Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 441 άτομα (2 μέλη και 439 επισκέπτες)

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ελπιζω να ειναι ξενες ε? Μου τη σπανε οι Ελληνιδες!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Να ενημερώσω αγαπητοί φίλοι,οτι στη Στουρνάρη,αλλά και σε άλλα μαγαζιά,εχουν γίνει επιλεκτικοί,διότι η πελατεία είναι πλέον πολύ μεγάλη....Κάτι το site,κάτι το "μυστήριο" που συνοδεύει το μασάζ,υπάρχει άφθονη πελατεία και κάνουν επιλογή πελατών πλέον....Να είστε λοιπόν ευγενείς,διακριτικοί και κάπως περιποιημένοι θα έλεγα (το προσέχουν πολύ αυτό) και δεν θα εχετε πρόβλημα...

Στην Ματζαγριωτάκη προ ημερών,έδιωξαν πελάτη,με εύσχημο τρόπο,διότι μπήκε πολύ "επιθετικά",άρχισε να μιλάει για "μπριζόλες" και άλλα χαριτωμένα,και η κοπέλλα που ήταν διαθέσιμη αντέδρασε.....

Οπως λέει και ο πάτερ,"δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο"......
..πάλι καλά που δεν του έκαναν παραγγελία μπριζόλας...από κανένα ψητοπωλείο.....

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
καλησπερα λοιπον μαγκες και αδερφες-παλιοτραβεστες καιγαμοπουστες του σαιτ.

Σημερα ειπα να το γυρισω σε μασαζερι και να αλλαξω λιγο τις διαιτητικες μου συνηθειες.

Αρχη εγενετο, με προγραματισμο Στουρναρη 63 στο GPS της αμαξαρας μου...

Ο καιρος γαμημενος και πουστης η ψυχολογικη ισορροπια στον διαολο, εγω ακαθεκτος....

Βρισκω το εν λογω ιδρυμα. Ανοιγει η αρχιθεραπευτρια και αρχιζει το σου ξου μου ξου...

Η τιμή αυτή....

Λέω με δαιμονικό υφος... μπορώ να κάνω και κατι επιπροσθετο? (πως το εθεσα ο μαλακς λογιος ειμαι??)

Ναι με 70 γιοροπουλακια...

Βγαινουν τα 2 κοριτσια. Πρωτα μια χοντρή και μετα μια ξανθια ονοματι Σισυ (νομιζω, τωρα τελευταια δεν θυμάμαι καλα τα ονοματα..)

Η κυρια λεει, λοιπόν??

Δεν ξερω λεω μου αρεσει η ξανθια. Αλλα με εκοψε για διστακτικό και μου λεει γιατι δεν ερχεσαι αυριο τις καθημερινες εχω περισσοτερες πληβειες...

Α σοβαρα, ωραία λέω σιγουρα θα ξανάερθω...

Και με ενα ευγενικο ασπασμο την αποχαιρετω...

Οι πόρτες για τα αδυτα των μασαζερι μολις ανοιξαν για παρτυ μου....

Ο bordelman θα ξαναχτυπήσει και με αυτη την σκέψη κίνησα για σπίτι...

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Καλημέρα
Η Εύα στην Φωκίωνος τί λέει από υπηρεσίες?
Την Παρασκευή που πέρασα μου είπε για απλό μασάζ και σοκολατοθεραπείες
και την έκανα με ελαφρά παρότι εμφανισισκά είναι καλή γιατί υποπτεύθηκα
μούφα. Λέτε να έχασα?

Α και στη Στουρνάρη που πήγα μετά ενώ χτύπησα κάτω και μου άνοιξαν
μόλις ανέβηκα στον 3ο και χτύπαγα δε μου άνοιγαν. Δε μπορώ να καταλάβω
τί γίνεται με αυτό το μαγαζί. Μάλλον μπαίνει black list πάντως γιατί είναι
η 3η φορά που τρώω πόρτα.
Ποτε πηγες ΣΟΛΩΜΟΥ?Μηπως χτυπησες το κουδουνι απο τον εκτο οροφο?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καμμία σχέση η Ελένη στη Σολωμού 54 είναι όντως γύρω στα 45 ξανθιά με κοντό μαλλί και κοντούλα, η Ελένη στη Στουρνάρη 63 είναι μελαχρινή γύρω στα 30 με μακρύ μαλλί και από ύψος κανονική.
η ελενη της σολωμου ειναι 50+

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
[quote author=jd]
Καλημέρα
Η Εύα στην Φωκίωνος τί λέει από υπηρεσίες?
Την Παρασκευή που πέρασα μου είπε για απλό μασάζ και σοκολατοθεραπείες
και την έκανα με ελαφρά παρότι εμφανισισκά είναι καλή γιατί υποπτεύθηκα
μούφα. Λέτε να έχασα?

Α και στη Στουρνάρη που πήγα μετά ενώ χτύπησα κάτω και μου άνοιξαν
μόλις ανέβηκα στον 3ο και χτύπαγα δε μου άνοιγαν. Δε μπορώ να καταλάβω
τί γίνεται με αυτό το μαγαζί. Μάλλον μπαίνει black list πάντως γιατί είναι
η 3η φορά που τρώω πόρτα.
[/quote]

Ποτε πηγες ΣΟΛΩΜΟΥ?Μηπως χτυπησες το κουδουνι απο τον εκτο οροφο?

Δε πήγα Σολωμού, Στουρνάρη πήγα όπως γράφω και παραπάνω.
Παιδιά για δώστε τα φώτα σας για Εύα Φωκίωνος, λέει?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλησπέρα. Ξερει κανεις καποια μασατζού πανω απο 40 αλλά οχι Ελληνίδα, για να επισκεφτώ? Σίγουρα θα έχει αναφερθεί και συγχωρέστε μου που δεν ανατρεχω σε πιο παλιές σελίδες. Αν μπορείτε πείτε μου και πόσο παίρνει.Ευχαριστω
πλακα θα μας κανεις !!!!!!!  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

τι εγινε ???? τωρα δεν σε ενοχλει η γλωσσα που χρησιμοποιουμε ????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Οκ φίλε Vasos. Aν ο καθένας απαντάει με βλακεία στο κάθε Post, τότε αστα να πάνε. Για αυτο γεμίζει το φόρουμ με βλακειες και σελιδες ολοκληρες που απαντάει ο ένας χαζά στον αλλο. Αν δεν σε αφορά αυτό που έγραψα, μην ασχολείσαι.
ναι βεβαια, εδω λεμε μαλακιες. πηγαινε στα τραβελο-θρεντ που διατυπωνονται σοβαρες αποψεις.. :tooth:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το 100άρι ειναι πολυ. το 90 που σου ειπε εινει οκ, αλλα σου χρυσωσε το χαπι..  :)

Ευχαριστώ, Πάτερ. Πάντως, πιστεύω ότι στα extra των extra services πρέπει να υπάρχουν bonus (εκπτώσεις). Όπως συμβαίνει και στα Σουπερμάρκετ (π.χ. παίρνεις 4 κρουασάν πληρώνεις τα 3 κ.λπ.), στις πίτσες (στις 3 η μία δώρο) και σε πολλά άλλα.  :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ευχαριστώ, Πάτερ. Πάντως, πιστεύω ότι στα extra των extra services πρέπει να υπάρχουν bonus (εκπτώσεις). Όπως συμβαίνει και στα Σουπερμάρκετ (π.χ. παίρνεις 4 κρουασάν πληρώνεις τα 3 κ.λπ.), στις πίτσες (στις 3 η μία δώρο) και σε πολλά άλλα.  :rockon:
υπαρχουν bonus, το θεμα ειναι πως τα εξαργυρωνει ο καθενας..  :)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παιδια, τι γινετε στην σολωμου 54? χτυπησα στον 3ο και μου ανοιγει ενα milf ονοματι λουιζα.(ψιλοχαλια, αλλα λογω 'πιεσης', μπηκα) μου λεει,ειμαστςε 2 κοπελες και κανουμε μονο μασαζ αισθησιακο. Ωραια,λεω, προχωραμε! με τα πολλα...μου,σου ξου του...φτασαμε μονο στον φραπε :jerking: με 80 ευρω! δεν δινουνε τιποτα παραπανω εκει? 

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πριν μερικες μερες. καταφερα να κλειστω εξω απο το σπιτι, και μιας και κοντα, πεταχτικα στην ποσειδωνος 21.

πατισα 2-3 φορες το κουδουνι αλλα τπτ (ωρα 16.30 περιπου)

αυτα

τραγοπαπα μη γελας :cheesy:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
ελα ρε χαλαρωσε,πλακα κανουμε....απλα ηθελα να δω την απαντηση σου,ομολογω περιμενα χιουμοριστικη απαντηση,αλλα ξεχασα την πιθανοτητα να εισαι εξαιρετικα καυλωμενος,οποτε περναω στην ενημερωση......πηγαινε φωκιωνος νεγρη και παρε κορινα...σουπερ....ή πηγαινε ηρωων πολυτεχνειου 18 ή 8(παντα το μπερδευω αυτο) στον πειραια και παρε ή βικτωρια ή αναστασια(πρωην λεκκα),επισης παιζει θησεως 31 καμμια φορα στην καλλιθεα μιλφ πανω απο 40.Σολωμου 54 6ος ελενα(πρωην σολωμου 59)45αρα και πολυ καυλιαρα...και γενικα εχει πολλες στα περισσοτερα μαγαζια...
Φιλε vasos το ενα μιλφ απο ηρωων πολυτεχνειου 8 εφυγε ,η ξανθια με το μακρυτερο μαλλι ,εμενα μου την ειχαν συστησει σαν Τατιανα , εχει παει ενα καινουργιο μελαχροινο ελληνακι μικρο , ριξε μια ματια.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Χθεσινη επισκεψη σε Καλλιρροης 85 , πραγματι και εκει με προσωπικο ασφαλειας , Ελενη , Μακα , Λωρα , και Ευα που ηταν στο ροζ δωματιο με ενα συναγωνιστη , περιμενω να μας γραψει εντυπωσεις.
Επειδη εχω παρει 2 φορες την Ελενη ειπα να αλλαξω , η Μακα μου θυμιζει αλβανη καθαριστρια πολυκατοικιας ,ετσι πηρα Λωρα , ψιλομιλφ με πληθωρικα χαρισματα με σφικτο κορμι που μυριζει ομορφα.
Mασαζ πολυ καλο απο πατουσα μεχρι σβερκο με ξεκουρασε πολυ και το ειχα αναγκη , μετα αρχισε τις γλωσοεξερυνησεις σε ολο το σωμα με ιδιαιτερη προσοχη στα μπαλακια και την εκει γυρω περιοχη.Ακολουθησε Ισπανικη φιεστα με Γαλλικη περιποιηση ενω εγω εξερευνουσα το κουλουρακι για να δω αντιδρασεις .Μετα απο κανενα δεκαλεπτο εγινε ανετα η εισβολη και με δικη της παροτρυνση , αρκετα καλη συμμετοχη ,αλλα το μασαζοκρεβατο ετριζε τοσο που φοβηθηκα οτι θα μας ακουσουν στο τραμ που περναει απεξω . Ντουζακι και 80 ευρω.Καλη σας μερα και Καλη εβδομαδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom