Manosmanos2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Αυτή είναιΚαλησπέρα μάγκες αυτή εδώ είναι η Μαρία ; Διότι νομίζω πως είναι άλλη...
Αυτή είναιΚαλησπέρα μάγκες αυτή εδώ είναι η Μαρία ; Διότι νομίζω πως είναι άλλη...
H @biky-stefania παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες μασάζ ... Είναι από τις καλύτερες ( για να μην πω η καλύτερη ) μασέζ στην Αθήνα ... σου παρέχει ένα φανταστικό ταξιδάκι χαλάρωσης ...Εξαιρετικα νεα! Ανυπομονουμε! Θελεις να μας πεις κ καποιες πληροφοριες για τις υπηρεσιες σου καθως κ το κοστος?
Η γυναικα ειναι 55+ κοντουλα με μικρα βυζια και μετρια εμφανιση.Ομως εχει φοβερη επιδερμιδα και δεχεται τελειωτικό στο στόμα .Για την απολυτη μετριοτητα της πολης θα αξιζε μια επισκεψη για οποιον γουσταρει τετοιες καταστασειςΕπαγγελματική περιποίηση
Ειδικές χειρομαλαξεις από ώριμη Ελληνίδα 50 plus αισθητικός μικροκαμωμένη ξανθιά με πιστοποίηση σεμιναρίου 50 ωρών πρακτικής και θεωρίας προγράμματα: κεφάλι πλάτη μέση ρεφλεξολογία οι συγκεκριμενες μαλαξεις ζημωνουν το σωμα ειναι ηπιες προς δυνατο. Βρίσκομαι στο Ηράκλειο στην Αμμουδάρα στείλε...kanesex.com
Εδω πηγε κανεις να μας πει λεπτομερειες?
Επαγγελματική περιποίηση
Ειδικές χειρομαλαξεις από ώριμη Ελληνίδα 50 plus αισθητικός μικροκαμωμένη ξανθιά με πιστοποίηση σεμιναρίου 50 ωρών πρακτικής και θεωρίας προγράμματα: κεφάλι πλάτη μέση ρεφλεξολογία οι συγκεκριμενες μαλαξεις ζημωνουν το σωμα ειναι ηπιες προς δυνατο. Βρίσκομαι στο Ηράκλειο στην Αμμουδάρα στείλε...kanesex.com
Εδω πηγε κανεις να μας πει λεπτομερειες?
Φιλε τσικι μιας και σαν παλιο μελος εχεις προσφερει πολλες φορες τα φωτα σου θες να μας περιγραψεις τη στεφανια καθως κ την εμπειρια σου μαζι της?H @biky-stefania παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες μασάζ ... Είναι από τις καλύτερες ( για να μην πω η καλύτερη ) μασέζ στην Αθήνα ... σου παρέχει ένα φανταστικό ταξιδάκι χαλάρωσης ...
Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει ... και όποιος προλάβει
Ούτε εγω εχω εμπειρία με την στεφανια. Αλλα η κοπέλα αν εχεις μιλησει μαζι της καταλαβαίνεις οτι αυτο που θα σου προσφέρει θα ειναι φανταστικό. εγω ανυπομονώ να μας ερθει. Και όσοι ειμαστε στο σπορ του μασαζ, καλο θα ηταν να το στηρίξουμε το κορίτσι που έρχεται για πρώτη φορά στον τόπο μας.Φιλε τσικι μιας και σαν παλιο μελος εχεις προσφερει πολλες φορες τα φωτα σου θες να μας περιγραψεις τη στεφανια καθως κ την εμπειρια σου μαζι της?
Παιδιά έχει δικό της Threat εδώ στο foroum... μπορείτε να μπείτε και να ενημερωθείτε ... έχω γράψει και εγώ παλιότερα ...Φιλε τσικι μιας και σαν παλιο μελος εχεις προσφερει πολλες φορες τα φωτα σου θες να μας περιγραψεις τη στεφανια καθως κ την εμπειρια σου μαζι της?
και μαλιστα με της ποιο καλές κριτικές.Παιδιά έχει δικό της Threat εδώ στο foroum... μπορείτε να μπείτε και να ενημερωθείτε ... έχω γράψει και εγώ παλιότερα ...
χαχαχα ειμαστε εντελως για τον πουτσο σε αυτην την ποληΡε συναγωνιστές πήρα στο γνωστό μέρος στην αρχή της Αμμουδάρας δεξιά για μασάζ τα έχουμε πει και ξαναπεί μόνο μασάζ παίζει εκεί και μου λέει η τύπισσα δεν μπορώ σήμερα εγώ αλλά έχω ένα αγόρι (άντρα εννοούσε) αλλά μιλάει λίγο σπαστά αν θέλεις να κλείσετε ραντεβού.
Από το κακο στο χειρότερο πάει αυτή η πόλη,της είπα όχι ευχαριστώ (άλλη όρεξη δεν είχα να με τρίβει ο άλλος...)
Ακριβώς φίλε @Freddo Espresso είναι που έχουν πιάσει τον παλμό της αγοράς χαχαχαχα. Πάντως δεν Μ έκανε χαβαλε το εννοούσε.χαχαχα ειμαστε εντελως για τον πουτσο σε αυτην την πολη
Ευτυχω καταφθάνει η Στεφανία σε λίγο καιρό!
Είναι μόνο μασαζ τπτ άλλοΚαλησπέρα, συναγωνιστές. σε παλαιότερα post εχω δει για μια κοπέλα στην περιοχη του IBIS/Κουζινερι όπου παρέχει πολύ καλό μασάζ. Δεν με ενδιαφέρει το πήδημα. Χαλάρωση και περιποίηση μόνο. Θέλει κάποιος να δώσει info παρακαλώ? Αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Φυσικά δεν θα αναφερθεί ποιος έδωσε info κλπ.
καλησπερα συναγωνιστες μπορει να μου στειλει και μενα σε μηνημα το τηλ της κοπελας στο κουζινερι?Είναι μόνο μασαζ τπτ άλλο