δοκιμασα την AMΥ απο DBA......η κοπελα ειναι μιγαδα εντυπωσιακη μιλφ με τα ρουχα ...πιο ηπια εντυπωση οταν γδυθηκε....το μασσαζ το προσπερνω γιατι ειμαι ασχετος για να κρινω......στον αγωνα βρηκα μια αμυντικοτατη παιχτρια.....δεχεται τα παντα αλλα καμμια πρωτοβουλια....φυσικα δεν φιλαει...μονο τον πουτσο μου χαιδευε.....το σφυροκοπημα δεν το δεχεται και παιρνει στασεις που εμποδιζουν την διεισδυση....ενω ειναι φιλικη και θελει να ειναι ευχαριστη με αποσυντονισε... αρχικα μου καλλιεργησε την εντυπωση οτι θα γινει ενα στανταρακι μου αλλα στο τελος μια....δυσθυμια......καταραμενη αμυνα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.598
- Πόντοι
- 42.697
Σαββατο μεσημερι Iris massage Σολωμου 70 στο κεντρο!
Υποδοχη η Λιζα με σεξυ ολοσωμο φορεμα.
Κοπελες 4!
Ντιανα . Η Σεξυ εντυπωσιακη μιλφαρα Ρωσιδα. Ψιλη , καλλιγραμμη με ποδαρες. φορουσε γοβες και ενα φορεματακι κοντο κολαση. Πραγματικα πολυ εντυπωσιακη γυναικαρα
Βανεσα. Η ομορφη Ρωσιδα με τα ασιατικα χαρακτηριστικα. Με σπαστο σχετικα μακρυ καστανο μαλλι πλεον και με κοκκινες ψιλοτακουνες γοβες και αυτη
Ναταλι. Η νεα Ρωσιδα του καταστηματος. Μετριου αναστηματος, αδυνατη με πολυ γυμνασμενο σωμα (πρωην επαγγελματιας χορευτρια). Καρε ξανθο μαλλι , ομορφη παρουσια.
Αντζελα. Κανουργια κοπελα και αυτη στο καταστημα. Ομορφη αδυνατη νεαρη Ρουμανα με αδυνατο και καλλιγραμμο κορμι Μαυρο ισιο μακρυ μαλλι.
ελειπε με ρεπο η Ελληνιδα Μαιρη
Κοπελες 4!
Ντιανα . Η Σεξυ εντυπωσιακη μιλφαρα Ρωσιδα. Ψιλη , καλλιγραμμη με ποδαρες. φορουσε γοβες και ενα φορεματακι κοντο κολαση. Πραγματικα πολυ εντυπωσιακη γυναικαρα
Βανεσα. Η ομορφη Ρωσιδα με τα ασιατικα χαρακτηριστικα. Με σπαστο σχετικα μακρυ καστανο μαλλι πλεον και με κοκκινες ψιλοτακουνες γοβες και αυτη
Ναταλι. Η νεα Ρωσιδα του καταστηματος. Μετριου αναστηματος, αδυνατη με πολυ γυμνασμενο σωμα (πρωην επαγγελματιας χορευτρια). Καρε ξανθο μαλλι , ομορφη παρουσια.
Αντζελα. Κανουργια κοπελα και αυτη στο καταστημα. Ομορφη αδυνατη νεαρη Ρουμανα με αδυνατο και καλλιγραμμο κορμι Μαυρο ισιο μακρυ μαλλι.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Σαββατο μεσημερι Iris massage Σολωμου 70 στο κεντρο!
Κοπελες 4!
κόστος? συνεδρία?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.598
- Πόντοι
- 42.697
κόστος? συνεδρία?
60 ευρω η μιση ωρα 80 τα 45+ λεπτα
Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.490
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.598
- Πόντοι
- 42.697
Κορινα
ωραια στηνει τον ποπο του το Κορινακι!
annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.598
- Πόντοι
- 42.697
περασα σημερα το DBA massage
Στην υποδοχη η γνωστη ευγενικη Βικυ.
Η μουνοπιπιναρα Μυρτώ και η Πολωνη Βυζαρου Αλιναρα ηταν σε δωματιο επι τω εργω
Ειδα λοιπον τις:
Δημητρα. Αερατη πληθωρικη μελαχροινη γυναικα με πλουσια στηθη. Φορουσε ενα πολυ ωραιο σεξυ μαυρο συνολο.
Βιβη. Η ξανθια Ελληνιδα σεξυ μιλφαρα. Παντα προσεγμενη με φοβερα μαυρα εσωρουχα και γοβες. Ταμαμ για τους μιλφολατρες
Εμυ. Γλυκητατη νεαρη μαυρουλα. Ηλικια περιπου 20, ομορφη , ζαμογελαστη με σπαστο καστανο μαλλι, και φοβερο πισω συστημα . Σχετικα μεγαλα στηθη επισης
και παμε στις καινουργιες...
Ανδριαννα. Φοβερο σεξυ πιπινι γαλακτος Μολδαβιας. Μιλα ελληνικα, ψιλη, κορμαρα ομορφη.
Πολυ ωραιο προσωπο επισης και μακρυ ισιο καστανο μαλλι. Απο τις ωραιοτερες κοπελες που εχω συναντησει τελευταια στα μασαζομαγαζα.
Κορινα. Ελληνιδα επισης πιπινα. Μετριου αναστηματος. Αδυνατη με καλο κορμι και επισης καστανο μαλλι. Αρκετα σεξυ συνολο.
Αυτα απο εμενα.
Στην υποδοχη η γνωστη ευγενικη Βικυ.
Η μουνοπιπιναρα Μυρτώ και η Πολωνη Βυζαρου Αλιναρα ηταν σε δωματιο επι τω εργω
Ειδα λοιπον τις:
Δημητρα. Αερατη πληθωρικη μελαχροινη γυναικα με πλουσια στηθη. Φορουσε ενα πολυ ωραιο σεξυ μαυρο συνολο.
Βιβη. Η ξανθια Ελληνιδα σεξυ μιλφαρα. Παντα προσεγμενη με φοβερα μαυρα εσωρουχα και γοβες. Ταμαμ για τους μιλφολατρες
Εμυ. Γλυκητατη νεαρη μαυρουλα. Ηλικια περιπου 20, ομορφη , ζαμογελαστη με σπαστο καστανο μαλλι, και φοβερο πισω συστημα . Σχετικα μεγαλα στηθη επισης
και παμε στις καινουργιες...
Ανδριαννα. Φοβερο σεξυ πιπινι γαλακτος Μολδαβιας. Μιλα ελληνικα, ψιλη, κορμαρα ομορφη.
Πολυ ωραιο προσωπο επισης και μακρυ ισιο καστανο μαλλι. Απο τις ωραιοτερες κοπελες που εχω συναντησει τελευταια στα μασαζομαγαζα.
Κορινα. Ελληνιδα επισης πιπινα. Μετριου αναστηματος. Αδυνατη με καλο κορμι και επισης καστανο μαλλι. Αρκετα σεξυ συνολο.
Αυτα απο εμενα.
Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.490
Περασμα απο το central Καλλιρρόης...Απο μένα μαύρο στο εν λόγω κατάστημα!!όλα απλά απαράδεκτα!! Με έβαλαν σε ένα σαλόνι μαζί με κάτι τεχνικούς για την τηλεόραση!! Αυτοί συζητούσαν για την τηλεόραση και εγω περίμενα να με στείλουν σε κάποιο δωμάτιο!! Αμ δε...μετά απο 10 λεπτά ξαφνικά ήρθαν τρεις κοπέλες...ούτε που ήξεραν σε ποιον να μιλήσουν(χαιρετουσαν τους τεχνικούς που βρίσκονταν πιο κοντά στην πόρτα)..έλεγαν το όνομα τους και έφευγαν αμηχανες! Μετά έρχεται η κυρία της υποδοχής και μου λεει διάλεξες?? Απλά σηκώθηκα και χαιρέτησα και δεν είπαν ούτε ενα συγγνώμη!! Μαύρο αδέρφια!!
Για καν το λίγο εικόνα ρε τυπε...κανενας σεβασμός στον πελάτη...κοπέλες δεν είδα...πάρα μόνο απο απόσταση όταν χαιρετουσαν τους τεχνικούς και μετά έρχεται η άλλη και μου λέει διαλεξες?? Αν σ αρέσει εσένα αυτή η συμπεριφορά με το καλό!!
dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
Τύπε μου έχεις δικιο. Κανε μια κριτική σαν αυτην
Και βάλε συμμετοχή 1.
Και βάλε συμμετοχή 1.
11for11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 201
- Πόντοι
- 1
έπρεπε να κάνεις οτι φτιάχνεις το a/c , γιατί και οι άλλοι μην νομίζεις πελάτες είμαστανΠερασμα απο το central Καλλιρρόης...Απο μένα μαύρο στο εν λόγω κατάστημα!!όλα απλά απαράδεκτα!! Με έβαλαν σε ένα σαλόνι μαζί με κάτι τεχνικούς για την τηλεόραση!! Αυτοί συζητούσαν για την τηλεόραση και εγω περίμενα να με στείλουν σε κάποιο δωμάτιο!! Αμ δε...μετά απο 10 λεπτά ξαφνικά ήρθαν τρεις κοπέλες...ούτε που ήξεραν σε ποιον να μιλήσουν(χαιρετουσαν τους τεχνικούς που βρίσκονταν πιο κοντά στην πόρτα)..έλεγαν το όνομα τους και έφευγαν αμηχανες! Μετά έρχεται η κυρία της υποδοχής και μου λεει διάλεξες?? Απλά σηκώθηκα και χαιρέτησα και δεν είπαν ούτε ενα συγγνώμη!! Μαύρο αδέρφια!!
11for11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 201
- Πόντοι
- 1
έμαθα ότι κάποια στάζει και ήρθα να τις σφίξω του ρουμπινεδεςΥπαρχει κιαλλη λυση...την ωρα που βγαιναν οι κοπελες να πεις "εγω ο υδραυλικος ειμαι"
HarisGB
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 582
- Πόντοι
- 306
έμαθα ότι κάποια στάζει και ήρθα να τις σφίξω του ρουμπινεδες
Ε "ειπα να βαλω το καλωδιο υπερηχων να βρω τη διαρροη"