- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
η απόφαση για το Σ18 ήταν συνολική, απλά εγώ ανέλαβα να το κλειδώσω ;)
η απόφαση για το Σ18 ήταν συνολική, απλά εγώ ανέλαβα να το κλειδώσω ;)
Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν έκαναν κάποιοι τον κόπο να μου απαντήσουν που να πάω για ένα καλό μασάζ! Δεν θέλω να μαμισω αλλά να χαλαρώσω με τα χέρια της.. (δεν έχω φυσικά πρόβλημα να μου τον παίξει)
Για τον λόγο όμως ότι δεν θα μαμήσω δεν θέλω να δώσω και λεφτά που θα έδινα πχ σε στούντιο...
Μόλις είδα ότι το θρεντ "Συγγρού 18 (θα σας σπάσουμε τα αρχίδια)" έκλεισε!
Τα σέβη μου και τα συγχαρητήρια στον μοδερέητορ Ιβάν, για την γρήγορη ανταπόκριση
ο ιβανΚαι ποιός θα μας λέει μια καλημέρα τώρα;
Να υποθέσουμε ότι έχεις περισσότερα κλειδιά απ’ τον Άγιο Πέτρο;η απόφαση για το Σ18 ήταν συνολική, απλά εγώ ανέλαβα να το κλειδώσω ;)
Θέλω να κλείσω πριβέ ραντεβού με την Νανση... Που κλείνω;
Θέλω να κλείσω πριβέ ραντεβού με την Νανση... Που κλείνω;
αν θές καλό μασαζ πάρε φαίδρα, απο τις καλύτερες κατά την γνώμη μου. αν δεν την βρείς δοκίμασε την τζέσικα στο συγγρού 40-42 με πολύ καλό επίσης δεύτερο μέρος. μην περιμένεις βέβαια να βρείς επαγγελματίες του είδους εδώ αλλά θα περάσεις καλά... ;) ;) ;)Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να προτείνει κάποια θεραπεύτρια για να γιατρέψει το πονεμένο μου κορμί από τον μαραθώνιο, ώστε μετά να μπορέσω μετά να αποδωσω σε ένας προς μια αγώνα πάνω στο μασαζοκρεβατο;
Θα προτιμούσα ή κορασίδα να έχει πραγματικές γνώσεις μασάζ και όχι απλό πασαλειμα και χάδια(42 χλμ είναι αυτά, το γαλακτικό οξύ έχει χτυπήσει κόκκινο).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να προτείνει κάποια θεραπεύτρια για να γιατρέψει το πονεμένο μου κορμί από τον μαραθώνιο, ώστε μετά να μπορέσω μετά να αποδωσω σε ένας προς μια αγώνα πάνω στο μασαζοκρεβατο;
Θα προτιμούσα ή κορασίδα να έχει πραγματικές γνώσεις μασάζ και όχι απλό πασαλειμα και χάδια(42 χλμ είναι αυτά, το γαλακτικό οξύ έχει χτυπήσει κόκκινο).
γεια σου Σπύρο Λουη, τι θέση τερμάτισες;Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να προτείνει κάποια θεραπεύτρια για να γιατρέψει το πονεμένο μου κορμί από τον μαραθώνιο, ώστε μετά να μπορέσω μετά να αποδωσω σε ένας προς μια αγώνα πάνω στο μασαζοκρεβατο;
Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να προτείνει κάποια θεραπεύτρια για να γιατρέψει το πονεμένο μου κορμί από τον μαραθώνιο, ώστε μετά να μπορέσω μετά να αποδωσω σε ένας προς μια αγώνα πάνω στο μασαζοκρεβατο;
δυο επιλογές εχεις....χρειάζεσαι αθλητικό μασαζ και τέτοιο κανει,απ' όσο ξερω,η Φαίδρα και η Ελένη στην Μπακνανά.......να το ζητήσεις όμως από την αρχή......και να τις αφήσεις να στο κάνουν,όχι μπαλαμούτια από το πρώτο τέταρτο.......