bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
παιδια εχει κανεις πληροφοριες για την ξενια απο το ινστα? Οποιος εχει κανει μασαζ μαζι της ας στειλει ενα pm
αν εννοεις αυτη στη Νέα Σμύρνη με το περιεργο μωβ-ροζ χρωμα στο μαλλί, μασαζ γυμνος με 30€ αλλα δυστυχως μονο μασαζ. Δεν παίζει ούτε φραπές. Δεν έχω κάνει ,απλα μιλησα μαζί της και μου έδωσε τηλεφωνικα πληροφορίεςπαιδια εχει κανεις πληροφοριες για την ξενια απο το ινστα? Οποιος εχει κανει μασαζ μαζι της ας στειλει ενα pm
Σωστόςαν εννοεις αυτη στη Νέα Σμύρνη με το περιεργο μωβ-ροζ χρωμα στο μαλλί, μασαζ γυμνος με 30€ αλλα δυστυχως μονο μασαζ. Δεν παίζει ούτε φραπές. Δεν έχω κάνει ,απλα μιλησα μαζί της και μου έδωσε τηλεφωνικα πληροφορίες
Παρακαλώ, θα ήθελα αν γίνεται το Νο τηλ. σε πμ.αν εννοεις αυτη στη Νέα Σμύρνη με το περιεργο μωβ-ροζ χρωμα στο μαλλί, μασαζ γυμνος με 30€ αλλα δυστυχως μονο μασαζ. Δεν παίζει ούτε φραπές. Δεν έχω κάνει ,απλα μιλησα μαζί της και μου έδωσε τηλεφωνικα πληροφορίες
Που την είδες συναγωνιστή ;Ειδα Ολγάρα κι έπαθα. Για την ηλικία της είναι τοπ. Πρέπει σύντομα να την επ
Που την είδες συναγωνιστή;
Ποια ειναι η ΟΛΓΑ ?? Ενα τηλ. επικοινωνιαs ?Κάποια πρόταση;
Φίλε, η κοπέλα ανήκει στα ΔΕΝ.Παρακαλώ, θα ήθελα αν γίνεται το Νο τηλ. σε πμ.
Ευχαριστώ!Φίλε, η κοπέλα ανήκει στα ΔΕΝ.
τι να γραψουμε στο search του ινσταγκραμ να την βρουμε?αν εννοεις αυτη στη Νέα Σμύρνη με το περιεργο μωβ-ροζ χρωμα στο μαλλί, μασαζ γυμνος με 30€ αλλα δυστυχως μονο μασαζ. Δεν παίζει ούτε φραπές. Δεν έχω κάνει ,απλα μιλησα μαζί της και μου έδωσε τηλεφωνικα πληροφορίες
Μήπως στο τηλέφωνο είναι όλες γενικά κρατημένες και δεν δίνουν όλες τις πληροφορίες ? Δεν ξέρουν ποιος είναι στην άλλη άκρη …αν εννοεις αυτη στη Νέα Σμύρνη με το περιεργο μωβ-ροζ χρωμα στο μαλλί, μασαζ γυμνος με 30€ αλλα δυστυχως μονο μασαζ. Δεν παίζει ούτε φραπές. Δεν έχω κάνει ,απλα μιλησα μαζί της και μου έδωσε τηλεφωνικα πληροφορίες
Όχι όλες.. είναι πολλές που ξεκαθαρίζουν εξ' αρχής τι προσφέρουν στο μασαζ.Μήπως στο τηλέφωνο είναι όλες γενικά κρατημένες και δεν δίνουν όλες τις πληροφορίες ? Δεν ξέρουν ποιος είναι στην άλλη άκρη …
Σωστός Περαματιωτη … σε μερικά βιντεάκια που έχει Instagram από μασαζ φαίνεται κάποια άνεση εφόσον κάνει μασαζ και με τον πήχυ με χαλαρά μπλουζάκιαΌχι όλες.. είναι πολλές που ξεκαθαρίζουν εξ' αρχής τι προσφέρουν στο μασαζ.
Αν θελει όμως κάποιος να κάνει το κασκαντεριλίκι , του δίνω την ευχή μου να πάει να δοκιμάσει και να έρθει να μας πει.
Εγώ άλλα λεφτά για πέταμα και δοκιμές δεν έχω. Προτιμώ σίγουρες επιλογές και ξεκάθαρες συμφωνίες.
Συνήθως ψάχνω μασάζκσεξ δύσκολα βρίσκεις, αλλά και ένα καλό μασάζ είναιι σωτήριο, θα πάω κάποια στιγμή κ σε αυτήνΚαλημέρα παίδες, είχε έρθει η Καούμα στην Αθήνα το περασμένο ΣΚ. Πολύ καλό μασάζ, προσφέρει εκτόνωση χωρίς να επιτρέπει να την ακουμπήσεις. Αξιοπρεπής και αξίζουν τα λεφτά.
Κάποιες απλώς απλώνουν το λάδιΣυνήθως ψάχνω μασάζκσεξ δύσκολα βρίσκεις, αλλά και ένα καλό μασάζ είναιι σωτήριο, θα πάω κάποια στιγμή κ σε αυτήν
Τραγικοοο αλλά συμβαίνει πολυυ συχνάΚάποιες απλώς απλώνουν το λάδι
Αυτή σε ακουμπάει ????Πολύ καλό μασάζ, προσφέρει εκτόνωση χωρίς να επιτρέπει να την ακουμπήσεις.
ΚανονικόταταΑυτή σε ακουμπάει ????
Oh Mondieu.Κανονικότατα