Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.127
Πόντοι
736
Έχω πάει και είναι στα δεν..
Παρόλο που μου είπε γδύσου τελείως κ εσώρουχο.
Επίσης την ώρα που ετοιμαζόμουν μπηκε μέσα κ με πέτυχε ολόγυμνο..πίστεψα ότι κατι θα γίνει αλλά Δυστηχως δεν έγινε
Μαλακιες είναι αυτές για να γίνεις παλατάκι με την ελπίδα ότι μήπως γινει κάτι και παπαριες

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
538
Πόντοι
81
Εεε τι πουτανα δε ξηγηθηκε ωραία,φαντάζομαι ξενέρωσες φουλ,έκανε καθόλου περάσματα πονηρά π ν σ έδωσαν πάτημα να ρωτήσεις ;; Η τέλος πάντων της το πρότεινες;; Επίσης ποσα έδωσες ;;
50€ πριν ένα μιση χρονο
Όχι δεν έκανε πονηρά
Με ξενέρωσε από την άποψη ότι ήταν κοφτη στο διάλογο κ αυστηρή στο ύφος σαν να ήθελε να σου κοψει τον αέρα από την αρχή
Βλέπω όμως τώρα κάποιες που εργάζονται κ αφήνουν υπονοούμενα

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.539
Πόντοι
746
50€ πριν ένα μιση χρονο
Όχι δεν έκανε πονηρά
Με ξενέρωσε από την άποψη ότι ήταν κοφτη στο διάλογο κ αυστηρή στο ύφος σαν να ήθελε να σου κοψει τον αέρα από την αρχή
Βλέπω όμως τώρα κάποιες που εργάζονται κ αφήνουν υπονοούμενα
Μάρκετινγκ είναι θεωρώ βασικά απ όσα έχουμε δει εδώ όσα βίντεο κτλπ είναι με υπονοούμενα ανήκουν όλα στα δεν καθαρά μάρκετινγκ.Επισης τα 50€ για μασαζ είναι θεωρώ υπερβολικά,με 30€ βρίσκεις παρά πολύ καλο μασαζ κ σωστό.
Τώρα θεωρώ εάν κανεις μερικές συνεδρίες με κάποια μασέρ ίσως σε φρεπεδιασει εάν βέβαια δε θες ν πας κατευθείαν σε φραπεδερι.

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
538
Πόντοι
81
Μάρκετινγκ είναι θεωρώ βασικά απ όσα έχουμε δει εδώ όσα βίντεο κτλπ είναι με υπονοούμενα ανήκουν όλα στα δεν καθαρά μάρκετινγκ.Επισης τα 50€ για μασαζ είναι θεωρώ υπερβολικά,με 30€ βρίσκεις παρά πολύ καλο μασαζ κ σωστό.
Τώρα θεωρώ εάν κανεις μερικές συνεδρίες με κάποια μασέρ ίσως σε φρεπεδιασει εάν βέβαια δε θες ν πας κατευθείαν σε φραπεδερι.
Φυσικά κ βρίσκεις καλύτερα
Είχα κάνει με ένα 22 χρόνο στο empire στην Αμφιθέας (σήμερινο Galaxy) ενώ ήταν σοβαρό κ στα περάσματα κ εγώ ολόγυμνος μου λέει γυρνά ανάσκελα..
Γυρίζω κ μου κάνει από μπροστά κ καθώς περνούσε ακουμπαγε κανονικα το πέος μου κ έφευγε κ αφου είχε σηκωθεί μου λέει αν θες σου κάνω κ εδώ κ λέω ναι.τοτε μου απαντάει είμαι +10€..προχωρα της λέω κ μου έπαιξε μια Ωραια μαλακια...

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.539
Πόντοι
746
Φυσικά κ βρίσκεις καλύτερα
Είχα κάνει με ένα 22 χρόνο στο empire στην Αμφιθέας (σήμερινο Galaxy) ενώ ήταν σοβαρό κ στα περάσματα κ εγώ ολόγυμνος μου λέει γυρνά ανάσκελα..
Γυρίζω κ μου κάνει από μπροστά κ καθώς περνούσε ακουμπαγε κανονικα το πέος μου κ έφευγε κ αφου είχε σηκωθεί μου λέει αν θες σου κάνω κ εδώ κ λέω ναι.τοτε μου απαντάει είμαι +10€..προχωρα της λέω κ μου έπαιξε μια Ωραια μαλακια...
Ναι γίνονται αυτά.Ειναι βέβαια ανάλογα κ το μαγαζί υπάρχουν κ μασατζιδικα ας πούμε τα κανονικά έχει με 15-25€ πχ le massage,city massage,my massage τώρα σ αυτά κάποτε πήγαινα κ με μια συγκεκριμένη π είχα κάνει πολλές φορές π βάραγε φραπέ μ έξτρα φυσικά αφού με είχε μάθει ας πούμε.Το empire πχ δεν είχα πάει ποτε αλλά εάν δε κάνω λάθος δεν ήταν ακριβώς στα δεν,κάποιοι συναγωνιστές είχαν αναφέρει για φραπέδες κ καλαμάκια.Λενορμαν πχ κάποτε είχε φραπέδες από κάποιες κάτι φορές βέβαια έμενες κ με τα μπαλάκια μπλε.Η ουσία είναι ότι εφόσον κάποιος πηγαίνει συχνά για μασαζ έτσι κ αλλιώς εάν κάνει με κάποια συγκεκριμένη τότε έχει μεγάλη πιθανότητα ν πάρει φραπέ αφού τον εμπιστευθεί ας πούμε,εάν πάλι όχι αλλάζεις μασέρ είτε στο ίδιο ίδρυμα είτε πας σε άλλο.Προφανως δεν εννοώ να πάει κάποιος ν χαλάσει 100-150€ ξέρω γώ μέχρι ν πάρει φραπέ,όπως ανέφερα και πριν εφόσον κάποιος πηγαίνει έτσι κ αλλιώς κ το γουστάρει.

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
538
Πόντοι
81
Ναι γίνονται αυτά.Ειναι βέβαια ανάλογα κ το μαγαζί υπάρχουν κ μασατζιδικα ας πούμε τα κανονικά έχει με 15-25€ πχ le massage,city massage,my massage τώρα σ αυτά κάποτε πήγαινα κ με μια συγκεκριμένη π είχα κάνει πολλές φορές π βάραγε φραπέ μ έξτρα φυσικά αφού με είχε μάθει ας πούμε.Το empire πχ δεν είχα πάει ποτε αλλά εάν δε κάνω λάθος δεν ήταν ακριβώς στα δεν,κάποιοι συναγωνιστές είχαν αναφέρει για φραπέδες κ καλαμάκια.Λενορμαν πχ κάποτε είχε φραπέδες από κάποιες κάτι φορές βέβαια έμενες κ με τα μπαλάκια μπλε.Η ουσία είναι ότι εφόσον κάποιος πηγαίνει συχνά για μασαζ έτσι κ αλλιώς εάν κάνει με κάποια συγκεκριμένη τότε έχει μεγάλη πιθανότητα ν πάρει φραπέ αφού τον εμπιστευθεί ας πούμε,εάν πάλι όχι αλλάζεις μασέρ είτε στο ίδιο ίδρυμα είτε πας σε άλλο.Προφανως δεν εννοώ να πάει κάποιος ν χαλάσει 100-150€ ξέρω γώ μέχρι ν πάρει φραπέ,όπως ανέφερα και πριν εφόσον κάποιος πηγαίνει έτσι κ αλλιώς κ το γουστάρει.
Στο εξωτερικό Είναι μέρος της υπηρεσίας η φραπέδες

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.539
Πόντοι
746
Στο εξωτερικό Είναι μέρος της υπηρεσίας η φραπέδες
Ναι ισχύει αυτό εγώ σ’ όσα έχω πάει ήτανε μέρος του προγράμματος και δεν υπήρχε έξτρα, δεν θα είναι και τιμές διαφορετικές

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
264
Πόντοι
21
Παρόλο π αφήνει το πουτανακι υπονοούμενα φραπέ βρωμάει μάρκετινγκ κ δεν,κιόλας χωρίς να γνωρίζω πρέπει ν είναι κ ακριβό γι απλό μασαζ από αυτά π καταλαβαίνω από το προφίλ.
Δεν παίζει απολύτως τπτ μόνο μασάζ

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.481
Πόντοι
201

giorgos stergiou

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.134
Πόντοι
2.306
Καλημρα φιλε μου, στο ''μασατζιδικα που φραπας΄'' σχεδον μονοπωλεί το νημα, μπες και διαβασε.
Μερσι! Δεν ήμουν γνώστης της ειδικής αυτής υπηρεσίας, είπα μήπως ξέρατε χαχαχα

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
210
Πόντοι
26
Ο φραπες(με το χερι) δεν ειναι λυση αποδεκτη(με το στομα ναι εν μερη),υπαρχουν πολλες που κανουν μετριο η πολυ καλο μασαζ και ακολουθει σεξ κανονικο .
εδω αποριψαμε την Βασιλικη Καουμαν που μου ειπε δεν αγγιζω τιποτα και αν θελω φραπε +20 ευρω και την γουσταρα πολυ για σεξ ομως και ας εδινα και κατι παραπανω ,60αρα ειναι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom