Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
260
Πόντοι
26
Ισχύει καλά τα λες,βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις π κ να ρωτήσεις δε θα στο πει τουλάχιστον στο τηλ έτσι.Βεβαια μπορεί ν σ δώσει το πράσινο φως τύπου έλα από εδώ κ θ τα πούμε,εντάξει εκεί ρωτάς κανονικά από κοντά .Τωρα εφόσον δεν αναφέρει κανεις ούτε σ λένε στο τηλ,όταν πας εκεί ρωτάς κ εάν πάρεις αρνητική απάντηση φεύγεις όμως από την άλλη έχεις κλείσει ραντεβού κ θα φας προφανώς βρισίδια.
Δεν φευγεις απλα δεν ξαναπας ,τοχω ζησει βεβαια ,αλλα ειχα αλλη αισθηση στην αρχικη αρνηση της απο εμπειρια και ειχα δικιο, οποτε κατεληξε σε χειροκινητο ,την επομενη στοματικο και την τριτη σε σεξ .

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
3.929
Πόντοι
746
Δεν φευγεις απλα δεν ξαναπας ,τοχω ζησει βεβαια ,αλλα ειχα αλλη αισθηση στην αρχικη αρνηση της απο εμπειρια και ειχα δικιο, οποτε κατεληξε σε χειροκινητο ,την επομενη στοματικο και την τριτη σε σεξ .
Στη Λενορμαν είχα πάει βέβαια δεν είχα ρωτήσει τίποτε τέτοιο στο τηλ,όταν ήμουν εκεί ρώτησα την ξινομουρα εάν η θεραπεύτρια στο τέλος του μασαζ προσφέρει κ κάποια ανακούφιση καταλαβαίνεται εκτόνωση….ετσι ακριβώς το είπα.Μονο π δε μ έδιωξε με τις κλωτσιές,άρχιζε ν λέει όχι εδώ είμαστε σοβαρό μαγαζί δεν υπάρχουν τέτοια με όλους τους ανώμαλους π κυκλοφορούν.Νταξει φεύγω της λέω δεν ενδιαφέρομαι.
Άλλη φορά πάλι λέω ν ξαναδοκιμασω κ πήγα από εκεί,όταν ρώτησα μπορώ ν δω με ποια κοπέλα θα κάνω γιατί δεν ήθελα τη χοντρή του κατηχητικού εάν γνωρίζεις,τότε πάλι φώναζε κ έλεγε για μασαζ ήρθες τι θες να δεις τι είμαστε εδώ παζάρι κ κάτι τέτοια.Επειδη θ μ πεις ότι με θυμόταν όχι δε με θυμόταν γιατί τη τελευταία φορά πήγα κ έκανα μασαζ το έπαιξα τζόκερ,βέβαια μ ήρθε αυτή η αφεντικίνα κάνει καλο μασαζ η αλήθεια είναι,αφού μιλήσαμε λίγο τη ρώτησα στα ίσια εάν προχωράει καμία κοπέλα κ χωρίς ν νευριασει μ είπε όχι δε γίνονται εδώ αυτά.
Έχουν περάσει μασατζουδες από εκεί π φραπεδιαζουν τώρα δε το ξέρει αυτή η κάνει τη χαζή δε το γνωρίζω.

dimtrc93

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
102
Πόντοι
0
Μιλησα μαζι της ειπε 35 ευρω το μασαζ ,οταν πηγα να ρωτησω για κατι εξτρα νευριασε και ειπε πως τολματε να κανετε τετοιες ερωτησεις αφου λεω ξεκαθαρα μονο μασαζ τελος . Πρεπει να την εχου πρηξει πολλοι απο χθες ,Διεγραφει βεβαια αμεσα .
πήγα από εκεί γιατί έψαχνα καθαρά για μασσαζ το οποίο κάνει πολύ καλά ........ αλλά κατηγορηματικά όχι σε οτιδήποτε άλλο ..... δεν το ζήτησα αλλά ανέφερε δύο φορές ότι της το ζητάνε και δεν της αρέσει

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
118
Πόντοι
1
Καλησπέρα! Για την @eleftheria_alexiou.73 , έχει κάποιος εικόνα? Ας ενημερώσει εδώ ή σε μήνυμα.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
3.929
Πόντοι
746
Καλησπέρα! Για την @eleftheria_alexiou.73 , έχει κάποιος εικόνα? Ας ενημερώσει εδώ ή σε μήνυμα.
Το παίζει η καλύτερη μασαζ της Ελλάδος με γνώσεις κ χαρτιά κτλπ κτλπ.Κανει καλο μασαζ αλλά φραπε τίποτα,προσβάλλεται κιόλας εάν αναφέρεις τίποτα τέτοιο παρόλο που μοστραρει τους βυζους της συνεχως στο ινστα.Κοιτα τώρα εάν προσφέρει φραπε η οτιδιποτε μετά από κάποιες συνεδρίες δε το γνωρίζω αυτό,εαν γνωρίζει κάποιος ας σου απαντήσει επίσης εάν έχεις όρεξη χρήμα κ χρόνο να κτίσεις μέσα από αρκετά ραντεβού δοκίμασε το.

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
420
Πόντοι
21
Στη Λενορμαν είχα πάει βέβαια δεν είχα ρωτήσει τίποτε τέτοιο στο τηλ,όταν ήμουν εκεί ρώτησα την ξινομουρα εάν η θεραπεύτρια στο τέλος του μασαζ προσφέρει κ κάποια ανακούφιση καταλαβαίνεται εκτόνωση….ετσι ακριβώς το είπα.Μονο π δε μ έδιωξε με τις κλωτσιές,άρχιζε ν λέει όχι εδώ είμαστε σοβαρό μαγαζί δεν υπάρχουν τέτοια με όλους τους ανώμαλους π κυκλοφορούν.Νταξει φεύγω της λέω δεν ενδιαφέρομαι.
Άλλη φορά πάλι λέω ν ξαναδοκιμασω κ πήγα από εκεί,όταν ρώτησα μπορώ ν δω με ποια κοπέλα θα κάνω γιατί δεν ήθελα τη χοντρή του κατηχητικού εάν γνωρίζεις,τότε πάλι φώναζε κ έλεγε για μασαζ ήρθες τι θες να δεις τι είμαστε εδώ παζάρι κ κάτι τέτοια.Επειδη θ μ πεις ότι με θυμόταν όχι δε με θυμόταν γιατί τη τελευταία φορά πήγα κ έκανα μασαζ το έπαιξα τζόκερ,βέβαια μ ήρθε αυτή η αφεντικίνα κάνει καλο μασαζ η αλήθεια είναι,αφού μιλήσαμε λίγο τη ρώτησα στα ίσια εάν προχωράει καμία κοπέλα κ χωρίς ν νευριασει μ είπε όχι δε γίνονται εδώ αυτά.
Έχουν περάσει μασατζουδες από εκεί π φραπεδιαζουν τώρα δε το ξέρει αυτή η κάνει τη χαζή δε το γνωρίζω.
Στη Λενορμαν εχω παει συνολικα εξι φορες,το σκορ ειναι 4-2(4 φραπεδες,2 ακυρα),με την Αλεξανδρα την βυζαρου ιδιοκτητρια (η οποια οντως κανει και αυτη μασαζ και την ειχα απωθημενο)ειχαμε γνωριστει και με ενημερωνε για το ποιες προχωρανε σε εκτονωση,ειχα παρει φραπε και απο την χοντρη με τα γυαλια την πρωτη φορα,γενικα πιστευω οτι ειναι θεμα εξοικειωσης με τον πελατη πραγμα που απαιτει καποιο αριθμο επισκεψεων,προσωπικα πηγαινα αρκετα συχνα λογω του οτι μενω πολυ κοντα

LEBRON(2)

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2020
Like
33
Πόντοι
0
Στη Λενορμαν εχω παει συνολικα εξι φορες,το σκορ ειναι 4-2(4 φραπεδες,2 ακυρα),με την Αλεξανδρα την βυζαρου ιδιοκτητρια (η οποια οντως κανει και αυτη μασαζ και την ειχα απωθημενο)ειχαμε γνωριστει και με ενημερωνε για το ποιες προχωρανε σε εκτονωση,ειχα παρει φραπε και απο την χοντρη με τα γυαλια την πρωτη φορα,γενικα πιστευω οτι ειναι θεμα εξοικειωσης με τον πελατη πραγμα που απαιτει καποιο αριθμο επισκεψεων,προσωπικα πηγαινα αρκετα συχνα λογω του οτι μενω πολυ κοντα
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
3.929
Πόντοι
746
Ναι έτσι ακριβώς όπως τα λες,κ εγώ αφού πήγα κ έκανα μασαζ μαζί της μετά μαλάκωσε λίγο κ την ρώτησα εάν προχωράνε κάποιες κοπέλες κ μ απαντησε ότι δεν έχει κάποια π προχωράει.Θεωρω κ εγώ μετά από κάποιες συνεδρίες μ θεραπεύτριες θα πάρεις φραπε.Βεβαια κ εγώ έχω απωθημένο φραπε από Αλεξάνδρα

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
172
Πόντοι
1
Επειδη διαβαζω αρκετα υχνα για κελλυ απο αττικα την εχει κανει απο εκει...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.817
Πόντοι
5.916
ρε παιδιά ειλικρινά σας διαβάζω έστω και περιστασιακά σε αυτό το θρέντ και θέλω να σας ρωτήσω αν έστω και μία φορά έχει πετύχει κάποιος κάτι άξιο λόγου....δεν έχω διαβάσει εννοείται όλες τις σελίδες με λεπτομέρεια...περισσότερο επιδερμικά θα έλεγα αλλά όποτε έχω διαβάσει βλέπω ότι σιχτιρίζουν όλοι....άρα γιατί ασχολείστε με δαύτες???? λόγω πολύ χαμηλής τιμής ας πούμε???

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
118
Πόντοι
1
Το παίζει η καλύτερη μασαζ της Ελλάδος με γνώσεις κ χαρτιά κτλπ κτλπ.Κανει καλο μασαζ αλλά φραπε τίποτα,προσβάλλεται κιόλας εάν αναφέρεις τίποτα τέτοιο παρόλο που μοστραρει τους βυζους της συνεχως στο ινστα.Κοιτα τώρα εάν προσφέρει φραπε η οτιδιποτε μετά από κάποιες συνεδρίες δε το γνωρίζω αυτό,εαν γνωρίζει κάποιος ας σου απαντήσει επίσης εάν έχεις όρεξη χρήμα κ χρόνο να κτίσεις μέσα από αρκετά ραντεβού δοκίμασε το.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.537
Πόντοι
206
καλύτερα να τον παίξεις.....μπάζο η κυρία και δεν σε αφήνει ούτε να δεις και όχι να πιάσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom