Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καλημέρα
Η Εύα στην Φωκίωνος τί λέει από υπηρεσίες?
Την Παρασκευή που πέρασα μου είπε για απλό μασάζ και σοκολατοθεραπείες
και την έκανα με ελαφρά παρότι εμφανισισκά είναι καλή γιατί υποπτεύθηκα
μούφα. Λέτε να έχασα?

Α και στη Στουρνάρη που πήγα μετά ενώ χτύπησα κάτω και μου άνοιξαν
μόλις ανέβηκα στον 3ο και χτύπαγα δε μου άνοιγαν. Δε μπορώ να καταλάβω
τί γίνεται με αυτό το μαγαζί. Μάλλον μπαίνει black list πάντως γιατί είναι
η 3η φορά που τρώω πόρτα.

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
@ 21 grams
ωραιο ποστ.
προσδιορισε τι ειναι "διπλη μπριζολα" . extra ball?
αν ειναι αυτο ,+30 ειναι πολλα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να ενημερώσω αγαπητοί φίλοι,οτι στη Στουρνάρη,αλλά και σε άλλα μαγαζιά,εχουν γίνει επιλεκτικοί,διότι η πελατεία είναι πλέον πολύ μεγάλη....Κάτι το site,κάτι το "μυστήριο" που συνοδεύει το μασάζ,υπάρχει άφθονη πελατεία και κάνουν επιλογή πελατών πλέον....Να είστε λοιπόν ευγενείς,διακριτικοί και κάπως περιποιημένοι θα έλεγα (το προσέχουν πολύ αυτό) και δεν θα εχετε πρόβλημα...

Στην Ματζαγριωτάκη προ ημερών,έδιωξαν πελάτη,με εύσχημο τρόπο,διότι μπήκε πολύ "επιθετικά",άρχισε να μιλάει για "μπριζόλες" και άλλα χαριτωμένα,και η κοπέλλα που ήταν διαθέσιμη αντέδρασε.....

Οπως λέει και ο πάτερ,"δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο"......

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χλωμο να εδωσε η συγκεκριμενη κουλουρι απο την πρωτη φορα.
Λογικά θα εννοεί μπριζόλα με κουλούρι,οπότε λογική η τιμή......
warnmute.gif
 ..[/color[/URL]]

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Ελένη, milf, παχουλούλα, πολύ γλυκούλα ...
Μηπως αυτη η Ελενη δουλευει και στη σολωμου,ξανθια καρε,γυρω στα 45+ η αλλαης περιγραφης Ελενη;

Καμμία σχέση η Ελένη στη Σολωμού 54 είναι όντως γύρω στα 45 ξανθιά με κοντό μαλλί και κοντούλα, η Ελένη στη Στουρνάρη 63 είναι μελαχρινή γύρω στα 30 με μακρύ μαλλί και από ύψος κανονική.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παιδια λειτουργει τιποτα σημερα στην πιατσα? στουρναρη, φωκιονος?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
παιδια λειτουργει τιποτα σημερα στην πιατσα? στουρναρη, φωκιονος?

Φωκίωνος 11 και Σολωμού 54 (απ'αυτά που ξέρω) κατά 99% είναι ανοιχτά με μειωμένο δυναμικό βέβαια, Στουρνάρη 63 και Σολωμού 59 κατά 99% είναι κλειστά.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καμμία σχέση η Ελένη στη Σολωμού 54 είναι όντως γύρω στα 45 ξανθιά με κοντό μαλλί και κοντούλα, η Ελένη στη Στουρνάρη 63 είναι μελαχρινή γύρω στα 30 με μακρύ μαλλί και από ύψος κανονική.

Ναι, μελαχροινή με μακρύ μαλλί, κανονικού ύψους, γεματούλα και γύρω στα 35 από ηλικία.

χλωμο να εδωσε η συγκεκριμενη κουλουρι απο την πρωτη φορα.

Όχι κουλούρι, extra ball. Πολλά μου είπε;

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Πάντως, Στουρνάρη μου είπαν ότι σήμερα δουλεύουν 2 κοπέλες, μόνο. Ελένη και Σίσσυ.

Στη Στουρνάρη 63 σήμερα Κυριακή είναι ανοιχτά :think: :think: :think:
Ε! δεν κρατάνε ένα πρόγραμμα να ξέρουμε τι μας γίνετε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Για extra ball κανονικά σου πήρε 50+20+20=90€
Αν σου έπαιρνε 100€ θα ήταν πολλά.........

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Ξερει κανεις καποια μασατζού πανω απο 40 αλλά οχι Ελληνίδα, για να επισκεφτώ? Σίγουρα θα έχει αναφερθεί και συγχωρέστε μου που δεν ανατρεχω σε πιο παλιές σελίδες. Αν μπορείτε πείτε μου και πόσο παίρνει.Ευχαριστω

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καλησπέρα. Ξερει κανεις καποια μασατζού πανω απο 40 αλλά οχι Ελληνίδα, για να επισκεφτώ? 

δηλ.αμα ειναι 39 ετων 7 μηνων και 15 ημερων και μοιαζει με 40 ετων 2 μηνων και 10 ημερων ας πουμε δεν σου κανει?

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Οκ φίλε Vasos. Aν ο καθένας απαντάει με βλακεία στο κάθε Post, τότε αστα να πάνε. Για αυτο γεμίζει το φόρουμ με βλακειες και σελιδες ολοκληρες που απαντάει ο ένας χαζά στον αλλο. Αν δεν σε αφορά αυτό που έγραψα, μην ασχολείσαι.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα. Ξερει κανεις καποια μασατζού πανω απο 40 αλλά οχι Ελληνίδα, για να επισκεφτώ? Σίγουρα θα έχει αναφερθεί και συγχωρέστε μου που δεν ανατρεχω σε πιο παλιές σελίδες. Αν μπορείτε πείτε μου και πόσο παίρνει.Ευχαριστω

Πήγαινε στη Λέκκα. Απ΄ ό,τι ξέρω, είναι και σήμερα ανοιχτά. Εκεί, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, οι περισσότερες ήταν πάνω από 40 και επίσης οι περισσότερες, δεν ήταν Ελληνίδες. Βέβαια, αν πας για πρώτη φορά δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρεις extra services... :(

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ευχαριστω 21grams.Ουτως ή άλλως, ψάχνω μόνο για μασαζάκια+παίξιμο, και ίσως γλυψιματάκι.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Οκ φίλε Vasos. Aν ο καθένας απαντάει με βλακεία στο κάθε Post, τότε αστα να πάνε. Για αυτο γεμίζει το φόρουμ με βλακειες και σελιδες ολοκληρες που απαντάει ο ένας χαζά στον αλλο. Αν δεν σε αφορά αυτό που έγραψα, μην ασχολείσαι.

ελα ρε χαλαρωσε,πλακα κανουμε....απλα ηθελα να δω την απαντηση σου,ομολογω περιμενα χιουμοριστικη απαντηση,αλλα ξεχασα την πιθανοτητα να εισαι εξαιρετικα καυλωμενος,οποτε περναω στην ενημερωση......πηγαινε φωκιωνος νεγρη και παρε κορινα...σουπερ....ή πηγαινε ηρωων πολυτεχνειου 18 ή 8(παντα το μπερδευω αυτο) στον πειραια και παρε ή βικτωρια ή αναστασια(πρωην λεκκα),επισης παιζει θησεως 31 καμμια φορα στην καλλιθεα μιλφ πανω απο 40.Σολωμου 54 6ος ελενα(πρωην σολωμου 59)45αρα και πολυ καυλιαρα...και γενικα εχει πολλες στα περισσοτερα μαγαζια...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
....ή πηγαινε ηρωων πολυτεχνειου 18 ή 8(παντα το μπερδευω αυτο) στον πειραια...

Καλά εκεί, στην Ηρώων Πολυτεχνείου, είναι δύο τεμάχια που άμα αθροίσεις τις ηλικίες τους σίγουρα είναι πάνω από 100 χρονών. Ένας αιώνας ζωής και βάλε δηλαδή... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom