καλησπερα παιδιά. Ποιος από εσάς έχει δοκιμάσει την Αιμιλία στο Ηράκλειο πρόσφατα ; σκευτομαι να την επισκεφθώ. Κάνει ακόμα καλό μασάζ και σε αφήνει να είσαι τελείως γυμνός ;;; Και της έχει προτείνει κανείς ποτέ για Φραπαιδιά και πώς αντέδρασε ;;
καλησπερα παιδιά. Ποιος από εσάς έχει δοκιμάσει την Αιμιλία στο Ηράκλειο πρόσφατα ; σκευτομαι να την επισκεφθώ. Κάνει ακόμα καλό μασάζ και σε αφήνει να είσαι τελείως γυμνός ;;; Και της έχει προτείνει κανείς ποτέ για Φραπαιδιά και πώς αντέδρασε ;;
Αυτό το πράγμα να μπαίνετε σε ένα φορουμ και να μην κάνετε τον κόπο να δείτε προηγούμενα ποστ με ξεπερνάει …
Ούτε καν μπαίνετε στην διαδικασία να ανατρέξετε σε μια αναζητηση να βάλλεται ένα όνομα και να σας βγάλει ότι έχει γραφτεί για αυτό που σας ενδιαφερει ..
Μπαίνετε -ρωτάτε φεύγετε …
Αυτό το πράγμα να μπαίνετε σε ένα φορουμ και να μην κάνετε τον κόπο να δείτε προηγούμενα ποστ με ξεπερνάει …
Ούτε καν μπαίνετε στην διαδικασία να ανατρέξετε σε μια αναζητηση να βάλλεται ένα όνομα και να σας βγάλει ότι έχει γραφτεί για αυτό που σας ενδιαφερει ..
Μπαίνετε -ρωτάτε φεύγετε …
φιλε μου μπήκα και διαβασα όλες της σελίδες. και απλα ρώτησα αν εχει παει κανεις πρόσφατα τωρα τελευταία δηλαδή. γτ αυτα που έγραφαν ηταν απο παλιά κ ισως εχει αλλάξει κατι.
εμενα η τελευταια μου επισκεψη στην αιμιλια ηταν πριν κανενα χρονο...οκ καλο μασαζ γυμνος αλλα νομιζω εχει βαρεθει πλεον, δεν εχει καμια ορεξη.... σαν να το κανει με το ζορι
εμενα η τελευταια μου επισκεψη στην αιμιλια ηταν πριν κανενα χρονο...οκ καλο μασαζ γυμνος αλλα νομιζω εχει βαρεθει πλεον, δεν εχει καμια ορεξη.... σαν να το κανει με το ζορι
εσενα διλαδη φιλαράκι σου εχει κάνει εξτραδακι ;; γιατι η περισσότερη λενε πως δεν κάνει. επισις οποιος μάθει τιποτα για μασαζ καλο με φραπέ η ακομα κ γυμναοσ καλο ειναι να το γράφει. εγω έβαλα κ αγγελία οτι ψαχνω κοπέλα για μασαζ με φραπέ και δίνω δωράκι. μου έστειλαν 2 και περιμενω να βρεθούμε, να σας πω μετα να πατε κ εσεις.
εσενα διλαδη φιλαράκι σου εχει κάνει εξτραδακι ;; γιατι η περισσότερη λενε πως δεν κάνει. επισις οποιος μάθει τιποτα για μασαζ καλο με φραπέ η ακομα κ γυμναοσ καλο ειναι να το γράφει. εγω έβαλα κ αγγελία οτι ψαχνω κοπέλα για μασαζ με φραπέ και δίνω δωράκι. μου έστειλαν 2 και περιμενω να βρεθούμε, να σας πω μετα να πατε κ εσεις.
Εγώ φίλε αφού το αναφέρεις στην Αιμιλία έχω πάει συνολικά πάνω από 30 φορές..και σου λέω ότι κάνει - έκανε τά πάντα αν γουστάρει...η αν της τό βγάλεις.. τώρα τι λένε οι άλλοι.....
Εγώ φίλε αφού το αναφέρεις στην Αιμιλία έχω πάει συνολικά πάνω από 30 φορές..και σου λέω ότι κάνει - έκανε τά πάντα αν γουστάρει...η αν της τό βγάλεις.. τώρα τι λένε οι άλλοι.....
Ακριβώς έτσι φίλε ... μια από τα ίδια ... παλιότερα που πήγαινα συχνά ήταν όλα οκ
Τώρα που πηγαίνω μια στο τόσο δείχνει να βαριέται μέχρι και το μασάζ της έχει πέσει ... τι να πώ
Μάλλον έχει κουραστεί βαρεθεί ?
Καιρός να αναλάβει η κόρη της ...
παιδιά καλησπερα. ψαχνω παρα πολυ καιρο ηρακλειο να βρω καποια για καλο μασαζ και φραπεδια στο τέλος με η χωρίς καλαμάκι και εχω απελπιστεί δεν υπάρχει τιποτα. μέχρι κ αγγελία έβαλα οτι ψαχνω κοπέλα να της δώσω δωρακι για μασαζ. μου είχαν στείλει δυο και τελικα ηταν άντρες. τι να πο.. πραγματικά απελπιστική η κατάσταση στην πόλη μας. εγω θα πρότεινα να βάλουμε ολοι αγγελίες στο kaneSex για μασαζ, μιπως βρεθεί καποια απο αθηνα και μας λυπηθεί και ερθει.
Ακριβώς έτσι φίλε ... μια από τα ίδια ... παλιότερα που πήγαινα συχνά ήταν όλα οκ
Τώρα που πηγαίνω μια στο τόσο δείχνει να βαριέται μέχρι και το μασάζ της έχει πέσει ... τι να πώ
Μάλλον έχει κουραστεί βαρεθεί ?
Καιρός να αναλάβει η κόρη της ...
Η κόρη της τώρα που παντρεύτηκε το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο . Αν σκεφτόταν να το κάνει θα κάναμε ουρά ..
Όσο για την αιμιλια έχετε δίκιο
Έχει χαλάσει και το μασαζ και το σώμα της
Είναι σαν ανορεξική πλέον
Σε Ξενοδοχεία εντός Ηρακλείου εξυπηρετούν οι θεραπεύτριες του Diamonds massage at your place.
Τέα
Ίριδα
Λυδία
Και όλα τα Airbnb εντός Ηρακλείου.
Είναι υπηρεσίες μασάζ κατ οικον
Στο χώρο του πελάτη.
Σε ξενοδοχείο.
Σε κατοικίες.
Σε Airbnb.
Σε σκάφος.
_____
Το κόστος του ξενοδοχείου επιβαρύνει τον πελάτη.
______
Iraklion Hotel
El Greco Hotel
Kliklis Apartment
Asterion Hotel
Atrion Hotel
Marin Hotel
Olympic Hotel
Private Rooms with a Beautiful Veranda
Αθηναϊκό Ξενοδοχείο
Private rooms
Heraklion Youth Hostel
Intra Muros Boutique Hostel
Evans Hotel
MARK HOTEL
REA Hotel
Pasiphae Hotel
_________
*Diamonds massage*
Εμβολιασμένες
Άνετες.
Χωρίς πετσέτα.
Χωρίς κρεβάτι.
Καταπληκτικό μασάζ.
Έχουν πραγματικά γνώσεις πάνω στη μάλαξη.
Μπάνιο με τον πελάτη σε συνέδριες
Σώμα με σώμα μασάζ
Body to body
and shower with the client and barefoot ashiatsu massage therapy
And jacuzzi massage therapy
Οι θεραπεύτριες του
Diamonds massage Athens
Στο Ηράκλειο Κρήτης
Τέα
Ίριδα
Λυδία
Ξενοδοχεία ημιδιαμονής και airbnb εντός Ηρακλείου Κρήτης.
Το κόστος του ξενοδοχείου
Είναι υποχρέωση του πελάτη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας με Viber.
6979398952
Παροχή υπηρεσιών
Θεραπεία υπηρεσία μασάζ
Body to body massage
Μπάνιο με τον πελάτη.
Barefoot ashiatsu massage and jacuzzi massage therapy
Διάρκεια συνεδρίας
90'
Κόστος συνεδρίας
100€
Η
Διάρκεια συνεδρίας
120'
Κόστος συνεδρίας
120€
______
Συν
Για έξτρα περιποίηση στοματικό και τα λοιπά συν 25€ έως 30€ maximum
______
θεραπείες/Ειδικές κατηγορίες
Τέσσερα χέρια μασάζ
Δύο θεραπεύτριες.
Body to body massage
Δύο θεραπεύτριες.
Μπάνιο με τον πελάτη.
Shower with the client and barefoot ashiatsu massage therapy and jacuzzi massage therapy
Ημερομηνίες διαμονής των θεραπευτριων στην Κρήτη Ηράκλειο.
*Αν κ εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον*
18/04-26/04
Τηλέφωνο επικοινωνίας με Viber.
6979398952
Diamonds massage
_______
Επιπλέον
Αν θέλετε ενημερώστε.
Ότι αν κλείσουν οι πελάτες σε ξενοδοχείο η Airbnb με τζακούζι, υδρομασάζ, χαμάμ εννοείται ότι χωρίς έξτρα χρέωση κάνουμε ολοκληρωμένη περιποίηση δηλαδή:
Body to body massage and shower with the client and barefoot ashiatsu massage therapy and jacuzzi massage therapy and edging slowly progress
Διάρκεια συνεδρίας
90'/100€
Διάρκεια συνεδρίας
120'/120€
Έξτρα περιποίηση
Όσες φορές και αν θέλει ο πελάτης
Καλησπέρα συναγωνιστές ! Μιλησα κι εγώ με την Τεα απ το Diamonds massage και μου είπε ότι θέλουν να έρθουν αλλά περιμένουν να έχουν μεγαλύτερη ζήτηση των 15 ατόμων! Όσοι ενδιαφερόμαστε πραγματικά για κάτι ποιοτικό που δεν έχει αυτή τη στιγμή το Ηράκλειο ας στείλουμε ένα μήνυμα στο Viber μπας και δούμε ασπρη μέρα!!!
Καλησπέρα συναγωνιστές ! Μιλησα κι εγώ με την Τεα απ το Diamonds massage και μου είπε ότι θέλουν να έρθουν αλλά περιμένουν να έχουν μεγαλύτερη ζήτηση των 15 ατόμων! Όσοι ενδιαφερόμαστε πραγματικά για κάτι ποιοτικό που δεν έχει αυτή τη στιγμή το Ηράκλειο ας στείλουμε ένα μήνυμα στο Viber μπας και δούμε ασπρη μέρα!!!
αλάνια εχω δοκιμάσει αυτήν εδω παλιότερα στην αθηνα. κάνει και πολυ καλο μασαζ με φραπέ και τα σχετικά. και ειναι και πολυ καλο κορίτσι. KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Αισθησιακό μασάζ οποίος θελει να την παρει να την ψήσουμε να κατέβει κρητη. οποίος παρει να ενημερώσει. εγω πήρα μου είπε δύσκολο. αλλα αν μαζευτούμε ισος την πείσουμε.
Οι τιμες ειναι αυτες. Οι φωτος αν ειναι δικες τις καμια 10ρια χρονια πριν σιγουρα. 50 plus θα ελεγα. Μασαζ φαινεται να ξερει, αν παει κανεις μην παρει το body to body καλυτερα καποιο αλλο. Για τα τσακρα ελεγε οτι τα κανει μασαζ ολα.. Πιπα μετρια, τελειωνεις στο στομα. Αν καποιος θελει καλο μασαζ οκ. Στα υπολοιπα η μαρια στο τεχνοπολις νομιζω καλυτερη και πιο φτηνή.