Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

insane1234

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2022
Like
30
Πόντοι
0
μπορεί να μου στείλει και εμένα κάποιος τα στοιχεία του μασάζ? Με διακριτικότητα θα είμαι. Μη γελάσετε για το μασάζ πιο πολύ ενδιαφέρομαι

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Αυτό εδώ τι λέει ;;
0707A70C-F99D-4F4A-9020-F607550AB819.jpeg

Cretan-Eagle

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2021
Κριτικές
2
Like
569
Πόντοι
21
Αυτό εδώ τι λέει ;;
0707A70C-F99D-4F4A-9020-F607550AB819.jpeg
Ειναι αντρας, δεν σου φτανει αυτο;

Ειναι φυσιοθεραπευτης στον ΟΦΗ

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Ειναι αντρας, δεν σου φτανει αυτο;

Ειναι φυσιοθεραπευτης στον ΟΦΗ

Όποτε για πιασμένους αθλητές αναφέρεται ..
Καμία σχέση με εμάς !!

lefterpap

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
66
Πόντοι
0
συντρόφια το μιλφακι κάνει δουλειά στα τσάκρα;
Το Ιερο μασάζ για πρώτη φορά στην Κρήτη
εδω πηγε κανεις? μιλησα μαζι της στο τηλ...μου ειπε οτι οι τιμες παιζουν απο 50 για μασαζ μα πιπα και 70 για μασαζ και σεξ...ευγενικη και γλυκια μου ακουστηκε στο τηλεφωνο

Bigd_Crete

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Like
10
Πόντοι
0
εδω πηγε κανεις? μιλησα μαζι της στο τηλ...μου ειπε οτι οι τιμες παιζουν απο 50 για μασαζ μα πιπα και 70 για μασαζ και σεξ...ευγενικη και γλυκια μου ακουστηκε στο τηλεφωνο
αρα βιζιτα... παπαρια τσακρα θα ξεπιανει, μαλλον θα τα πιανει. Ευχαριστω κομαντο

Omikios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2021
Like
28
Πόντοι
0
Οι τιμες ειναι αυτες. Οι φωτος αν ειναι δικες τις καμια 10ρια χρονια πριν σιγουρα. 50 plus θα ελεγα. Μασαζ φαινεται να ξερει, αν παει κανεις μην παρει το body to body καλυτερα καποιο αλλο. Για τα τσακρα ελεγε οτι τα κανει μασαζ ολα.. Πιπα μετρια, τελειωνεις στο στομα. Αν καποιος θελει καλο μασαζ οκ. Στα υπολοιπα η μαρια στο τεχνοπολις νομιζω καλυτερη και πιο φτηνή.

anonymous80

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
424
Πόντοι
21
Οι τιμες ειναι αυτες. Οι φωτος αν ειναι δικες τις καμια 10ρια χρονια πριν σιγουρα. 50 plus θα ελεγα. Μασαζ φαινεται να ξερει, αν παει κανεις μην παρει το body to body καλυτερα καποιο αλλο. Για τα τσακρα ελεγε οτι τα κανει μασαζ ολα.. Πιπα μετρια, τελειωνεις στο στομα. Αν καποιος θελει καλο μασαζ οκ. Στα υπολοιπα η μαρια στο τεχνοπολις νομιζω καλυτερη και πιο φτηνή.
αξίζει μια επίσκεψη δηλαδή; ή καλύτερα στην Μαρία στο Τεχνόπολις;

K21com

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Καλημέρα από ρεθυμνο πως θα βρω την Μαρία που λέτε αν μπορείτε πείτε μου

anonymous80

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
424
Πόντοι
21
τελικά πήγα κι εγώ, αλλά έφυγα, δεν έκατσα. παιδιά ΜΑΚΡΙΑ, κοντή 50+ σίγουρα. δεν ξέρω αν αξίζει στο μασάζ όπως λέει ο φίλος, αλλά η εμφάνιση σε απωθεί σίγουρα για συνάντηση.

paran030

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Να ενημερώσω ότι πήγα κι εγώ στην παρακάτω...

Λοιπόν η άποψη μου είναι ότι εμφανισιακά είναι σαν την μεγαλύτερη αδερφή της Μαρίας (4-5 χρόνια διαφορά) άκουσα το φίλο και δεν πήρα body to body.
Οι διαφορές με τη Μαρία είναι (τη συγκρινω με αυτη γιατι ειναι οτι πιο πλησιέστερο στο Ηράκλειο):
1. μιλάει πολύ αν το ξεκοψεις λογικά θα το δεχτεί
2. Είναι πιο κοντή
3. Κρεμασμένο μικρό βυζι (γι'αυτό όμως πουλάει και σαν milfακι στην αγγελία).
5. Η τιμή...αν ήταν πιο οικονομική θα ήταν σίγουρα vfm αλλά δεν είναι και μόνιμη στο Ηράκλειο...
4. Το μασαζ είναι όντως πολύ καλό.
5. Πιο ωραία πόδια από την Μαρία και περιποιημένα.
6. Πιπα πιο άπειρη από της Μαρίας.
7. Στο σεξ με λιπαντικό και πάλι πολύ πιο σφιχτή από τη Μαρία (για πόσο δεν ξέρω!)
Μετά από όλα αυτά η προσωπική μου άποψη είναι ότι το πρόγραμμα που έκανε η Μαρία γιατί έχω να πάω καιρό με τα 30 ένα χάδι και στοματικό είναι το απόλυτο vfm αν κάποιος θέλει και ένα καλό μασαζ δεν θα πω ότι αξίζει γιατί είναι και ένα 20αρικο παραπάνω, θα πω απλά ότι δεν μπορεί να το βρει στη Μαρία.
*vfm= value for money
Να περνάτε καλά και να ενημερώνετε και εμάς αν περνάτε κάπου καλά! Να είστε μοΥνοφαγάδες οχι μονοφαγάδες! :)

Τελευταία τροποποίηση:

Omikios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2021
Like
28
Πόντοι
0
Να ενημερώσω ότι πήγα κι εγώ στην παρακάτω...

Λοιπόν η άποψη μου είναι ότι εμφανισιακά είναι σαν την μεγαλύτερη αδερφή της Μαρίας (4-5 χρόνια διαφορά) άκουσα το φίλο και δεν πήρα body to body.
Οι διαφορές με τη Μαρία είναι (τη συγκρινω με αυτη γιατι ειναι οτι πιο πλησιέστερο στο Ηράκλειο):
1. μιλάει πολύ αν το ξεκοψεις λογικά θα το δεχτεί
2. Είναι πιο κοντή
3. Κρεμασμένο μικρό βυζι (γι'αυτό όμως πουλάει και σαν milfακι στην αγγελία).
5. Η τιμή...αν ήταν πιο οικονομική θα ήταν σίγουρα vfm αλλά δεν είναι και μόνιμη στο Ηράκλειο...
4. Το μασαζ είναι όντως πολύ καλό.
5. Πιο ωραία πόδια από την Μαρία και περιποιημένα.
6. Πιπα πιο άπειρη από της Μαρίας.
7. Στο σεξ με λιπαντικό και πάλι πολύ πιο σφιχτή από τη Μαρία (για πόσο δεν ξέρω!)
Μετά από όλα αυτά η προσωπική μου άποψη είναι ότι το πρόγραμμα που έκανε η Μαρία γιατί έχω να πάω καιρό με τα 30 ένα χάδι και στοματικό είναι το απόλυτο vfm αν κάποιος θέλει και ένα καλό μασαζ δεν θα πω ότι αξίζει γιατί είναι και ένα 20αρικο παραπάνω, θα πω απλά ότι δεν μπορεί να το βρει στη Μαρία.
*vfm= value for money
Να περνάτε καλά και να ενημερώνετε και εμάς αν περνάτε κάπου καλά! Να είστε μοΥνοφαγάδες οχι μονοφαγάδες! :)
Σεξ ρε θηρίο???εγώ δεν δοκίμασα...too much...xaxa. χρόνια πολλά σε όλους!

insane1234

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Αυτή η μιλφαρα στην Αμμουδερή είναι σε διακριτικό σημείο? Είμαι και πρωτάρης και αγχωδης αλλά με έψησε η φάση της. Στο μασάζ σε πασαλειφει με λάδια ή είσαι εντάξει μετά?

paran030

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Σεξ ρε θηρίο???εγώ δεν δοκίμασα...too much...xaxa. χρόνια πολλά σε όλους!
Χαχαχαχα γενικά δεν προτιμώ τέτοιες καταδρομηκές γι'αυτο έχω και καιρό να πάω στη Μαρία αλλά αν την κάνω δοκιμάζω να έχω ολοκληρωμένη άποψη χαχα
Ευτυχώς το σύστημα είναι ακόμη φουλ λειτουργικό και πάει μόνο του!
Βέβαια αν σε κάποιον αρέσει η Μαρία δεν βρίσκω λόγο να μην κάνει δουλειά και με αυτήν...

paran030

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Αυτή η μιλφαρα στην Αμμουδερή είναι σε διακριτικό σημείο? Είμαι και πρωτάρης και αγχωδης αλλά με έψησε η φάση της. Στο μασάζ σε πασαλειφει με λάδια ή είσαι εντάξει μετά?
Σε πασαλειφει αλλά μπορείς να κάνεις το ντουζάκι σου ήταν σε διακριτικό ξενοδοχείο αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμη εκεί

giwrgaras21

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
28
Πόντοι
0
καλησπερα στους συναγωνιστες..εχω διαβασει για την αιμιλια εδω και λεω να την επεισκευτω..αξιζει λετε..τιμη ξερουμε..ευχαριστω

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
καλησπερα στους συναγωνιστες..εχω διαβασει για την αιμιλια εδω και λεω να την επεισκευτω..αξιζει λετε..τιμη ξερουμε..ευχαριστω
40 παίρνει αλλά αν θέλεις εξτρα καλύτερα να αναζητήσεις κάτι αλλο
Έχει την ηλικία της καθότι γιαγιά πλέον και είναι και πολύ αδύνατη ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom