Νέα

Νέα μόδα στα μπάτσελορ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Arxideas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2018
Like
4
Πόντοι
0
Τελικά που καταλήξαμε μιας και φεύγει και η Κυριακή

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Δε γίνεται έτσι η φάση αδελφέ. Έρχονται κάποια κορίτσια της δουλειάς στο bachelor που γίνεται σε κάποια βίλα κλπ. και όποιοι θέλουν δράση πληρώνουν μόνοι τους και πάνε σε δωμάτια. Τουλάχιστον σε πάρτυ που έχω πάει εγώ έτσι έχει γίνει.

Κι εμείς από το γραφείο τις είχαμε φέρει ... βέβαια μια δυο μας ξέφυγαν γιατί είχαν πάρει άδεια :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Τελικά που καταλήξαμε μιας και φεύγει και η Κυριακή

Dancing Bear θα δεις στο site του Dancing Bear, στη Μύκονο, Πάτρα, Λάρισα, σκάφη από κλάση 2 και πάνω, σε τίποτα βραδιές γυμνής ιδεολογίας σε αριστερονίσια ... Μπορεί να ναι bachelorette μπορεί και όχι, αν δεν είναι βαφτίστε το ... πάντως κάποια χύνεται σοπωδήποτε :confused:

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
857
Πόντοι
81
Καλά,ρε συ Τζέϊ,δεν ξέρεις ότι πολλοί άντρες με κολλητούς τους που πρόκειται να παντρευτούνε κανονίζουνε πάρτυ σε στριπτιζάδικα ή σε σπίτια airBnB με πουτάνες και ότι ήθελε προκύψει?
Δεν διαβάζεις εδώ στο μπου.κομ που έχουνε γίνει μπόλικες ερωτήσεις?
Εγώ γνωρίζω τέσσερις περιπτώσεις με φίλους (από χρόνια) που το μπάτσελορ έγινε σε στριπτιζάδικο αλλά (επειδή ήταν κότες!) μόνο χορούς πριβέ τελικα πήρανε...Ούτε χιλιάρικα δώσανε...Πέντε-έξι άτομα σε κάθε παρέα,στην μία περιπτωση ήτανε στο στριπτιζάδικο στο Μπουρνάζι και οι υπόλοιπες,Λεωφόρος Συγγρού.Δεκαετία,αρχές 2000 γιατί έχουμε την ίδια ηλικία,δηλαδή τότε γύρω στα 32-35 ετών.
Εγώ δεν ήμουν παρών γιατί τότε δούλευα επτά ημέρες την εβδομάδα νυχτοκάματο...
μπλα μπλα μπλα μπλα
το ίδιο πράγμα με μενα ειπες
γραφετε μονο για να γραφετε

daddy0h_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Κριτικές
7
Like
489
Πόντοι
300
με τα βιντεακια απο dancning bear εχω χυσει τονους σπερματος . Αυτο που με ανεβαζει στα συγκεκριμενα βιντεο ειναι η ορεξη και η μαεστρια στη πιπα απο τις ηλιθιες που τις τραβαει η καμερα :wanker:
Ετσι οπως το γραφεις ειναι λες και πιστευεις οτι οι "ηλιθιες" που λες δεν ειναι πορνοσταρ αλλα εχουν παει για πραγματικο μπατσελορ.
Πες μας σε παρακαλω οτι δεν το πιστευεις και αν το πιστευεις πες μας οτι δεν ψηφιζεις :P

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Ετσι οπως το γραφεις ειναι λες και πιστευεις οτι οι "ηλιθιες" που λες δεν ειναι πορνοσταρ αλλα εχουν παει για πραγματικο μπατσελορ.
Πες μας σε παρακαλω οτι δεν το πιστευεις και αν το πιστευεις πες μας οτι δεν ψηφιζεις :P
χαβαλε κανω μεγαλε ......και στα παπαρια μου ειτε ειναι πορνοσταρ ειτε οχι

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
641
Πόντοι
81
Όταν ήταν να παντρευτω ,η γυναίκα είχε πάει 2 μέρες πριν στα μέρη της που θα γινόταν ο γάμος και είχε έρθει ο κολλητος κ μέλλων κουμπαρος μου από εξωτερικό - θα τον φιλοξενούσα για να πάμε μαζί.
το βράδυ που ήρθε βγηκαμε για ένα χαλαρο ποτο να τα πούμε κ φωναξε κ μία γνωστή του μικρότερη ψιλοτρελοκομείο...κ εκεί που ήμασταν χαλαρά άρχισε να μας τη λεει πως είμαστε φλώροι που δεν πάμε σε στριπτιτζάδικο και εν εχουμε κανονισει μπατσελορ κλπ....
τελικα καταλήξαμε οι 3 μας στον Καλιγούλα- εγώ δεν είμαι φαν του χώρου...με κέρασαν ένα πριβε...οκ είχε το χαβαλέ του αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.
μετα από καιρό κ όταν βρεθήκαμε κ όλοι μαζί με τον κουμπάρο της το είπαμε.- πίστευα πως θα γελούσε, αλλά όταν γυρίσαμε σπίτι ρίξαμε τρελό καυγά. μου ελεγε πόσο μαλακας είμαι, που αυτή προετοίμαζε το γάμο κ εγω εκανα σα λιγούρι και αυτά ειναι καραγκιοζιλικια κλπ..

Κάποια χρόνια μετά παντρευόταν μια φίλη της με καταγωγη από Κύπρο- κάλεσε 3-4 φίλες για να κάνουν τυπου μπατσελορ- σπα και κατι τετοια- ο γάμος θα γινόταν αργοτερα Ελλαδα.
οταν γυρισε μου ειπε πως εκει στον Πρωταρα τα μισα μαγαζια είχαν gogo boys κ είχε τρελαμενες 50ρες Αγγλιδες λυσσασμενες παντου...οποτε για χαβαλε ειπαν να πανε σε αντρικο στριπ για τη φιλη τους. κ πως της εκαναν δωρο χορο, αλλα επειδη ντρεποταν παρα πολυ και δεν ηθελε με τιποτα, αφου τον πληρωσαν λεει...τον πήρε η ίδια για να μην το χασουν. Μου ειπε πως του τον επιασε λιγο. Μαλωσαμε κ παλι..αλλα ομολογω πως με καυλωσε κιολας...χαχα. αλλα οκ, αν ηταν παραπανω δε θα το επαιρνα τοσο στο χαβαλε.

• Like
Αντιδράσεις: V-Slag

Διεισδυτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
459
Πόντοι
301
Όταν ήταν να παντρευτω ,η γυναίκα είχε πάει 2 μέρες πριν στα μέρη της που θα γινόταν ο γάμος και είχε έρθει ο κολλητος κ μέλλων κουμπαρος μου από εξωτερικό - θα τον φιλοξενούσα για να πάμε μαζί.
το βράδυ που ήρθε βγηκαμε για ένα χαλαρο ποτο να τα πούμε κ φωναξε κ μία γνωστή του μικρότερη ψιλοτρελοκομείο...κ εκεί που ήμασταν χαλαρά άρχισε να μας τη λεει πως είμαστε φλώροι που δεν πάμε σε στριπτιτζάδικο και εν εχουμε κανονισει μπατσελορ κλπ....
τελικα καταλήξαμε οι 3 μας στον Καλιγούλα- εγώ δεν είμαι φαν του χώρου...με κέρασαν ένα πριβε...οκ είχε το χαβαλέ του αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.
μετα από καιρό κ όταν βρεθήκαμε κ όλοι μαζί με τον κουμπάρο της το είπαμε.- πίστευα πως θα γελούσε, αλλά όταν γυρίσαμε σπίτι ρίξαμε τρελό καυγά. μου ελεγε πόσο μαλακας είμαι, που αυτή προετοίμαζε το γάμο κ εγω εκανα σα λιγούρι και αυτά ειναι καραγκιοζιλικια κλπ..

Κάποια χρόνια μετά παντρευόταν μια φίλη της με καταγωγη από Κύπρο- κάλεσε 3-4 φίλες για να κάνουν τυπου μπατσελορ- σπα και κατι τετοια- ο γάμος θα γινόταν αργοτερα Ελλαδα.
οταν γυρισε μου ειπε πως εκει στον Πρωταρα τα μισα μαγαζια είχαν gogo boys κ είχε τρελαμενες 50ρες Αγγλιδες λυσσασμενες παντου...οποτε για χαβαλε ειπαν να πανε σε αντρικο στριπ για τη φιλη τους. κ πως της εκαναν δωρο χορο, αλλα επειδη ντρεποταν παρα πολυ και δεν ηθελε με τιποτα, αφου τον πληρωσαν λεει...τον πήρε η ίδια για να μην το χασουν. Μου ειπε πως του τον επιασε λιγο. Μαλωσαμε κ παλι..αλλα ομολογω πως με καυλωσε κιολας...χαχα. αλλα οκ, αν ηταν παραπανω δε θα το επαιρνα τοσο στο χαβαλε.
Τύπε δεν πιστεύω να πιστεύεις ότι μόνο του τον έπιασε?

