80 ευρώπουλα φραπεδιά άνευ καλαμακίου, για μπριτζόλα άλλα 20 και δεν δίνουν όλες, ας πούμε η βικτώρια θα κάνει και την θιγμένη, παρόλο που είναι μούνακλος.Εγώ πάντως έχω ρίξει μαύρο καθότι και η κα Ελένη 'εχει μια πολύ ξυνισμένη μούρη.Ρε ούστ απόδωποσο παει το μενου εκει συναδελφε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)
η παολα ειναι μια ξανθια γυρω στα 35?την αδερφη της δεν τη ξερω..
Και η αδερφή της μασατζού? μήπως και η μαμά, η ανηψιά.Αυτό θα πει οικογενειακή παράδοση, άμα υπάρχει στημένη επιχείρηση, η τέχνη μαθαίνεται με μεράκι στους διαδόχους
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
φιλε G.G.XXX, βαζεις ωραιες ενημερωσεις..Να ενημερώσω κι εγώ για Ατζελίνα από Σολωμού 54.
Κατάθεση σήμερα από 12:00 έως 13:00 γεμάτη ώρα χωρίς βιασύνη.
Εγώ θα ξεχωρίσω πρόσωπο και κορμί γιατί μπορεί από πρόσωπο να μην είναι κούκλα,
εμένα βέβαια μου άρεσε, τέλος πάντων είπαμε γούστα είναι αυτά, αλλά το κορμί της είναι
πάρα πολύ καλό απαλό και τρυφερό, ψηλή με 3άρια+, μαλακά αλλά όχι πλαδαρά, πολύ ωραίο κώλο, που παρόλο που τον γυρόφερνα, χωρίς να τον ζητήσω ευθέως, δεν μου τον έστησε και το παράτησα, πολύ καθαρή,μοσχομύριζε και πολύ ευχάριστη.
Το gfe τα λέει όλα.
Θα συμφωνήσω για συνεννόηση μόνο αγγλικά.
Από μασάζ κάνει κανονικό μου το είπε πως δυνατά δεν μπορεί, εμένα δεν μου αρέσει το δυνατό μασάζ οπότε δεν είχα πρόβλημα, από κει και πέρα κάνει μασάζ παντού πλάτη,πόδια, χέρια, πατούσες...........
Από φραπέ με καλαμάκι έμεινα απλά ικανοποιημένος,αν και cim, σ'αυτό το "θέμα" έχω μεγάλες απαιτήσεις και μετά το φραπεδοκάλαμο των κοριτσιών στη Σολωμού 59 σε όλες τις άλλες θα βρίσκω ατέλειες.
Από μπριζολίτσα που δοκίμασα ήταν πολύ καλή ζουμερή και με συμμετοχή
αλλά είπαμε εγώ cim. 80€.
Επισκέπτης
θελω μασαζ απο Μ@@ΝΑΡΑ!!κ δεν με πειραζει εαν δεν παιξει μπριζολα...εχετε καποια να μου προτεινετε??
Ζάνα , στη Φραντζή 4. Είναι μουνάρα, παίζει φραπέ με καλαμάκι και μασάζ σύντομο και μάπα. Αλλά είναι θεά. Ξανθιά, πάνω από 1,75 , υπέροχα πόδια και δέρμα.Φοράει και κάτι σέξυ ροζ φορεματάκια με βιολετί mules , άλλο πράμα.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αμα λέει "με πιασίματα" στάνταρ να περιμένεις τον τάρας μπούλμπα...
για την νεα μεταγραφη του πανθρακικου μιλάς ή του διαγορα?τον σεντερ μπακ λες μαλλον..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Την καλησπερα μου σε ολους.Μηπως γνωριζει κανεις μια κινεζα με το ονομα Νταιανα η Ντιανα σε ποιο μασατζιδικο ειναι?Σε προηγουμενα θρεντς καποιοι ελεγαν στο Μαρουσι στην θησεως και καποιοι στο Μαρουσι παλι αλλα στην ανδρονικου.Σε ποιο απο τα δυο ειναι?Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει .Ευχαριστω.
πρεπει να παιζει ανα τακτα χρονικα διαστηματα και στα 2,ο Kosfra ισως μπορει να βοηθησει που ειναι μονιμάς εκειθε...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ζάνα , στη Φραντζή 4. Είναι μουνάρα, παίζει φραπέ με καλαμάκι και μασάζ σύντομο και μάπα. Αλλά είναι θεά. Ξανθιά, πάνω από 1,75 , υπέροχα πόδια και δέρμα.Φοράει και κάτι σέξυ ροζ φορεματάκια με βιολετί mules , άλλο πράμα.
για το ζακί μιλάς? ;)
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 216
φιλε G.G.XXX, βαζεις ωραιες ενημερωσεις..
Thanks Πάτερ......... το κατά δύναμη..........
Σήμερα το απόγευμα έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου (η μεσημεριανή συνεύρεση με την Ατζελίνα, Σολωμού 54, ήταν βιολογική ανάγκη) και απόλαυσα ένα καταπληκτικό μασάζ από τα χεράκια της χοντρούλας Ελένης στη Στουρνάρη 63 και όταν λέμε μασάζ εννοούμε ΜΑΣΑΖ με όλη την σημασία της λέξης, από την κορυφή μέχρι τα νύχια.........!!!!!!!!!!!!!
Από φαγοπότι τι να πω, τα γνωστά, ό,τι τραβάει η όρεξή σου με συμμετοχή καθ'όλη τη διάρκεια, gfe και τολμώ να πω πως στα "πνευστά", η Ελένη μαζί και η Άννα από το ίδιο ίδρυμα, είναι ισάξιες με τις αριστούχες του είδους στη Σολωμού 59. 70€
..........και η Ελενίτσα αμέσως μετά..........
Κατά τ'άλλα τώρα η Τζούλια, η Τζένη, η Μάγια και η Ραμμόνα (για κάποιον συνάδελφο που ρώτησε σε προηγούμενο post) δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό του ιδρύματος, η Μάγια μάλλον πήγε στη Φρατζή 4, όποιος ξέρει σίγουρα ας ενημερώσει.
Μπιάνκα και Σίσσυ (έκανε τρία φεγγάρια στη Σολωμού 54) προστέθηκαν στο ρόστερ του ιδρύματος, λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, την Μπιάνκα ούτε που την είδα, η Σίσσυ όμως.......... ξανθός, δίμετρος παίδαρος από Γεωργία.......... έχει πάρει σειρά προτεραιότητας............!!!!!!!!!!!!
ελπίζω τώρα που θα απέχει (???) λίγο απο το άθλημα να της κλέισει λίγο το κωλοσουφρίδιο, γιατι τώρα τελευτάια ειχε παραχαλαρώσει.
Δηλαδή τι υποννοείς? Ετρωγες κουλουράκη? Θεσσαλονικιότικο ή πασχαλινό? Όσο για το Δεσποινάκιτης έχει χαλαρώσει?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.053
- Πόντοι
- 42.697
ουτε το ΄να, ούτε το άλλο.Δηλαδή τι υποννοείς? Ετρωγες κουλουράκη? Θεσσαλονικιότικο ή πασχαλινό??
έτρωγα ΜΟΥΣΤΟΥΚΟΥΛΟΥΡΟΥ.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.053
- Πόντοι
- 42.697
Η Ατζελινα σε εχει κερασει ποτε Ζερο?
αν λές αυτήν στο Σολωμού 54 ΟΥΧΙ.
αλλά εχει κεράσει φίλο μου...
εγώ μάλλον κατούρησα στο πηγάδι..
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σ ευχαριστω φιλε vaso για την πληροφορια.Φιλε kosfra αν μπορεις δωσε μας τα φωτα σου για αλλη μια φορα!!!πρεπει να παιζει ανα τακτα χρονικα διαστηματα και στα 2,ο Kosfra ισως μπορει να βοηθησει που ειναι μονιμάς εκειθε...
μη βαζεις ιδεες...
εγώ μάλλον κατούρησα στο πηγάδι..
Η ατζελινα δεν ειναι στο 59?? πηγε 54?? :S καταπληκτικο κομματι...θα κανει καριερα!επιβεβαιωνω οτι η σισσυ πηγε στουρναρη γιατι δεν τα βρηκαν σολωμου αλλα και η μαρση απιθανο κοριτσακι! απο στουρναρη μου ειπαν μονο με ραντεβου πλεον!!
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 216
Η ατζελινα δεν ειναι στο 59?? πηγε 54?? :S καταπληκτικο κομματι...θα κανει καριερα!επιβεβαιωνω οτι η σισσυ πηγε στουρναρη γιατι δεν τα βρηκαν σολωμου αλλα και η μαρση απιθανο κοριτσακι! απο στουρναρη μου ειπαν μονο με ραντεβου πλεον!!
Ατζελίνα στη Σολωμού 59 δεν έχει, εκτός κι αν έτυχες σε τίποτα βαφτίσια express,
πάντος η γνωστή Ατζελίνα που συχνά αναφέρεται στο thread είναι στη Σολωμού 54.
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 24
- Like
- 147
- Πόντοι
- 291
Στο 59 υπάρχει Αγγελική. Ψιλογυφτίζει από εμφάνιση, αλλά υτά είναι γούστα. Προχτές μεσημέρι, που πέρασα από το συγκεκριμένο ίδρυμα, πηρα τη Ναταλία. MΙLF με τα όλα του! Κάνει τα πάντα, πλην οθωμανικού δικαίου. Αξίζει τα λεφτά της...
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Στο 59 υπάρχει Αγγελική. Ψιλογυφτίζει από εμφάνιση, αλλά υτά είναι γούστα. Προχτές μεσημέρι, που πέρασα από το συγκεκριμένο ίδρυμα, πηρα τη Ναταλία. MΙLF με τα όλα του! Κάνει τα πάντα, πλην οθωμανικού δικαίου. Αξίζει τα λεφτά της...
ρε άχρηστε
Τι σου ειπα την προηγούμενη βδομάδα σε pm
δεν ακους καθόλου
τι παιδι εισαι εσυ ?
Φωκ Νεγρη Σαββατο,2 κοπελλες απο τις 4 ελευθερες.Πηρα Κορινα ψιλο-μιλφ πολυ ωραιο βυζι,σωμα καλο,μασσαζ καλο 20 λεπτα,καλαμακι πολυ καλο αλλα συντομο,μπριζολα πολυ καλη ζουμερη.80 ευροπουλα.40 λεπτα.
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδιο ιδρυμα,με ακριβώς την ίδια εμπειρία με αυτήν του φίλου..... για μια φορά καλά είναι,για δεύτερη οχι....η καλύτερη κοπέλα,απο αυτές που είδα,ηταν η Ευη επι της υποδοχής.Μάλιστα απορησε οταν διάλεξα την Κορίνα,προφανως διοτι αυτή υπερτερεί κατά πολύ σε ηλικία και εμφάνιση....
Υπήρχε και μια Πάολα,αλλά πολύ μέτρια.Η χειρότερη ολων.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66