νομίζω ότι αναφέρεσαι σε μένα αδερφέ...αλλά εγώ δεν έχω κανένα όφελος και κανένα κέρδος να προμοταρω καμία.οταν λέω ότι τα έκανα τα έκανα ...και πριν δυο βδομάδες το γαμισα κιόλας με γλυφοκολαδες και όλα μέσα ...αστέρι ...τώρα αν δεν τα κάνει σε όλους και τα κάνει με όσους γουστάρει άλλου παπά ...και για να έχει πάει όλο το Ηράκλειο ...λογικά κάτι καλό θα κάνει...δεν ξέρω αν είναι το μασάζ .και για το άλλο το που λες για μαζοχισμό το να θέλει κάποιος μασάζ από ένα ωραίο μουνακι ελληνίδα ...που να την φλερτάρει μόνο και ας μην κάνει κάτι παραπάνω δεν είναι κακό...σε πολλούς αρέσει ..αποτε δεν είναι θέμα μαζοχισμού είναι θέμα επιλογής .με πολύ αγάπη και κατανόηση καλημέρα.
Έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις ..
Γούστα είναι και δεν υπάρχει συμβιβασμός σε αυτά .
Και σε μένα έχει τύχει να πάρω παραπάνω υπηρεσίες απο κάποιες κοπέλες σε σχέση με άλλους ..
Αυτές όμως είναι εξαιρέσεις ..
Αν θέλει κάποιος κάτι παραπάνω απο την συγκεκριμένη κοπέλα θα το πάρει πολύ πολύ δύσκολα .. εφόσον έχει προχωρήσει μόνο με έναν απο όλους που έχουν πάει συμπεριλαμβανομένου και εμένα που έχω πάει μαζί της αρκετές φορές ..
Ωφειλουμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε σε αυτούς που είναι νέα μέλη εδώ και να διαχωρίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει τόσο η συγκεκριμένη όσο και οι υπόλοιπες ..
αν θέλει κάποιος μασαζ και μόνο ας πάει αν και δεν είναι φθηνό ..
Αν θέλει παραπάνω υπηρεσίες ας αναζητήσει κάτι άλλο …
Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί είσαι απο τα μέλη που και προσφέρουν εδώ και σε σέβομαι .. όλους εκείνους τους νέους εδώ μέσα που ξεκινάνε τις ερωτήσεις και ψάχνουν μια ερωτική συνεύρεση θέλω να βοηθήσω ..