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
641
Πόντοι
81
Τύπε δεν πιστεύω να πιστεύεις ότι μόνο του τον έπιασε?
κοίτα, δε μπορώ να το εξακριβώσω προφανώς...αλλά την πιστεύω. εξάλλου δε νομίζω ότι γίνεται συνήθως κ κατι παραπανω σε τετοιες φάσεις. ίσως σε καποια ακραία μερη

Διεισδυτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
459
Πόντοι
301
κοίτα, δε μπορώ να το εξακριβώσω προφανώς...αλλά την πιστεύω. εξάλλου δε νομίζω ότι γίνεται συνήθως κ κατι παραπανω σε τετοιες φάσεις. ίσως σε καποια ακραία μερη
Μπορεί να έπαιξε ράντισμα

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.255
Πόντοι
456

τυπε μηπως του τον επιασε λιγο, αλλα οχι με το χερι , αλλα με το στομα της?

naleg51035

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Like
105
Πόντοι
0
1. Τα dancing bear video είναι σκηνοθετημένα. Ψάξτε το.

2. Αν έχετε υποψίες ότι η μελλοντική σας γυναίκα θα πάρει πίπα σε στρίπερ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ.

OP
OP
Γ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
3.327
Πόντοι
441

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
1. Τα dancing bear video είναι σκηνοθετημένα. Ψάξτε το.

2. Αν έχετε υποψίες ότι η μελλοντική σας γυναίκα θα πάρει πίπα σε στρίπερ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ.
Iσχύει είναι σκηνοθετημένα τα dancing bear.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Bachelor γυναικών σε spa (μόδα της τελευταιας 10ετίας) κ πιο παλιά σε μπουζουκια κλπ είναι μόδες που μας επιβάλλει η νέα τάξη πραγμάτων που λεει και ο Φάνας (Λαμπρόπουλος). Ξενέρωτα πράγματα κ δηθενιές.

Αφού έχω πάει σε 10δες γάμους κ bachelors, η καλύτερη μου εμπειρία είναι κάπου το 2001 ή 2002 (πρώτη χρονιά στο euro) σε πρώην συνάδελφο στην Β.Ελλάδα που υποτίθεται θα μέναμε Θεσσαλονίκη Παρασκευή κ Σάββατο και Κυριακή θα πηγαίναμε στην πόλη της νύφης για τον γάμο (πρωί 12.00 κ το γλέντι στο καπάκι σε κέντρο χωρητικότητας 600-700 ατόμων με χάλκινα κλπ κλπ - 100χιλ δρόμο από Σαλλονικα).

Πέμπτη πρωί έπεσε σύρμα, να πάμε από Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη σόλο οι 6-7 κολλητοί, μας πήρε ο γαμπρός (με νοικιάριακα αυτοκίνητα για ξεκάρφωμα) και πήγαμε σε μια τεράστια 2οροφη παραθεριστική βίλα στην Χαλκιδική και οι 7 νοματαίοι, με όρκο τιμής να μην ξεράσουμε τίποτα για τα πρώτα χρόνια του γάμου.

Ο κουμπάρος του (άσχετο αλλά ήταν εκτελωνιστής - δεν ξέρω αν ήταν τότε στα κόλπα), είχε παραγγείλει 3 Ρωσίδες με την συμφωνία 24ωρες αϋπνία και άκοπο... Αν θυμάμαι καλά τότε ειχε παρει απο 300 ευρώ η κάθε μια ... (μάλιστα όταν φεύγανε, τις κυνήγαγε ο κουμπάρος για να της πληρώσει, ήταν τόσο σε αφασία και οι ίδιες που δεν θυμόνταν καν ότι δεν είχαν καν πληρωθεί).

Τρελλά σκηνικά, ούτε κινητά με κάμερες, ούτε stories & whataspp ουτε τιποτα δηθενιές.

Οποίος κουραζόντανε πήγαινε στο διπλανό δωμάτιο κ έπερνε ανάσες κ συνεχίζαμε οι υπόλοιποι ... πολύ γέλιο, τρελά σκηνικά, οι γκόμενες σκυλιά του πολέμου (ρωσσιδες αν θυμάμε καλά, η πιο μεγάλη ήταν 24-25 ετών). Δεν βγήκαμε από την βίλα μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής για να πάμε στον γάμο.. οι περισσότεροι με 3-4 ώρες ύπνο σε 2 μέρες. Για πολλά χρόνια εκείνο το bachelor ήταν κάτι σαν ομερτά.

Σορυ για το off topic & το σεντονι ..

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
857
Πόντοι
86
Παίδες γιατί το έχουμε κάνει θέμα :confused: Παντρεύεται κανείς από εδώ μέσα; :rolleyes:

Johnjohn2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2024
Like
439
Πόντοι
20
....μαγκα μου μν πιστευεις οτι ακους ενθεν κ ενθεν !!!! Και ισχυει και οχι! Εξαρταται απο το ποσο αλανι ειναι η κολλητη-κουμπαρα-παρεακι που το οργανωνει καθως και ποσα χρηματα θα τσονταρουν οι υπολοιπες για να γινει. Αρκετες ψαγμενες κλεινουν φουλ πακετο (στριπτιζ+χαδια/πιασιματα+"προκαταρτικα" ή τελος και πηδημα). Εαν δν κατσει η φαση με την νυφη ή το αφαιρουν απο το ποσο ή το χαιρεται συνηθως η "οργανωτρια" .

:hi:
Εμένα πάντως φιλη της δικιασ μου την ξεφτελισε ο στριπερ δυστυχώς η δικιά μ ήταν έγκυος και δεν τον έφαγε αλλά με τα πολλά και τα λίγα η νύφη γαμηθηκε με το στριπερ

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
527
Πόντοι
81
Bachelor γυναικών σε spa (μόδα της τελευταιας 10ετίας) κ πιο παλιά σε μπουζουκια κλπ είναι μόδες που μας επιβάλλει η νέα τάξη πραγμάτων που λεει και ο Φάνας (Λαμπρόπουλος). Ξενέρωτα πράγματα κ δηθενιές.

Αφού έχω πάει σε 10δες γάμους κ bachelors, η καλύτερη μου εμπειρία είναι κάπου το 2001 ή 2002 (πρώτη χρονιά στο euro) σε πρώην συνάδελφο στην Β.Ελλάδα που υποτίθεται θα μέναμε Θεσσαλονίκη Παρασκευή κ Σάββατο και Κυριακή θα πηγαίναμε στην πόλη της νύφης για τον γάμο (πρωί 12.00 κ το γλέντι στο καπάκι σε κέντρο χωρητικότητας 600-700 ατόμων με χάλκινα κλπ κλπ - 100χιλ δρόμο από Σαλλονικα).

Πέμπτη πρωί έπεσε σύρμα, να πάμε από Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη σόλο οι 6-7 κολλητοί, μας πήρε ο γαμπρός (με νοικιάριακα αυτοκίνητα για ξεκάρφωμα) και πήγαμε σε μια τεράστια 2οροφη παραθεριστική βίλα στην Χαλκιδική και οι 7 νοματαίοι, με όρκο τιμής να μην ξεράσουμε τίποτα για τα πρώτα χρόνια του γάμου.

Ο κουμπάρος του (άσχετο αλλά ήταν εκτελωνιστής - δεν ξέρω αν ήταν τότε στα κόλπα), είχε παραγγείλει 3 Ρωσίδες με την συμφωνία 24ωρες αϋπνία και άκοπο... Αν θυμάμαι καλά τότε ειχε παρει απο 300 ευρώ η κάθε μια ... (μάλιστα όταν φεύγανε, τις κυνήγαγε ο κουμπάρος για να της πληρώσει, ήταν τόσο σε αφασία και οι ίδιες που δεν θυμόνταν καν ότι δεν είχαν καν πληρωθεί).

Τρελλά σκηνικά, ούτε κινητά με κάμερες, ούτε stories & whataspp ουτε τιποτα δηθενιές.

Οποίος κουραζόντανε πήγαινε στο διπλανό δωμάτιο κ έπερνε ανάσες κ συνεχίζαμε οι υπόλοιποι ... πολύ γέλιο, τρελά σκηνικά, οι γκόμενες σκυλιά του πολέμου (ρωσσιδες αν θυμάμε καλά, η πιο μεγάλη ήταν 24-25 ετών). Δεν βγήκαμε από την βίλα μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής για να πάμε στον γάμο.. οι περισσότεροι με 3-4 ώρες ύπνο σε 2 μέρες. Για πολλά χρόνια εκείνο το bachelor ήταν κάτι σαν ομερτά.

Σορυ για το off topic & το σεντονι ..

Να ρωτήσω κάτι: Όταν λες 24 ώρες αϋπνία και "άκοπο"; Ακαπο ήθελες να γράψεις ή κάτι άλλο (π.χ κάτι που αναφέρεται σε διεγερτικές ή ψυχαγωγικές ουσίες; ).

Δεν θα μπω σε technicalities. Απλά θα πω τρία πράγματα:
1) Μαρκήσιος Ντε Σαντ, "Σαλό ή 120 μέρες στα Σόδομα". Δεν το προτείνω σα βιβλίο αν και καταλαβαίνω την σημασία του ως έργο διαμαρτυρίας και ριζοσπαστικότητας της γραφής, ίσως και αλληγορίας. Αλλά θα σας έδινε ιδέες (κακές κυρίως). Στο βιβλίο η αριστοκρατία της παλιάς Ιταλίας μαζεύεται σε ένα κάστρο και κλειδώνει μέσα -για 120 μέρες- πόρνες και υπηρέτες και χωρικούς/χωρικές για απερίγραπτα όργια (που τελικά τα περιγράφει ο Σαντ). "Για τον έξω κόσμο, είστε ήδη νεκροί" πληροφορούν τους υποτελείς μόλις κλείσουν οι πόρτες.
Δε χρειαζόταν να φτάσετε μέεεεχρι εκεί, μπορούσατε απλά να είχατε μια έμπειρη κλασσάτη γυναικάρα να σας "οργανώνει", όπως οι αφηγήτριες στο βιβλίο. Να δίνει ιδέες, να ορίζει τις διασταυρώσεις (μπορεί να βγάζατε και "νουμεράκια" όπως όταν παίζαμε παιδιά) και να καθορίζει την playlist. Θα μου πεις "να γαμήσουμε θέλαμε, όχι να κάνουμε τη Λίμνη των Κύκνων" και θα'χεις δίκιο, απλά λέω ότι μπορεί να έκανε τη διαφορά ανάμεσα στο ρωμαϊκό όργιο και την πενταήμερη των ΕΠΑΛ Μενεμένης.

2) Λέω το παραπάνω γιατί μου φάνηκε κάπως τραβηγμένο το 24ωρο χωρίς ύπνο με φουλ γαμήσια. Μπορούσατε να τις αφήσετε λίγο να κοιμηθούν τις κακομοίρες (κι εσείς να κατουρούσατε και λίγο).

3) Λατρεύω όταν ξεκινά ο έγγαμος βίος με τέτοια προεόρτια. Είναι σαν να λέει ο άλλος/η άλλη "μάγκες/μάγκισσες, εμένα το πουλί/μουνί/μυαλό μου θα καίγεται και θα πεινάει όσα ενδογαμιαία γαμήσια κι αν πέσουν. Ή θα χωρίσω ή θα κερατώσω ή θα μείνω μια ζωή με το απωθημένο". Δεν κρίνω, απλά αναδεικνύω τον συμβολισμό. Εν τέλει στέριωσε ο γάμος;

Εγώ πήγα σε τρία τσιπουράδικα τρία συνεχόμενα σ/κ με διαφορετικές παρέες και μετά παρακμιακά σκυλάδικα όπου δεν παίχτηκε τίποτα. Το στριπτητζάδικο μου φάνηκε μπανάλ και λιγουριάρικο για πριν τον γάμο -επίσης, πήγαινα ούτως ή άλλως, δεν περίμενα μπάτσελορ με 10 κονταροφόρους-. Γούστα είναι αυτά, δεν κατακρίνω, ούτε σημαίνει ότι ο δικός μου ο γάμος είναι κάτι πολύ καλύτερο (μπορεί να είναι, μπορεί και όχι, πάντως δεν κρίνεται από το μπάτσελορ).

Τώρα, για να επιστρέψουμε στο θέμα του νήματος, άμα βρισκόταν ένας φίλος να μου έλεγε "αδερφέ, έχω κανονίσει μια πουτάνα να κάνει squirt στο στόμα σου μετά από δεν-ξέρω-κι-εγώ-πόσα-καυλιά-που-μπήκαν-μέσα-της", μάλλον θα απέρριπτα την πρόταση.:P

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom