You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 56929
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 97
- Εμφανίσεις 73K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Jdilllil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2015
- Like
- 2.080
- Πόντοι
- 446
Πραγματικά αν μπορέσεις και την πετύχεις όμως.. Δουλεύει ακόμη; Ούτε στα τηλέφωνα απαντάΟι φωτο του προσωπου ειναι πραγματικες, οι υπόλοιπες δεν ξέρω. Πρέπει να είναι πρωην αγορι αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος .Μια φορα που έκανα κασκαντεριλικι πριν ενα χρόνο περίπου εφυγα τρέχοντας. Είχε και μια νταρντανα μιλφ τότε μαζι.
χαχα. Μπερδεψαν τα νηματα με της Αθηνας.
ΚΟΡΙΝΑ
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9-5 ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6975 – 121.960kanesex.com
Αν σου αρεσουν οι ευσωμες και αν καραφέρεις να την πετύχεις.
Χολαργιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2021
- Like
- 109
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Μέσα στο Σεπτέμβρη θα ανέβω Θεσσαλονίκη.
Έχουμε τίποτα για να έρθει στο Ξενοδοχείο να με "τρίψει";;
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Πες σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνεις να σε πούμε πιο είναι το πιο κοντινό μαγαζί.Καλησπέρα συναγωνιστές.
Στο κατ οίκον ψοφια πράγματα...
Χολαργιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2021
- Like
- 109
- Πόντοι
- 0
Αριστοτέλους στο ΕλεκτραΠες σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνεις να σε πούμε πιο είναι το πιο κοντινό μαγαζί.
Στο κατ οίκον ψοφια πράγματα...
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
http://www.dames.is-best.net/ με φουλ πρόγραμμαΑριστοτέλους στο Ελεκτρα
Αν είσαι τυχερός θα σου πρότεινα να κάνεις μια ψαχτικη και για την ψάλτη. Ανεξάρτητη με φουλ και αν την πεις θα σε κάνει και μασάζ. Έρχεται στον χώρο σου
Χολαργιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2021
- Like
- 109
- Πόντοι
- 0
Ψάλτη?http://www.dames.is-best.net/ με φουλ πρόγραμμα
Αν είσαι τυχερός θα σου πρότεινα να κάνεις μια ψαχτικη και για την ψάλτη. Ανεξάρτητη με φουλ και αν την πεις θα σε κάνει και μασάζ. Έρχεται στον χώρο σου
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Δε
Ψάλτη?
Ψάλτη?
Δεν έχω εύκαιρο το email της, στείλε στο άλλο νήμα και όποιος ξέρει θα σου πει. Νομίζω επιστρέφει τέλος του μήνα αρχές του επόμενουΨάλτη?
Oldschool83
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Σύμφωνα με ανάρτησή τους στο Insta το massazakimou που απ'ότι κατάλαβα κάνει body to body, nuru klp στην αθήνα, θα βρίσκεται Θεσσαλονίκη από 5/3 έως 7/3
Διαγραμμένο μέλος 220342
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
ποιοι πάροχοι έχουν πλήρες πρόγραμμα για μια επίσκεψη στο ξενοδοχείο;
Θα είμαι μόνο για λίγο στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα
Θα είμαι μόνο για λίγο στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα
Διαγραμμένο μέλος 220342
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
που είναι το στούντιο?http://www.dames.is-best.net/ με φουλ πρόγραμμα
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Εδώ έχουμε τίποτα καλό στην πόλη μας;;;
Είναι δυνατόν κάποιος να απολαμβάνει μασαζ σε κανονικό κρεβάτι και όχι σε κρεβάτι του μασάζ?
Προσωπικά δεν μπορώ να το απολαύσω
Προσωπικά δεν μπορώ να το απολαύσω
Μασάζ κατ' οίκον Osmose on Instagram: "Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μασάζ μας που προσφέρουν χαλάρωση, αναζωογόνηση και ευεξία, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας Επικοινωνήστε στο 698 035 4316 για ραντεβού έως αργά!☎️ Εξυπηρέτηση σε όλη την Ατική #massage
412 likes, 10 comments - osmose_massage on November 16, 2024: "Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μασάζ μας που προσφέρουν χαλάρωση, αναζωογόνηση και ευεξία, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας Επικοινωνήστε στο 698 035 4316 για ραντεβού έως αργά!☎️ Εξυπηρέτηση σε όλη την Ατική #massageathens".
www.instagram.com
Χαίρεται!. Τελικά σε ξενοδοχείο, κανονικό όχι ημιδιαμονης, κάποια που να έρχεται για μασαζάκι με έξτρα, όχι υποχρεωτικά μπριζόλα υπάρχει; Θα ανέβαινω το επόμενο διάστημα για δουλειά και έλεγα να συνδυάζω και διασκέδαση. Και pm δεκτά! Ευχαριστώ!
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.392
- Πόντοι
- 11.146
.... @Irida_msgΧαίρεται!. Τελικά σε ξενοδοχείο, κανονικό όχι ημιδιαμονης, κάποια που να έρχεται για μασαζάκι με έξτρα, όχι υποχρεωτικά μπριζόλα υπάρχει; Θα ανέβαινω το επόμενο διάστημα για δουλειά και έλεγα να συνδυάζω και διασκέδαση. Και pm δεκτά! Ευχαριστώ!
Irida_msg
www.bourdela.com
Φίλε μου σε ευχαριστώ. Την έχω στο μυαλο μου αλλά σκεφτόμουν κάτι σε πιο amateur και προτιμότερα milf. Οχι την υπερπαραγωγή τιμοκατάλογου Τεας.
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.392
- Πόντοι
- 11.146
...σεβαστον, γουστα ειναι αυτα!Φίλε μου σε ευχαριστώ. Την έχω στο μυαλο μου αλλά σκεφτόμουν κάτι σε πιο amateur και προτιμότερα milf. Οχι την υπερπαραγωγή τιμοκατάλογου Τεας.
Αλλα οπως το βλεπω καλα εκανε η κοπελα κ τα εγραψε αναλυτικα, ωστε να ξερουμε εξ'αρχης τι κανει-τι οχι και σε ποιο κοστος! Οχι σαν τον κανονα στα μασαζ που τις τα βγαζεις με το τσιγγελι, μισολογα κ τελος πανω στη φαση ή σε ξενερωνουν με αρνηση ή σου βγαζουν τιμοκαταλογο (τσιμπημενο συνηθως) οποτε παλι ξενερωνεις
Συμφωνώ και δεν την κατηγορώ, το αντίθετο! Εγώ είμαι σε μια φάση να πάω προς το άγνωστο-αβέβαιο. Αν έχετε κάτι υπόψη στέλνετε!...σεβαστον, γουστα ειναι αυτα!
Αλλα οπως το βλεπω καλα εκανε η κοπελα κ τα εγραψε αναλυτικα, ωστε να ξερουμε εξ'αρχης τι κανει-τι οχι και σε ποιο κοστος! Οχι σαν τον κανονα στα μασαζ που τις τα βγαζεις με το τσιγγελι, μισολογα κ τελος πανω στη φαση ή σε ξενερωνουν με αρνηση ή σου βγαζουν τιμοκαταλογο (τσιμπημενο συνηθως) οποτε παλι ξενερωνεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 314
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 171
- Εμφανίσεις
- 11K