κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Η συγκεκριμενη που αναφερεστε -αν εννοουμε την ιδια- απο πολυ παλια ειχε αυτο το προβλημα. Απο την Ομηρου δηλαδη.
ακριβώς...Η συγκεκριμενη που αναφερεστε -αν εννοουμε την ιδια- απο πολυ παλια ειχε αυτο το προβλημα. Απο την Ομηρου δηλαδη.
αυτό είναι το χειρότερο.....που μπορεί να σου τύχειφορας με τα λαδια το πουκαμισο και το πας στη γυναικα σου να το πλυνει τυπε
αυτό είναι το χειρότερο.....που μπορεί να σου τύχει
Ρωτηστε και κανα παλιο ρε παιδια. Μουτζουρωνεις τα χερια σου με μαυριλες απο τα λαστιχα του αυτοκινητου και πας τσαντιλας...και να σε περασει κι απο ανακριση για το που το λερωσες
ασε τη γκρινια
σωστόςΡωτηστε και κανα παλιο ρε παιδια. Μουτζουρωνεις τα χερια σου με μαυριλες απο τα λαστιχα του αυτοκινητου και πας τσαντιλας
στο σπιτι οτι σου χαλασε το αυτοκινητο και αναγκαστηκες να λερωθεις για να το φτιαξεις. Τη γκρινια δεν θα τη γλυτωσεις αλλα θα γλυτωσεις το ξυλο.
και ξανά-σωστός...Ρωτηστε και κανα παλιο ρε παιδια. Μουτζουρωνεις τα χερια σου με μαυριλες απο τα λαστιχα του αυτοκινητου και πας τσαντιλας
στο σπιτι οτι σου χαλασε το αυτοκινητο και αναγκαστηκες να λερωθεις για να το φτιαξεις. Τη γκρινια δεν θα τη γλυτωσεις αλλα θα γλυτωσεις το ξυλο.
μόνο επίδειξη ταυτότητας, τίποτα παραπάνω ;)
και ξανά-σωστός...
για όλα τα ενδεχόμενα πάντα να υπάρχει και ένα Plan B
Ρωτηστε και κανα παλιο ρε παιδια. Μουτζουρωνεις τα χερια σου με μαυριλες απο τα λαστιχα του αυτοκινητου και πας τσαντιλας
άσε δεν σου λέω τίποτε.... "πάλι με λερωμένα χέρια έπιασες το πουκάμισο;;" χαχαεισ ωραιος,αλλα η γκρινια γκρινια
άσε δεν σου λέω τίποτε.... "πάλι με λερωμένα χέρια έπιασες το πουκάμισο;;" χαχα
κι αμα ειναι και υποχονδρια με την καθαριοτητα............
επειδη μιλας για μασαζ με μπερδεψες ! γιατι πολυ καλο μασαζ κανει και η καρμεν η Λατινα Πατησιων 131 ! τωρα τα υπολοιπα ειναι γουστα ! ηλικια σωματοτυπος υπηρησιες η αν εχεις κάποιες παραπανω απαιτησεις και γουστα ! αυτες που αναφερεις ειναι διαφορετικες στα χαρακτηριστικα (ηλικια,σωματοτυπο,υπηρεσιες ) .Επίσης παιζουν και σε αλλα μαγαζια πολυ καλες υπηρεσιες γ σεπτεμβριου 119 και 83 και 59Παιδια σχωρατε με τον νεο...μασαζ εχω κανει μονο ρουμανια...για τα εγχωρια απο εσας οτι εχω διαβασει..εχω καταληξει σε δυο καταστηματα..στ29 για ελενη η ρανια και σ40-42 για Αντζελα η Τζεσικα. Επειδη διαβαζω οτι γινεται χαμος μ αυτες..γνωριζουμε μερες και ωρες που θα τις βρω πιο χαλαρα...οχι τιποτα αλλο...μην κλεισω ενσημο εκει..η πεταξω λεφτα σε αναγκαστικες επιλογες..
Απ' όσο ξέρω, Ειρήνη και Όλγα δεν θα τις βρείς....Για την Λίζα δεν γνωρίζω, αλλά θα με ενδιέφερε και εμένα να μάθω...ξέρει μήπως κανείς?Καλημέρα στην παρέα!
Την Παρασκευή κατεβαίνω Αθήνα και ψάχνω μαγαζί με milf και gilf.
Στο παρελθόν πέρασα από Στουρνάρη 29 με Έλενα,
από 3ης Σεπτεμβρίου 59 με Ειρήνη,
από Συγγρού 29 με ρωσίδα Όλγα
και Συγγρού 45 για nuru τότε που ήταν η ξανθιά Λίζα στην υποδοχή (αυτή η Λίζα είναι μεγάλο απωθημένο! - Περνάει σε πρόγραμμα??).
Τι μου προτείνετε?