Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Ξέρουμε τίποτα για αυτό εδώ μύστες??

60 για μια ώρα ζητάει με καφεδια...

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.245
Πόντοι
2.456

Φαντάζομαι με 60 γουάν θα λέει κ το φλυτζάνι..
:confused: :confused: :confused:

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
948
Πόντοι
81

Βλέπω να σου πετάγεται κανένας Γιαννάκης 23cm έτσι όπως είσαι γυρισμένος και να ψάχνεσαι

Συνημμένα

• Screenshot_20221027-221617_Chrome.jpg
    Screenshot_20221027-221617_Chrome.jpg
    519,1 KB · Εμφανίσεις: 197

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.245
Πόντοι
2.456
Τελευταία τροποποίηση:

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Βλέπω να σου πετάγεται κανένας Γιαννάκης 23cm έτσι όπως είσαι γυρισμένος και να ψάχνεσαι
Τηνεωτησα πάντως και μου είπε ότι είναι συνεργάτες απλα.. Και ότι κάνουν μασάζ και σε ζευγάρια... Τι να πω...

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
948
Πόντοι
81
Τηνεωτησα πάντως και μου είπε ότι είναι συνεργάτες απλα.. Και ότι κάνουν μασάζ και σε ζευγάρια... Τι να πω...

Αν πας γράψε εντυπώσεις, από περιέργεια πραγματικά μου φαίνεται ψέμα.

Burn12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
62
Πόντοι
0
Ερώτηση προς όσους έχουν κάνει μασάζ με Ιουλία. Εκτός από εκτόνωση έχει πάρει κανένας κάτι παραπάνω ποτέ? Και από χουφτωματα κλπ, πόσο αφήνει? Έχω κάνει μασάζ μαζί της αρκετές φορές, αλλά έτσι για τη συζήτηση και το πόσο μπορεί να πιάσει ο καθένας.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.495
Πόντοι
2.256
Ερώτηση προς όσους έχουν κάνει μασάζ με Ιουλία. Εκτός από εκτόνωση έχει πάρει κανένας κάτι παραπάνω ποτέ? Και από χουφτωματα κλπ, πόσο αφήνει? Έχω κάνει μασάζ μαζί της αρκετές φορές, αλλά έτσι για τη συζήτηση και το πόσο μπορεί να πιάσει ο καθένας.
Χρόνια πελάτης της και απο τους σταθερούς . Ποτέ και τίποτα παραπάνω από εκτόνωση. Μόνο καμμια έκπτωση που και που. Δηλαδη στο δίωρο μασαζ, αντι για 50€ μου έπαιρνε 40€, ή όποτε μου ζητούσε βοήθεια με το αυτοκινητο για να μεταφέρει πράγματα, μου έκανε δώρο το μασαζ. Αυτά είναι τα "κάτι παραπάνω" που είχα πάρει. (Βάζω αόριστο χρόνο, γιατί έχω σταματήσει πλέον να πηγαίνω.)
Από χουφτώματα , ανάλογα με τα κέφια της με άφηνε να χουφτώσω στήθος αλλα πάνω από τα ρούχα.

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646
Χρόνια πελάτης της και απο τους σταθερούς . Ποτέ και τίποτα παραπάνω από εκτόνωση. Μόνο καμμια έκπτωση που και που. Δηλαδη στο δίωρο μασαζ, αντι για 50€ μου έπαιρνε 40€, ή όποτε μου ζητούσε βοήθεια με το αυτοκινητο για να μεταφέρει πράγματα, μου έκανε δώρο το μασαζ. Αυτά είναι τα "κάτι παραπάνω" που είχα πάρει. (Βάζω αόριστο χρόνο, γιατί έχω σταματήσει πλέον να πηγαίνω.)
Από χουφτώματα , ανάλογα με τα κέφια της με άφηνε να χουφτώσω στήθος αλλα πάνω από τα ρούχα.

Σταθερή στις απόψεις της η Ιουλία :hi:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Φαντάζομαι με 60 γουάν θα λέει κ το φλυτζάνι..
υποσχόμενη φωτό! το περίεργο όμως ότι έχει διαφύγει απο τους καταδρομείς του σάιτ,πολύ σπάνιο φαινόμενο...αναμένουμε κριτική απο το πεδίο.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.245
Πόντοι
2.456
υποσχόμενη φωτό! το περίεργο όμως ότι έχει διαφύγει απο τους καταδρομείς του σάιτ,πολύ σπάνιο φαινόμενο...αναμένουμε κριτική απο το πεδίο.
Ποιος λακαμας πάει για φραπέ στα 60 γουάν;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.495
Πόντοι
2.256

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.495
Πόντοι
2.256
Όλοι εσείς που ζητάτε τηλέφωνα και instagram απο διάφορες, έχετε πάει καμμια επίσκεψη να γράψετε εντυπώσεις και κριτική;
Ή απλά τα ζητάτε ετσι για να νιώθετε "ενεργά μέλη" του φόρουμ με μια ανάρτηση που κάνετε το μήνα;

Burn12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
62
Πόντοι
0
Έλεγα μήπως με τους μήνες, τα χρόνια άφηνε χουφτωμα και από μέσα. Αλλά δεν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!
Έχει ξαναρωτηθει σίγουρα (και από μένα). Τι παίζει με την Λένα από Κορυδαλλό μασάζ στο σπίτι της. Lena Mprl στο instagram. Έχει κάποιος εμπειρία??? Πολύ βυζο κερνάει στο instagram πάντως.....

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
εκλεισα ραντεβου με αυτην την ξενια να δουμε τι μερους του λογου ειναι ,θα επανελθω με λεπτομερειες !
Ραντεβου με Ξενια την προηγουμενη βδομαδα,χωρος συμπαθητικος μασαζ χωρις εσωρουχο και χωρις πετσετα καλουτσικο αλλα ως εκει..δεν ειχαμε ουτε τπτ υποπτα περασματα αλλα ουτε ειπα και εγω κατι μιας και το παρουσιαστικο της κοπελας με αφηνε αδιαφορο(ασχημουλα για τα δικα μ γουστα και σε σωμα και σε προσωπο) ωστε να προσπαθησω κατι.
20 ευρω εδωσα παλι καλα οποτε μικρη η ζημια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom