Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

krystal

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
14
Πόντοι
0
καλησπερα μπορει καποιος να μου δωσει σε μηνημα το τηλ στη κοπελα στο κουζινερι..ευχαριστω

lefterpap

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
66
Πόντοι
0
παιδια για οσυς με ρωτατε για αυτη κοντα στο κουζινερι δεν εχω το τηλεφωνο της...μπορειτε να της στειλετε μεσω fb..ειχε ανεβει το προφιλ της καποια στιγμη εδω

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Τηλεφωνο παρακαλω.
Καλησπέρα!
Screenshot_2022-06-18-16-55-49-566_com.miui.notes.png

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
1.768
Πόντοι
201
@biky-stefania θα μπορούσες να γράψεις προγράμματα και τιμές έτσι ώστε να μην σε τρελάνουμε στα τηλέφωνα !!

krystal

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
14
Πόντοι
0
παιδια για οσυς με ρωτατε για αυτη κοντα στο κουζινερι δεν εχω το τηλεφωνο της...μπορειτε να της στειλετε μεσω fb..ειχε ανεβει το προφιλ της καποια στιγμη εδω
Εψαξα ολο το ιστορικο εδω σχεδον ονομα στο fb δεν βρηκα ειναι ευκολο να το γραψεις.

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
1.768
Πόντοι
201
Παιδιά καλησπέρα. Μόλις γύρισα από μια συνεδρία με την @biky-stefania . Η κοπέλα είναι αξιόλογη και δίνει τα πάντα εφ όσον της συμπεριφερθείς ωραία. Μασάζ social πάρα πολύ καλά.
Ο χώρος διακριτικός πολύ καθαρά και με άνεση χρόνου.

Elamesa1

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
159
Πόντοι
1
μολις ερχομαι απο την στεφανια
μια γυναικα της διπλανηςπορτας. οχι μοντελο , προσχαρη , ευγενικη και καθαρή
πηρα το προγραμμα της μιας ωρας
υπομονενικη δε λεει οχι . μια χαρα συνεδρια . το μεγαλο της ατου η το στοματικο. αν το εκανε χωρις προφυλακτικο θα ηταν φοβερη!!
ισως προλαβω μεχρι παρασκευη που θα μεινει να ξαναπαω!
το δωματι ειναι στου κοκκινη χανι

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Στεφανια καλως ορισες!
Ελπιζ
μολις ερχομαι απο την στεφανια
μια γυναικα της διπλανηςπορτας. οχι μοντελο , προσχαρη , ευγενικη και καθαρή
πηρα το προγραμμα της μιας ωρας
υπομονενικη δε λεει οχι . μια χαρα συνεδρια . το μεγαλο της ατου η το στοματικο. αν το εκανε χωρις προφυλακτικο θα ηταν φοβερη!!
ισως προλαβω μεχρι παρασκευη που θα μεινει να ξαναπαω!
το δωματι ειναι στου κοκκινη χανι
Συναγωνιστη ευχαριστουμε για το feedback. Ο χωρος ειναι διακριτικος, parking ευκολο?

Elamesa1

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
159
Πόντοι
1
Στεφανια καλως ορισες!
Ελπιζ

Συναγωνιστη ευχαριστουμε για το feedback. Ο χωρος ειναι διακριτικος, parking ευκολο?
παρκιγκ πανω στην παλια εθνικη οδο
για να πας περνας απο ενα εστιατοριο μπροστα. αλλα γενικα το μερος δεν ειναι κακοφημο οποτε νομιζω δεν υπαρχει θεμα

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
1.768
Πόντοι
201
Στεφανια καλως ορισες!
Ελπιζ

Ποιο δίπλα έχει μια αλάνα βάζεις μέσα το αυτοκίνητο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα !!

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Επιβεβαιώνω τα παραπάνω για την Στεφανία
Η κοπέλα κάνει παρά πολύ καλό μασαζ !!
Πήρα το πρόγραμμα με το edging..
Το απόλαυσα ..
Πάρκινγκ πολύ εύκολο χώρος διακριτικός μια και κανείς δεν ξέρει που πας και η κοπέλα χαμογελαστή και ευχάριστη !!!

Elamesa1

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
159
Πόντοι
1
Επιβεβαιώνω τα παραπάνω για την Στεφανία
Η κοπέλα κάνει παρά πολύ καλό μασαζ !!
Πήρα το πρόγραμμα με το edging..
Το απόλαυσα ..
Πάρκινγκ πολύ εύκολο χώρος διακριτικός μια και κανείς δεν ξέρει που πας και η κοπέλα χαμογελαστή και ευχάριστη !!!
Κεντρικά είναι αλλά δεν δίνεις στόχο όπως ας πούμε είναι η αμουδαρα . Που όποιος σε δει σου λέει τσάρκα πάει.

Manosssss35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Κριτικές
5
Like
354
Πόντοι
281
Ηλικία περίπου η Στεφάνια;πρόσωπο ωραίο;

Loukilouk@

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
38
Πόντοι
0
Αδέρφια καλησπέρα και από εμενα,να γράψω και εγώ την γνώμη μου για την Στεφανια,οντως ο χώρος που έχει κλείσει είναι αρκετά διακριτικός και καθαρός τώρα εγώ πήρα το μασάζ με φραπέ δεν το λες και φτηνά αλλά ας όψετε στο ότι έχουμε ελλείψει στο άθλημα αυτό,το μασάζ της Προσωπικά δεν με κάλυψε κάνει το ίδιο μασάζ με την Ρωσίδα/ουκρανιδα στο μασταμπα και ποιο οικονομικό θα έλεγα της milf,σε συγκρίσει με αυτές της δυο κερδίζει η Στεφανια μόνο και μόνο επειδή είναι αρκετά νέα και πρόσχαρη.
Τώρα με της Ήττες που έχουμε φάει η Στεφανια είναι ότι καλύτερο έχει το Ηρακλειο για την ωρα,Εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα γιατί δε με κάλυψε στο μασάζ και γενικά πολύ διαφήμιση για το τίποτα είναι καλή αλλά όχι και τόσο το λέω πάντα με σύγκριση όχι το Ηρακλειο αλλά Αθήνα και Θεσσαλονίκη το επίπεδο είναι άλλου!!για το εξωτερικό ούτε λόγος για συζήτηση,αυτά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom