλου ...
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.212
- Πόντοι
- 1.336
Από μασάζ τι λέει? καλό? και ο χώρος που είναι?Ραντεβου με Ξενια την προηγουμενη βδομαδα,χωρος συμπαθητικος μασαζ χωρις εσωρουχο και χωρις πετσετα καλουτσικο αλλα ως εκει..δεν ειχαμε ουτε τπτ υποπτα περασματα αλλα ουτε ειπα και εγω κατι μιας και το παρουσιαστικο της κοπελας με αφηνε αδιαφορο(ασχημουλα για τα δικα μ γουστα και σε σωμα και σε προσωπο) ωστε να προσπαθησω κατι.
20 ευρω εδωσα παλι καλα οποτε μικρη η ζημια
ΣΤΕΦΑΝΙΑ
Ρε συναγωνιστές , συμφωνώ ότι το κορίτσι δεν είναι μοντέλο , αλλά αφού έχει fan club πελατών , οι οποίοι προφανώς και ικανοποιούνται από την εικόνα της και την "απόδοση" της στο άθλημα , δεν βλέπω το λόγο να της την πέφτετε τόσο σκληρά.
Έχει το κοινό της η κοπέλα.
Σημειώστε ότι δεν έχω δοκιμάσει και δεν έχω άποψη αλλά δεν παραβλέπω το γεγονός ότι αρέσει σε κάποιους.
Μην παραβλέπετε επίσης το γεγονός ότι οι περισσότερες επαγγελματίες κυρίες που αγρεύουν πελάτες στο bourdela δεν είναι μοντέλα και ποτέ δεν θα τις πιάναμε γκόμενες ή δεν θα τις παντρευόμασταν, όμως παρ όλα αυτά έχουν το club τους και τις πληρώνουμε!!!!!!
Δηλαδή για να μιλάμε με παραδείγματα.
Η Αννούλα pipini , τί καλύτερο έχει από την Στεφανία? Την έχω πάρει...
Η Στέλλα (η γνωστή ευτραφής Ρωσίδα που συχνάζει σε BILL & PRIVE) , είναι καλύτερη από την Στεαφανία? Την έχω πάρει...
Η ΒΕΡΟΝΙΚΑ του Σ29 ....Την έχω πάρει...
Η ΙΖΑΜΠΕΛΑ του Σ29...Την έχω πάρει...
Οι GRANNY του Σ29 και πολλών άλλων....
Σταματήστε το μπουλινγκ , δεν είναι καλό να θίγετε τέτοια ευαίσθητα ζητήματα που αφορούν την κοπέλα.
Ρε συναγωνιστές , συμφωνώ ότι το κορίτσι δεν είναι μοντέλο , αλλά αφού έχει fan club πελατών , οι οποίοι προφανώς και ικανοποιούνται από την εικόνα της και την "απόδοση" της στο άθλημα , δεν βλέπω το λόγο να της την πέφτετε τόσο σκληρά.
Έχει το κοινό της η κοπέλα.
Σημειώστε ότι δεν έχω δοκιμάσει και δεν έχω άποψη αλλά δεν παραβλέπω το γεγονός ότι αρέσει σε κάποιους.
Μην παραβλέπετε επίσης το γεγονός ότι οι περισσότερες επαγγελματίες κυρίες που αγρεύουν πελάτες στο bourdela δεν είναι μοντέλα και ποτέ δεν θα τις πιάναμε γκόμενες ή δεν θα τις παντρευόμασταν, όμως παρ όλα αυτά έχουν το club τους και τις πληρώνουμε!!!!!!
Δηλαδή για να μιλάμε με παραδείγματα.
Η Αννούλα pipini , τί καλύτερο έχει από την Στεφανία? Την έχω πάρει...
Η Στέλλα (η γνωστή ευτραφής Ρωσίδα που συχνάζει σε BILL & PRIVE) , είναι καλύτερη από την Στεαφανία? Την έχω πάρει...
Η ΒΕΡΟΝΙΚΑ του Σ29 ....Την έχω πάρει...
Η ΙΖΑΜΠΕΛΑ του Σ29...Την έχω πάρει...
Οι GRANNY του Σ29 και πολλών άλλων....
Σταματήστε το μπουλινγκ , δεν είναι καλό να θίγετε τέτοια ευαίσθητα ζητήματα που αφορούν την κοπέλα.
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 201
Kανει μασαζακι για 1 ωρα 60Ε,καπου προς Κολωνακι μερια....δεν ξερω ομως αν παιζει φραπες η κατι αλλοΚαλησπέρα μάγκες!
Εδώ; Ξέρουμε κάτι;
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 201
δεν εχει χωρο παει μονο σε ξενοδοχειο η σπιτια ,οι τιμες οπως τα γραφεις, δεν ακουμπας μονο μαλακια τραβαειΜια εκ Brazil Patricia Sundari με χώρο δικό της Νότια έχει μήπως ξανά αναφερθεί ? 60 απλό / 100,00 ταντρικό.. ?
Ειναι εμβολιασμενη για λυσσα;Kανει μασαζακι για 1 ωρα 60Ε,καπου προς Κολωνακι μερια....δεν ξερω ομως αν παιζει φραπες η κατι αλλο
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 201
με πρεζα μην ειναι φοβαμαιΕιναι εμβολιασμενη για λυσσα;
Poutsoxistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2022
- Like
- 875
- Πόντοι
- 81
Όπως το πες....Μια εκ Brazil Patricia Sundari με χώρο δικό της Νότια έχει μήπως ξανά αναφερθεί ? 60 απλό / 100,00 ταντρικό.. ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις