Μπά όχι δεν μου φάνηκε για μιλφάκι. Ξέρεις κάτι που θα βοηθούσε στο να την τεστάρω;είναι milf μήπως;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Aπο αγγελια των ΝΕΩΝ πηρα τηλεφωνο *******506 και μου απαντησε γλυκια φωνη για μασαζ και ελευθερη σχεση στον χωρο μου η ξενοδοχειο 100 ευρω σε ερωτηση μου μου ειπε οτι ειναι 35 χρονων ψηλη με πιασιματα . Ξερει κανεις συναγωνιστης κατι περισσοτερο να μη κλαιω τα ευρω μου ?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.061
- Πόντοι
- 42.697
Aπο αγγελια των ΝΕΩΝ πηρα τηλεφωνο *******506 και μου απαντησε γλυκια φωνη για μασαζ και ελευθερη σχεση στον χωρο μου η ξενοδοχειο 100 ευρω σε ερωτηση μου μου ειπε οτι ειναι 35 χρονων ψηλη με πιασιματα . Ξερει κανεις συναγωνιστης κατι περισσοτερο να μη κλαιω τα ευρω μου ?
αμα λέει "με πιασίματα" στάνταρ να περιμένεις τον τάρας μπούλμπα...
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Λες να ξαναπαρω να ρωτησω κιλα ?αμα λέει "με πιασίματα" στάνταρ να περιμένεις τον τάρας μπούλμπα...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.061
- Πόντοι
- 42.697
Λες να ξαναπαρω να ρωτησω κιλα ?
θα σου πέι ψέματα ή θα παρεξηγηθεί.
όπως ψέματα σου είπε και για την ηλικια.
Οσες λενε "35" κρύβουν καμιά 10ετία...
Επισκέπτης
Φωκιονος 11 ειναι καλα! αλλα και στην ιλιαδα , επειδη ξερω οτι εισαι εκλεκτικος θα σου ισιωσουν και την πλατηΕμενα θα μου πειτε που να παω ρε να με ισιωσουν.
Επισκέπτης
καλλιροης 85 παιζουν μπαλα δυο κατα τη γνωμη μου ωραιοι μουνοι η παολα και η αδερφη της, αλλα και μαντζαγριωτακη ακουσα για μια καλη μεταγραφηθελω μασαζ απο Μ@@ΝΑΡΑ!!κ δεν με πειραζει εαν δεν παιξει μπριζολα...εχετε καποια να μου προτεινετε??
Επισκέπτης
καλυτερα να ρωτησεις ποσα λυτρα!Λες να ξαναπαρω να ρωτησω κιλα ?
Άμα θες μουνάρα που κάνει μόνο μασάζ και τίποτε άλλο πάρε βικτώρια στην Ιλιάδα (Ραψωδού Ιλιάδας 44 Κολωνάκ, δεν τον λέω γιατί βγαίνουν αστεράκια).Μπορεί βέβαια με κάτι τις να δώσει και τίποτε άλλο.Εμενα θα μου πειτε που να παω ρε να με ισιωσουν.
Για ένα μιλφάκι που είναι λαχταριστό και τα κάνει όλα με διάθεση, ζάνα σολωμου 54.
Ελπίζω να βοήθησα
ποσο παει το μενου εκει συναδελφε?Άμα θες μουνάρα που κάνει μόνο μασάζ και τίποτε άλλο πάρε βικτώρια στην Ιλιάδα (Ραψωδού Ιλιάδας 44
η παολα ειναι μια ξανθια γυρω στα 35?την αδερφη της δεν τη ξερω..καλλιροης 85 παιζουν μπαλα δυο κατα τη γνωμη μου ωραιοι μουνοι η παολα και η αδερφη της,
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Επίσκεψη στη Σολωμού στον 1ο όροφο. Η Μελίνα μας την έκανε. Ξέρει κανείς πού δουλεύει τώρα? Η Δέσποινα ήταν απασχολημένη. Οι άλλες που εμφανίστηκαν χοντρομπάζα. Κατά τα άλλα η ρεσεψιονίστ πολύ χαρούμενη και ευγενική.
καλησπερα και υπομονη γιατι η μελινα δεν εφυγε,παει στους δικους της στη ρωσια για πασχα,θα επιστρεψει τελος του μηνα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.061
- Πόντοι
- 42.697
καλησπερα και υπομονη γιατι η μελινα δεν εφυγε,παει στους δικους της στη ρωσια για πασχα,θα επιστρεψει τελος του μηνα.
ελπίζω τώρα που θα απέχει (???) λίγο απο το άθλημα να της κλέισει λίγο το κωλοσουφρίδιο, γιατι τώρα τελευτάια ειχε παραχαλαρώσει.
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 216
Να ενημερώσω κι εγώ για Ατζελίνα από Σολωμού 54.
Κατάθεση σήμερα από 12:00 έως 13:00 γεμάτη ώρα χωρίς βιασύνη.
Εγώ θα ξεχωρίσω πρόσωπο και κορμί γιατί μπορεί από πρόσωπο να μην είναι κούκλα,
εμένα βέβαια μου άρεσε, τέλος πάντων είπαμε γούστα είναι αυτά, αλλά το κορμί της είναι
πάρα πολύ καλό απαλό και τρυφερό, ψηλή με 3άρια+, μαλακά αλλά όχι πλαδαρά, πολύ ωραίο κώλο, που παρόλο που τον γυρόφερνα, χωρίς να τον ζητήσω ευθέως, δεν μου τον έστησε και το παράτησα, πολύ καθαρή,μοσχομύριζε και πολύ ευχάριστη.
Το gfe τα λέει όλα.
Θα συμφωνήσω για συνεννόηση μόνο αγγλικά.
Από μασάζ κάνει κανονικό μου το είπε πως δυνατά δεν μπορεί, εμένα δεν μου αρέσει το δυνατό μασάζ οπότε δεν είχα πρόβλημα, από κει και πέρα κάνει μασάζ παντού πλάτη,πόδια, χέρια, πατούσες...........
Από φραπέ με καλαμάκι έμεινα απλά ικανοποιημένος,αν και cim, σ'αυτό το "θέμα" έχω μεγάλες απαιτήσεις και μετά το φραπεδοκάλαμο των κοριτσιών στη Σολωμού 59 σε όλες τις άλλες θα βρίσκω ατέλειες.
Από μπριζολίτσα που δοκίμασα ήταν πολύ καλή ζουμερή και με συμμετοχή
αλλά είπαμε εγώ cim. 80€.
Κατάθεση σήμερα από 12:00 έως 13:00 γεμάτη ώρα χωρίς βιασύνη.
Εγώ θα ξεχωρίσω πρόσωπο και κορμί γιατί μπορεί από πρόσωπο να μην είναι κούκλα,
εμένα βέβαια μου άρεσε, τέλος πάντων είπαμε γούστα είναι αυτά, αλλά το κορμί της είναι
πάρα πολύ καλό απαλό και τρυφερό, ψηλή με 3άρια+, μαλακά αλλά όχι πλαδαρά, πολύ ωραίο κώλο, που παρόλο που τον γυρόφερνα, χωρίς να τον ζητήσω ευθέως, δεν μου τον έστησε και το παράτησα, πολύ καθαρή,μοσχομύριζε και πολύ ευχάριστη.
Το gfe τα λέει όλα.
Θα συμφωνήσω για συνεννόηση μόνο αγγλικά.
Από μασάζ κάνει κανονικό μου το είπε πως δυνατά δεν μπορεί, εμένα δεν μου αρέσει το δυνατό μασάζ οπότε δεν είχα πρόβλημα, από κει και πέρα κάνει μασάζ παντού πλάτη,πόδια, χέρια, πατούσες...........
Από φραπέ με καλαμάκι έμεινα απλά ικανοποιημένος,αν και cim, σ'αυτό το "θέμα" έχω μεγάλες απαιτήσεις και μετά το φραπεδοκάλαμο των κοριτσιών στη Σολωμού 59 σε όλες τις άλλες θα βρίσκω ατέλειες.
Από μπριζολίτσα που δοκίμασα ήταν πολύ καλή ζουμερή και με συμμετοχή
αλλά είπαμε εγώ cim. 80€.
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Την καλησπερα μου σε ολους.Μηπως γνωριζει κανεις μια κινεζα με το ονομα Νταιανα η Ντιανα σε ποιο μασατζιδικο ειναι?Σε προηγουμενα θρεντς καποιοι ελεγαν στο Μαρουσι στην θησεως και καποιοι στο Μαρουσι παλι αλλα στην ανδρονικου.Σε ποιο απο τα δυο ειναι?Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει .Ευχαριστω.
dirtyharry
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φωκ Νεγρη Σαββατο,2 κοπελλες απο τις 4 ελευθερες.Πηρα Κορινα ψιλο-μιλφ πολυ ωραιο βυζι,σωμα καλο,μασσαζ καλο 20 λεπτα,καλαμακι πολυ καλο αλλα συντομο,μπριζολα πολυ καλη ζουμερη.80 ευροπουλα.40 λεπτα.
για μενα παιδες αυτο ειναι μπαζο για μασαζ εμφανισιακως...δεν πα να μου κανει και λιβανισμα μεσα στο δωματιο...this is a m-bazo girl....μαλλον εχετε ριξει πολυ κατω τον πηχη της ευχαριστησης σας...
Ε, όχι και μπάζο η Πάολα.
Το ελλάτωμά της είναι ότι μιλάει ελάχιστα και δεν έχει και τόσο friendly συμπεριφορά.
Κατά τα άλλα έχει σωματάκι μάρμαρο, είναι γνωστης του ...αθλήματος, κάνει σούπερ-σούπερ -βαθύ καλαμωτό και σου κάθεται σε ότι απίθανη στάση μπορείς να φανταστείς.
Όσο για τις τιμές, αμάν ρε παιδιά διαβάστε λίγο παραπίσω το thread, πρίν πάτε κάπου και νομίζετε ότι σας κάνουν χάρη με 100 ευρώ.
Το στάνταρ στο εν λόγω μαγαζί είναι 80. Αν δώσετε και +10 θα σας κάνουν και κωλοτούμπες, σε καμιά περίπτωση όμως παραπάνω.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66