Παρακολουθώ το site πολλά χρόνια και ένιωσα για πρώτη φορά την ανάγκη να παραθέσω την εμπειρία μου.
Βρίσκομαι στην Κρήτη εδώ και λίγο καιρό για επαγγελματικούς λόγους και έχοντας διαβάσει τις θετικές κριτικές, επισκέφθηκα σήμερα τη Στεφανία στα Μάλια.
Στο τηλέφωνο ευγενέστατη και απολύτως κατατοπιστική ως προς τα προγράμματα που προσφέρει. Επιβεβαιώσαμε ώρα και μου έστειλε στο Viber οδηγίες πρόσβασης. Διακριτικό πεντακάθαρο στούντιο σε απόσταση 1 λεπτού από το βόρειο οδικό άξονα.
Συνοπτικά, έχω να πω τα ακόλουθα:
- Εισερχόμενος άφησα το τίμημα του προγράμματος που επιθυμούσα στο τραπέζι. Με ρώτησε προς επιβεβαίωση ποιο πρόγραμμα ήθελα και όταν της είπα το πρόγραμμα μιας ώρας, απάντησε αμέσως ότι με το συγκεκριμένο τίμημα διαρκεί μιάμιση ώρα (για το ποια είναι τα προγράμματα της ας μιλήσει η ίδια, θεωρώ πάντως ότι είναι το απόλυτο value for money).
- Πεντακάθαρη, ντυμένη καλόγουστα, μοσχομύριζε. Χαμογελαστή, με υπέροχα εκφραστικά μάτια και θηλυκό κορμί με καμπύλες τόσο όσο. Προσωπικά, αν τη συναντούσα σε μπαρ, ευχαρίστως θα της έστελνα ένα ποτήρι σαμπάνια
- Μασάζ επιπέδου spa πεντάστερου ξενοδοχείου.
- Συνέχεια επιπέδου GFE, σα να είσαι με την κοπέλα σου στην αρχή της σχέσης.
Συμπερασματικά, την κατατάσσω στην κορυφή των μέχρι σήμερα εμπειριών μου, που δεν είναι λίγες. Δε νομίζω ότι είναι πιθανό να συναντήσετε κάτι αντίστοιχο στο Ηράκλειο ή τη γύρω περιοχή.
Στεφανία, καλή αντάμωση στα πάτρια εδάφη!