Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (12 μέλη και 27 επισκέπτες)

TEXAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
252
Πόντοι
0
Ειναι κατι energy activating κατι lomi lomi κατι 4 elements...δεν ειναι και τοσο γνωστα...

Κλασικό μασάζ κάνει στο lomi lomi.....το energy activating είναι ποιο αισθησιακό και καλά, επι της ουσίας όμως, δεν έχει τπτ extra....απλά κανει κάποια αγγίγματα οπως περνάει με το χέρι....για φραπέ ουτε λόγος, και ένας που έχει γράψει παλιότερα οτι του έκανε, παπάτζα μ φαίνετε....Αν η τιμή ήταν στα 100€ για 1.5 ώρα δεδομένου οτι έχει ωραίο χώρο με μπάνιο , καθαρά ολα κλπ θα άξιζε....αλλά με 135-145€, ανάλογα το πρόγραμμα μ φαίνονται εκτός λογικής...Μάλλον θα έχει βρει συγκεκριμένους που έχουν δυνατό πορτοφόλι και πορεύεται έτσι....Εγώ παλιότερα όταν ειχε πρωτοξεκινήσει, είχα κάνει το lomi lomi 1.5 ώρα 70€ άξιζε όντως!! Έκλεινες ραντέβου για 1 μήνα μετά, δλδ ειχε φουλ κίνηση.....τώρα που έχει ανεβάσει την τιμή απ οτι βλέπω στα story έχει ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα.....πράγμα που δείχνει οτι έχει ξεκάθαρα πτώση πελατείας....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.629
Πόντοι
506
Ετσι, μπραβο. Για την ηλικια σας, καλη κ η ΜΑΛΑΚΙΑ σας. Αλλά με τα 150αρια που σκατε στην καθε κουτοπονηρη καριολα "μασεζ" ουτε χερογλυκανο δεν παιρνετε. Συνεχιστε....

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
204
Πόντοι
26
Ετσι, μπραβο. Για την ηλικια σας, καλη κ η ΜΑΛΑΚΙΑ σας. Αλλά με τα 150αρια που σκατε στην καθε κουτοπονηρη καριολα "μασεζ" ουτε χερογλυκανο δεν παιρνετε. Συνεχιστε....

Συνημμένα

• Screenshot_20250218_225455_Chrome.jpg
    Screenshot_20250218_225455_Chrome.jpg
    191,3 KB · Εμφανίσεις: 20

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.469
Πόντοι
201
μια χαρα κανει φραπεδακια στους παλιους πελατες......οπως και να χει τα λεφτα ειναι πολλα

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
134
Πόντοι
0
Πόσα θέλει; 150; Και βέβαια είναι πολλά
Αυτη κανει τις κρουαζιερες της,τα ταξιδια στο εξωτερικο, λουσα καργα ανεβαζει βιντεο φωτο και μας λεει γεια χαρα κοροιδα.

TEXAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
252
Πόντοι
0
μια χαρα κανει φραπεδακια στους παλιους πελατες......οπως και να χει τα λεφτα ειναι πολλα

Ειμαι απ τους παλιούς , τότε που η 1.5 ώρα είχε 70€...και ειχα πάει αρκετές φορές...και ποτέ δεν έκανε ....Γενικά εμφανίσιμος είμαι και είχαμε αγκαλιές φιλιά σε κάθε είσοδο, έξοδο και πολύ καλή επικοινωνία . αλλά ποτέ δεν έδωσε τον χώρο οτι παίζει κάτι..... εσύ με πόσα € δλδ πήρες φραπέ???

Jimmy.D

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2023
Like
85
Πόντοι
0
Αυτή είχε ξεκινήσει μέσα στην πανδημία μέσω tinder/bummble. ήταν κάπου στα 25 με 27 το 2021. Τα ραντεβού μόνο μέσω ινστα τότε, για να σε τσεκάρει το status σου (δλδ τι πορτοφόλι είσαι). Μετά το πρώτο ραντεβού έδινε κινητό.

Δούλευε σε δημόσιο νοσοκομείο το πρωί κ το απόγευμα πήγαινε σε σπίτια, μια κ τότε (χειμώνας 2021) είχε το ελεύθερο μετακίνησης, λόγω επαγγέλματος (υγειονομικό προσωπικό).

Χρέωνε 70 ευρώ πριν 4 χρόνια, με μια χειρογλυκανη μλκ μπρος πίσω στην 1μιση ώρα που τελικά την έκανε 1 κ πολλές φορές κ λιγότερο και από 1 ώρα (στην έναρξη κ στο τελείωμα της συνεδρίας).

Ξυνιλα κ αγέλαστη. Κακό στοιχείο.

Πάντα ντυμένη στην συνέδρια. Αλλά πολλές φορές "έκλεβε στον χρόνο" . Μια κουρασμένη, μια από το εμβόλιο, κάθε φορά κ νέα δικαιολογια να σου κλέψει χρόνο. θα σου κάνω την επομενη φορά παραπάνω κλπ, όλο τέτοιες ΠΑΠΑΤΖΕΣ..

Τα χρήματα ΠΑΝΤΑ μπροστά. Μάλιστα σε κάποιους ζήταγε την πρώτη φορά κ διπλάσια ταρίφα.Ξεπέτα ολκής.

Είχα γράψει σχετικά στο νήμα "Σεξ μασάζ στο σπίτι" .
Στο παλιό της προφίλ στο Ινστα, είχε διάφορους επώνυμους να την ακολουθούν ("καλλιτέχνες", δημοσιογράφους, αρτίστες κλπ).

Από ότι βλέπω έκανε νέο προφίλ κ καινουργιο χώρο, δικό της. Ούτε από έξω προσωπικά.

Καλύτερα 80 ευρώ στην Θεία Ελένη - Νατάσα κ με τα μάτια κλειστά κ χωρίς σεξ, μόνο μασάζ για 90 λεπτά, παρά με το ξυνισμένο αρπακτικό.

Μου κάνει εντύπωση πως τόσοι εδώ μέσα κ δεν μιλάει κανείς.
Κάτι δεν μου κάθεται καλά απο το προφίλ της και δεν σου γεμίζει το μάτι είναι η αλήθεια. Αν είναι και αρπαχτικό όπως λες μακριά!

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.469
Πόντοι
201
Ειμαι απ τους παλιούς , τότε που η 1.5 ώρα είχε 70€...και ειχα πάει αρκετές φορές...και ποτέ δεν έκανε ....Γενικά εμφανίσιμος είμαι και είχαμε αγκαλιές φιλιά σε κάθε είσοδο, έξοδο και πολύ καλή επικοινωνία . αλλά ποτέ δεν έδωσε τον χώρο οτι παίζει κάτι..... εσύ με πόσα € δλδ πήρες φραπέ???
εγω προσωπικα δεν εχω παρει......αλλα εχει παρει κολλητος και το vibe ειναι πολυ ερωτικο απο οσο μου χει πει και οτι εχουν καλη χημεια,βεβαια ειναι 2 μετρα παλικαρος και τα σχετικα σε σχεση με μενα που ειμαι σαν ασβος

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
204
Πόντοι
26
Ο φραπες(με το χερι) δεν ειναι λυση αποδεκτη(με το στομα ναι εν μερη),υπαρχουν πολλες που κανουν μετριο η πολυ καλο μασαζ και ακολουθει σεξ κανονικο .

Τελευταία τροποποίηση:

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
60
Πόντοι
1
Εχει παει κανενας για μασαζ εδω ?

mrstudiotherapyy

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2015
Like
154
Πόντοι
1
εγω προσωπικα δεν εχω παρει......αλλα εχει παρει κολλητος και το vibe ειναι πολυ ερωτικο απο οσο μου χει πει και οτι εχουν καλη χημεια,βεβαια ειναι 2 μετρα παλικαρος και τα σχετικα σε σχεση με μενα που ειμαι σαν ασβος
Αυτοι οι ``παλικαροι’’ λενε τα καλυτερα παραμυθια. Επειδη κι εγω εχω ρωτησει παλαιοτερα, δεν μου ειπε κανεις οτι στον ιδιο του εχει κανει κατι παραπανω, ολοι λενε οτι κατι εχουν ακουσει απο καποιον καποτε

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.469
Πόντοι
201
Αυτοι οι ``παλικαροι’’ λενε τα καλυτερα παραμυθια. Επειδη κι εγω εχω ρωτησει παλαιοτερα, δεν μου ειπε κανεις οτι στον ιδιο του εχει κανει κατι παραπανω, ολοι λενε οτι κατι εχουν ακουσει απο καποιον καποτε
Εντάξει δεν υσχιει στην δικιά μου περίπτωση γιατί είναι αδερφός ,δεν θα είχε λόγω να πει ψεμα

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
204
Πόντοι
26
Παντως τα post εδω νομιζα οτι αφορουν μασαζ με εκτονωση και δικο τους χωρο . Αν δεν υπαρχει εκτονωση με καποιο τροπο ,κακως αναφερετε εδω καποια ,υπαρχουν χιλιαδες εξω στην αγορα.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.531
Πόντοι
746
Εχει παει κανενας για μασαζ εδω ?
Παρόλο π αφήνει το πουτανακι υπονοούμενα φραπέ βρωμάει μάρκετινγκ κ δεν,κιόλας χωρίς να γνωρίζω πρέπει ν είναι κ ακριβό γι απλό μασαζ από αυτά π καταλαβαίνω από το προφίλ.

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
524
Πόντοι
81
Παρόλο π αφήνει το πουτανακι υπονοούμενα φραπέ βρωμάει μάρκετινγκ κ δεν,κιόλας χωρίς να γνωρίζω πρέπει ν είναι κ ακριβό γι απλό μασαζ από αυτά π καταλαβαίνω από το προφίλ.
Έχω πάει και είναι στα δεν..
Παρόλο που μου είπε γδύσου τελείως κ εσώρουχο.
Επίσης την ώρα που ετοιμαζόμουν μπηκε μέσα κ με πέτυχε ολόγυμνο..πίστεψα ότι κατι θα γίνει αλλά Δυστηχως δεν έγινε

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.531
Πόντοι
746
Έχω πάει και είναι στα δεν..
Παρόλο που μου είπε γδύσου τελείως κ εσώρουχο.
Επίσης την ώρα που ετοιμαζόμουν μπηκε μέσα κ με πέτυχε ολόγυμνο..πίστεψα ότι κατι θα γίνει αλλά Δυστηχως δεν έγινε
Εεε τι πουτανα δε ξηγηθηκε ωραία,φαντάζομαι ξενέρωσες φουλ,έκανε καθόλου περάσματα πονηρά π ν σ έδωσαν πάτημα να ρωτήσεις ;; Η τέλος πάντων της το πρότεινες;; Επίσης ποσα έδωσες ;;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom