Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ρε μάγκες έχω την εντύπωση ότι οι κυράδες κοιτάνε το θρνετ και να κάποια έχει καλές κριτικές π.χ αντζελίνα βαφτίζουν τις κοπέλες τους αντζελίνες για να τσιμπάει ο πελάτης...θα πρέπει να δίνεται αναλυτικότερη περιγραφή για αποφυγή φόλας.. :S

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
χτες το βραδυ περασα απο σολωμου 54 και πηρα ατζελινα.. η κοπελα ειναι φουλ gfe.. ειχαμε χαλαρο μασαζακι και μετα καλοψημενη μπριζολα καιαπο μπρος και απο πισω :P

για 2η φορα που την πηρα..  μετα το μασαζ για τησυνεχεια του εργου κατεβηκαμε στο πατωμα..(με πετσετα εννοειται) για τη συνεχεια..

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Στην μαρνης εφαγα πορτα!! :headbang: :headbang: :grin: :grin: ΡΑΝΧ μην γελας!! εσυ να προσεχεις τις ουαλλες!! :2funny: :2funny:

Την πετσετα εγω την καθιερωσα με ζανα και ατζελινα σε διπλο!! :2funny: :2funny: :boobies: :boobies:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους,γνωριζει κανεις τον προορισμο της μαγιας και της τζουλι απο στουρναρη? :helpplea:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα πατερ ως νεο μελος υποβαλω τα σεβη μου,παρακολουθω καιρο τις συστασεις σου οπως και πολλων ακομα συναγωνιστων,και ομολογω οτι με εχουν βοηθησει πολυ,ξεκινησα κι εγω λοιπον με σκοπο να βοηθησω με τις πληροφοριες μου οσο μπορω.την ευλογια σου

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
welldone hellsex... φοβερη ιδεα γιατι μαυτα τα κακασχημα μινιον κρεβατακια δεν βολευεσαι.. χαχα  απορω γιατι δεν αλλαζουν τα δωματια ωστε να χουν και τουλαχιστον εναν καναπε κρεβατι μεσα..

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Σε ερώτησή μου σε θεραπεύτρια  :jerking: μου είπε πως απαγορεύεται. Δεν ξέρω εάν ισχύει βέβαια.

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Σε ερώτησή μου σε θεραπεύτρια  :jerking: μου είπε πως απαγορεύεται. Δεν ξέρω εάν ισχύει βέβαια.
Ε ναι, γιατί οι χώροι είναι καθαρά ιατρικοί, σε παρακαλώ.
Η μέση μου το ξέρει, πάω για 'μασάζ' και φεύγω σκοτωμένος...
Άλλο ένα σημείο βέβαια που υπερτερεί το γνωστό Δεσποινάκι (ένα είναι το Δεσποινάκι) που με τα αεροπλανικά του απαιτεί τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια!

adiapragmeteytos

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χτες το βραδυ περασα απο σολωμου 54 και πηρα ατζελινα.. η κοπελα ειναι φουλ gfe.. ειχαμε χαλαρο μασαζακι και μετα καλοψημενη μπριζολα καιαπο μπρος και απο πισω :P

για 2η φορα που την πηρα..  μετα το μασαζ για τησυνεχεια του εργου κατεβηκαμε στο πατωμα..(με πετσετα εννοειται) για τη συνεχεια..
οταν λεσ πισο κολουρι?τιμη?μονο αυτη παιζει εκει κουλουρι?

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
οχι φιλε.. κουλουρι δεν δινει μονο αυτη.. διαβασε μερικες σειλδες πιο πισω και θα βρεις αυτο που ψαχνεις..

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Μάγκες ξέρει κανείς Μασατζίδικο φουλ σέρβις περιοχη Ν. Κοσμο ή Πανόρμου?

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Επειδη μαλλον βαριεσαι να διαβασεις μερικες σελιδες πισω και να τα βρεις σε διευκολυνω :Φραντζη 4  - Καλλιροης 48 πανω απο την Οπελ και Καλλιρροης 85.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Αναφορά από Σολωμου 54.καταρχάς να σαε πω ότι είμαι πλεόν τακτικός πελάτης στο μαγαζί το οποίο είναι ιδιατέρως καθαρό και η κυρίατης υποδοχής ευγενέστατη (να σας προσφέρουμε τίποτε καφεδάκι κ.λ.π)
είδα ένα καινούργιο τεμάχιο με κάτι μαλλιά σαν σχοινιά, μαυριδερή και γεματούλα κοντά στα 25 ονόματι και αποφάσισα να ρισκάρω καθότι ένας συναγωνιστής είχε γράψει αρνητικές κριτικές και μάλιστα την έλεγε "ξεπέτα".Άντε να δώσουμε μια ευκαιρία λέω.
Ξεκινά ένα μηχανικό μασάζ σιγοτραγουδώντας και μετά από 10 λεπτά μου λέει να συνεχισουμε...εγώ δεν επέμεινα και είπα από μέσα μου ότι είχε δίκιο ο συναγωνιστής, τι μαλάκας είμαι που δεν τον άκουσα....., αλλά μπρεί στο καλαμάκι και το μπριζολικό να είναι αστέρ..Πέταξε όμως μια κοιλούμπα, και τότε ήταν που ξενέρωσα για τα καλά.άντε να τελειώνουμε είπα από μέσα μου.Έφαγα μια μπριζόλα γρήγορη και καψημένη με ενός λεπτού διάρκειας καλαμάκι και αυτό ήτανε!Σε 20 λεπτα με ξεπέταξε.Δεν  το κατέχει το άθλημα η λεγάμενη, δεν το ευχαριστιέται και επιπλέον έχει βάλει και ένα απαίσιο πατσουλι. :tickedoff:Εννοείται ότι ούτε μπάνιο δεν έκανε.Συμπερασμα:συμφωνω και επαυξάνω με τον προλαλήσαντα και σας συστήνω να την αποφεύγετε.Α, και κάτι άλλο.είναι από Πολωνία.Αυτό και μόνο τα λέει όλα μιας και η συγγκεκριμένη χώρα έχει την φήμη της ξεπέτας. Από μένα τρώει μάυρο...στη φύλης κανά εικοσάπετο δεν κάνουνε?τώρα αν κανείς έχει διαφορετική άπψη ευχαρίστως να το συζητήσουμε, πάντως εγώ το κλαίω το 80άρι.
Μετά για να ξεδώσω πήγα και έφαγα πιο δίπλα το γνήσιο κρέας σις κεμπάμπ και σπέσιαλ ντονερ με χούμους στον άπαιχτο Αλί στην Τζώρτζ 3.Εκεί τρως εγγυημένα  καλά και συνδυάζεται πολύ εύκολα ύστερα από μασάζ...... :dancing:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ξέχασα να πω ότι την λένε Κατερίνα :grin:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6

φρατζη 4 ανωθεν ''γερμανου'' το ποιο παλιο της περιοχης,καλλιρροης 48 ανωθεν ''opel'' οχι ιδιαιτερα καθαρο κατα την ταπεινη μου γνωμη και το πιο νεο μελος της γειτονιας καλλιρροης 85 (η μετεστεγαση της ποσειδωνος 21 παλαιο φαληρο) το πιο καθαρο και συγχρονο μαγαζι της περιοχης. τωρα απο γυναικες το γουστο δικο σου(κανε και τιποτα εσυ).
καλο βολι :knockinb:

VICTORI

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
νομιζω οτι το κ12 κηφισιας 12 κουδουνι ωμεγα st με καινουργια αφιξη την Λιζα ειναι μια καλη λυση. Ελπιζω να μεινεις ικανοποιημένος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom