HarisGB
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 580
- Πόντοι
- 306
διάγνωση με κάμερα
πουτσοκαμερα επεκτεινομενη μετα κρεατοσελφοκονταρου..
διάγνωση με κάμερα
για πειτε ρε παιδια μαγαζι και κοπελα για μασαζ/στοματικο τελειωμα,για το μασαζ δεν εχω απαιτησεις
Παιδιά καλησπέρα. Μήπως ξέρει αν δουλεύει κάπου η Ντίνα ή η Εύα που δούλευαν καλλιρόης 48 πριν 3-4 χρόνια;
Περασμα απο το central Καλλιρρόης...Απο μένα μαύρο στο εν λόγω κατάστημα!!όλα απλά απαράδεκτα!! Με έβαλαν σε ένα σαλόνι μαζί με κάτι τεχνικούς για την τηλεόραση!! Αυτοί συζητούσαν για την τηλεόραση και εγω περίμενα να με στείλουν σε κάποιο δωμάτιο!! Αμ δε...μετά απο 10 λεπτά ξαφνικά ήρθαν τρεις κοπέλες...ούτε που ήξεραν σε ποιον να μιλήσουν(χαιρετουσαν τους τεχνικούς που βρίσκονταν πιο κοντά στην πόρτα)..έλεγαν το όνομα τους και έφευγαν αμηχανες! Μετά έρχεται η κυρία της υποδοχής και μου λεει διάλεξες?? Απλά σηκώθηκα και χαιρέτησα και δεν είπαν ούτε ενα συγγνώμη!! Μαύρο αδέρφια!!φίλε εμένα μου έχει τύχει πολύ χειρότερο σκηνικό στο συγκεκριμένο ελαιοτριβείο..αλλά έχεις απόλυτο δίκιο..δεν μπορούν να σε βγάζουν φορά παρτίδα.. υπάρχουν και παντρεμένοι..
ε????καλησπερα μπορει καποιος να ενημερωσει για το εθναρχου μακαριου αν περασε προσφατα και πιο πολυ αν ειναι η μαργαριτα ακομη...δν ειμαι απο Αθηνα και η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη!!!
ποιο μαγαζι ειναι αυτο?τι γραφω τπτ περιεργο??
καλησπερα μπορει καποιος να ενημερωσει για το εθναρχου μακαριου αν περασε προσφατα και πιο πολυ αν ειναι η μαργαριτα ακομη...δν ειμαι απο Αθηνα και η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη!!!
σε ποια περιοχη?Ειναι λιγο πιο low profile εχει αναφερθει πολλες φορες σ αυτο το νημα για αυτο εγραψα κιολας εδω!!
εκει ειναι ομορφη και λιγακι καλυτερη........καλησπερα μπορει καποιος να ενημερωσει για το εθναρχου μακαριου αν περασε προσφατα και πιο πολυ αν ειναι η μαργαριτα ακομη...δν ειμαι απο Αθηνα και η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη!!!
Σε σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στον εν λόγω χώρο, παρούσες ήταν η Χριστίνα, Αφροδίτη, Εύα, Ροζαλίντα και Άσπα. Δεν εμφανίστηκε η Μαργαρίτα. Η εμπειρία που είχα με την Εύα ήταν μοναδική με μια γυναίκα που ξεχειλίζει ερωτισμό κ κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει. Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις η Άσπα (πολύ ωραίο σώμα) και Χρίστινακαλησπερα μπορει καποιος να ενημερωσει για το εθναρχου μακαριου αν περασε προσφατα και πιο πολυ αν ειναι η μαργαριτα ακομη...δν ειμαι απο Αθηνα και η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη!!!
Επιτελους μια ευχαριστη αλλαγη απο τα πουτανοπαπουτσα τουβλα. Ο,τι πιο αντιαισθητικο, γι εμενα.αψογες ποδαρες
αψογα πατουσακια!
Επιτελους μια ευχαριστη αλλαγη απο τα πουτανοπαπουτσα τουβλα. Ο,τι πιο αντιαισθητικο, γι εμενα.