Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
εγω προτεινω να πανε να χεστουν, γιατι προχτες που περασα μου εδειξε ολα τα μπαζα και το δεσποινακι ουτε που το ειδα και γενικως δεν το εχω δει ποτε!
Για σωστότερη διαχείριση προσδοκιών να ξεκαθαρίσουμε ότι IMHO πρόκειται για μιά γλυκειά και χαμογελαστή νεαρή κοπέλα με καλό προσωπάκι, κανονικό προς το αδύνατο και πλαδαρό (για την ηλικία της) κορμί, που προσφέρει μία πολύ δυνατή (έως και εξαιρετική) PSE εμπειρία.
Αυτά από μένα και όποιος άλλος θέλει μπορεί να κατατοπίσει για να μη περιμένουν οι φίλοι τη Jane ή τη Sheila και απογοητεύονται.
Παρεπιπτόντως μετά το σπερμοντούς κάνει και κανονικό ντούς, συνήθεια που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για ορισμένους από μάς.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Συναγωνιστές καλησπέρα.. Μετά από πολλά που έχω ακούσει λέω και γω να δοκιμάσω ένα μασάζ χάουζ. Δεν έχω βέβαια απάιτηση να φάω από την πρώτη φορά αλλά δεν θέλω να πάω και άκλαφτος. . Να έχω που λένε ένα fair chance να με μάθουν για να αρχίσω και γω να βλέπω το φως το αληθινό...

Θα ήθελα λοιπόν να μου δώσετε τα φώτα σας και να μου προτείνετε 2-3 δοκιμασμένα μαγαζιά για το κέντρο της Αθήνας λαμβάνοντας υπόψιν πως μου αρέσουν οι κοντές με κωλάρες και όχι άνω των 35
Ευχαριστώ

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Καλημερα συναγωνιστες
εχει παει κανεις τελευταια στο Ηρωων Πολυτεχνειου 85 Πειραια ?
Ειχα παει μια φορα οταν ανοιξε και εφυγα τρεχοντας γιατι ειχε μονο ενα τεμαχιο 45 χρονων με σωμα που θυμιζε τον Ζουγκλακο στο πιο παχυ του και πιο κοντο του.
Σκεφτομαι να το επισκεφτω το μεσημερι ,αν ξερει κατι καποιος συναγωνιστης ασ ενημερωσει.

Συναγωνιστη μηπως μπορεις να μου πεις τον οροφο και τι λεει στο κουδουνι στην ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 85 στον Πειραια?Γιατι πηγα αλλα δεν μπορεσα να το εντοπισω

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Καλημερα συναγωνιστες
εχει παει κανεις τελευταια στο Ηρωων Πολυτεχνειου 85 Πειραια ?
Ειχα παει μια φορα οταν ανοιξε και εφυγα τρεχοντας γιατι ειχε μονο ενα τεμαχιο 45 χρονων με σωμα που θυμιζε τον Ζουγκλακο στο πιο παχυ του και πιο κοντο του.
Σκεφτομαι να το επισκεφτω το μεσημερι ,αν ξερει κατι καποιος συναγωνιστης ασ ενημερωσει.
Εγω ειχα παει πριν 3 μηνες και ειχα φαει μπριτζολιτσα με την Μαρια.Δεν ειναι πλεον εκει?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
στο θρεντ "μασαζ αγγελιες" υπαρχει λινκ για ολες τις αγγελιες.
μην τα περιμενουμε ολα απο αυτο το θρεντ μαγκες ,
ειπαμε αναφορες εδω, αποριες στο αλλο , δεν μασαζ στο αλλο,
εχει τοσα θεματα. οχι τιποτε αλλο, "βαρυνε" πολυ :coffee:
Συναγωνιστη μηπως μπορεις να μου πεις τον οροφο και τι λεει στο κουδουνι στην ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 85 στον Πειραια?Γιατι πηγα αλλα δεν μπορεσα να το εντοπισω

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
πρεπει να παιζει ανα τακτα χρονικα διαστηματα και στα 2,ο Kosfra ισως μπορει να βοηθησει που ειναι μονιμάς εκειθε... :tooth: :tooth:
Ρε σεις 3-4 μερες ελλειψα και θα μου χαλασετε το ονομα.......
Λοιπον λογω φορτου εργασιων εχω να μπω στο site απο το Σαββατο οποτε δεν εχω προλαβει να διαβασω και πολλα.
Αυτο βεβεια δεν σημαινει οτι δεν εχω κανει τα μασαζ μου για την τονωση του αυχενικου.

Αναφορικα με την Κινεζα,που εψαχνε ο φιλος στο Μαρουσι

Πριν 3-4 μηνες ηταν στην Θησεως 27α στο Μαρουσι, εκει επαιζε μεχρι φραπε με καλαμακι και cim εαν ηθελες.........μετα μου ειπαν οτι πηγε choco spa, βεβαια οσες φορες εχω παει εγω, δεν την εχω δει......
Βεβαια εχω να επισκευτω τα 2 μαγαζια περιπου 1 μηνα.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Eιναι στον 2ο οροφο ,αλλα αμεσως μετα γραφεις οτι εχεις παει και εφαγες μπριζολα οποτε θα το εντοπισες.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Τις ημερες λοιπον της απουσιας μου επισκευτηκα το ιδρυμα στην Στ.Κουμανουδη,
Αγνωστος στις κοπελες βεβαια....
βασικα για να σας πω την αληθεια με την πρωτη εντυπωση απογοητευτηκα, ειναι ολες milf..... αλλα λεω μιας και ηρθες περνα τωρα.
Πηρα λοιπον την Ελενη, 40 αρι απο Ρωσια....η κοπελα εμφανως τρακαρισμενη, νομιζε οτι ειμαι κανενας ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και περιοριστηκε σε ποιο ευκολα πραγματα, ωραιο ερεθιστικο μασαζακι και εκτονωση.

Μετα απο 3 ημερες βρεθηκα τυχαια στην γειτονια....λεεω δεν ξαναπερναω.
Οι φατσες πιο γνωστες τωρα...επελεξα Βικτωρια(δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα)
Πολυ καλο καυλιαρικο μασαζακι με πολυ ζουμερη μπριζολα....και γενικα μια αισθηση gfe χωρις ομως υπερβολες.

Θα ξαναπερασω, εμεινα ικανοποιημενος
Μελανο σημειο: Το μασαζ στοιχιζει 70 ευρο αλλα οι κοπελες το θελουν το επιπλεον 10αρικακι. οποτε μιλαμε για 80 ευρο.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Ρε παιδιά σχετικά με την Μάγια από Στουρνάρη έχουμε κάτι νεότερο,
την εντόπισε κανείς συναγωνιστής σε κάποιο ίδρυμα?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ακουσα για Φραντζή 4....θα το ελέγξω...ομως,το 70αρι τέλος.Εκει χρεώνουν 80......

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης, πλάκα έχουν και μερικοί που γράφουν ότι στο τάδε μπουρδέλο ή μασαζάδικο ή strip show, η κοπέλα τους συμπάθησε ιδιαίτερα και ότι της άρεσε κλπ!! Ε ρε γλέντια!
Είναι μερικοι πού πού πράγματι είναι πολύ μά πολύ ...γοητευτικοί σκέτοι Καζανόβες...... Τί νά κάνουμε τύς αρεσει τό δούλεμα καί τό ευχαριστιούνται. Είναι κάτι καί η εικονική πραγματικότητα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Τελευταίως όμως πρέπει να της έχουν βάλει χέρι που παίρνει όλους τους πελάτες και προσπάθεί να σε προωθήσει σε άλλες κοπέλες του ιδρύματος
μα η πολιτικη του εν λογω μαγαζιου ετσι κι αλλιως, υπαγορευει στα τεμαχια που εχουν κανει μερικες μαρκες, να κρυβονται στους επομενους πελατες μεχρι να τα ισοφαρίσουν και τα υπολοιπα τεμαχια..

τί εγραψα παλι ο πατήρ..

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
μα η πολιτικη του εν λογω μαγαζιου ετσι κι αλλιως, υπαγορευει στα τεμαχια που εχουν κανει μερικες μαρκες, να κρυβονται στους επομενους πελατες μεχρι να τα ισοφαρίσουν και τα υπολοιπα τεμαχια..

τί εγραψα παλι ο πατήρ..
Ισχυει αυτο και σε αλλα μαγαζια, μου το εχει επιβεβαιωσει και μασερ..

Ευλογησον

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
βλεπε Μαρσι απο Στουρναρη και Ατζελινα απο Σολωμου 54
ευλογησον και την ξενιτεμενη δουλον σου Δεσποινακι
προσχωμεεεν :priest:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βλεπε Μαρσι απο Στουρναρη και Ατζελινα απο Σολωμου 54
ευλογησον και την ξενιτεμενη δουλον σου Δεσποινακι
προσχωμεεεν :priest:
τί μαλακία ειναι παλι αυτη ρε βουδα ????

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Ακουσα για Φραντζή 4....θα το ελέγξω...ομως,το 70αρι τέλος.Εκει χρεώνουν 80......

Συνάδελφε αυτό για Φρατζή 4 εγώ το έγραψα σε προηγούμενο post, αλλά κι εμένα μου τό'πανε
(δεν έχει σημασία ποιός ή ποιά) σημασία έχει να την βρούμε, έχει περάσει σχεδόν μια βδομάδα από τότε που κάποιος συναγωνιστής (δεν θυμάμαι nick-name) πρωτοέγραψε πως η Μάγια έφυγε από την Στουρνάρη και ακόμα ουδέν νεότερον!!!!!!!!!!!!

Πιστεύω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα συμφωνούμε πως η Μάγια τα τιμάει τα λεφτά που της δίνουμε και με το παραπάνω και 80 να είναι εγώ θα τα δώσω, το αξίζει.

Πάτερ μου εσύ καμμιά πληροφορία δεν έχεις.............?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μισο να παρω δυο τηλεφωνα..

giorgospapa