You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα μόδα στα μπάτσελορ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 100
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.938
- Πόντοι
- 6.946
Tύπε μου, σιγουρέψου ότι το παιδί θα είναι δικό σου....
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 446
Μονο στις ΗΠΑ. Εμείς ακόμα έχουμε μέλλον.Τελικά ρε τύποι, μάθαμε ΠΟΥ γίνονται αυτά τα πράγματα, γιατί ενδιαφέρομαι προσωπικά...
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Εργάζομαι πάρτι ταιμ σαν στρίπερ γιατί η ζωή είναι δύσκολη..Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω διαπιστώσει ότι η νέα μόδα στα μπάτσελορ γυναικών έχουν ξεφύγει.Κανονιζουν πίπες,χυσιματα,πολλές φορές και γαμησια.Εχετε ακούσει κάτι?
Πάνω από δέκα χρόνια τώρα αναγκαζόμαστε και τις χύνουμε για το μεροκάματο..
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.938
- Πόντοι
- 6.946
Πού είναι η επιθεώρηση εργασίας τύπε μου;Εργάζομαι πάρτι ταιμ σαν στρίπερ γιατί η ζωή είναι δύσκολη..
Πάνω από δέκα χρόνια τώρα αναγκαζόμαστε και τις χύνουμε για το μεροκάματο..
Πού είναι η ΕΕ;
j_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Like
- 857
- Πόντοι
- 81
κόψε την πρωινή ή αλλαξε πλευρο.Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω διαπιστώσει ότι η νέα μόδα στα μπάτσελορ γυναικών έχουν ξεφύγει.Κανονιζουν πίπες,χυσιματα,πολλές φορές και γαμησια.Εχετε ακούσει κάτι?
Στο εχω ξαναπει
j_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Like
- 857
- Πόντοι
- 81
κι εσυ το χαψεςΠρο δεκαετιας ειχε βγει στην τβ χορευτης σε μπατσελορ πλουσιων κυριων και ειχε αποκαλυψει οτι επαιζαν ηδη γαμησια. Πολλες λυσσαρες ζητουσαν αργοτερα σεξ χωρις να ειναι συμφωνημενο απο πριν.
Γιατι, το αποκλειεις; Σε στενο κυκλο φυσικα για εχεμυθεια.κι εσυ το χαψες
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.274
- Πόντοι
- 11.146
....μαγκα μου μν πιστευεις οτι ακους ενθεν κ ενθεν !!!! Και ισχυει και οχι! Εξαρταται απο το ποσο αλανι ειναι η κολλητη-κουμπαρα-παρεακι που το οργανωνει καθως και ποσα χρηματα θα τσονταρουν οι υπολοιπες για να γινει. Αρκετες ψαγμενες κλεινουν φουλ πακετο (στριπτιζ+χαδια/πιασιματα+"προκαταρτικα" ή τελος και πηδημα). Εαν δν κατσει η φαση με την νυφη ή το αφαιρουν απο το ποσο ή το χαιρεται συνηθως η "οργανωτρια" .Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω διαπιστώσει ότι η νέα μόδα στα μπάτσελορ γυναικών έχουν ξεφύγει.Κανονιζουν πίπες,χυσιματα,πολλές φορές και γαμησια.Εχετε ακούσει κάτι?
openminded69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2022
- Like
- 1.279
- Πόντοι
- 201
Το είχα γράψει σε άλλο ποστ παλιότερα. Κολλητή μου φίλη στο bachelor της ξέφυγε εντελώς μετά από πολύ ποτό και στο τρίψιμο του stripper τον πήρε μέσα και όταν ήταν να χύσει της τον έδωσε στο στόμα και τα ήπιε. Από τρεις διαφορετικές πλευρές το διασταύρωσα και το ψιλοπαραδέχτηκε και η ίδια. Καθώς πρέπει κορίτσι αλλά με αγάπη στο σεξ. Όλα αυτά πριν το 2000! Φαντάζομαι τώρα θα είναι πιο απλά τα πράγματα.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.938
- Πόντοι
- 6.946
Είμαι σίγουρος ότι θα είναι το ίδιο πιστή και μετά τον γάμο, με την πρώτη δυσκολία/ευκαιρία.Το είχα γράψει σε άλλο ποστ παλιότερα. Κολλητή μου φίλη στο bachelor της ξέφυγε εντελώς μετά από πολύ ποτό και στο τρίψιμο του stripper τον πήρε μέσα και όταν ήταν να χύσει της τον έδωσε στο στόμα και τα ήπιε. Από τρεις διαφορετικές πλευρές το διασταύρωσα και το ψιλοπαραδέχτηκε και η ίδια. Καθώς πρέπει κορίτσι αλλά με αγάπη στο σεξ. Όλα αυτά πριν το 2000! Φαντάζομαι τώρα θα είναι πιο απλά τα πράγματα.
petheropliktos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 527
- Πόντοι
- 81
Ένα άλλο που τυχαίνει όλο και πιο συχνά τελευταία, που κολλάει μια τύπισσα με το κεφάλι μέσα στο πλυντήριο και έρχεται από πίσω ο θετός της αδερφός/γιος και της τον καρφώνει, το'χετε ακούσει;
Τι μόδα κι αυτή!;!
Τι μόδα κι αυτή!;!
open4all
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 732
- Πόντοι
- 81
Ένα άλλο που τυχαίνει όλο και πιο συχνά τελευταία, που κολλάει μια τύπισσα με το κεφάλι μέσα στο πλυντήριο και έρχεται από πίσω ο θετός της αδερφός/γιος και της τον καρφώνει, το'χετε ακούσει;
Τι μόδα κι αυτή!;!
Χαχαχα ωραιος!
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.224
- Πόντοι
- 3.846
Αμέσως να τον αποπάρετε τον άνθρωπο. Ο τύπος ρώτησε αν στα μπάτσελορ γυναικών που πάμε κάθε Παρασκευή έχουμε παρατηρήσει να γαμάνε οι στρίπερ τις νύφες. Γιατί ο τύπος έχει καταλάβει ότι όσοι εδώ δεν είναι επαγγελματίες στρίπερ, είναι γυναίκες.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 1.196
Δηλαδή πώς το έχεις διαπιστώσει ρε bro; Σε κάλεσε καμιά φίλη σου που παντρευόταν στο μπάτσελορ; Ή δουλεύεις σαν στρίπερ;Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω διαπιστώσει ότι η νέα μόδα στα μπάτσελορ γυναικών έχουν ξεφύγει.Κανονιζουν πίπες,χυσιματα,πολλές φορές και γαμησια.Εχετε ακούσει κάτι?
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 1.218
- Πόντοι
- 201
το συνηθες εθιμο λεει οτι το μπατσελορ πρεπει να γινει νυχτα με πανσεληνο να μαζευτουν η νυφη με φιλες ντυμενες ολες με λευκους μανδυες σε καποιο ξεφωτο δασος κτλ μακρυα απο αδιακριτα βλεμματα,ξεκιναει με τη κλασσικη θυσια καποιου τραγου κατσικας κτλ,συνεχιζει με καταναλωση ναρκωτικων κ χορο γυμνες γυρω απο τη φωτια κ καταλληγη σε μια μεγαλη λεσβιακη παρτουζα...
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.223
- Πόντοι
- 456
Ισχύει τύπε ,Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω διαπιστώσει ότι η νέα μόδα στα μπάτσελορ γυναικών έχουν ξεφύγει.Κανονιζουν πίπες,χυσιματα,πολλές φορές και γαμησια.Εχετε ακούσει κάτι?
Ο γαμπρός είσαι ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 13