Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Να καταθεσω και εγω αποψη για την στεφανια!
Εμφανισιακα η κοπελα δεν ειναι κατι το εξαιρετικο. Ομψς ειναι νεα, προσχαρη με πολλη θετικη ενεργεια! Βγαζει ενα επαγγελματισμο σε αυτο που κανει, ακουει τις αναγκες του πελατη και γενικα θελει να φυγεις απο εκει ευχαριατημενος. Το μασαζ της εμενα μου αρεσε και με καλυψε και το δευτερο μερος ηταν αρκετα καλο. Δυβατο της σημειο η πιπα της! Θα την ξαναεβλεπα σιγουρα!

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
827
Πόντοι
86
Πήγα στης Στεφανίας σήμερα. Πέρασα υπέροχα. Άψογη, χαμογελαστή, φιλική, καθαρή. Σώμα με καμπύλες στα γούστα μου, καλο μασαζ και καλή συνέχεια μετα το μασάζ...
Ωραίο γλυκό πρόσωπο μεσα στο χαμογελο συνεχώς. Βγάζει καύλα και προσπαθεί να φύγεις ικανοποιημένος και ανάλαφρος. Λείπουν τετοια κοριτσια από το Ηράκλειο. Είμαστε πάρα πολύ πίσω. Επισκεφθείτε την, δεν θα το μετανιώσετε.
Ελπίζω αυτό να ηταν μονο η αρχή και να ξανάρθει στα μέρη μας.

anonumos 46

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Πηγα και εγω σημερα στην Στεφανια, πολυ ευχαριστη κοπελα με το χαμογελο συνεχεια. Απο υπηρεσιες στο μασαζ ειναι πολυ καλη και στο δευτερο γυρο προσπαθει να σε ικανοποιησει θα την ξανα εβλεπα σιγουρα!

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.713
Καλησπέρα σε όλους!
Με πολύ χαρά σας ανακοινώνω ότι θα παρατείνω την παραμονή μου εδώ κ θα βρίσκομαι κοντά σας μέχρι κ 28 Ιουνίου στην ίδια περιοχή Κοκκίνη χάνι! σας ευχαριστώ για την υποστήριξη κ σας περιμένω :*

grgher

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Like
154
Πόντοι
1
Άλλος ένας που έφυγε ευχαριστημένος και ανανεωμένος από την Στεφανία ( Σύνδεση ) υπέροχη και γλυκιά!!! με μόνιμο χαμόγελο πολύ καλό μασαζ και πολύ καλό 2ο γύρο!!!! Σίγουρα έλειπε από το Ηράκλειο!!!!!

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
328
Πόντοι
21
Σημερινή πρωινή συνάντηση με την Στεφανία,επιβεβαιώνω και εγώ η κοπέλα χαμογελαστή, ευχάριστη,καλό μασάζ και τέλειο πρόγραμμα edging..
Αξίζει να την επισκεφθείτε και να το δοκιμάσετε.
Ελπίζω να μας βάζει τακτικά στο πρόγραμμα !

npg

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
259
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους!
Με πολύ χαρά σας ανακοινώνω ότι θα παρατείνω την παραμονή μου εδώ κ θα βρίσκομαι κοντά σας μέχρι κ 28 Ιουνίου στην ίδια περιοχή Κοκκίνη χάνι! σας ευχαριστώ για την υποστήριξη κ σας περιμένω :*
Wow Τα κατάφερες, Εξαιρετικά!!!
Βλέπω να μένεις μόνιμα εδώ, όπως είπε και ένα άλλο μέλος.
Πέρασα υπέροχα και εγώ μαζί σου....
Για τους φίλους του φόρουμ,
Η Στεφανία είναι ένα υπέροχο κορίτσι και σίγουρα θα απολάμβανα ξανά τις υπηρεσίες της...
Και το μασάζ ήταν πολύ καλό, αν και δεν έχω εμπειρία πολύ από μασάζ ξέρω ότι έφυγα άλλος άνθρωπος.

kobe1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
62
Πόντοι
1
ρε σεις αφηστε κ καναν αλλο να κλεισει ραντεβου...δεν εχετε αφησει κενο για κενο....μαλλον πρεπει να μας ερχεται πιο συχνα....τουλαχιστον προλαβα για την Τριτη...

Cretan-Eagle

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2021
Κριτικές
2
Like
569
Πόντοι
21
Συγχαρητηρια στην Στεφανια που ειδε την τρυπα στην αγορα και ευχομαι τα καλυτερα και ας τα βλεπουν- διαβαζουν αυτα οι ντοπιοι ντοπιες που ειναι τελειως αποντες απο το συγκεκριμενο κομματι της αγορας....ολη η πιτα στην Στεφανια ... Μπραβο της

Rafus13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Στεφάνια σήμερα μια κοπέλα που πραγματικά είχε ανάγκη η περιοχή μας μάγκες,Χαμογελαστή , επαγγελματίας και σωστό τυπακι έμεινα ικανοποιημένος από όλες τις υπηρεσίες της την Προτείνω ανεπιφύλακτα ..

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.046
Πόντοι
456
κανονειστε κρητικοι να την ξεθεωσετε ...
Αδέρφια καλησπέρα και από εμενα,να γράψω και εγώ την γνώμη μου για την Στεφανια,οντως ο χώρος που έχει κλείσει είναι αρκετά διακριτικός και καθαρός τώρα εγώ πήρα το μασάζ με φραπέ δεν το λες και φτηνά αλλά ας όψετε στο ότι έχουμε ελλείψει στο άθλημα αυτό,το μασάζ της Προσωπικά δεν με κάλυψε κάνει το ίδιο μασάζ με την Ρωσίδα/ουκρανιδα στο μασταμπα και ποιο οικονομικό θα έλεγα της milf,σε συγκρίσει με αυτές της δυο κερδίζει η Στεφανια μόνο και μόνο επειδή είναι αρκετά νέα και πρόσχαρη.
Τώρα με της Ήττες που έχουμε φάει η Στεφανια είναι ότι καλύτερο έχει το Ηρακλειο για την ωρα,Εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα γιατί δε με κάλυψε στο μασάζ και γενικά πολύ διαφήμιση για το τίποτα είναι καλή αλλά όχι και τόσο το λέω πάντα με σύγκριση όχι το Ηρακλειο αλλά Αθήνα και Θεσσαλονίκη το επίπεδο είναι άλλου!!για το εξωτερικό ούτε λόγος για συζήτηση,αυτά..
δεν ξερω για το επιπεδο της ρωσσιδας στην κρητη αλλά το επιπεδο του μασαζ της στεφανιας, οσο κι αν αυτο μπορει να σου φαινεται απιθανο , ειναι μεσα τα 3 κορυφαια της αθηνας.

Anton1s

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα!! Πέρασα σήμερα από την Στεφανία, εξαιρετικό μασάζ, χαμογελαστό και πολύ γλυκό κορίτσι. μακάρι να τα καταφέρω να την ξαναδώ πριν μας φύγει . Πέρασα υπέροχα! Σε ευχαριστώ Στεφανία

Atmj

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
94
Πόντοι
0
κανονειστε κρητικοι να την ξεθεωσετε ...

δεν ξερω για το επιπεδο της ρωσσιδας στην κρητη αλλά το επιπεδο του μασαζ της στεφανιας, οσο κι αν αυτο μπορει να σου φαινεται απιθανο , ειναι μεσα τα 3 κορυφαια της αθηνας.
Το μασαζ της Ρωσιδας ειναι καλο γενικο ειδικα για τα δεδομενα της πολης.Ειναι κυριως μασαζ με ενα καλο τελειωμα στο στο τελος με απαλο μασαζ προστατη.Ομως η κυρια δεν ειδα να δεχεται κατι περισσότερο η να βγαζει τα ρουχα της.Δε ξερω αν καποιοι αλλοι εχουν καλυτερες εμπειρίες να μας περιγραψουν.Οποτε το μασάζ της Στεφανιας λογω υπηρεσιών αλλάζει κατηγορία ανεβάζοντας τον πήχη

giwrgaras21

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
28
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες μπορει να μου στειλε σε μηνημα καποιος το τηλ της ρωσσιδας..ευχαριστω

wurwurwur

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Έχει καμία αγγελία αυτή η Ρωσίδα? Η παίζει καμία φωτογραφία της

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
303
Πόντοι
21
ρε σεις αφηστε κ καναν αλλο να κλεισει ραντεβου...δεν εχετε αφησει κενο για κενο....μαλλον πρεπει να μας ερχεται πιο συχνα....τουλαχιστον προλαβα για την Τριτη...

Στεφανία έκανε δυνατό γκελ στη λεβεντογέννα!!! Λίγο πριν μπει στο πλοίο ο συναγωνιστής.... Στο 93'!! Καθυστερήσεις!

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
1.778
Πόντοι
201
Καλησπέρα στην παρέα. Στεφανία 2η φορά πριν φύγει. Άλλη μια φορά που πέρασα υπέροχα !!!
Είς τό επανιδείν !!!

EMMPA

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά συγγνώμη, αλλά επειδή δεν μπόρεσα - πρόλαβα με Στεφανια, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ όποιος μου έστελνε το τηλ της Ρωσίδας, τουλάχιστον να μην ξεμεινουμε τελείως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom