Bachelor γυναικών σε spa (μόδα της τελευταιας 10ετίας) κ πιο παλιά σε μπουζουκια κλπ είναι μόδες που μας επιβάλλει η νέα τάξη πραγμάτων που λεει και ο Φάνας (Λαμπρόπουλος). Ξενέρωτα πράγματα κ δηθενιές.
Αφού έχω πάει σε 10δες γάμους κ bachelors, η καλύτερη μου εμπειρία είναι κάπου το 2001 ή 2002 (πρώτη χρονιά στο euro) σε πρώην συνάδελφο στην Β.Ελλάδα που υποτίθεται θα μέναμε Θεσσαλονίκη Παρασκευή κ Σάββατο και Κυριακή θα πηγαίναμε στην πόλη της νύφης για τον γάμο (πρωί 12.00 κ το γλέντι στο καπάκι σε κέντρο χωρητικότητας 600-700 ατόμων με χάλκινα κλπ κλπ - 100χιλ δρόμο από Σαλλονικα).
Πέμπτη πρωί έπεσε σύρμα, να πάμε από Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη σόλο οι 6-7 κολλητοί, μας πήρε ο γαμπρός (με νοικιάριακα αυτοκίνητα για ξεκάρφωμα) και πήγαμε σε μια τεράστια 2οροφη παραθεριστική βίλα στην Χαλκιδική και οι 7 νοματαίοι, με όρκο τιμής να μην ξεράσουμε τίποτα για τα πρώτα χρόνια του γάμου.
Ο κουμπάρος του (άσχετο αλλά ήταν εκτελωνιστής - δεν ξέρω αν ήταν τότε στα κόλπα), είχε παραγγείλει 3 Ρωσίδες με την συμφωνία 24ωρες αϋπνία και άκοπο... Αν θυμάμαι καλά τότε ειχε παρει απο 300 ευρώ η κάθε μια ... (μάλιστα όταν φεύγανε, τις κυνήγαγε ο κουμπάρος για να της πληρώσει, ήταν τόσο σε αφασία και οι ίδιες που δεν θυμόνταν καν ότι δεν είχαν καν πληρωθεί).
Τρελλά σκηνικά, ούτε κινητά με κάμερες, ούτε stories & whataspp ουτε τιποτα δηθενιές.
Οποίος κουραζόντανε πήγαινε στο διπλανό δωμάτιο κ έπερνε ανάσες κ συνεχίζαμε οι υπόλοιποι ... πολύ γέλιο, τρελά σκηνικά, οι γκόμενες σκυλιά του πολέμου (ρωσσιδες αν θυμάμε καλά, η πιο μεγάλη ήταν 24-25 ετών). Δεν βγήκαμε από την βίλα μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής για να πάμε στον γάμο.. οι περισσότεροι με 3-4 ώρες ύπνο σε 2 μέρες. Για πολλά χρόνια εκείνο το bachelor ήταν κάτι σαν ομερτά.
Σορυ για το off topic & το σεντονι ..
Να ρωτήσω κάτι: Όταν λες 24 ώρες αϋπνία και "άκοπο"; Ακαπο ήθελες να γράψεις ή κάτι άλλο (π.χ κάτι που αναφέρεται σε διεγερτικές ή ψυχαγωγικές ουσίες; ).
Δεν θα μπω σε technicalities. Απλά θα πω τρία πράγματα:
1) Μαρκήσιος Ντε Σαντ, "Σαλό ή 120 μέρες στα Σόδομα". Δεν το προτείνω σα βιβλίο αν και καταλαβαίνω την σημασία του ως έργο διαμαρτυρίας και ριζοσπαστικότητας της γραφής, ίσως και αλληγορίας. Αλλά θα σας έδινε ιδέες (κακές κυρίως). Στο βιβλίο η αριστοκρατία της παλιάς Ιταλίας μαζεύεται σε ένα κάστρο και κλειδώνει μέσα -για 120 μέρες- πόρνες και υπηρέτες και χωρικούς/χωρικές για απερίγραπτα όργια (που τελικά τα περιγράφει ο Σαντ). "Για τον έξω κόσμο, είστε ήδη νεκροί" πληροφορούν τους υποτελείς μόλις κλείσουν οι πόρτες.
Δε χρειαζόταν να φτάσετε μέεεεχρι εκεί, μπορούσατε απλά να είχατε μια έμπειρη κλασσάτη γυναικάρα να σας "οργανώνει", όπως οι αφηγήτριες στο βιβλίο. Να δίνει ιδέες, να ορίζει τις διασταυρώσεις (μπορεί να βγάζατε και "νουμεράκια" όπως όταν παίζαμε παιδιά) και να καθορίζει την playlist. Θα μου πεις "να γαμήσουμε θέλαμε, όχι να κάνουμε τη Λίμνη των Κύκνων" και θα'χεις δίκιο, απλά λέω ότι μπορεί να έκανε τη διαφορά ανάμεσα στο ρωμαϊκό όργιο και την πενταήμερη των ΕΠΑΛ Μενεμένης.
2) Λέω το παραπάνω γιατί μου φάνηκε κάπως τραβηγμένο το 24ωρο χωρίς ύπνο με φουλ γαμήσια. Μπορούσατε να τις αφήσετε λίγο να κοιμηθούν τις κακομοίρες (κι εσείς να κατουρούσατε και λίγο).
3) Λατρεύω όταν ξεκινά ο έγγαμος βίος με τέτοια προεόρτια. Είναι σαν να λέει ο άλλος/η άλλη "μάγκες/μάγκισσες, εμένα το πουλί/μουνί/μυαλό μου θα καίγεται και θα πεινάει όσα ενδογαμιαία γαμήσια κι αν πέσουν. Ή θα χωρίσω ή θα κερατώσω ή θα μείνω μια ζωή με το απωθημένο". Δεν κρίνω, απλά αναδεικνύω τον συμβολισμό. Εν τέλει στέριωσε ο γάμος;
Εγώ πήγα σε τρία τσιπουράδικα τρία συνεχόμενα σ/κ με διαφορετικές παρέες και μετά παρακμιακά σκυλάδικα όπου δεν παίχτηκε τίποτα. Το στριπτητζάδικο μου φάνηκε μπανάλ και λιγουριάρικο για πριν τον γάμο -επίσης, πήγαινα ούτως ή άλλως, δεν περίμενα μπάτσελορ με 10 κονταροφόρους-. Γούστα είναι αυτά, δεν κατακρίνω, ούτε σημαίνει ότι ο δικός μου ο γάμος είναι κάτι πολύ καλύτερο (μπορεί να είναι, μπορεί και όχι, πάντως δεν κρίνεται από το μπάτσελορ).
Τώρα, για να επιστρέψουμε στο θέμα του νήματος, άμα βρισκόταν ένας φίλος να μου έλεγε "αδερφέ, έχω κανονίσει μια πουτάνα να κάνει squirt στο στόμα σου μετά από δεν-ξέρω-κι-εγώ-πόσα-καυλιά-που-μπήκαν-μέσα-της", μάλλον θα απέρριπτα την πρόταση.