Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

grgher

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Like
156
Πόντοι
1
Καλησπέρα στο όμορφο Ηράκλειο! είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζω κάτι τέτοιο..
Σκέφτομαι να επισκεφτώ 20-25 Ιουνίου μάλλον Αμμουδάρα..τι λέτε? είναι διακριτικά καταρχάς εκεί αν ψάξω ένα Airbnb?θα θέλατε ένα καλό μασάζ με αισθησιακές προεκτάσεις?
Οποιαδήποτε ιδέα η βοήθεια με πμ,για να προχωρήσει η ιδέα, είναι ευπρόσδεκτη σας ευχαριστώ
Καλησπέρα!!! και βέβαια να το κάνεις!!!!! Θα περιμένω νέα σου!!!!!!

Atmj

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
94
Πόντοι
0
Φυσικά και να έρθεις !!!Χρειαζόμαστε νεο αέρα στη πόλη

Cretan-Eagle

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2021
Κριτικές
2
Like
569
Πόντοι
21
Βεβαιως και να ερθεις !!! Αμμουδαρα ειναι καλα ναι....

Περισσοτερες πληροφοριες εδω

Loukilouk@

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
40
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να επισκεφτώ 20-25 Ιουνίου μάλλον Αμμουδάρα..τι λέτε? είναι διακριτικά καταρχάς εκεί αν ψάξω ένα Airbnb?θα θέλατε ένα καλό μασάζ με αισθησιακές προεκτάσεις?
Οποιαδήποτε ιδέα η βοήθεια με πμ,για να προχωρήσει η ιδέα, είναι ευπρόσδεκτη σας ευχαριστώ
Καλησπέρα Βίκη να δώσεις περισσότερες πληροφορίες μόλις έρθεις Ηρακλειο,σε ευχαριστούμε!!

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.647
Εννοείται να έρθεις και όπως είπε και πιο πάνω ο sabbasmatrix.. 8444 δεν θα φτάσουν οι 5 μέρες θα κάτσεις παραπάνω σίγουρα. Σε περιμένουμε
Καλησπέρα!
Ωω λες ?
Λοιπόν έκλεισα για κοκκινη χάνι..20 Ιούνιου ως 25 αλλά τι αφήνω ανοιχτό κ βλέπουμε πως θα πάει.. είναι λίγο δοκιμαστική εμπειρία για εμένα..
Επειδή θα έρθω αεροπορικώς αν είναι εύκολο οποίος ενδιαφέρεται να κανονίσει συνάντηση να φέρνει κ 2 πετσέτες για εκείνον καθώς δεν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω από την Αθήνα εξοπλισμό για 5 μέρες..
Ευχαριστώ για την κατανόηση κ το ενδιαφέρον που δείχνετε

ASPIRE

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.521
Πόντοι
4.656
Καλησπέρα!
Ωω λες ?
Λοιπόν έκλεισα για κόκκινι χάνι..20 Ιούνιου ως 25 αλλά τι αφήνω ανοιχτό κ βλέπουμε πως θα πάει.. είναι λίγο δοκιμαστική εμπειρία για εμένα..
Επειδή θα έρθω αεροπορικώς αν είναι εύκολο οποίος ενδιαφέρεται να κανονίσει συνάντηση να φέρνει κ 2 πετσέτες για εκείνον καθώς δεν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω από την Αθήνα εξοπλισμό για 5 μέρες..
Με το καλό να έρθεις
Σε περιμένουμε!!
Έξυπνο αυτο με τις πετσέτες !!

Εγγρ.
18 Νοε 2019
Like
70
Πόντοι
0
Καλησπέρα!
Ωω λες ?
Λοιπόν έκλεισα για κοκκινη χάνι..20 Ιούνιου ως 25 αλλά τι αφήνω ανοιχτό κ βλέπουμε πως θα πάει.. είναι λίγο δοκιμαστική εμπειρία για εμένα..
Πολύ ωραία, μπράβο. Θα σε τιμήσουμε σίγουρα.

Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Καλησπέρα!
Ωω λες ?
ανυπομονούμε να περάσουν η μέρες. με το καλο να μας ρθεις.

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Καλησπέρα!
Ωω λες ?
Εξαιρετικα νεα! Ανυπομονουμε! Θελεις να μας πεις κ καποιες πληροφοριες για τις υπηρεσιες σου καθως κ το κοστος?

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.647
Εξαιρετικα νεα! Ανυπομονουμε! Θελεις να μας πεις κ καποιες πληροφοριες για τις υπηρεσιες σου καθως κ το κοστος?
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει πμ μιας κ συνηθίζω να ενημερώνω προσωπικά τον κάθε ενδιαφερόμενο είτε στην περίπτωση της Κρήτης είτε στην Αθήνα που εδρεύω.

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
831
Πόντοι
86
Καταπληκτικά νέα! Έλα να μας τρελάνεις, έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές στο thread σου, σε χρειαζόμαστε! Μακάρι να γίνει και να κατέβεις!

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει πμ μιας κ συνηθίζω να ενημερώνω προσωπικά τον κάθε ενδιαφερόμενο είτε στην περίπτωση της Κρήτης είτε στην Αθήνα που εδρεύω.
Εχεις πμ

Paleikos

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
350
Πόντοι
20
H Μαρια στην αμμουδαρα ειναι ακομα ενεργη?

Paleikos

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
350
Πόντοι
20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom