Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
Πώς μπορώ να βρω την Στεφανια;
Screenshot_2022-07-22-11-45-40-156_com.miui.notes.png

Σύντομα κοντά σας στα Μάλια!
Από αυτή την τρίτη 26 μέχρι κ 2 Αυγούστου κ με προοπτική για λίγο περισσότερο!
Μην ξεχάσετε προς διευκόλυνση σας,να έχετε μαζί τουλάχιστον μία πετσέτα η ο,τι άλλο σας κάνει να αισθάνεστε άνετα πχ σαγιονάρες!
Θα σας περιμένω!
:*

Kapsokammenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Screenshot_2022-07-22-11-45-40-156_com.miui.notes.png

Σύντομα κοντά σας στα Μάλια!
Από αυτή την τρίτη 26 μέχρι κ 2 Αυγούστου κ με προοπτική για λίγο περισσότερο!
Μην ξεχάσετε προς διευκόλυνση σας,να έχετε μαζί τουλάχιστον μία πετσέτα η ο,τι άλλο σας κάνει να αισθάνεστε άνετα πχ σαγιονάρες!
Θα σας περιμένω!
:*
Καλώς τα τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα.

Paleikos

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
292
Πόντοι
20
Μπορεί να μου πει κάποιος η Μαρία στο Τεχνόπολις που ακριβώς είναι;

Mannam

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
38
Πόντοι
0
Μπορεί να μου πει κάποιος η Μαρία στο Τεχνόπολις που ακριβώς είναι;
Όπου λέει τ όνομά της είναι φίλε. Πάρτη τηλέφωνο και θα στα πει αυτή ακριβώς. Ούτως ή άλλως θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού. Η καλή η γλυφοκωλάδα απαιτεί συνέπεια!

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
1.768
Πόντοι
201
Καλησπέρα αλάνια! Μόλις είδα ότι [μάλλον] σήμερα άνοιξε καινούριο μασατζίδικο στην αρχή της Έβανς. Κυριλάτο αλλά με καλές τιμές. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα παίζει κάτι άλλο εκτός από μασάζ, απλά φαντάζομαι ότι το μασάζ θα είναι καλό τουλάχιστον. Επίσης είδα μια από τις κοπέλες που θα δουλέψει στο τικτοκ και είναι τουμπανάκι! Έτσι το έμαθα. Εγώ λέω να πάω και θα ενημερώσω... Σύντομα!

Και κάτι ακόμα. Αφού θα ξαναέρθει η Στεφανία όποιος δεν έχει πάει να πάει! Τα αξίζει και με το παραπάνω!
Παίδες καλησπέρα. Το συγκεκριμένο είναι ένα πολύ καλό μαγαζί για μασάζ και μόνο. Πήγα σήμερα από εκεί και οι εν λόγω κοπέλες που αναφέρονται στο τικ τοκ δεν βρίσκονταν εκεί τουλάχιστον όταν πήγα. Δεν υπάρχει η επιλογή κοπέλας όπως είναι φυσικό γιατί είναι καθαρά και μόνο για μασάζ όπως ανέφερα και παραπάνω.
Πάντως πέρασα υπέροχα τέλεια εξυπηρέτηση και λογικές τιμές.

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Παίδες καλησπέρα. Το συγκεκριμένο είναι ένα πολύ καλό μαγαζί για μασάζ και μόνο. Πήγα σήμερα από εκεί και οι εν λόγω κοπέλες που αναφέρονται στο τικ τοκ δεν βρίσκονταν εκεί τουλάχιστον όταν πήγα. Δεν υπάρχει η επιλογή κοπέλας όπως είναι φυσικό γιατί είναι καθαρά και μόνο για μασάζ όπως ανέφερα και παραπάνω.
Πάντως πέρασα υπέροχα τέλεια εξυπηρέτηση και λογικές τιμές.
Το περιμένουμε ότι σε αυτά τα μαγαζιά δεν θα πάρουμε κάτι παραπάνω …

apt1981

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
0
Ραντεβού με τη Στεφανια σήμερα. Για υπηρεσίες δεν έχω να προσθέσω κάτι. Η Γυναίκα δεν έχει καν ανταγωνισμό στην Κρήτη. Αυτό που θα πάω όμως είναι ότι το airbnb που είναι παίζει να είναι και το πιο βολικό για "τέτοια" δουλειά. 2 λεπτά από τον νέο εθνικό και εντελώς απομερα. Σε ευχαριστώ Στεφάνια για μια υπέροχη μέρα!!!

Elamesa1

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
159
Πόντοι
1
Στεφανια το προγραμα εινια το ιδιο με την προηγουμενη φορα? εννοω οι υπηρεσιες!

aektzis77

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2017
Like
3
Πόντοι
0
Ραντεβού με τη Στεφανια σήμερα. Για υπηρεσίες δεν έχω να προσθέσω κάτι. Η Γυναίκα δεν έχει καν ανταγωνισμό στην Κρήτη. Αυτό που θα πάω όμως είναι ότι το airbnb που είναι παίζει να είναι και το πιο βολικό για "τέτοια" δουλειά. 2 λεπτά από τον νέο εθνικό και εντελώς απομερα. Σε ευχαριστώ Στεφάνια για μια υπέροχη μέρα!!!
Μόνο μασάζ πήρες φίλε;

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656

lefterpap

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα..επισκεψη σημερα στην Στεφανια..να ξεκαθαρισουμε οτι η κοπελα δεν ειναι μοντελο αλλα ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας και ειναι ΚΑΥΛΑ..πολυ ευχαριστος χαρακτηρας, ομορφος χωρος και εξαιρετικο μασαζ..εγω πηρα το απλο πακετο με εκτονωση και ηταν φοβερο...αξιζει φουλ η επισκεψη μεχρι τα Μαλια οσο βρισκεται εδω γιατι κατι αντιστοιχο δεν υπαρχει στο Ηρακλειο..σιγουρα θα την ξανατιμησω σε επομενη επισκεψη της

quattro

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Παρακολουθώ το site πολλά χρόνια και ένιωσα για πρώτη φορά την ανάγκη να παραθέσω την εμπειρία μου.

Βρίσκομαι στην Κρήτη εδώ και λίγο καιρό για επαγγελματικούς λόγους και έχοντας διαβάσει τις θετικές κριτικές, επισκέφθηκα σήμερα τη Στεφανία στα Μάλια.

Στο τηλέφωνο ευγενέστατη και απολύτως κατατοπιστική ως προς τα προγράμματα που προσφέρει. Επιβεβαιώσαμε ώρα και μου έστειλε στο Viber οδηγίες πρόσβασης. Διακριτικό πεντακάθαρο στούντιο σε απόσταση 1 λεπτού από το βόρειο οδικό άξονα.

Συνοπτικά, έχω να πω τα ακόλουθα:

- Εισερχόμενος άφησα το τίμημα του προγράμματος που επιθυμούσα στο τραπέζι. Με ρώτησε προς επιβεβαίωση ποιο πρόγραμμα ήθελα και όταν της είπα το πρόγραμμα μιας ώρας, απάντησε αμέσως ότι με το συγκεκριμένο τίμημα διαρκεί μιάμιση ώρα (για το ποια είναι τα προγράμματα της ας μιλήσει η ίδια, θεωρώ πάντως ότι είναι το απόλυτο value for money).

- Πεντακάθαρη, ντυμένη καλόγουστα, μοσχομύριζε. Χαμογελαστή, με υπέροχα εκφραστικά μάτια και θηλυκό κορμί με καμπύλες τόσο όσο. Προσωπικά, αν τη συναντούσα σε μπαρ, ευχαρίστως θα της έστελνα ένα ποτήρι σαμπάνια

- Μασάζ επιπέδου spa πεντάστερου ξενοδοχείου.

- Συνέχεια επιπέδου GFE, σα να είσαι με την κοπέλα σου στην αρχή της σχέσης.

Συμπερασματικά, την κατατάσσω στην κορυφή των μέχρι σήμερα εμπειριών μου, που δεν είναι λίγες. Δε νομίζω ότι είναι πιθανό να συναντήσετε κάτι αντίστοιχο στο Ηράκλειο ή τη γύρω περιοχή.

Στεφανία, καλή αντάμωση στα πάτρια εδάφη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom