You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ξέχασα να πω ότι την λένε Κατερίνα
εγω ειχα πει για την εν λογω γκομενα......με τα πατσοκοιλια απο τα σουβλακια....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει Σολωμού 54(3ος οροφος)?
Δυστυχώς προχτές που περασα απο την περιοχή λόγω έλειψης χρόνου δεν είδα.
ξενερα...ου απεξω,θα κλαις τα λεφτα σου...
λοιπον, μια βολτα απο ομ*ρου 58 νεα σμυρνη. απαραδεκτο μαγαζι με πεντε αναμμενα κερια για ντεκορ, διακοσμηση του κωλου που ειχε ενα μονο τραπεζι για να ακουμπανε τα κερια, οι γκομενες μετριες, γνωμες ειναι αυτες.
αλλα το κυριοτερο ειναι οτι για να πιεις το φραπεδακι σου ζητανε 80 ευρο και για μπριζολιδιον οτι συμφωνησεις με την κορασιδα
και να πεις οτι ειναι καποιος ωραιος χωρος και εχει και τα τοπ μουνιδια να ελεγα ενταξει, αλλα αυτοι πως την ειδαν. οοοοουστ. και μακρυα
Εμ..!!! Δεν διάβασες προηγούμενα πόστς...
Πέρασα χθές από Φωκίωνο 11. Λίγες οι κοπέλλες όπως Κορίνα και Λάουρα και η Εύα επί της υποδοχής. Απούσα η Παολα. Απορώ πως έβγαλε συναγωνιστής ωραία την Εύα με καλλίγραμμα πόδια. Μάλλον δεν θα φορούσε τα γιαλλιά του. Μάλλον λίγο χοντρά θα έλεγα. Από ομορφιά πάντως μέτρια.
Από παροχή καύλας τι λέει?
Από παροχή καύλας τι λέει?
morning_defender
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Βρε Παιδιά ίσως να είμαι άσχετος τελικά αλλά ακούω για καλαμάκια, φραπέ και μπριζόλες και απορώ αν μιλάμε για μασατζίδικα που γαμάς ή για χασαποταβέρνα. Μήπως θα πρέπει να διαβάσω κανένα λεξικό να μπω στο νόημα??? Οποιαδηποτε βοήθεια δεκτή
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
Βρε Παιδιά ίσως να είμαι άσχετος τελικά αλλά ακούω για καλαμάκια, φραπέ και μπριζόλες και απορώ αν μιλάμε για μασατζίδικα που γαμάς ή για χασαποταβέρνα. Μήπως θα πρέπει να διαβάσω κανένα λεξικό να μπω στο νόημα??? Οποιαδηποτε βοήθεια δεκτή
καλά, δεν θέλει και πολλή προσπάθεια να καταλάβεις τι είναι τι.
ούτε καν φαντασία δεν χρειάζεται.
Ασκησις: παρακαλώ αντιστοιχείστε!
καλαμάκι ερωτικη συνεύρεσις
μπριζόλα στοματική εκτόνωσις
φραπέ χειροεκτόνωσις
οι επιθετικοί προσδιορισμοί καλοψημένη, κακοψημένη, κλπ έχουν να κάνουν με την ποιότητα των παρεχομένων κρεάτων
morning_defender
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
καλά, δεν θέλει και πολλή προσπάθεια να καταλάβεις τι είναι τι.
φραπέ χειροεκτόνωσις
οι επιθετικοί προσδιορισμοί καλοψημένη, κακοψημένη, κλπ έχουν να κάνουν με την ποιότητα των παρεχομένων κρεάτων
Ευχαριστώ για τη βοήθεια και την επεξήγηση των όρων, τώρα θα είμαι πολύ πιο προσεκτικός όταν στην ταβέρνα θα λέω ότι θέλω "μπριζόλα" μπας και ο άλλος νομίσει ότι θέλω να μου πάρει πίπα... το πρόβλημα είναι βέβαια πιο έντονο όταν θα θέλω φραπέ...μάλλον θα τους το σχεδιάζω σε χαρτί από δω και πέρα αντί να το λέω και να βρεθώ μπλεγμένος
Επισκέπτης
εγραψες!!! κυριολεκτικα χαχαχαχα!!!καλά, δεν θέλει και πολλή προσπάθεια να καταλάβεις τι είναι τι.
φραπέ χειροεκτόνωσις
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
Ευχαριστώ για τη βοήθεια και την επεξήγηση των όρων, τώρα θα είμαι πολύ πιο προσεκτικός όταν στην ταβέρνα θα λέω ότι θέλω "μπριζόλα" μπας και ο άλλος νομίσει ότι θέλω να μου πάρει πίπα... το πρόβλημα είναι βέβαια πιο έντονο όταν θα θέλω φραπέ...μάλλον θα τους το σχεδιάζω σε χαρτί από δω και πέρα αντί να το λέω και να βρεθώ μπλεγμένος
έλα μωρέ, κρέας να'ναι και ό,τι να'ναι
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
εγραψες!!! κυριολεκτικα χαχαχαχα!!!
panx not dead
morning_defender
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
έλα μωρέ, κρέας να'ναι και ό,τι να'ναι
Τελικά είναι σωστή η απόδοση των όρων
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
Τελικά είναι σωστή η απόδοση των όρων
δεν έκανα απόδοση των όρων, άσκηση σου έβαλα. Γράφω: αντιστοιχείστε!
Για κάνε πάλι μια προσπάθεια αλλιώς θα σου βάλω μηδεν (0)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
Η συμπεριφορά της Δέσποινας ήταν άψογη απέναντί μου. Φιλική, σέξυ και το πάει όπου το πας. Είναι μια γλυκύτατη κοπέλα σε γενικές γραμμές. Τελευταίως όμως πρέπει να της έχουν βάλει χέρι που παίρνει όλους τους πελάτες και προσπάθεί να σε προωθήσει σε άλλες κοπέλες του ιδρύματος
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Ναι καλά! Ας καταφέρουν και οι άλλες να σε κάνουν να μονολογείς (για ώρες μετά) "πω πω τι καρ...λα ήταν αυτή" και μετά το συζητάμε...Η συμπεριφορά της Δέσποινας ήταν άψογη απέναντί μου. Φιλική, σέξυ και το πάει όπου το πας. Είναι μια γλυκύτατη κοπέλα σε γενικές γραμμές. Τελευταίως όμως πρέπει να της έχουν βάλει χέρι που παίρνει όλους τους πελάτες και προσπάθεί να σε προωθήσει σε άλλες κοπέλες του ιδρύματος
"Επίγευση μακριά σύνθετη και ισορροπήμένη" που λέμε και για τα κρασιά.
Επισκέπτης
εγω προτεινω να πανε να χεστουν, γιατι προχτες που περασα μου εδειξε ολα τα μπαζα και το δεσποινακι ουτε που το ειδα και γενικως δεν το εχω δει ποτε!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.052
- Πόντοι
- 42.697
εγω προτεινω να πανε να χεστουν, γιατι προχτες που περασα μου εδειξε ολα τα μπαζα και το δεσποινακι ουτε που το ειδα και γενικως δεν το εχω δει ποτε!
θα πάμε μια μέρα μαζί φίλε και θα το δείς
Επισκέπτης
να παιζει ομως και λαικα ασματα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις