Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Τι έγινε ρε παιδιά με το που έφυγε η Στεφανία νέκρωσε το forum κανένα νέο από το μέτωπο ?? Μπα ε
Αφού ξέρεις γιατί είναι νεκρό !!
Τα ίδια ζόμπι έχουν αγγελίες εδώ και καιρό !
Δοκιμασμένες φόλες …
Όταν έρθει κάτι καινούργιο και αξιοπρεπές θα μαθευτεί ..

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
Καλημέρα σε όλη την υπέροχη κρητική παρέα!
Επειδή μου λείψατε λέω να σας επισκεφτώ 27 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου αυτή την φορά στα Μάλια :*
σε βλεπω να παντρευσαι κρητη!!!χα χα

Aantreass

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Επειδή μου λείψατε λέω να σας επισκεφτώ 27 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου αυτή την φορά στα Μάλια :*
, Βεβαίως και να έρθεις σε περιμένουμε.

Atmj

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
94
Πόντοι
0

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
309
Πόντοι
21

Τις προηγούμενες μέρες είχαν αγγελία για Χανιά και Ρέθυμνο αλλά δεν έγραψε κάποιος κάποια εμπειρία.

Εδώ υπάρχει ενημέρωση από
συναγωνιστή στα Χανιά μετά την επίσκεψη στα κορίτσια.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
, Βεβαίως και να έρθεις σε περιμένουμε.
Καλησπέρα κ πάλι!
Τροποποίηση στις ημερομηνίες!
Από 26 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου (αναχώρηση)
Θα βρίσκομαι κοντά σας,στα Μάλια! :*

Mannam

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια! Μόλις είδα ότι [μάλλον] σήμερα άνοιξε καινούριο μασατζίδικο στην αρχή της Έβανς. Κυριλάτο αλλά με καλές τιμές. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα παίζει κάτι άλλο εκτός από μασάζ, απλά φαντάζομαι ότι το μασάζ θα είναι καλό τουλάχιστον. Επίσης είδα μια από τις κοπέλες που θα δουλέψει στο τικτοκ και είναι τουμπανάκι! Έτσι το έμαθα. Εγώ λέω να πάω και θα ενημερώσω... Σύντομα!

Και κάτι ακόμα. Αφού θα ξαναέρθει η Στεφανία όποιος δεν έχει πάει να πάει! Τα αξίζει και με το παραπάνω!

DimiMa

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
21
Πόντοι
0
Χα! Λίγες μέρες για να σε λαχταρούμε περισσότερο ε;

krystal

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
14
Πόντοι
0
Το καλύτερο ερωτικό μασάζ στο Ηράκλειο Κρήτης από Ελληνίδες ντόπιες
Μουφα η φάση λένε μασαζ πιπα χωρίς προφυλακτικό κ χυσιμο στο στομα στα 60€ και πάω και μου λένε είναι στα 70 συν σεξ.τους λέω αλλά μου είπατε στα μηνύματα κ μου λένε οκ μασαζ πιπα μόνο στα 60 περνάμε στο δωμάτιο με μια ούτε το ονομα της δεν θυμάμαι μασαζ ανύπαρκτο δεν ξέρει καν τι κάνει κ στα 5 λεπτά μου λέει γύρνα της λέω αυτό ήταν μόνο κ συνέχισε αλλά 5 λεπτά γυρνάω κ μου λέει δεν μπορώ να τον πάρω στο στόμα γιατί έχει πολλά υγρά εδώ μαρη να μην σε πω αλλιώς θα τα καταπιεις τα υγρά σε μαρανανε ήθελε να βάλει προφυλακτικό ντε και καλά και της λέω ευχαριστώ δεν θα πάρω τι σου χρωστάω να φύγω κ μου λέει 50€,της απαντάω πας καλά 50€ευρώ για ανύπαρκτο μασαζ κ τίποτε αλλο της άφησα ένα 20αρικο αν είχα λιγότερα θα της άφηνα λιγότερα της έβρισα της είπα κοροιδευετε το κόσμο κ έφυγα.αυτα σορρυ για την Κουρτίνα αλλά προσοχή θα τα κλαίτε τα λεφτα σας

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
328
Πόντοι
21
Αδέρφια άνοιξε στην Έβανς όπως έγραψε ο φίλος @Mannam masazaki ρωτάω σε άλλα νήματα εντυπώσεις επειδή παίζουν αντίστοιχα μαγαζιά Αθήνα (franchise)αλλά τίποτα...έχει πάει κανείς να μας πει;

• Like
Αντιδράσεις: Mannam

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Αδέρφια άνοιξε στην Έβανς όπως έγραψε ο φίλος @Mannam masazaki ρωτάω σε άλλα νήματα εντυπώσεις επειδή παίζουν αντίστοιχα μαγαζιά Αθήνα (franchise)αλλά τίποτα...έχει πάει κανείς να μας πει;
Έχω την εντύπωση ότι προσφέρει μασαζ και μόνο …

Kapsokammenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Πετσετομαγαζο,είναι μάλλον στα δεν...ο φίλος που είδε στο tik tok κοπέλα του μαγαζιού δεν έγραψε κάτι παραπάνω δυστυχώς.

• Like
Αντιδράσεις: Mannam

Mannam

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
38
Πόντοι
0
Πετσετομαγαζο,είναι μάλλον στα δεν...ο φίλος που είδε στο tik tok κοπέλα του μαγαζιού δεν έγραψε κάτι παραπάνω δυστυχώς.
Εγώ ήμουν. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα. Αλλά το ψήνω να πάω. Μόλις πάω θα ενημερώσω. Πάντως δεν το κόβω να έχει έξτρα φραπέδες κτλ... Σκέτο μασάζ...που δεν με χαλάει εμένα προσωπικά!

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Εμφανίστηκε αυτή η αγγελία αλλά σε πολύ φανερό μέρος (αγγελίες Fb) και μου μυρίζει φόλα. Μήπως ήδη έχει πάρει κανείς;

Συνημμένα

• 294239827_2878134435821852_2583309383932545227_n.jpg
    294239827_2878134435821852_2583309383932545227_n.jpg
    143,4 KB · Εμφανίσεις: 82

npg

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
259
Πόντοι
20
Εμφανίστηκε αυτή η αγγελία αλλά σε πολύ φανερό μέρος (αγγελίες Fb) και μου μυρίζει φόλα. Μήπως ήδη έχει πάρει κανείς;
Είναι οι γνωστές "Κρητικές" στην που μέχρι πρότινος τουλάχιστον ήταν στην Αλικαρνασσό . Δες εδώ το ίδιο τηλέφωνο: KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Ελληνίδες κοπέλες
έχουν γράψει για αυτές σε διάφορα threads...

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Είναι οι γνωστές "Κρητικές" στην που μέχρι πρότινος τουλάχιστον ήταν στην Αλικαρνασσό . Δες εδώ το ίδιο τηλέφωνο: KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Ελληνίδες κοπέλες
έχουν γράψει για αυτές σε διάφορα threads...
Όντως, το είδα βιαστικά και δε διασταύρωσα τηλέφωνο. Η φήμη των ''Κρητικών'' είναι γνωστή, παραλίγο να την πατήσω κι εγώ τις προάλλες

• Like
Αντιδράσεις: npg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom