Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Manosmanos2121

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές ! Μιλησα κι εγώ με την Τεα απ το Diamonds massage και μου είπε ότι θέλουν να έρθουν αλλά περιμένουν να έχουν μεγαλύτερη ζήτηση των 15 ατόμων! Όσοι ενδιαφερόμαστε πραγματικά για κάτι ποιοτικό που δεν έχει αυτή τη στιγμή το Ηράκλειο ας στείλουμε ένα μήνυμα στο Viber μπας και δούμε ασπρη μέρα!!!
Να ξέρεις βέβαια είναι και πολύς κόσμος που δεν είναι στο bou. Και ψάχνει από αγγελίες άρα θα είχε πάρα πολύ κόσμο απλά εγώ πιστεύω ότι δεν ήθελαν να κατέβουν. Τώρα μακάρι να αλλάξει κάτι και να έρθουν να περάσουμε όλοι καλά.

Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Να ξέρεις βέβαια είναι και πολύς κόσμος που δεν είναι στο bou. Και ψάχνει από αγγελίες άρα θα είχε πάρα πολύ κόσμο απλά εγώ πιστεύω ότι δεν ήθελαν να κατέβουν. Τώρα μακάρι να αλλάξει κάτι και να έρθουν να περάσουμε όλοι καλά.
σιγουρα ειναι παρα πολυ κοσμος που δεν μπαίνουν εδω. αν έρθουν τα κορίτσια θα κάνουν ουρές.

apalos12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στους συμφορουμιτες. Θελω να ρωτησω για πληροφοριες επικοινωνιας με την Μαρια στην αμμουδαρα, διοτι η αναζητηση δεν βγαζει κατι.

Al_Kapone15

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2017
Like
52
Πόντοι
0

Loukilouk@

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά ξέρουμε κάτι για αυτήν εδώ την αγγελία έχω πάρει τηλ αρκετές φορές αλλά δεν σηκώνει το κινητό ΚΥΡΙΑ

matrix..8444

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
998
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας το ιερό μασάζ το δοκίμασα σήμερα παρά πολύ καλό μασάζ καλή πίπα και όχι βιασύνες..η κοπέλα ευγενική εντάξει μεγαλουτσικη αλλά για μένα τίμια

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας το ιερό μασάζ το δοκίμασα σήμερα παρά πολύ καλό μασάζ καλή πίπα και όχι βιασύνες..η κοπέλα ευγενική εντάξει μεγαλουτσικη αλλά για μένα τίμια
Θελεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες...οπως κοστος συναντησης, παρεχομενες υπηρεσιες (σεξ), περιγραφη της κοπελας, χωρος συναντησης (περιοχη)?
Επισης ο χωρος της εχει ντουζ η φευγεις με τα λαδια?

Manosmanos2121

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
46
Πόντοι
0
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Τελευταία τροποποίηση:

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Φίλε μακριά μεγάλη φόλα. Ξεπέτα ούτε μασαζ ούτε τπτ λίγα χάδια στην πλάτη σε γυρίζει φραπέ και τέλος. Έχουν γράψει πιο παλιά ψάξε και θα δεις
Να προσθέσω ότι είναι γριά γριά και χάλια και βρώμια ... Είναι από τις χειρότερες φάπες που έχω φάει ...
Θα πώ η δεύτερη χειρότερη ... απορώ που κυκλοφορεί ακόμα ... μακριά πάντως ...

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.007
Καλησπέρα στο όμορφο Ηράκλειο! είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζω κάτι τέτοιο..
Σκέφτομαι να επισκεφτώ 20-25 Ιουνίου μάλλον Αμμουδάρα..τι λέτε? είναι διακριτικά καταρχάς εκεί αν ψάξω ένα Airbnb?θα θέλατε ένα καλό μασάζ με αισθησιακές προεκτάσεις?
Οποιαδήποτε ιδέα η βοήθεια με πμ,για να προχωρήσει η ιδέα, είναι ευπρόσδεκτη σας ευχαριστώ

matrix..8444

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
998
Πόντοι
81
Σκέφτομαι να επισκεφτώ 20-25 Ιουνίου μάλλον Αμμουδάρα..τι λέτε? είναι διακριτικά καταρχάς εκεί αν ψάξω ένα Airbnb?θα θέλατε ένα καλό μασάζ με αισθησιακές προεκτάσεις?
Οποιαδήποτε ιδέα η βοήθεια με πμ,για να προχωρήσει η ιδέα, είναι ευπρόσδεκτη σας ευχαριστώ
Καλησπέρα μα βέβαια πρέπει να έρθεις και αν δεν βαριέσαι αυτό που προσφέρεις δεν θα ξανά φύγεις ποτέ

Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
128
Πόντοι
0
εννοείτε να έρθεις. εδω ηρακλειο υπάρχει έλλειψη απο καλο μασαζ σαν αυτο που προσφέρεις εσυ. σε περιμένουμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom