Gangsterski
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2021
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Κυρία μασταμπα
Βρε παιδιά συγγνώμη, αλλά επειδή δεν μπόρεσα - πρόλαβα με Στεφανια, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ όποιος μου έστελνε το τηλ της Ρωσίδας, τουλάχιστον να μην ξεμεινουμε τελείως
Δεν της το λες στα μούτρα κατευθείαν στο ψητό, κανονίζεις ραντεβού εκεί και τα υπόλοιπα στο χώροκαλησπερα συναγωνηστες πηρα τηλ την ρωσσιδα στο μασταμπα και μολις την ρωτησα αν υπαρχει εκτονωση μου γτο εκλεισε..οποτε ακυρο και αυτη..αν εχεις καπιος εμπειρια μαζι της ας το πει
δηλαδη εχεις παρει κατι παραπανω εσυ..απο εμφανσησι ηληκια τι λεει καλη ειναι?Δεν της το λες στα μούτρα κατευθείαν στο ψητό, κανονίζεις ραντεβού εκεί και τα υπόλοιπα στο χώρο
Περισσότερο όχιδηλαδη εχεις παρει κατι παραπανω εσυ..απο εμφανσησι ηληκια τι λεει καλη ειναι?
Εντάξει, τα παιδιά δεν έχουν άδικο. Έχουμε στερέψει τόσο πολύ που μοιάζουμε πρωτόγονοι! Σίγουρα δεν είναι καμιά μουναρα η Στεφανία σε σύγκριση με τα κορίτσια της πρωτεύουσας...Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα που γαμάς''
Μασατζίδικα που γαμάς, μασάζ για σεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάποιοι από εκεί Αθήνα χλευάζουν
Η Ρωσίδα στο Μασταμπά είναι 55+δηλαδη εχεις παρει κατι παραπανω εσυ..απο εμφανσησι ηληκια τι λεει καλη ειναι?
Ειμαστε μικρη αγορα με οτι αυτο συνεπαγεται και ειναι φυσιολογικη και η συμπεριφορα μας δεδομενης της καταστασηςΔημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα που γαμάς''
Μασατζίδικα που γαμάς, μασάζ για σεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάποιοι από εκεί Αθήνα χλευάζουν
Θέλει πολύ κόπο και χρόνο μέχρι να σε μάθει, εγώ πάνω που κάτι πήγα να κάνω να προσπαθήσω με τρόπο όσο πήγαινα μετά ξενέρωσα γιατί δεν θέλω να διαθέσω τόσο χρόνο και χρήμα μέχρι να με μάθει κάποια, καλησπέρα συνάδελφοι ήθελα να ρωτήσω όσοι ξέρατε τη Μάγδα πριν το crown έκανε φραπεδακια.??
Παιδιά προσωπική εμπειρία είναι ότι και το crown είναι στα δεν.. νομίζω δεν έχει μεγάλη σημασία τι έκανε πριν., καλησπέρα συνάδελφοι ήθελα να ρωτήσω όσοι ξέρατε τη Μάγδα πριν το crown έκανε φραπεδακια.??
Ακριβώς αυτό …Θέλει πολύ κόπο και χρόνο μέχρι να σε μάθει, εγώ πάνω που κάτι πήγα να κάνω να προσπαθήσω με τρόπο όσο πήγαινα μετά ξενέρωσα γιατί δεν θέλω να διαθέσω τόσο χρόνο και χρήμα μέχρι να με μάθει κάποια
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις . ΚατάλαβαΑκριβώς αυτό …
Καμία φορά αυτό που στο τέλος θα πάρεις δεν αξίζει όλες τις ώρες και τα χρήματα που έχεις επενδύσει !!!
Πόσες φορές έχει συμβεί σε όλους μας αυτό !!!