καλημερα το δυσκολο ειναι να βρεις μαγαζι με πιπινια . τα milf και gilf εν αφθονια σε ολα τα ιδρυματα....Καλημέρα στην παρέα!
Την Παρασκευή κατεβαίνω Αθήνα και ψάχνω μαγαζί με milf και gilf.
Στο παρελθόν πέρασα από Στουρνάρη 29 με Έλενα,
από 3ης Σεπτεμβρίου 59 με Ειρήνη,
από Συγγρού 29 με ρωσίδα Όλγα
και Συγγρού 45 για nuru τότε που ήταν η ξανθιά Λίζα στην υποδοχή (αυτή η Λίζα είναι μεγάλο απωθημένο! - Περνάει σε πρόγραμμα??).
Τι μου προτείνετε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Καλημέρα στην παρέα!
και Συγγρού 45 για nuru τότε που ήταν η ξανθιά Λίζα στην υποδοχή (αυτή η Λίζα είναι μεγάλο απωθημένο! - Περνάει σε πρόγραμμα??).
Τι μου προτείνετε?
Κάποιος έγραφε οτι vfm είναι στο Δημοκρίτου 9 στο Κολωνάκι. Ρίξε μια ματια στο αντίστοιχο νημα.
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
4 χρονια εχουνε περαση απο τοτε καθε ποτε..................??????????Καλημέρα στην παρέα!
Τι μου προτείνετε?
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ρε συγγρου18 τι δεν καταλαβαινεις... Στο παρελθόν είπε ο άνθρωπος... Δεν σου είπε ότι πέρασε την προηγούμενη βδομάδα.
Εξάλλου τι σε νοιάζει εσένα πότε γαμάει ο καθένας μας;;; Μπορεί να έχει να περάσει 4 χρόνια από το μαγαζί σου, αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάει σε άλλα καλύτερα.
Εξάλλου εσύ τώρα δηλώνεις ότι δουλέυεις μόνο πριβέ. Τι πετάγεσαι σαν την πούτσα λοιπόν σε όλα τα θέματα και γράφεις τις μαλακίες σου;
Εξάλλου τι σε νοιάζει εσένα πότε γαμάει ο καθένας μας;;; Μπορεί να έχει να περάσει 4 χρόνια από το μαγαζί σου, αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάει σε άλλα καλύτερα.
Εξάλλου εσύ τώρα δηλώνεις ότι δουλέυεις μόνο πριβέ. Τι πετάγεσαι σαν την πούτσα λοιπόν σε όλα τα θέματα και γράφεις τις μαλακίες σου;
Larisseos4
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν έκαναν κάποιοι τον κόπο να μου απαντήσουν που να πάω για ένα καλό μασάζ! Δεν θέλω να μαμισω αλλά να χαλαρώσω με τα χέρια της.. (δεν έχω φυσικά πρόβλημα να μου τον παίξει)
Για τον λόγο όμως ότι δεν θα μαμήσω δεν θέλω να δώσω και λεφτά που θα έδινα πχ σε στούντιο...
Για τον λόγο όμως ότι δεν θα μαμήσω δεν θέλω να δώσω και λεφτά που θα έδινα πχ σε στούντιο...
apaixtable
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη κάποια μέρα την προηγούμενη εβδομάδα. Πολύ καλή υποδοχή. Παρούσες δύο κυρίες η Σόνια και η Αλεξάνδρα. Πέρασα με την Σόνια η οποία είναι ακριβώς ο ορισμός της γυναίκας για μένα. Πολύ όμορφο σώμα βυζάκι 2αρι Super κωλος κλπ κλπ. Μασάζ πολύ καλό. Πάντως πολύ πάνω του μετρίου. Στον αγώνα δεν δέχεται δακτυλάκια σε τρυπούλες. όλα τα άλλα επιτρεπτά. Λόγω καύλας που μου δημιούργησε το μασάζ αλλά και του ότι μου άρεσε η κυρία θα επανακάμψω στις ορέξεις της κάτω κεφαλής μετά της κυρίας ταύτης.
Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Επίσκεψη κάποια μέρα την προηγούμενη εβδομάδα. Πολύ καλή υποδοχή. Παρούσες δύο κυρίες η Σόνια και η Αλεξάνδρα. Πέρασα με την Σόνια η οποία είναι ακριβώς ο ορισμός της γυναίκας για μένα. Πολύ όμορφο σώμα βυζάκι 2αρι Super κωλος κλπ κλπ. Μασάζ πολύ καλό. Πάντως πολύ πάνω του μετρίου. Στον αγώνα δεν δέχεται δακτυλάκια σε τρυπούλες. όλα τα άλλα επιτρεπτά. Λόγω καύλας που μου δημιούργησε το μασάζ αλλά και του ότι μου άρεσε η κυρία θα επανακάμψω στις ορέξεις της κάτω κεφαλής μετά της κυρίας ταύτης.
το λινκ, δεν...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
το λινκ, δεν...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
κομπλε
ωραια ενημερωση
κοστος;
ωραια ενημερωση
κοστος;
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ναι δουλευεουν.Ευχαριστώ Guru
Αυτά τα link?? δουλεύουν??
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
νομιζω οτι εδω ταιριαζει καλυτερα,το μυνημα σου.
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.493
- Πόντοι
- 456
Αλεξάνδρα - Βουλιαγμένης ?
Απο τιμές 80 + ?
Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
κομπλε
ωραια ενημερωση
κοστος;
απο το 1ο λινκ που εβαλε ο φιλος παραπανω, μαλλον προκειται για την αλεξανδρα
εχει και αναλογες φωτο στο ΦΒ της. εκτος κι αν εχει πεσει ο κλεψας του κλεψαντος
apaixtable
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ Guru
Αυτά τα link?? δουλεύουν??
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
ξερω ποια ειναι
απλα, επειδη η συγκεκριμενη εχει ποικιλες χρεωσεις για αντιστοιχες υπηρεσιες γι αυτο εκανα την ερωτηση
απλα, επειδη η συγκεκριμενη εχει ποικιλες χρεωσεις για αντιστοιχες υπηρεσιες γι αυτο εκανα την ερωτηση
Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
ξερω ποια ειναι
maba
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 41
- Πόντοι
- 1
η αλεξάνδρα πάντως είναι όντως τούμπανο και όντως πρέπει να είναι η μελαχρινή της φωτό. την σωνια δεν την ξέρω. το μόνο που δεν μου άρεσε με την αλεξάνδρα ήταν ότι δεν κάνει ακα και δεν πολύ γουστάρει πολλά πιασιματα. 80 η μίση ώρα και 100 η ώρα αν θυμάμαι καλά, +20 δεύτερη φορά.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66