sbilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
νεο κοσμοΞέρει κανείς που έχουν το χώρο τους τα κορίτσια?
νεο κοσμοΞέρει κανείς που έχουν το χώρο τους τα κορίτσια?
Πέρασμα από το φημισμένο πλέον μασατζίδικο στην Εθνάχου Μακαρίου στη Δάφνη. Μόνο καλά λόγια διάβασα εδώ μέσα οπότε και για αυτό κάνω το σχόλιο.
Πήγα πολύ ξαναμμένος μετά από δίμηνη αποχή.Επίσης να σημειώσω ότι τις τελευταίες 5-6 επισκέψεις τις έχω κάνει στη Μπακνανά με την Έλενα οπότε ίσως να είχα υψηλά στάνταρντ υπηρεσιών κυρίως για το 2ο μέρος.
Μπαίνω μέσα και με οδηγεί η κυρία σε ένα δωμάτιο .
Εκεί μου παρουσιάζει μια κοπέλα την Ροζαλίντα όπως μου είπε.
Μου είπε ότι είναι άλλες 2 αλλά δουλεύουν . Δεν μου άρεσε η κοπέλα κάνω να φύγω.
Μου λέει εγόρι μου μπες και δεν θα χάσεις και η ποιότητα μετράει μην κοιτάς ομορφιά εδώ πέρα , πέρνα δεν θα χάσεις άκουσε με θα χαλαρώσεις κτλ κτλ.
Λέω θα είναι μπόμπα στα υπόλοιπα ας περάσω, δεν είχα και χρόνο να πάω αλλού.Της λέω κάνει ελεύθερο στοματικό ;Μου λέει μην αγχώνεσαι θα περάσεις καλά.
Της λέω πες μου τα προγράμματα και τι κοστίζουν μου λέει μην αγχώνεσαι να χαλαρώσεις ήρθες δεν θα σου πάρουμε το κεφάλι και κάτι τέτοια.
κάνω το λάθος και μένω .Μπαίνει η κοπέλα μπαίνω για ντουζ πριν μπω την ρωτάω για το στοματικό μου λέει κάνε το ντουζάκι σου και μην αγχώνεσαι .
Ξεκινάμε μασάζ. Θα το έλεγα άγαρμπο λίγο.
Περνάνε 25λεπτά περίπου δεν κάνει καμμία κίνηση.
Της λέω ξέρειςότι δεν ήρθα εδώ μόνο για να με τρίψεις έτσι ;
Και μου αρχίζει κάτι μ...ς ότι τι άλλο θέλεις και θα μας πάτε φυλακή , και από την πρώτη φορά δεν γίνονται αυτά και κάτι τέτοια.
Της λέω πες μου ότι μου κάνεις πλάκα τώρα; Συνέχισε τα ίδια για κανένα 5 λεπτο.
Κάνω να φύγω κάτσε μου λέει ρε παιδί μου τι να κάνω κτλ λες και μου κανε χάρη.
Είχα ξενερώσει τόσο πολύ που μου τον έπαιξε 5λεπτά και ξενέρωσα και της λέω ευχαριστώ δεν θέλω και το τέλειωσα. Μπήκα για ντουζ και άρχισε κάτι μαλακίες να σε πλύνω να σε ντύσω να σου βάλω εγώ τις κάλτσες και την άλλη φορά που θα έρθεις θα σου κάνω 2 φορές σεξ και διάφορα. Της δίνω τα λεφτά βγαίνει έξω και πέφτω ΄πάνω στην Άννα.
Της λέω εγώ φταίω που σε εμπιστεύτηκα, δεν ήρθα να βγάλω γκόμενα ούτε να πληρώσω το ενοίκιο του μαγαζιού. Μου λέει πρώτη φορά και τα παραμύθια αυτά. Τι είναι αυτά ρε παιδιά ;Πας και ακουμπάς δηλαδή 2-3 φορές από 60 για να πάρεις ότι σε άλλα μαγαζιά το παίρνεις με πολύ πιο ωραίες κοπέλες με την πρώτη ;Πάνε καλά ;
Κάνας ''κούκος'' μπορεί και να παίζει στα κενάακουσα οτι και στο city massage γινεται παιχνιδι ισχυει..?
Κάνας ''κούκος'' μπορεί και να παίζει στα κενά
Από την IP οι διαχειριστές μπορούν να καταλάβουν πολλά!Τι εγινε ο φιλος, μπηκε φουριοζος και τον χασαμε, εχει να μπει απο τοτε, καμια καινουργια εμπειρία δεν εχει να μοιραστει μαζι μας;
Η Έρρικα από enjoy εχει φύγει ξέρει κανείς κάτι?
Τι εγινε ο φιλος, μπηκε φουριοζος και τον χασαμε, εχει να μπει απο τοτε, καμια καινουργια εμπειρία δεν εχει να μοιραστει μαζι μας;
Από την IP οι διαχειριστές μπορούν να καταλάβουν πολλά!
Ζερο, κανενα καλο μιλφοκωλο εχεις να συστησεις;αυτη τη στιγμη δεν εργαζεται καπου
θα επιστρεψει ομως στο Φραντζη 4 οταν επιστρεψει
Αφού εσύ δεν το βλέπεις περίεργο!!!! Αν "έτρωγες πετσέτα" και ένα χάιδεμα για μασάζ, τι θα έκανες, φόνο? Κοπέλες που είναι αρκετά καλές δεν χρειάζεται να αγχώνονται έτσι και να βομβαρδίζουν το site με υπερκριτικές, παράδειγμα τάντρα-Ζωή, που μετά την κριτική του NITRO βγήκαν και τα αρνητικά στη φόρα! Όταν προσπαθούν να μου επιβάλουν κάτι, στραβώνω, όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω. Γι'αυτό ψυχραιμία. Αυτοί που γλύφουν τώρα, μόλις στραβώσουν τα πράγματα, θα κρεμάσουν πρώτοι τα κουδούνια!για την φόλα έκανα εγγραφή το περίεργο που είναι ;
Ζερο, κανενα καλο μιλφοκωλο εχεις να συστησεις;
Αφού εσύ δεν το βλέπεις περίεργο!!!! Αν "έτρωγες πετσέτα" και ένα χάιδεμα για μασάζ, τι θα έκανες, φόνο? Κοπέλες που είναι αρκετά καλές δεν χρειάζεται να αγχώνονται έτσι και να βομβαρδίζουν το site με υπερκριτικές, παράδειγμα τάντρα-Ζωή, που μετά την κριτική του NITRO βγήκαν και τα αρνητικά στη φόρα! Όταν προσπαθούν να μου επιβάλουν κάτι, στραβώνω, όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω. Γι'αυτό ψυχραιμία. Αυτοί που γλύφουν τώρα, μόλις στραβώσουν τα πράγματα, θα κρεμάσουν πρώτοι τα κουδούνια!
Από αύριο ξεκινάει μαζί μας μια καινούργια κοπέλα στο μασάζ η Κορίνα
Ηλικία 23
Μελαχρινή
1.59 υψος
50 κιλα
Ελληνίδα!!!