Βγαλατε ακρη ποιες ειναι στην Θεσσαλονικη?Με κοπέλες σαν την Ελένη, δεν ξέρω αν θα προχωρήσει το πράγμα εδώ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 56929
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 74
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Βγαλατε ακρη ποιες ειναι στην Θεσσαλονικη?
Ελένη. Μάθαμε και για άλλη;
Διαγραμμένο μέλος 188692
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Η επικοινωνία με osmose και το κλείσιμο του ραντεβού γίνεται μέσω τηλεφώνου όπου πρώτα σου λενε τις υπηρεσίες ή ρισκάρεις την πατάτα ;;;;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Η επικοινωνία γίνεται μέσω τηλ. Δεν ξέρω τι εννοείς να ρισκάρεις. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αρκεί να σου αρέσει η κοπέλα. Και η Έλενα δεν ξέρω κατά πόσο τράβηξε.Η επικοινωνία με osmose και το κλείσιμο του ραντεβού γίνεται μέσω τηλεφώνου όπου πρώτα σου λενε τις υπηρεσίες ή ρισκάρεις την πατάτα ;;;;
Δεν ξερω αν τραβηξε αλλα σε προχθεσινη επικοινωνια μου ειπαν πως πλεον δεν υπαρχει διαθεσιμη κοπελα στη ΘεσσαλονικηΗ επικοινωνία γίνεται μέσω τηλ. Δεν ξέρω τι εννοείς να ρισκάρεις. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αρκεί να σου αρέσει η κοπέλα. Και η Έλενα δεν ξέρω κατά πόσο τράβηξε.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Δεν ξερω αν τραβηξε αλλα σε προχθεσινη επικοινωνια μου ειπαν πως πλεον δεν υπαρχει διαθεσιμη κοπελα στη Θεσσαλονικη
Άρα δεν τράβηξε...
gravity2
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2020
- Like
- 502
- Πόντοι
- 20
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ προς τους φιλους του φορουμ
εγω σαν MILF Lover εκανα δοκιμες τον αυγουστο
Βικτωρια Μιλφ 40+ δινει φουλ ( κορμαρα - μετριο μασαζ ) απο VIPMassage.gr με 100ε - χωρις σκουφο καλαμακι
Περι Μιλφ 40 + ( ευχαριστος ανθρωπος με σοβαρο επαγγελματικο μασαζ ) πηρα καλαμακι ΑΚΑ κ ισπανικο, κορμι με πιασιμα / καμπυλες κ ωραιο μπουστο ( VIP Massage )
Ιουλια 36 ετων ετσι μου ειπε...
πιασιμα / καμπυλες / ωραιο στηθος καλο τιμιο μασαζ + καλαμακι / ισπανικο / γδυσιμο - χωρις σκουφο καλαμακι ( VIP Massage )
ΤΕΑ απο LUX - φοβερη εμπειρια - ιερεια του μασαζ - χωρις σκουφο καλαμακι ( LUX Massage )
Νεφελη απο Βελβετ καλο μασαζ με καλαμακι με σκουφο ( Velvet )
ΓΕΝΙΚΑ για φραπε σκετο δινω 20 - 30 Ε εξαρταται αν εχει κ γδυσιμο
για καλαμακι + γδυσιμο δινω +50Ε
με ευγενεια κ σεβασμο κ χαλαρα..μετα τα 30 Λεπτα μασαζ......αρχιζω κ μπαινω λεκτικα στο ερωτικο σκελος.....
το καλυτερο για να παιξεις μπαλα ειναι τα 90Λ μασαζ
Αν ξερει κανεις για καλαμακι / γδυσιμο απο OASIS - GOLD Massage - Lovemassage στείλτε μου π.μ ΑΝ ξερει κανεις για ΕΛΕΝΑ απο ΛΟΥΞ αν προχωραει να μου το πει ειναι ωραιο ΜΙΛΦ
Βικτωρια Μιλφ 40+ δινει φουλ ( κορμαρα - μετριο μασαζ ) απο VIPMassage.gr με 100ε - χωρις σκουφο καλαμακι
Περι Μιλφ 40 + ( ευχαριστος ανθρωπος με σοβαρο επαγγελματικο μασαζ ) πηρα καλαμακι ΑΚΑ κ ισπανικο, κορμι με πιασιμα / καμπυλες κ ωραιο μπουστο ( VIP Massage )
πιασιμα / καμπυλες / ωραιο στηθος καλο τιμιο μασαζ + καλαμακι / ισπανικο / γδυσιμο - χωρις σκουφο καλαμακι ( VIP Massage )
ΤΕΑ απο LUX - φοβερη εμπειρια - ιερεια του μασαζ - χωρις σκουφο καλαμακι ( LUX Massage )
με ευγενεια κ σεβασμο κ χαλαρα..μετα τα 30 Λεπτα μασαζ......αρχιζω κ μπαινω λεκτικα στο ερωτικο σκελος.....
Αν ξερει κανεις για καλαμακι / γδυσιμο απο OASIS - GOLD Massage - Lovemassage στείλτε μου π.μ ΑΝ ξερει κανεις για ΕΛΕΝΑ απο ΛΟΥΞ αν προχωραει να μου το πει ειναι ωραιο ΜΙΛΦ
gravity2
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2020
- Like
- 502
- Πόντοι
- 20
ΣΚΕΤΟ ΜΑΣΑΖ που εχω δοκιμασει εγω...
ΑΡΤ
Μαρια
Ιωαννα
JOY
ΝΤΕΡΙΑΝΑ
DayDream
ΓΩΓΩ
Μασαζ στο Σπιτι
Μελινα
Βιβιαν
Ντελουξ
Βασιλικη
Άννα-Μαρία
Αννα
massage4you
Χριστινα
beverly-massage
Νεκταρια
ΓΕΝΙΚΑ οσες γραφουν φυσιοθεραπευτριες και λενε οτι εχουν και κρεβατι
ΜΗΝ δοκιμαζετε - Μην ρισκαρετε ....
ΑΡΤ
Μαρια
Ιωαννα
JOY
ΝΤΕΡΙΑΝΑ
DayDream
ΓΩΓΩ
Μασαζ στο Σπιτι
Μελινα
Βιβιαν
Ντελουξ
Βασιλικη
Άννα-Μαρία
Αννα
massage4you
Χριστινα
beverly-massage
Νεκταρια
ΓΕΝΙΚΑ οσες γραφουν φυσιοθεραπευτριες και λενε οτι εχουν και κρεβατι
ΜΗΝ δοκιμαζετε - Μην ρισκαρετε ....
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.628
- Πόντοι
- 456
αδελφε gravity δινεις πονο καθημερινα.ευγε !!
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Ποιες από όλες αυτές που περιγράφεις εδρεύουν Θεσσαλονίκη;;;
Firstblood
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Έχουμε γνώμη ?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ προς τους φιλους του φορουμ
Όλα αυτά είναι Θεσσαλονίκη;;;;
⭐️30€ ΜΕΛΙΝΑ⭐️40ΑΡΑ ΜΙΛΦΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...6942272421
ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΕΞ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ... 6942272421
kanesex.com
Κανείς να μας δώσει τα φώτα του?
Οι φώτο μάλλον μούφα αλλά αξίζει?
Συμπεριφορά?χώρος?ξεπέτα?
Νικος Παπασταθης
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια στη θεσσαλονίκη τελικά υπάρχει τιποτα αυτές τις μέρες που να αξίζει για μασαζ σε ξενοδοχείο ή σπίτι που να προχωράει έστω σε εκτόνωση αλλά να μην είναι εσκορτ;
Ntarntalover
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Οι φωτο του προσωπου ειναι πραγματικες, οι υπόλοιπες δεν ξέρω. Πρέπει να είναι πρωην αγορι αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος .Μια φορα που έκανα κασκαντεριλικι πριν ενα χρόνο περίπου εφυγα τρέχοντας. Είχε και μια νταρντανα μιλφ τότε μαζι.⭐️30€ ΜΕΛΙΝΑ⭐️40ΑΡΑ ΜΙΛΦΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...6942272421
ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΕΞ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ... 6942272421kanesex.com
Κανείς να μας δώσει τα φώτα του?
Οι φώτο μάλλον μούφα αλλά αξίζει?
Συμπεριφορά?χώρος?ξεπέτα?
Όλα αυτά είναι Θεσσαλονίκη;;;;
χαχα. Μπερδεψαν τα νηματα με της Αθηνας.
Ρε παιδια στη θεσσαλονίκη τελικά υπάρχει τιποτα αυτές τις μέρες που να αξίζει για μασαζ σε ξενοδοχείο ή σπίτι που να προχωράει έστω σε εκτόνωση αλλά να μην είναι εσκορτ;
ΚΟΡΙΝΑ
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9-5 ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6975 – 121.960
kanesex.com
Αν σου αρεσουν οι ευσωμες και αν καραφέρεις να την πετύχεις.
Τελευταία τροποποίηση:
VassiloThanassis
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Ειχα μια επισκεψη για μασαζ κατ οικον απο την Αντζελινα, καταπληκτικη κοπελλα . Εμεινα πολυ ευχαριστημενος και επισης οι υπηρεσιες του Οsmose massage ειναι αψογεςκαλημερα παιδες...
αυτο το καινουργιο το osmosemassage το επισκευτηκε κανεις?
ακουγονται καλα σχολια εκ αθήνας!!!
Σε ποια πόλη μάστορα?Ειχα μια επισκεψη για μασαζ κατ οικον απο την Αντζελινα, καταπληκτικη κοπελλα . Εμεινα πολυ ευχαριστημενος και επισης οι υπηρεσιες του Οsmose massage ειναι αψογες
VassiloThanassis
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
ΑθηναΣε ποια πόλη μάστορα?
Εδώ είναι το νήμα της Θεσσαλονίκης όμως