Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
εκλεισα ραντεβου με αυτην την ξενια να δουμε τι μερους του λογου ειναι ,θα επανελθω με λεπτομερειες !
Check μνμΠοιο είναι το Instagram της??
Φαντάζομαι με 60 γουάν θα λέει κ το φλυτζάνι..Ξέρουμε τίποτα για αυτό εδώ μύστες??
Θεραπευτικό-Μυοχαλαρωτικο μασαζ
Προσφερω θεραπευτικό-μυχαλαρωτικο μασαζ και αισθησιακο μασαζ με happy ending. Το τηλέφωνο μου 6987734693 ( + viber ).Δεν απαντάω σε αποκριψεις...kanesex.com
60 για μια ώρα ζητάει με καφεδια...
Δε ξέρω ρε μύστη μου... Έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει άραγε?Φαντάζομαι με 60 γουάν θα λέει κ το φλυτζάνι..
Ξέρουμε τίποτα για αυτό εδώ μύστες??
Θεραπευτικό-Μυοχαλαρωτικο μασαζ
Προσφερω θεραπευτικό-μυχαλαρωτικο μασαζ και αισθησιακο μασαζ με happy ending. Το τηλέφωνο μου 6987734693 ( + viber ).Δεν απαντάω σε αποκριψεις...kanesex.com
60 για μια ώρα ζητάει με καφεδια...
Τυπε πάνω από 30 γουάν για μασάζ κ φραπέ είναι απάτη..Δε ξέρω ρε μύστη μου... Έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει άραγε?
Τηνεωτησα πάντως και μου είπε ότι είναι συνεργάτες απλα.. Και ότι κάνουν μασάζ και σε ζευγάρια... Τι να πω...Βλέπω να σου πετάγεται κανένας Γιαννάκης 23cm έτσι όπως είσαι γυρισμένος και να ψάχνεσαι
Τηνεωτησα πάντως και μου είπε ότι είναι συνεργάτες απλα.. Και ότι κάνουν μασάζ και σε ζευγάρια... Τι να πω...
Χρόνια πελάτης της και απο τους σταθερούς . Ποτέ και τίποτα παραπάνω από εκτόνωση. Μόνο καμμια έκπτωση που και που. Δηλαδη στο δίωρο μασαζ, αντι για 50€ μου έπαιρνε 40€, ή όποτε μου ζητούσε βοήθεια με το αυτοκινητο για να μεταφέρει πράγματα, μου έκανε δώρο το μασαζ. Αυτά είναι τα "κάτι παραπάνω" που είχα πάρει. (Βάζω αόριστο χρόνο, γιατί έχω σταματήσει πλέον να πηγαίνω.)Ερώτηση προς όσους έχουν κάνει μασάζ με Ιουλία. Εκτός από εκτόνωση έχει πάρει κανένας κάτι παραπάνω ποτέ? Και από χουφτωματα κλπ, πόσο αφήνει? Έχω κάνει μασάζ μαζί της αρκετές φορές, αλλά έτσι για τη συζήτηση και το πόσο μπορεί να πιάσει ο καθένας.
Χρόνια πελάτης της και απο τους σταθερούς . Ποτέ και τίποτα παραπάνω από εκτόνωση. Μόνο καμμια έκπτωση που και που. Δηλαδη στο δίωρο μασαζ, αντι για 50€ μου έπαιρνε 40€, ή όποτε μου ζητούσε βοήθεια με το αυτοκινητο για να μεταφέρει πράγματα, μου έκανε δώρο το μασαζ. Αυτά είναι τα "κάτι παραπάνω" που είχα πάρει. (Βάζω αόριστο χρόνο, γιατί έχω σταματήσει πλέον να πηγαίνω.)
Από χουφτώματα , ανάλογα με τα κέφια της με άφηνε να χουφτώσω στήθος αλλα πάνω από τα ρούχα.
υποσχόμενη φωτό! το περίεργο όμως ότι έχει διαφύγει απο τους καταδρομείς του σάιτ,πολύ σπάνιο φαινόμενο...αναμένουμε κριτική απο το πεδίο.Φαντάζομαι με 60 γουάν θα λέει κ το φλυτζάνι..
Ποιος λακαμας πάει για φραπέ στα 60 γουάν;υποσχόμενη φωτό! το περίεργο όμως ότι έχει διαφύγει απο τους καταδρομείς του σάιτ,πολύ σπάνιο φαινόμενο...αναμένουμε κριτική απο το πεδίο.
Τι ψάχνεις να βρεις ρε μορφονιέ.Ποιος λακαμας πάει για φραπέ στα 60 γουάν;
Μπορώ να έχω κ εγώ ing? ΕυχαριστώCheck μνμ
Έλεγα μήπως με τους μήνες, τα χρόνια άφηνε χουφτωμα και από μέσα. Αλλά δεν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Χρόνια πελάτης της και απο τους σταθερούς . Ποτέ και τίποτα παραπάνω από εκτόνωση. Μόνο καμμια έκπτωση που και που. Δηλαδη στο δίωρο μασαζ, αντι για 50€ μου έπαιρνε 40€, ή όποτε μου ζητούσε βοήθεια με το αυτοκινητο για να μεταφέρει πράγματα, μου έκανε δώρο το μασαζ. Αυτά είναι τα "κάτι παραπάνω" που είχα πάρει. (Βάζω αόριστο χρόνο, γιατί έχω σταματήσει πλέον να πηγαίνω.)
Από χουφτώματα , ανάλογα με τα κέφια της με άφηνε να χουφτώσω στήθος αλλα πάνω από τα ρούχα.
Ραντεβου με Ξενια την προηγουμενη βδομαδα,χωρος συμπαθητικος μασαζ χωρις εσωρουχο και χωρις πετσετα καλουτσικο αλλα ως εκει..δεν ειχαμε ουτε τπτ υποπτα περασματα αλλα ουτε ειπα και εγω κατι μιας και το παρουσιαστικο της κοπελας με αφηνε αδιαφορο(ασχημουλα για τα δικα μ γουστα και σε σωμα και σε προσωπο) ωστε να προσπαθησω κατι.εκλεισα ραντεβου με αυτην την ξενια να δουμε τι μερους του λογου ειναι ,θα επανελθω με λεπτομερειες !