Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Εξαιρετικα νεα! Ανυπομονουμε! Θελεις να μας πεις κ καποιες πληροφοριες για τις υπηρεσιες σου καθως κ το κοστος?
H @biky-stefania παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες μασάζ ... Είναι από τις καλύτερες ( για να μην πω η καλύτερη ) μασέζ στην Αθήνα ... σου παρέχει ένα φανταστικό ταξιδάκι χαλάρωσης ... :thumbsup:
Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει ... και όποιος προλάβει :sunglasses:

leo17

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1

Εδω πηγε κανεις να μας πει λεπτομερειες?

Atmj

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
94
Πόντοι
0

Η γυναικα ειναι 55+ κοντουλα με μικρα βυζια και μετρια εμφανιση.Ομως εχει φοβερη επιδερμιδα και δεχεται τελειωτικό στο στόμα .Για την απολυτη μετριοτητα της πολης θα αξιζε μια επισκεψη για οποιον γουσταρει τετοιες καταστασεις

paran030

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Like
78
Πόντοι
0

Δημοσίευση στο thread ''Μασάζ στο Ηράκλειο'' Μασάζ στο Ηράκλειο - Page 61 - bourdela.com forum

Η δική μ άποψη, το έχουν πει και άλλοι ανατρέξτε λίγο στα προηγούμενα σχόλια!

Loveunder30ladies

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Like
197
Πόντοι
1
Παιδιά αυτή η Μόνικα (με όνομα προφίλ Άννα) έχω επισκεφθεί, με ξεπέταξε όπως όπως. Άδικα τα 60€ εκείνη τη φορά. Όντως όμως είναι μικροκαμωμένη όπως λέει με ωραίο σωματάκι...

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
H @biky-stefania παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες μασάζ ... Είναι από τις καλύτερες ( για να μην πω η καλύτερη ) μασέζ στην Αθήνα ... σου παρέχει ένα φανταστικό ταξιδάκι χαλάρωσης ... :thumbsup:
Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει ... και όποιος προλάβει :sunglasses:
Φιλε τσικι μιας και σαν παλιο μελος εχεις προσφερει πολλες φορες τα φωτα σου θες να μας περιγραψεις τη στεφανια καθως κ την εμπειρια σου μαζι της?

Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Φιλε τσικι μιας και σαν παλιο μελος εχεις προσφερει πολλες φορες τα φωτα σου θες να μας περιγραψεις τη στεφανια καθως κ την εμπειρια σου μαζι της?
Ούτε εγω εχω εμπειρία με την στεφανια. Αλλα η κοπέλα αν εχεις μιλησει μαζι της καταλαβαίνεις οτι αυτο που θα σου προσφέρει θα ειναι φανταστικό. εγω ανυπομονώ να μας ερθει. Και όσοι ειμαστε στο σπορ του μασαζ, καλο θα ηταν να το στηρίξουμε το κορίτσι που έρχεται για πρώτη φορά στον τόπο μας.

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Παιδιά έχει δικό της Threat εδώ στο foroum... μπορείτε να μπείτε και να ενημερωθείτε ... έχω γράψει και εγώ παλιότερα ...

Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
128
Πόντοι
0

Phalucifer_666

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα, συναγωνιστές. σε παλαιότερα post εχω δει για μια κοπέλα στην περιοχη του IBIS/Κουζινερι όπου παρέχει πολύ καλό μασάζ. Δεν με ενδιαφέρει το πήδημα. Χαλάρωση και περιποίηση μόνο. Θέλει κάποιος να δώσει info παρακαλώ? Αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Φυσικά δεν θα αναφερθεί ποιος έδωσε info κλπ.

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
328
Πόντοι
21
Ρε συναγωνιστές πήρα στο γνωστό μέρος στην αρχή της Αμμουδάρας δεξιά για μασάζ τα έχουμε πει και ξαναπεί μόνο μασάζ παίζει εκεί και μου λέει η τύπισσα δεν μπορώ σήμερα εγώ αλλά έχω ένα αγόρι (άντρα εννοούσεαλλά μιλάει λίγο σπαστά) αν θέλεις να κλείσετε ραντεβού.
Από το κακο στο χειρότερο πάει αυτή η πόλη,της είπα όχι ευχαριστώ (άλλη όρεξη δεν είχα να με τρίβει ο άλλος...)

Τελευταία τροποποίηση:

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
811
Πόντοι
86
Ρε συναγωνιστές πήρα στο γνωστό μέρος στην αρχή της Αμμουδάρας δεξιά για μασάζ τα έχουμε πει και ξαναπεί μόνο μασάζ παίζει εκεί και μου λέει η τύπισσα δεν μπορώ σήμερα εγώ αλλά έχω ένα αγόρι (άντρα εννοούσε) αλλά μιλάει λίγο σπαστά αν θέλεις να κλείσετε ραντεβού.
Από το κακο στο χειρότερο πάει αυτή η πόλη,της είπα όχι ευχαριστώ (άλλη όρεξη δεν είχα να με τρίβει ο άλλος...)
χαχαχα ειμαστε εντελως για τον πουτσο σε αυτην την πολη
Ευτυχώς καταφθάνει η Στεφανία σε λίγο καιρό!

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
328
Πόντοι
21
χαχαχα ειμαστε εντελως για τον πουτσο σε αυτην την πολη
Ευτυχω καταφθάνει η Στεφανία σε λίγο καιρό!
Ακριβώς φίλε @Freddo Espresso είναι που έχουν πιάσει τον παλμό της αγοράς χαχαχαχα. Πάντως δεν Μ έκανε χαβαλε το εννοούσε.
Βλέπω να δημιουργούμε δικαίως fun club Κρήτης στην Στεφανία

Geopater

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
17
Πόντοι
0
Ξέρετε τίποτα γιαυτην;

Manosmanos2121

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα, συναγωνιστές. σε παλαιότερα post εχω δει για μια κοπέλα στην περιοχη του IBIS/Κουζινερι όπου παρέχει πολύ καλό μασάζ. Δεν με ενδιαφέρει το πήδημα. Χαλάρωση και περιποίηση μόνο. Θέλει κάποιος να δώσει info παρακαλώ? Αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Φυσικά δεν θα αναφερθεί ποιος έδωσε info κλπ.
Είναι μόνο μασαζ τπτ άλλο

racer013

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2014
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Και σε εμένα εάν μπορείτε το τηλ. της κοπέλας στο κουζεινερι

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Βλέπω ότι ζητάμε να πηγαίνουμε με κοπέλες που δεν κάνουν κάτι παραπάνω απο μασαζ και χρεώνουν και παραπάνω …
Γιατί αφού θέλετε να κάνετε μασαζ μόνο δεν πάτε σε τόσα σπα και επώνυμα μασαζ να πληρώσετε 15 και 20 ευρω να είστε μέσα στη χλιδή και να πληρώσετε και τα μισά χρήματα .
Έχει πάει το μισό Ηράκλειο με την κουζινερή έχει βγάλει ένα σκασμό λεφτά επειδή καποιοσ Την προμόταρε και κανείς δεν προχώρησε παρόλα αυτά εξακολουθείτε να ζητάτε τηλέφωνο …
Να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα να ικανοποιήσουμε και αυτούς που μάλλον στον μαζοχισμό φέρνουν …

Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
128
Πόντοι
0
καλησπερα μάγκες. δυστυχώς εδω στο ηρακλειο και γενικά στην κρητη δεν εχει κατι καλο για μασαζ! Ευτυχώς όμως έρχεται η στεφανια. κάντε λιγο υπομονη και να την προτιμήσουμε ολοι γιατι πραγματικά αξίζει η κοπέλα. και ας ελπίσουμε να μας έρχεται ποιο συχνα στην πόλη μας. γνώμη μου, μην πετάτε τα χρήματα σας σε οτι νανε και τους δίνετε και αξία απο πάνω, ενώ δεν ειναι αυτο που ψάχνετε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom