Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Like
878
Πόντοι
81
Βλέπω ότι ζητάμε να πηγαίνουμε με κοπέλες που δεν κάνουν κάτι παραπάνω απο μασαζ και χρεώνουν και παραπάνω …
Γιατί αφού θέλετε να κάνετε μασαζ μόνο δεν πάτε σε τόσα σπα και επώνυμα μασαζ να πληρώσετε 15 και 20 ευρω να είστε μέσα στη χλιδή και να πληρώσετε και τα μισά χρήματα .
Έχει πάει το μισό Ηράκλειο με την κουζινερή έχει βγάλει ένα σκασμό λεφτά επειδή καποιοσ Την προμόταρε και κανείς δεν προχώρησε παρόλα αυτά εξακολουθείτε να ζητάτε τηλέφωνο …
Να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα να ικανοποιήσουμε και αυτούς που μάλλον στον μαζοχισμό φέρνουν …
νομίζω ότι αναφέρεσαι σε μένα αδερφέ...αλλά εγώ δεν έχω κανένα όφελος και κανένα κέρδος να προμοταρω καμία.οταν λέω ότι τα έκανα τα έκανα ...και πριν δυο βδομάδες το γαμισα κιόλας με γλυφοκολαδες και όλα μέσα ...αστέρι ...τώρα αν δεν τα κάνει σε όλους και τα κάνει με όσους γουστάρει άλλου παπά ...και για να έχει πάει όλο το Ηράκλειο ...λογικά κάτι καλό θα κάνει...δεν ξέρω αν είναι το μασάζ .και για το άλλο το που λες για μαζοχισμό το να θέλει κάποιος μασάζ από ένα ωραίο μουνακι ελληνίδα ...που να την φλερτάρει μόνο και ας μην κάνει κάτι παραπάνω δεν είναι κακό...σε πολλούς αρέσει ..αποτε δεν είναι θέμα μαζοχισμού είναι θέμα επιλογής .με πολύ αγάπη και κατανόηση καλημέρα.

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
νομίζω ότι αναφέρεσαι σε μένα αδερφέ...αλλά εγώ δεν έχω κανένα όφελος και κανένα κέρδος να προμοταρω καμία.οταν λέω ότι τα έκανα τα έκανα ...και πριν δυο βδομάδες το γαμισα κιόλας με γλυφοκολαδες και όλα μέσα ...αστέρι ...τώρα αν δεν τα κάνει σε όλους και τα κάνει με όσους γουστάρει άλλου παπά ...και για να έχει πάει όλο το Ηράκλειο ...λογικά κάτι καλό θα κάνει...δεν ξέρω αν είναι το μασάζ .και για το άλλο το που λες για μαζοχισμό το να θέλει κάποιος μασάζ από ένα ωραίο μουνακι ελληνίδα ...που να την φλερτάρει μόνο και ας μην κάνει κάτι παραπάνω δεν είναι κακό...σε πολλούς αρέσει ..αποτε δεν είναι θέμα μαζοχισμού είναι θέμα επιλογής .με πολύ αγάπη και κατανόηση καλημέρα.
Έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις ..
Γούστα είναι και δεν υπάρχει συμβιβασμός σε αυτά .
Και σε μένα έχει τύχει να πάρω παραπάνω υπηρεσίες απο κάποιες κοπέλες σε σχέση με άλλους ..
Αυτές όμως είναι εξαιρέσεις ..
Αν θέλει κάποιος κάτι παραπάνω απο την συγκεκριμένη κοπέλα θα το πάρει πολύ πολύ δύσκολα .. εφόσον έχει προχωρήσει μόνο με έναν απο όλους που έχουν πάει συμπεριλαμβανομένου και εμένα που έχω πάει μαζί της αρκετές φορές ..
Ωφειλουμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε σε αυτούς που είναι νέα μέλη εδώ και να διαχωρίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει τόσο η συγκεκριμένη όσο και οι υπόλοιπες ..
αν θέλει κάποιος μασαζ και μόνο ας πάει αν και δεν είναι φθηνό ..

Αν θέλει παραπάνω υπηρεσίες ας αναζητήσει κάτι άλλο …
Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί είσαι απο τα μέλη που και προσφέρουν εδώ και σε σέβομαι .. όλους εκείνους τους νέους εδώ μέσα που ξεκινάνε τις ερωτήσεις και ψάχνουν μια ερωτική συνεύρεση θέλω να βοηθήσω ..

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Like
878
Πόντοι
81
Έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις ..
Γούστα είναι και δεν υπάρχει συμβιβασμός σε αυτά .
Και σε μένα έχει τύχει να πάρω παραπάνω υπηρεσίες απο κάποιες κοπέλες σε σχέση με άλλους ..
Αυτές όμως είναι εξαιρέσεις ..
Αν θέλει κάποιος κάτι παραπάνω απο την συγκεκριμένη κοπέλα θα το πάρει πολύ πολύ δύσκολα .. εφόσον έχει προχωρήσει μόνο με έναν απο όλους που έχουν πάει συμπεριλαμβανομένου και εμένα που έχω πάει μαζί της αρκετές φορές ..
Ωφειλουμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε σε αυτούς που είναι νέα μέλη εδώ και να διαχωρίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει τόσο η συγκεκριμένη όσο και οι υπόλοιπες ..
αν θέλει κάποιος μασαζ και μόνο ας πάει αν και δεν είναι φθηνό ..

Αν θέλει παραπάνω υπηρεσίες ας αναζητήσει κάτι άλλο …
Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί είσαι απο τα μέλη που και προσφέρουν εδώ και σε σέβομαι .. όλους εκείνους τους νέους εδώ μέσα που ξεκινάνε τις ερωτήσεις και ψάχνουν μια ερωτική συνεύρεση θέλω να βοηθήσω ..
οκ αδερφέ συμφωνούμε ...η μόνη αντιπαράθεση ήταν στο προμοταρισμα ...δεν έχω λόγο να προμοταρω καμία...ότι μου συμβαίνει αναφέρω ...προχωράμε δυνατά .

giwrgaras21

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
28
Πόντοι
0
οκ αδερφέ συμφωνούμε ...η μόνη αντιπαράθεση ήταν στο προμοταρισμα ...δεν έχω λόγο να προμοταρω καμία...ότι μου συμβαίνει αναφέρω ...προχωράμε δυνατά .
καλησπερα μπορει καποιος να μου δωσει σε μηνημα το τηλ στη κοπελα στο κουζινερι..ευχαριστω

Anton1s

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα, αν μπορείς στείλε μου το τηλέφωνο της κοπέλας στο κουζινερι

Cretan-Eagle

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2021
Κριτικές
2
Like
569
Πόντοι
21
Παντως τοσοι που εχουν επισκεπτει την Μασερ στο Κουζενειρι αν καποιος εκτος hl ελαβε κατι παραπανω εκτος απο καλο μασαζ θα ηθελα πολυ να το μαθω, μπορει να μου στειλει με ιδιωτικο μηνυμα αν δεν θελει να μιλησει δημοσια......διοτι η δικη μου εμπειρια λεει οτι ενα τετοιο ατομο δεν την ενδιαφερει να προσφερει κατι παραπανω εκτος απο καλο μασαζ, για διαφορους λογους

Προς γνωσιν σας οσοι ζητατε πληροφοριες για την συγκεκριμενη κοπελα

Phalucifer_666

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Και σε μένα μάλλον αναφέρεται γι τις ορέξεις μου, και σε σένα για το προμοτιον ( που προσωπικά δεν το θεωρώ πρόμο μιας και βρισκόμαστε σε φορουμ). Anyway, αν ψήνεις να δώσεις κάποιο info για την λεγάμενη, στείλε ένα pm. thanx.

Manosmanos2121

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
46
Πόντοι
0
Και σε μένα μάλλον αναφέρεται γι τις ορέξεις μου, και σε σένα για το προμοτιον ( που προσωπικά δεν το θεωρώ πρόμο μιας και βρισκόμαστε σε φορουμ). Anyway, αν ψήνεις να δώσεις κάποιο info για την λεγάμενη, στείλε ένα pm. thanx.
Δεν μπορεί αν σου στείλει μήνυμα κανείς γιατί δεν έχεις συμπληρώσει τα μηνύματα που πρέπει

vladimir1980

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2014
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
0
Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει κι εμένα το τηλ της κοπέλας στο κουζινερι;

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστές πήρα στο γνωστό μέρος στην αρχή της Αμμουδάρας δεξιά για μασάζ τα έχουμε πει και ξαναπεί μόνο μασάζ παίζει εκεί και μου λέει η τύπισσα δεν μπορώ σήμερα εγώ αλλά έχω ένα αγόρι (άντρα εννοούσεαλλά μιλάει λίγο σπαστά) αν θέλεις να κλείσετε ραντεβού.
Από το κακο στο χειρότερο πάει αυτή η πόλη,της είπα όχι ευχαριστώ (άλλη όρεξη δεν είχα να με τρίβει ο άλλος...)
Στο Crown λες ...? Άσε η Μάγδα τα έχει παίξει εντελώς... για κλείσιμο είναι το μαγαζί ... κρίμα
Ήταν καλό΄...από τότε που έφυγε η Αφροδίτη πάει από το κακό στο χειρότερο ...
Με την Μάγδα δεν μπορείς πλέον να συνεννοηθείς ... κάτι πρέπει να παίρνει ...
Στο MarrvoRe έχει πάει κανείς ?

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
328
Πόντοι
21
Στο Crown λες ...? Άσε η Μάγδα τα έχει παίξει εντελώς... για κλείσιμο είναι το μαγαζί ... κρίμα
Ήταν καλό΄...από τότε που έφυγε η Αφροδίτη πάει από το κακό στο χειρότερο ...
Με την Μάγδα δεν μπορείς πλέον να συνεννοηθείς ... κάτι πρέπει να παίρνει ...
Στο MarrvoRe έχει πάει κανείς ?
Ναι αυτό λέω φίλε όχι δεν έχω πάει στο άλλο αν και πιστεύω ότι δεν θα περιλαμβάνει έξτρα υπηρεσίες.
Αν έχει πάει κάποιος ας γράψει.

lefterpap

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
66
Πόντοι
0
παιδες αυτη στο κουζινερι ειναι μεγαλο πουτανακι, γαμιεται φουλ αρκει να γουσταρει..αλλα απ οτι καταλαβα καθεται σε ελαχιστους που πανε για μασαζ...εγω πχ την εχω πηδηξει απο τιντερ

Gangsterski

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2021
Like
42
Πόντοι
0
Κ ‘γώ θέλω να δοκιμάσω κοπέλα κουζινερι πλς τηλ πμ

vladimir1980

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2014
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
0
παιδες αυτη στο κουζινερι ειναι μεγαλο πουτανακι, γαμιεται φουλ αρκει να γουσταρει..αλλα απ οτι καταλαβα καθεται σε ελαχιστους που πανε για μασαζ...εγω πχ την εχω πηδηξει απο τιντερ
Τηλεφωνακι κάποιος; Πώς τη βρίσκουμε;

Erik 1506

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα θα ήθελα και γω το τηλέφωνο της κοπέλας στο κουζινερι

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Πήγε και ο άλλος να το παίξει μασέρ αλλά τον ξυλοφόρτωσε ο σύζυγος. Μάλλον δεν του βγήκε η παρτούζα.Ξέρουμε ποιο μέλος είναι;
Βούλγαρος ο κύριος.

:zombie: :zombie: :zombie:

Manosmanos2121

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
46
Πόντοι
0
έρχεται η στεφανια μάγκες την δευτέρα. υπομονη! παντος για την κοπέλα στο κουζινερι εχω ακούσει και εγω οτι δεν κάνει κατι παραπάνω, για όποιον ρωτάει!
Αντε να έρθει η Δευτέρα πως και πως περιμένουμε όλοι. Πάντως για την κοπέλα στο κουζινερι αλλά λένε οι μισοί και άλλοι αλλά μάλλον επιλέγει η κοπέλα να προχωρήσει όπου θέλει

Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Αντε να έρθει η Δευτέρα πως και πως περιμένουμε όλοι. Πάντως για την κοπέλα στο κουζινερι αλλά λένε οι μισοί και άλλοι αλλά μάλλον επιλέγει η κοπέλα να προχωρήσει όπου θέλει
αδερφε εμενα η πληροφορίες μου λενε οτι δεν προχωράει. τωρα δεν ξέρω ισως να ειναι επιλεκτική. ευτυχος έρχεται η στεφανια και θα δούμε ασπρη μερα χαχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom