Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Loveunder30ladies

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Like
197
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπερα
Δυστυχώς φέρνω κακά μαντάτα επικοινώνησα προχθες με την Τεα και τα κορίτσια από το diamonds μάλλον δεν θα κατεβουν καθώς όπως μου είπε δεν τους συμφέρει κάτι τέτοιο για 15 άτομα μόνο.
Ελπίζω να προλαβαινουμε να αλλάξουν γνώμη όσο γίνεται.
Βάλτε τα δυνατά σας.
Ε τί νομίζουν οτι θα γίνει για πρώτη φορά που θα έρθουν, λαϊκό προσκύνημα;; Ας έρθουν για 3 μερούλες αρχικά να τσιμπήσουν 2 χιλιαρικάκια, και αν παει καλά την επόμενη φορά θα βγάλουν τα διπλά και τρίδιπλα. Έτσι είναι οι μπίζνες

Man-made 95

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Ε τί νομίζουν οτι θα γίνει για πρώτη φορά που θα έρθουν, λαϊκό προσκύνημα;; Ας έρθουν για 3 μερούλες αρχικά να τσιμπήσουν 2 χιλιαρικάκια, και αν παει καλά την επόμενη φορά θα βγάλουν τα διπλά και τρίδιπλα. Έτσι είναι οι μπίζνες
Δεν διαφωνώ φίλοι αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να έρθει κάτι ποιοτικό από ότι είχα καταλάβει.
Θα δείξει η πορεία

ASPIRE

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.521
Πόντοι
4.656
Τελικά για το κορίτσι στο κουζεινερι που κάνει το μασάζ έχει κανένας πληροφορίες? Κάνει μόνο μασάζ ?η προχωράει
Οποίος έχει πάει δεν πήρε κάτι παραπάνω … ούτε την πρώτη ούτε την δεύτερη ούτε κάποιοι στο τρίτο ραντεβου …
Τα συμπεράσματα δικά σας …
Δεν γίνεται να είναι όλοι αγενείς .. δεν γίνεται όλοι να είναι παράξενοι …

Manosmanos2121

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
46
Πόντοι
0
Οποίος έχει πάει δεν πήρε κάτι παραπάνω … ούτε την πρώτη ούτε την δεύτερη ούτε κάποιοι στο τρίτο ραντεβου …

Αυτήν πως την βρίσκουμε

K21com

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα ειμε από ρεθυμνο και ενδιαφέρομε και εγώ για μασαζ

ASPIRE

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.521
Πόντοι
4.656
Αυτήν πως την βρίσκουμε
Διακρίνω μια τάση μαζοχισμού ;;
Έχουν πάει δέκα άτομα και έχουν φύγει με το κεφάλι κατεβασμένο ..
Γιατί δεν δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο να μη χαλάμε τα χρήματα τζάμπα ..!;

Geopater

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
17
Πόντοι
0
Καλημέρα σύντεκνοι. πιστός όπως κάνω πάντα στο ραντεβού τις ενημερώσεις στον αγώνα του λάδωτριψίματος, παραθέτω την τελευταία μου περιπέτεια στο βωμό της ενημέρωσης. Μετά από σχολαστικό ψάξιμο στις λιγοστές πλέον αγγελίες για το νόμο του Ηρακλείου, βρίσκω μία αγγελία που ομολογώ δεν την είχα ξαναδεί, μου είχε ξεφύγει. Η αγγελία γράφει (κυρία προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ το τηλέφωνο τελειώνει σε 645). Παίρνω τηλέφωνο το σηκώνει μία λαδοκώρι την λέω να μου κάνει μία ενημέρωση, και μου λέει ότι κάνει χαλαρωτικό μασάζ χωρίς σεξ και στο τέλος εκτόνωση στα 30 ευρώ. Δελεαστική τιμή και ξεκινάω για να πάω στον χώρο της. Στον δρόμο σκεφτόμουνα πάλι τι θα συναντήσω. Η περιοχή της στον Μασταμπά στην οδό Ραυτοπούλου, με πολύ δύσκολο πάρκινγκ. Τελικά καταφέρνω να παρκάρω την ενημερώνω ότι ήρθα μου δίνει οδηγίες για το πού θα βρω την πόρτα, είναι από την πίσω μεριά της πολυκατοικίας, και είχε μία πόρτα ασφαλείας που θα έπρεπε να μου την άνοιξη αυτή. με το που ανοίγει την πόρτα βλέπω μία κοπέλα γύρω στα 40 αρκετά γεμάτη ασχημούλα με μαύρο μαλλί, ήμουνα στο όριο να εξαφανιστώ αλλά λόγω της Καβλας το κάτω κεφάλι είχε άλλη γνώμη. Η προφορά της μου φάνηκε σαν κρητικόβουλγάρικα ή ήταν κρητικά βαριά από τα χωριά που είναι ψηλά στα βουνά μακριά από την πόλη. να με συμπαθαν οι φίλοι από το Ηράκλειο αλλά αν μιλάει κάποιος βαριά κρητικά δεν τον καταλαβαίνω και πολύ καλά. Τέλος πάντων μου συστήθηκε σαν Αννίτα και μπήκαμε στο σπίτι. Ο χορός της ένα άθλιο ισόγειο μύριζε μούχλα γύρω στα 25 τετραγωνικά, ένα κρεβάτι άθλιο μονό και ένα στρώμα λίαν επιεικώς για πέταμα, από τη στιγμή που μπήκα μέχρι τη στιγμή που έφυγα η κοπέλα μιλούσε ασταμάτητα περί ανέμων και υδάτων. Ξάπλωσα στο κρεβάτι το σάπιο γυμνός και άρχισε να μου κάνει ένα μασάζ άθλιο μου μιλούσε ασταμάτητα δεν μπορούσα να χαλαρώσω με τίποτα. Και μου ερχόταν και μία μπόχα από το στόμα της φως φανάρι από κάποια χαλασμένα δόντια και σε εκείνο το σημείο άρχισα να κλαίω τα 30 ευρώ που θα έδινα στο τέλος. μετά από κάνα εικοσάλεπτο τρίψιμο με γυρίζει ανάσκελα μπαίνει ανάμεσα από τα πόδια μου μου ρίχνει λάδι μπόλικο και αρχίζει να τρίβει το γεννητικό όργανο. αδιάφορη μαλακια μιλούσε ασταμάτητα, βρωμούσε το στόμα της, δεν μπορώ να καταλάβω πως μου σηκώθηκε καμιά φορά απορώ με τον εαυτό μου, αλλά ήμουνα σίγουρος ότι δεν θα τελειώσω κάποια στιγμή την είπα να μου τον παίξει πιο γρήγορα και πιο δυνατά και στο τέλος με χίλια ζόρια εκπυρσοκρότησα. Ήθελα να φύγω όσο πιο γρήγορα γινόταν το μόνο καλό στην όλη υπόθεση ,ήτανε ότι έκανα μπάνιο με ζεστό νερό και η πετσέτα ήταν πεντακάθαρη για να φύγουνε τα λάδια, που μου είχε βάλει πάνω από ένα τόνο. Ανακεφαλαιώνοντας τώρα η Αννίτα δεν κάνει για αυτή τη δουλειά είναι μόνο για λάτρες τέτοιου είδος γυναικών, για σκληροπυρηνικός ο χώρος άθλιος, το κρεβάτι άθλιο, η λαδοκώρι πρέπει να περιποιηθεί παραπάνω τον εαυτό της και να πάει να φτιάξει και τα δόντια της. 30 ευρώ το παράβολο τα οποία πραγματικά τα κλαίω. χίλιες φορές να τα έτρωγα σε σουβλάκια και τσικουδιες το κασκαντέρυλικη απέτυχε παταγωδώς. δεν την συνιστώ σε κανέναν εκτός αν κάποιος συνάδελφος έχει ιδιαίτερα γούστα. Αυτά φίλοι μου και όπως λέω πάντα
Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές....
Μπορείς να μου πεις το τηλ αυτής της κοπέλας η να μου δείξεις την αγγελεια !

takis229

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
366
Πόντοι
21
Ρε παιδες να βοηθησουμε νεες προσπαθειες να ερθουν στο Ηρακλειο αλλα εδω περα κοντευουμε να ερχεται πιο φθηνα να πας Αθηνα εσυ να κανεις το προγραμμα παρα να κατεβουν εδω,καπου οπα....

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
Μπορείς να μου πεις το τηλ αυτής της κοπέλας η να μου δείξεις την αγγελεια !
Φίλε μου λόγω της νεότητας σου στο site δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα δεν έχει ξεκλειδώσει ακόμα το προφίλ σου.. τα γράφω όμως αναλυτικά δεν μπορώ να δώσω το τηλέφωνο ούτε την αγγελία σε κοινή θέα γιατί είναι προσωπικά δεδομένα.. αλλά ψάξε στις κρητικές αγγελίες στην κατηγορία μασάζ .. στην αγγελία γράφω τον τίτλο και σε τι τελειώνει το τηλέφωνο είναι πολύ εύκολο να το βρεις..

GiannisFoithths

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ομάδα, παίζει κάποιο μασάζ τελικά αυτή την περίοδο στο Ηράκλειο; Αν όχι με φράπε ή κάτι παραπάνω έστω γυμνό μασάζ από κάτι αξιόλογο;

ASPIRE

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.521
Πόντοι
4.656
Καλησπέρα ομάδα, παίζει κάποιο μασάζ τελικά αυτή την περίοδο στο Ηράκλειο; Αν όχι με φράπε ή κάτι παραπάνω έστω γυμνό μασάζ από κάτι αξιόλογο;
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο πέρα απο κάτι σαύρες που θα βρεις στις Κρητικές αγγελιες οι οποίες όταν τις δεις απο κοντά θα τρομάξεις …
Τα μαγαζιά που προσφέρουν μασαζ κάνουν μασαζ και μόνο μασαζ και κάποιες αξιόλογες που θ βρεις απο κοινωνικά μέσα δικτύωσης δεν θ σου προσφέρουν αυτό που ελπίζεις ..

matrix..8444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
1.017
Πόντοι
201
Ναι το γνωρίζω δεν είχαν λέει την απαραίτητη ζήτηση
Αλλά όπως λες και εσύ εγώ ζήσει αυτή την εμπειρία γιατί περί εμπειρίας πρόκειται 4 φορές είναι κάτι μοναδικό την τελευταία δε φορά πήρα το με τέσσερα χέρια 120 λεπτά μου έφυγε συνολικά με τα έξτρα 200 ευρώ αλλά χαλάλι τούς το άξιζαν μέχρι και το τελευταίο σεντσ

Geopater

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
17
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκιές ξέρετε καμία bbw στο Ηράκλειο;;;

Loukilouk@

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
40
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα!
Παίζει κανένα καλό μάσαζ στα Χανιά;

npg

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
259
Πόντοι
20
Ας κάνουμε μια καταμέτρηση ποιοί έχουμε στείλει στο viber στο diamonds massage, να ξέρουμε πού βρισκόμαστε!
1. Εγω (+1 οποίος έχει στείλει)
Και εγώ είχα στείλει τότε... Κρίμα που δεν θα έρθουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom