Δυστυχώς
Δεν έχουν στείλει μύνηματα στο γραφείο κ δεν γνωρίζουν ότι είναι σε χώρο επιλογής του πελάτη.
Κατ οικον υπηρεσίες.
Σε ξενοδοχείο
Σκάφος
Κατοικίες
Airbnb
Δεν έχει σημασία αν γράφουν στο μπουρδέλα αν δεν δηλώνουν ενδιαφέρον σε έμας στο viber.
_____
Για αυτό το λόγο πρέπει να γίνει η σχετική ανακοίνωση/ανάρτηση στο bourdela.
Ώστε να κατανοήσουν πώς είναι υπηρεσίες μασάζ κατ οικον.
_______
Επιπλέον παρακαλώ ενημερώστε τους ενδιαφερόμενους ότι Δεν μας επιτρέπει η νομοθεσία να έρχονται κ να φεύγουν πελάτες εν αλλαξ σε rbnb η σε ξενοδοχείο
(δικό μας χώρο) θα μας κάνουν καταγγελία ακριβώς γιατί είναι κλειστή κοινωνία και δεν θα υπάρξει ατομική υγιεινή.
δεν μπορεί να γίνει συνεδρία σε δικό μας χώρο όχι μόνο γιατί είναι παράβαση της νομοθεσίας των καταλυμάτων αλλά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα καθαριότητας.
Πετσέτες έξτρα.
Σεντόνια.
Απολύμανση χώρου ώστε να δεχόμαστε ανά 90' πελάτες.
Καθαρισμός μπάνιου.
Αερισμός χώρου.
_______
Αυτό που είναι λειτουργικό ως σύστημα είναι οι κατ οικον υπηρεσίες
Σε ξενοδοχείο της επιλογής του πελάτη.
Σε κατοικίες.
Σε σκάφος
Σε εργασιακό χώρο.
Σε Airbnb
Το έξοδα του χώρου επιβαρύνουν τον πελάτη.
_____
Παρακαλώ προς ενημέρωση όλων κάντε την σχετική ανακοίνωση στο bourdela.
Με εκτίμηση και σεβασμό ΤΕΑ diamonds massage therapy Athens
Αδέρφια έστειλα και έλαβα αυτή την απάντηση στο viber
Δυστυχώς
Δεν έχουν στείλει μύνηματα στο γραφείο κ δεν γνωρίζουν ότι είναι σε χώρο επιλογής του πελάτη.
Κατ οικον υπηρεσίες.
Σε ξενοδοχείο
Σκάφος
Κατοικίες
Airbnb
Δεν έχει σημασία αν γράφουν στο μπουρδέλα αν δεν δηλώνουν ενδιαφέρον σε έμας στο viber.
_____
Για αυτό το λόγο πρέπει να γίνει η σχετική ανακοίνωση/ανάρτηση στο bourdela.
Ώστε να κατανοήσουν πώς είναι υπηρεσίες μασάζ κατ οικον.
_______
Επιπλέον παρακαλώ ενημερώστε τους ενδιαφερόμενους ότι Δεν μας επιτρέπει η νομοθεσία να έρχονται κ να φεύγουν πελάτες εν αλλαξ σε rbnb η σε ξενοδοχείο
(δικό μας χώρο) θα μας κάνουν καταγγελία ακριβώς γιατί είναι κλειστή κοινωνία και δεν θα υπάρξει ατομική υγιεινή.
δεν μπορεί να γίνει συνεδρία σε δικό μας χώρο όχι μόνο γιατί είναι παράβαση της νομοθεσίας των καταλυμάτων αλλά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα καθαριότητας.
Πετσέτες έξτρα.
Σεντόνια.
Απολύμανση χώρου ώστε να δεχόμαστε ανά 90' πελάτες.
Καθαρισμός μπάνιου.
Αερισμός χώρου.
_______
Αυτό που είναι λειτουργικό ως σύστημα είναι οι κατ οικον υπηρεσίες
Σε ξενοδοχείο της επιλογής του πελάτη.
Σε κατοικίες.
Σε σκάφος
Σε εργασιακό χώρο.
Σε Airbnb
Το έξοδα του χώρου επιβαρύνουν τον πελάτη.
_____
Παρακαλώ προς ενημέρωση όλων κάντε την σχετική ανακοίνωση στο bourdela.
Με εκτίμηση και σεβασμό ΤΕΑ diamonds massage therapy Athens
Νομίζω είναι κατανοητό ότι μιλάμε για υπηρεσίες κατ'οικον οπότε οποίοι μας ενδιαφέρει στέλνουμε μήπως και αλλάξει τίποτα σ αυτό το μέρος προς το καλύτερο.
Σε Ξενοδοχεία εντός Ηρακλείου εξυπηρετούν οι θεραπεύτριες του Diamonds massage at your place.
Τέα
Ίριδα
Λυδία
Και όλα τα Airbnb εντός Ηρακλείου.
Είναι υπηρεσίες μασάζ κατ οικον
Στο χώρο του πελάτη.
Σε ξενοδοχείο.
Σε κατοικίες.
Σε Airbnb.
Σε σκάφος.
_____
Το κόστος του ξενοδοχείου επιβαρύνει τον πελάτη.
______
Iraklion Hotel
El Greco Hotel
Kliklis Apartment
Asterion Hotel
Atrion Hotel
Marin Hotel
Olympic Hotel
Private Rooms with a Beautiful Veranda
Αθηναϊκό Ξενοδοχείο
Private rooms
Heraklion Youth Hostel
Intra Muros Boutique Hostel
Evans Hotel
MARK HOTEL
REA Hotel
Pasiphae Hotel
_________
*Diamonds massage*
Εμβολιασμένες
Άνετες.
Χωρίς πετσέτα.
Χωρίς κρεβάτι.
Καταπληκτικό μασάζ.
Έχουν πραγματικά γνώσεις πάνω στη μάλαξη.
Μπάνιο με τον πελάτη σε συνέδριες
Σώμα με σώμα μασάζ
Body to body
and shower with the client and barefoot ashiatsu massage therapy
And jacuzzi massage therapy
Οι θεραπεύτριες του
Diamonds massage Athens
Στο Ηράκλειο Κρήτης
Τέα
Ίριδα
Λυδία
Ξενοδοχεία ημιδιαμονής και airbnb εντός Ηρακλείου Κρήτης.
Το κόστος του ξενοδοχείου
Είναι υποχρέωση του πελάτη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας με Viber.
6979398952
Παροχή υπηρεσιών
Θεραπεία υπηρεσία μασάζ
Body to body massage
Μπάνιο με τον πελάτη.
Barefoot ashiatsu massage and jacuzzi massage therapy
Διάρκεια συνεδρίας
90'
Κόστος συνεδρίας
100€
Η
Διάρκεια συνεδρίας
120'
Κόστος συνεδρίας
120€
______
Συν
Για έξτρα περιποίηση στοματικό και τα λοιπά συν 25€ έως 30€ maximum
______
θεραπείες/Ειδικές κατηγορίες
Τέσσερα χέρια μασάζ
Δύο θεραπεύτριες.
Body to body massage
Δύο θεραπεύτριες.
Μπάνιο με τον πελάτη.
Shower with the client and barefoot ashiatsu massage therapy and jacuzzi massage therapy
Ημερομηνίες διαμονής των θεραπευτριων στην Κρήτη Ηράκλειο.
*Αν κ εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον*
18/04-26/04
Τηλέφωνο επικοινωνίας με Viber.
6979398952
Diamonds massage
_______
Επιπλέον
Αν θέλετε ενημερώστε.
Ότι αν κλείσουν οι πελάτες σε ξενοδοχείο η Airbnb με τζακούζι, υδρομασάζ, χαμάμ εννοείται ότι χωρίς έξτρα χρέωση κάνουμε ολοκληρωμένη περιποίηση δηλαδή:
Body to body massage and shower with the client and barefoot ashiatsu massage therapy and jacuzzi massage therapy and edging slowly progress
Διάρκεια συνεδρίας
90'/100€
Διάρκεια συνεδρίας
120'/120€
Έξτρα περιποίηση
Όσες φορές και αν θέλει ο πελάτης
Καλημέρα !Μία ερώτηση στα μέλη του Ηρακλείου όσον αφορά τα ξενοδοχεία που αναφέρει η Τέα ...είναι όλα ημιδιαμονής ή και κανονικά ? Πάντως είναι αρκετά εάν ισχύουν και φαντάζομαι όχι όλα κοντά που σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε συνάντηση εκεί .
Πάντως άν καταφέρετε να κατέβουν τα κορίτσια στην πόλη σας θα δοκιμάσετε υπηρεσίες που δεν έχετε ξανά συναντήσει στο Ηράκλειο όπως διαβάζω στις εμπειρίες σας ...
Καλημέρα σας παιδιά μια ερώτηση και όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει. Ποιο μαγαζί του Ηρακλείου κάνει καλό μασάζ σε ζευγαρι; δεν εννοώ ερωτικού περιεχομένου απλά ένα καλό μασάζ σε ζευγαρι. Οποίος ξέρει ας μου στείλει μυνημα. Σας ευχαριστω
Καλημέρα συναγωνιστές. Πριν 2 βδομάδες που ανέβηκα Αθήνα είχα κάνει μασάζ στο diamond massage. Προχθές τους έστειλα μυνημα και τους λεω γιατί δεν κατεβενετε και Κρήτη καμία φορά; και μου είπαν ότι αν βρουν πελατεία θα κατέβουν 18 έως 26 Απριλίου. Για να προλάβω τους κακόβουλους ούτε περνώ τίποτα ούτε κερδίζω τίποτα. Το κάνω για να ανέβει λίγο το επίπεδο του Ηρακλείου. Παραθέτω παρακάτω το μυνημα που μου έστειλε να βάλω
Καλημέρα σας παιδιά μια ερώτηση και όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει. Ποιο μαγαζί του Ηρακλείου κάνει καλό μασάζ σε ζευγαρι; δεν εννοώ ερωτικού περιεχομένου απλά ένα καλό μασάζ σε ζευγαρι. Οποίος ξέρει ας μου στείλει μυνημα. Σας ευχαριστω
Μακάρι να κατέβουν αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τους έχουν στείλει πολλα μέλη από εδω...όταν τους είχα στείλει στο viber δεν υπήρχε τρελό ενδιαφέρον σε μηνύματα από εμάς ,μου είπαν ότι θέλουν πάντως!
Λίγες μέρες υπομονή λογικά θα ενημερώσουν αν είναι οριστικό ότι θα κατέβουν
Μακάρι να κατέβουν αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τους έχουν στείλει πολλα μέλη από εδω...όταν τους είχα στείλει στο viber δεν υπήρχε τρελό ενδιαφέρον σε μηνύματα από εμάς ,μου είπαν ότι θέλουν πάντως!
Λίγες μέρες υπομονή λογικά θα ενημερώσουν αν είναι οριστικό ότι θα κατέβουν
Παιδιά καλησπερα
Δυστυχώς φέρνω κακά μαντάτα επικοινώνησα προχθες με την Τεα και τα κορίτσια από το diamonds μάλλον δεν θα κατεβουν καθώς όπως μου είπε δεν τους συμφέρει κάτι τέτοιο για 15 άτομα μόνο.
Ελπίζω να προλαβαινουμε να αλλάξουν γνώμη όσο γίνεται.
Βάλτε τα δυνατά σας.
Παιδιά καλησπερα
Δυστυχώς φέρνω κακά μαντάτα επικοινώνησα προχθες με την Τεα και τα κορίτσια από το diamonds μάλλον δεν θα κατεβουν καθώς όπως μου είπε δεν τους συμφέρει κάτι τέτοιο για 15 άτομα μόνο.
Ελπίζω να προλαβαινουμε να αλλάξουν γνώμη όσο γίνεται.
Βάλτε τα δυνατά σας.
Επειδή μιλάμε για Ηράκλειο και όλοι έχουμε την απορία υπάρχει κανένα καλό μαγαζι για με μασάζ και φραπέ;(δεν υπάρχει)
Ας πάμε ένα βήμα πίσω ..πιο μαγαζί ή και κοπέλα σε σπίτι κάνεις μασάζ χωρίς πετσέτα γυμνός; Που δεν έχουν θέμα εννοώ.