Καλησπέρα!!! και βέβαια να το κάνεις!!!!! Θα περιμένω νέα σου!!!!!!Καλησπέρα στο όμορφο Ηράκλειο! είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζω κάτι τέτοιο..
Σκέφτομαι να επισκεφτώ 20-25 Ιουνίου μάλλον Αμμουδάρα..τι λέτε? είναι διακριτικά καταρχάς εκεί αν ψάξω ένα Airbnb?θα θέλατε ένα καλό μασάζ με αισθησιακές προεκτάσεις?
Οποιαδήποτε ιδέα η βοήθεια με πμ,για να προχωρήσει η ιδέα, είναι ευπρόσδεκτη σας ευχαριστώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 680K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Cretan-Eagle
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 569
- Πόντοι
- 21
Βεβαιως και να ερθεις !!! Αμμουδαρα ειναι καλα ναι....
Περισσοτερες πληροφοριες εδω
www.bourdela.com
Περισσοτερες πληροφοριες εδω
![www.bourdela.com](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/h/171/171232.jpg?1734895189)
Στεφανία μασάζ - bourdela.com forum
καμιά καλή πρόταση για μασάζ στο σπίτι και καλό φινάλε υπάρχει? και αν είναι εύκολο να είναι νέα ... καλησπερα
Loukilouk@
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Βίκη να δώσεις περισσότερες πληροφορίες μόλις έρθεις Ηρακλειο,σε ευχαριστούμε!!Καλησπέρα στο όμορφο Ηράκλειο! είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζω κάτι τέτοιο..
Σκέφτομαι να επισκεφτώ 20-25 Ιουνίου μάλλον Αμμουδάρα..τι λέτε? είναι διακριτικά καταρχάς εκεί αν ψάξω ένα Airbnb?θα θέλατε ένα καλό μασάζ με αισθησιακές προεκτάσεις?
Οποιαδήποτε ιδέα η βοήθεια με πμ,για να προχωρήσει η ιδέα, είναι ευπρόσδεκτη σας ευχαριστώ
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.647
Καλησπέρα!Εννοείται να έρθεις και όπως είπε και πιο πάνω ο sabbasmatrix.. 8444 δεν θα φτάσουν οι 5 μέρες θα κάτσεις παραπάνω σίγουρα. Σε περιμένουμε
Ωω λες ?
Λοιπόν έκλεισα για κοκκινη χάνι..20 Ιούνιου ως 25 αλλά τι αφήνω ανοιχτό κ βλέπουμε πως θα πάει.. είναι λίγο δοκιμαστική εμπειρία για εμένα..
Επειδή θα έρθω αεροπορικώς αν είναι εύκολο οποίος ενδιαφέρεται να κανονίσει συνάντηση να φέρνει κ 2 πετσέτες για εκείνον καθώς δεν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω από την Αθήνα εξοπλισμό για 5 μέρες..
Ευχαριστώ για την κατανόηση κ το ενδιαφέρον που δείχνετε
ASPIRE
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.521
- Πόντοι
- 4.656
Με το καλό να έρθειςΚαλησπέρα!
Ωω λες ?
Λοιπόν έκλεισα για κόκκινι χάνι..20 Ιούνιου ως 25 αλλά τι αφήνω ανοιχτό κ βλέπουμε πως θα πάει.. είναι λίγο δοκιμαστική εμπειρία για εμένα..
Επειδή θα έρθω αεροπορικώς αν είναι εύκολο οποίος ενδιαφέρεται να κανονίσει συνάντηση να φέρνει κ 2 πετσέτες για εκείνον καθώς δεν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω από την Αθήνα εξοπλισμό για 5 μέρες..
Σε περιμένουμε!!
Έξυπνο αυτο με τις πετσέτες !!
Διαγραμμένο μέλος 194851
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2019
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Πολύ ωραία, μπράβο. Θα σε τιμήσουμε σίγουρα.Καλησπέρα!
Ωω λες ?
Λοιπόν έκλεισα για κοκκινη χάνι..20 Ιούνιου ως 25 αλλά τι αφήνω ανοιχτό κ βλέπουμε πως θα πάει.. είναι λίγο δοκιμαστική εμπειρία για εμένα..
Διαγραμμένο μέλος 221253
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
ανυπομονούμε να περάσουν η μέρες. με το καλο να μας ρθεις.Καλησπέρα!
Ωω λες ?
Εξαιρετικα νεα! Ανυπομονουμε! Θελεις να μας πεις κ καποιες πληροφοριες για τις υπηρεσιες σου καθως κ το κοστος?Καλησπέρα!
Ωω λες ?
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.647
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει πμ μιας κ συνηθίζω να ενημερώνω προσωπικά τον κάθε ενδιαφερόμενο είτε στην περίπτωση της Κρήτης είτε στην Αθήνα που εδρεύω.Εξαιρετικα νεα! Ανυπομονουμε! Θελεις να μας πεις κ καποιες πληροφοριες για τις υπηρεσιες σου καθως κ το κοστος?
Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 831
- Πόντοι
- 86
Καταπληκτικά νέα! Έλα να μας τρελάνεις, έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές στο thread σου, σε χρειαζόμαστε! Μακάρι να γίνει και να κατέβεις!Καλησπέρα στο όμορφο Ηράκλειο! είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζω κάτι τέτοιο..
Εχεις πμΌποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει πμ μιας κ συνηθίζω να ενημερώνω προσωπικά τον κάθε ενδιαφερόμενο είτε στην περίπτωση της Κρήτης είτε στην Αθήνα που εδρεύω.
Διαγραμμένο μέλος 221253
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
ποια Μαρια αδερφε. εδω έρχεται κρητη η @biky-stefania η καλυτερ.H Μαρια στην αμμουδαρα ειναι ακομα ενεργη?
Manosmanos2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Ναι από όσο ξερωH Μαρια στην αμμουδαρα ειναι ακομα ενεργη?
Καλησπέρα μάγκες αυτή εδώ είναι η Μαρία ; Διότι νομίζω πως είναι άλλη...Εδώ είσαι.
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Pussy_cat_
Browse listings and information of seller Pussy_cat_kanesex.com
Ναι αυτη ειναι απ οτι εχω καταλαβει απο προηγουμενα ποστΚαλησπέρα μάγκες αυτή εδώ είναι η Μαρία ; Διότι νομίζω πως είναι άλλη...
Ξέρεις τιμες ή εχεις δοκιμασει?μάγκες πειτε στην @biky-stefania ποσο ανάγκη εχουμαι απο μασαζ εδω στο ηρακλειο. δείξτε αγάπη στο κορίτσι. εχει της καλύτερες κρητικές εδω μεσα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 15K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 389
- Εμφανίσεις
- 53K
- Απαντήσεις
- 1K