Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gangsterski

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2021
Like
42
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: EMMPA

DimiMa

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
21
Πόντοι
0
Σαν νέος στο φορουμ, διαβάζω και μαθαίνω.. Τι ρόλο πάιζει η Ρωσίδα που αναφέρετε; Πως την βρίσκουμε, τι ζητάμε, τιμές;

krystal

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
14
Πόντοι
0
Για κουζινερι ούτε λόγος ποια κάποια πληροφορία σε τηλ.η σε σελίδα στο fb να δοκιμάσω κ εγώ εκεί ψαχνω στο φόρουμ για παλιότερες αναρτήσεις οσον αφορα πληροφορίες αλλά δεν έχω βρει κάτι ουσιαστικό για να μπορώ να την βρω.οποιος μπορεί κ ξέρει αν δεν θέλει να το πει εδώ ας μου στείλει σε p.m ευχαριστώ εκ τον προτέρων

giwrgaras21

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
28
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνηστες πηρα τηλ την ρωσσιδα στο μασταμπα και μολις την ρωτησα αν υπαρχει εκτονωση μου γτο εκλεισε..οποτε ακυρο και αυτη..αν εχεις καπιος εμπειρια μαζι της ας το πει

Gangsterski

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2021
Like
42
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνηστες πηρα τηλ την ρωσσιδα στο μασταμπα και μολις την ρωτησα αν υπαρχει εκτονωση μου γτο εκλεισε..οποτε ακυρο και αυτη..αν εχεις καπιος εμπειρια μαζι της ας το πει
Δεν της το λες στα μούτρα κατευθείαν στο ψητό, κανονίζεις ραντεβού εκεί και τα υπόλοιπα στο χώρο

giwrgaras21

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
28
Πόντοι
0
Δεν της το λες στα μούτρα κατευθείαν στο ψητό, κανονίζεις ραντεβού εκεί και τα υπόλοιπα στο χώρο
δηλαδη εχεις παρει κατι παραπανω εσυ..απο εμφανσησι ηληκια τι λεει καλη ειναι?

lefterpap

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
66
Πόντοι
0
και σε μενα το τηλ της ρωσιδας οποιος το εχει please

Loveunder30ladies

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Like
197
Πόντοι
1
Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα που γαμάς''
Μασατζίδικα που γαμάς, μασάζ για σεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάποιοι από εκεί Αθήνα χλευάζουν
Εντάξει, τα παιδιά δεν έχουν άδικο. Έχουμε στερέψει τόσο πολύ που μοιάζουμε πρωτόγονοι! Σίγουρα δεν είναι καμιά μουναρα η Στεφανία σε σύγκριση με τα κορίτσια της πρωτεύουσας...

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
δηλαδη εχεις παρει κατι παραπανω εσυ..απο εμφανσησι ηληκια τι λεει καλη ειναι?
Η Ρωσίδα στο Μασταμπά είναι 55+
Την λένε Αλεξάνδρα και είναι Λευκορωσίδα .. Σωμα έχει το γνωστό γι την ηλικία της ατσούμπαλο που σου θυμίζει τη Θεια απο το χωριό !
Βέβαια αυτό δεν σε νοιάζει γιατί σεξ δεν κάνει , πίπα δεν προσφέρει ούτε καν πιασίματα ..
Με μια μάσκα πλαστική που καλύπτει όλο το πρόσωπο είναι απο τότε που ξεκίνησε ο κορωνοϊος …
35 ευρω παίρνει για μασαζ μιας ώρας και μέσα στο πρόγραμμα έχει μόνο φραπέ και τίποτα εξτρα ..
Είναι 16 χρόνια στην Ελλάδα και τα περισσότερα δούλευε στην Αθηνα ..
Νομίζω ότι κανει και μασαζ προστάτη με ότι αυτό συνεπάγεται για τους μερακλήδες
Αυτά τα ολίγα για την ενημέρωση !

• Like
Αντιδράσεις: Atmj

Cretan-Eagle

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2021
Κριτικές
2
Like
569
Πόντοι
21
Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα που γαμάς''
Μασατζίδικα που γαμάς, μασάζ για σεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάποιοι από εκεί Αθήνα χλευάζουν
Ειμαστε μικρη αγορα με οτι αυτο συνεπαγεται και ειναι φυσιολογικη και η συμπεριφορα μας δεδομενης της καταστασης

Οι γροθεμπορες θα μπορουσαν ομως να μη μας σχολιαζουν με αυτο τον τροπο

Μην τους δινετε σημασια

Aantreass

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
4
Πόντοι
0
, καλησπέρα συνάδελφοι ήθελα να ρωτήσω όσοι ξέρατε τη Μάγδα πριν το crown έκανε φραπεδακια.??

Gangsterski

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2021
Like
42
Πόντοι
0
, καλησπέρα συνάδελφοι ήθελα να ρωτήσω όσοι ξέρατε τη Μάγδα πριν το crown έκανε φραπεδακια.??
Θέλει πολύ κόπο και χρόνο μέχρι να σε μάθει, εγώ πάνω που κάτι πήγα να κάνω να προσπαθήσω με τρόπο όσο πήγαινα μετά ξενέρωσα γιατί δεν θέλω να διαθέσω τόσο χρόνο και χρήμα μέχρι να με μάθει κάποια

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
328
Πόντοι
21
Παιδιά προσωπική εμπειρία είναι ότι και το crown είναι στα δεν.. νομίζω δεν έχει μεγάλη σημασία τι έκανε πριν.

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Θέλει πολύ κόπο και χρόνο μέχρι να σε μάθει, εγώ πάνω που κάτι πήγα να κάνω να προσπαθήσω με τρόπο όσο πήγαινα μετά ξενέρωσα γιατί δεν θέλω να διαθέσω τόσο χρόνο και χρήμα μέχρι να με μάθει κάποια
Ακριβώς αυτό …
Καμία φορά αυτό που στο τέλος θα πάρεις δεν αξίζει όλες τις ώρες και τα χρήματα που έχεις επενδύσει !!!
Πόσες φορές έχει συμβεί σε όλους μας αυτό !!!

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
328
Πόντοι
21
Κατεβαίνοντας η @biky-stefania μας τίμησε και την τιμήσαμε και ολοι εμείς με το να την επισκεφθούμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια .
Αποδείξαμε ότι βγαίνει όλο αυτό, οικονομικά εννοώ για ανεξάρτητη ή γραφείο που θα θέλει να κατέβει από Αθήνα (εισιτήρια διαμονή κτλ )γιατί το είχαμε ακούσει ως επιχείρημα ότι δεν βγαίνει..ας την ρωτήσουν.. χωρίς να ξέρω πόσα ραντεβού έκανε η κοπέλα ,πιστεύω έμεινε ευχαριστημένη από αυτά που διαβάζω και το πόσοι επισκέφθηκαν εδώ μέσα.
Ελπίζω να ξανακατέβει σύντομα η Στεφανία και να ανοίξει ο δρόμος και για άλλες κοπέλες του χώρου που είναι στην Αθήνα να συνδυάσουν διακοπές και δουλειά.
Τοπικά μην περιμένετε τίποτα...

Aantreass

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Ακριβώς αυτό …
Καμία φορά αυτό που στο τέλος θα πάρεις δεν αξίζει όλες τις ώρες και τα χρήματα που έχεις επενδύσει !!!
Πόσες φορές έχει συμβεί σε όλους μας αυτό !!!
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις . Κατάλαβα

Aantreass

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Τι έγινε ρε παιδιά με το που έφυγε η Στεφανία νέκρωσε το forum κανένα νέο από το μέτωπο ?? Μπα ε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom