Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Έλεος ρε παιδιά με την ορθογραφία! Καλά τόσο αμόρφωτοι είστε? Δεν μπορεις να βγάλεις νόημα μερικές φορές! Μόνο από κάποιος που δεν είναι Ελληνας τα δικαιολογώ. Εκεί, "πάω πάσο". Αλλά Έλληνας και να γράφει τόσο απαράδεκτα είναι κρίμα. Επίσης, πλάκα έχουν και μερικοί που γράφουν ότι στο τάδε μπουρδέλο ή μασαζάδικο ή strip show, η κοπέλα τους συμπάθησε ιδιαίτερα και ότι της άρεσε κλπ!! Ε ρε γλέντια!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Για μπες σε λεπτομερειες γιατι την ειδα και δεν ειναι απαρατηρητη.

τι λεπτομερειες να πω? προσωπικη μου αποψη ειναι και μετα απο αρκετη συγκριση αναμεσα σε πολλες για μενα παιρνει αριστα !!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
χτες πήρα την Παολίτσα. Όπως τα λέτε αγαπητέ.  Κοντοπούτανο ξανθό με μπλε ματάκια, τουρλωτό κωλαράκι, γλυκύτατη. Μασαζάκι καλό, φραπές-καλαμάκι με κοίταγμα στα μάτια. Η μπριζολίτσα μια χαρά. 80 η λυπητερή.

για μενα παιδες αυτο ειναι μπαζο για μασαζ εμφανισιακως...δεν πα να μου κανει και λιβανισμα μεσα στο δωματιο...this is a m-bazo girl....μαλλον εχετε ριξει πολυ κατω τον πηχη της ευχαριστησης σας...

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
για μενα παιδες αυτο ειναι μπαζο για μασαζ εμφανισιακως...δεν πα να μου κανει και λιβανισμα μεσα στο δωματιο...this is a m-bazo girl....μαλλον εχετε ριξει πολυ κατω τον πηχη της ευχαριστησης σας...

Master όταν περάσεις από Σολωμού 54 6ο, ρίξε και ένα review για Αντζελίνα γιατί όταν ανέφερα ότι δε μου άρεσε εμφανισιακά τάκουσα σε ύποπτο βαθμό. Θα ήταν ενδιαφέρον ν' ακουστεί και κάποια άλλη γνώμη.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ατζελινα
gfe μονο αν μιλας καλα αγγλικα, διοτι γνωριζει μονον τα βασικα ελληνικα.
υπηρεσιες 8/10
εμφανιση 6/10
η βαθμολογια ειναι λιγο [ τονιζω το λιγο ] τσιμπημενη λογω προσωπικης συμπαθειας
ελεγχεται η πληροφορια οτι κανει a-level [ εμενα μου ειπε νο ]
Master όταν περάσεις από Σολωμού 54 6ο, ρίξε και ένα review για Αντζελίνα γιατί όταν ανέφερα ότι δε μου άρεσε εμφανισιακά τάκουσα σε ύποπτο βαθμό. Θα ήταν ενδιαφέρον ν' ακουστεί και κάποια άλλη γνώμη.

Επισκέπτης
λοιπον, μια βολτα απο ομ*ρου 58 νεα σμυρνη.  απαραδεκτο μαγαζι με πεντε αναμμενα κερια για ντεκορ, διακοσμηση του κωλου που ειχε ενα μονο τραπεζι για να ακουμπανε τα κερια, οι γκομενες μετριες, γνωμες ειναι αυτες.
αλλα το κυριοτερο ειναι οτι για να πιεις το φραπεδακι σου ζητανε 80 ευρο και για μπριζολιδιον οτι συμφωνησεις με την κορασιδα  :new_shocked: :badair: :cum:
και να πεις οτι ειναι καποιος ωραιος χωρος και εχει και τα τοπ μουνιδια να ελεγα ενταξει, αλλα αυτοι πως την ειδαν. οοοοουστ. και μακρυα

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
λοιπον, μια βολτα απο ομ*ρου 58 νεα σμυρνη.  απαραδεκτο μαγαζι με πεντε αναμμενα κερια για ντεκορ, διακοσμηση του κωλου που ειχε ενα μονο τραπεζι για να ακουμπανε τα κερια, οι γκομενες μετριες, γνωμες ειναι αυτες.
αλλα το κυριοτερο ειναι οτι για να πιεις το φραπεδακι σου ζητανε 80 ευρο και για μπριζολιδιον οτι συμφωνησεις με την κορασιδα  :new_shocked: :badair: :cum:
και να πεις οτι ειναι καποιος ωραιος χωρος και εχει και τα τοπ μουνιδια να ελεγα ενταξει, αλλα αυτοι πως την ειδαν. οοοοουστ. και μακρυα

Είχα γράψει report προ ημερών,όπου μου εμφανίσθηκε μια (1) μεστωμένη κυρία,και οταν ειπα "θα ξαναπεράσω αλλη φορά",κατέβασε τα μουτρα μεχρι το πάτωμα.....

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
πρέπει να πω μήπως επιτέλους και καταλάβουν οι ...ιδιοκτήτες, ότι τα μασαζάδικα είναι κι αυτά .....καταστήματα και παρέχουν υπηρεσίες σε ...πελάτες! ας καταλάβουν ότι δεν είμαστε καυλωμένα γαϊδούρια!! παράδειγμα σεβασμού στον πελάτη αποτελούν ορισμένα, που δεν θα αναφέρω για να μην θεωρηθώ διαφημιστής.

η εμπειρία μου με Μάρσυ στην Στουρνάρη, ήταν και πάλι άριστη. κυρίως η συμπεριφορά και η προθυμία σε κερδίζουν. καίτη αν τα κορίτσια έκαναν και κανένα μπανάκι μετά θα ήταν άψογα. τα δύο νέα κορίτσια (Μπιάνκα και ....) δεν μου γέμισαν το μάτι. θα κριθούν όμως στην πορεία.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Στουρνάρη είναι σταθερή αξία (value for money,οπως λένε...),όπως και ηΜατζαγριωτάκη βέβαια για όσους θέλουν κατι πιο περιποιημένο...

Κρίμα που έφυγε η Μάγια,ηταν εξαιρετική και πολύ φιλική..... :S

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ομολογώ ότι δεν έχω επισκεφθεί την Ματζαγριωτάκη και δεν ξέρω. αναμένω λοιπόν τις δικές σας εμεπιρίες από εκεί. είμαι ...ανοιχτός σε καλές προτάσεις (ιδίως για κανένα δυδιμάκι!).

ΥΓ. η Μάγια ήταν όντως πολύ καλή, αν και όχι μοντέλο.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Εχει πάρει κανείς την Μόνικα στην Καλλιρόης 85 να μας πεί εντυπώσεις αν αξίζει από υπηρεσίες διότι ενδιαφέρομαι να την επισκεφτώ. Είναι ένα καυλιάρικο μελαχροινούλι όχι ψηλό με ωραίο κορμάκι απ'ότι διέκρινα. 
είναι milf μήπως;

Επισκέπτης
Μαγκες εσεις που ξερεται γιατι εγω ειμαι αλλου στυλ που να παω για ενα καλο μασαζακι γιατι με εχει πιασει η μεση μου και παρεπιπτοντος να μου κανουν και καμια καλη πιπα.
:2funny: :2funny:Στο κεντρο καλυτερα. :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.061
Πόντοι
42.697
ατζελινα
gfe μονο αν μιλας καλα αγγλικα, διοτι γνωριζει μονον τα βασικα ελληνικα.
υπηρεσιες 8/10
εμφανιση 6/10
η βαθμολογια ειναι λιγο [ τονιζω το λιγο ] τσιμπημενη λογω προσωπικης συμπαθειας
ελεγχεται η πληροφορια οτι κανει a-level [ εμενα μου ειπε νο ]

επιβεβαιώνω τον βουδα.
Η Αντζελίνα λέει αν ξέρετε να σπικάρετε αγγλικα΄γιατί ακόμα δεν ξέρει Ελληνικα.
Σαν εμφάνιση εγώ θα έδινα 5 στα 10.
Σαν μασάζ 2 στα 10.
Σαν υπηρεσίας λοιπές 7 στα 10.
κώλο δίνει όποτε και σε όποιον θέλει (πάντως δίνει)

Εγώ την είχα πάρει μέσα στο  χειμώνα 2-3 φορές τις πρώτες μερες που είχε έρθει και ήταν ψαρωμένη. έκανε πολύ καλές υπηρεσιες.
Με την πάροδο του χρόνου όμως έχει γίνει και αυτή ξεπέτα του κερατα και νομίζω οτι οι υπηρεσιες της έπεσαν κατακόρυφα σε ποιότητα.

Επισκέπτης
Εμενα θα μου πειτε που να παω ρε να με ισιωσουν.

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στη Σολωμού στον 1ο όροφο. Η Μελίνα μας την έκανε. Ξέρει κανείς πού δουλεύει τώρα? Η Δέσποινα ήταν απασχολημένη. Οι άλλες που εμφανίστηκαν χοντρομπάζα. Κατά τα άλλα η ρεσεψιονίστ πολύ χαρούμενη και ευγενική.

Επισκέπτης
Δεν βοηθατε κουφαλες . :headbang:
Δεν θα θελετε καμμια πληροφορια για CT . :think:
Τα @@ θα παρετε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μαγκες εσεις που ξερεται γιατι εγω ειμαι αλλου στυλ που να παω για ενα καλο μασαζακι γιατι με εχει πιασει η μεση μου και παρεπιπτοντος να μου κανουν και καμια καλη πιπα.
:2funny: :2funny:Στο κεντρο καλυτερα. :rockon:
ριξε μια ματια στα city tours..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom