Poli_Asxetos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2024
- Like
- 405
- Πόντοι
- 21
Τρέξτε να κολλήσετε, συγνώμη να πηδήξετε.
η τριξι απο το baby o??μολις ανοιξα την σελιδα που αναφερεις οπου για καποιο λογο ειχα τελειως αγνοια!
ευχαριστες εκπληξεις μερικες παλιες γνωστες οταν βλεπεις φωτο τους σε σχετικες αγγελιες...αστειο δε η τριξη που το παιζει αφεντρα τωρα κ τη θυμαμαι πριν 10+ χρονια να μενει με φιλη μαζι που την ειχε με κολαρο κ λουρι ολη μερα στα 4 να τη περιφερει σα σκυλι κ να τη βαζει να γαμιεται η να καθαριζει με τη γλωσσα το μουνι της μετα το κατουρημα....!
που εβαζε τον τροχο πανω στο σιδερενιο κυλοτακι να φαινεται οτι πεταει σπιθες απο το μουνι..που εχεις κ 5-6 σκουλαρικια στα μουνοχειλαη τριξι απο το baby o??
εγω θυμαμαι με τα λουλουδια/σχοινι μεσα απο το μουνι τηςπου εβαζε τον τροχο πανω στο σιδερενιο κυλοτακι να φαινεται οτι πεταει σπιθες απο το μουνι..που εχεις κ 5-6 σκουλαρικια στα μουνοχειλα
πολυ παλια καραβανα κ σκυλι μαυρο,θυμαμαι τοτε αντεχε κ εκανε τα παντα κυριολεκτικα κ οχι απαραιτητα για δουλεια!εγω θυμαμαι με τα λουλουδια/σχοινι μεσα απο το μουνι της
ε ρε baby o ειχα περασει ωραια μια βραδια...
Τύπε δωσε info για το baby o! Πρώτη φορά το ακούω..
αυτο να στο πουν οι πιο γνωστες εγω μονο αλκτραζ ειχα παει πριν χρονια κ μια φορα στο ρασπουτινΛογικά δεν υφίσταται καν εδώ και χρόνια. Περνούσα τακτικά μέχρι πρότινος από Πειραίως και δεν το είχα δει ποτέ..
Το χει πει πιο παλιά και στο κανάλι της στο youtube και πιο πρόσφατα στην εκπομπή της κουτσελινη .....όταν δουλευε για 3 ευρώ την ώρα σε αλυσίδα γυμναστηρίων ένιωθε κορόιδο και δεν την πάλευε .... συνειδητοποιημένη βίζιτα η Λίζα ούτε παραμύθια πουλάει πως το κάνει γιατί της αρέσει το σεξ ή για τον άρρωστο πατερουλη της και λοιπα μαρθαβουρτσιστικα ....το κάνει γιατί εχει καλά λεφτά ...αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε ...είναι συνειδητοποιημένη σεξεργατριαΕν τω με ταξί, κάποιες απλές δουλειές πχ σερβιτόρα κλπ ειδικά αν δουλεύει και βράδια έχει καλό μισθό το μήνα.
Και ποιος είπε πως οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα δεν μπορεί να είναι λειτουργικοί ??? ....έκανε την επιλογή της η Λίζα από το να την εκμεταλλεύονται για ψίχουλα αποφάσισε να εκμεταλλεύεται τους πελάτες της ( σε ένα βίντεο μάλιστα είπε πως η βίζιτα είναι κοροϊδία )Δεν νομίζω να γίνεται ταυτόχρονα να είσαι συνειδητοποιημένος ενώ δεν ξέρεις τι σου γίνετια και δεν πατάς στα πόδια σου. Φαινόταν από τα παλιά βιντεάκια ότι υπήρχε κάποιο ψυχικό πρόβλημα. Ελπίζω να μην το μετανιώσει γιατί κάποια μονοπάτια δεν έχουν γυρισμό. Το γνωρίζω από το περιβάλλον μου για άλλα πιο ασήμαντα πράγματα.
κοροϊδία είναι , απλώς εμείς το συνειδητοποιούμε πάρα πολύ αργά.Και ποιος είπε πως οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα δεν μπορεί να είναι λειτουργικοί ??? ....έκανε την επιλογή της η Λίζα από το να την εκμεταλλεύονται για ψίχουλα αποφάσισε να εκμεταλλεύεται τους πελάτες της ( σε ένα βίντεο μάλιστα είπε πως η βίζιτα είναι κοροϊδία )
Ναι κάποιοι θα τα δίναμε ευχαριστα.. Εσείς εκεί πάνω έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο,? Αν είναι στείλε και κάποιοι μπορεί και να έρθουμεΡε μάγκες, εσείς εκεί κάτω δίνετε 2 - 3 κατοστάρικα για να γαμησετε αυτή?
Ήσασταν συμμαθητές τύπε;Στο σχολείο ήταν μπαζο .. στο λύκειο
Τωρα καπως έστρωσε αλλα δεν αξίζει
Κάνετε ουρές για τον Μάξιμο τύποι;Wonderful news